Ο Αιγόκερως είναι το δέκατο αστρολογικό ζώδιο και κυβερνάται από τον πλανήτη Κρόνο. Είναι ένα ζώδιο της γης. 

Ωροσκόπιο Αιγόκερως 2020 Σύμφωνα με το ωροσκόπιο σου το 2020 θα είναι μία χρονιά που θα σχεδιάσεις τη ζωή που τόσο ήθελες. 

Ωροσκόπιο Αιγόκερως 2020 ανά δεκαήμερο

 • Πρώτο δεκαήμερο (για όσους είναι γεννημένοι μεταξύ της 22ας Δεκεμβίου με τις 31ης Δεκεμβίου)

  Το ωροσκόπιο του 2020 για τον Αιγόκερω προβλέπει πως ο έρωτας και ο ρομαντισμός θα σε βοηθήσουν να ωριμάσεις αυτή τη χρονιά. Τα παιδιά θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην προσεχή χρόνια. Ο αιγόκερως θα έχει μία ισχυρή αίσθηση ευθύνης και αφοσίωσης. Αυτή η χρονιά θα θέλει το εσωτερικό παιδί που κρύβεις μέσα σου να του επιτρέψεις να έχει αρκετό χρόνο για παιχνίδι και χαλάρωση. 
 • Δέυτερο δεκαήμερο (για όσους είναι γεννημένοι μεταξύ της 1ης Ιανουαρίου με της 10ης Ιανουαρίου)

  Η υποστήριξη από δυναμικούς ανθρώπους θα κάνει αισθητή διαφορά αυτή τη χρονιά. Οι κοινές σας αλήθειες και τα πάθη είναι σημαντικά για να βρεθείτε κοντά με αυτούς τους ανθρώπους. Όσο προχωράει η χρονιά θα δώσετε μεγαλύτερη προσοχή στις προσωπικές σχέσεις
 • Τρίτο δεκαήμερο (για όσους είναι γεννημένοι μεταξύ της 11ης Ιανουαρίου με της 20ης Ιανουαρίου)

  Το 2020 θα είναι μία χρονιά που θα ανθίσεις. Ο κυβερνών πλανήτης σου ο Κρόνος θα βρίσκεται στον 5ο οίκο του έρωτα, του ρομαντισμού και των παιδιών. Αυτό σημαίνει ότι θα έχετε μεγάλες επιτυχίες σε αυτούς τους τομείς. 
πλανητικές επιρροες ωροσκόπιο 2020

Πλανητικές Επιρροές

Ο ανάδρομος Ουρανός θα επηρεάσει αισθητά τον Αιγόκερω του 2020. Πάντα ήθελες να κάνεις τη ζωή σου πιο μοναδική και να είναι γεμάτο ενθουσιασμό. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να το κάνεις. 

Ουρανος Ταρωτω
πλουτωνας-ταρωτω

Ο Πλούτωνας θα είναι ανάδρομος μεταξύ της 26ης Απριλίου και της 5ης Οκτωβρίου στον Αιγόκερω. 
Ο Πλούτωνας θα πιέσει σε πολλούς τομείς τους Αιγόκερους και δυστυχώς αυτό θα διαρκέσει για πολύ χρονικό διάστημα. 

Η στιγμή που ο Πλούτωνας θα συναντήσει τον Ήλιο θα είναι πλούσια σε αποκαλύψεις και εσωτερικές μεταμορφώσεις. Θα γίνουν μεγάλες αλλαγές στα πιστεύω σας. 

Για τους Αιγόκερους που είναι πιο ανεπτυγμένοι πνευματικά όλες αυτές οι αλλαγές θα φανούν πολύ φυσικές. Οι υπόλοιποι Αιγόκεροι όμως θα δυσκολεύτουν αρκετά. Ειδικότερα αυτοι που βασίζονται πολύ στα υλικά αγαθά. 

Όπως συμβαίνει συχνά στη ζωή δεν καταλαβαίνουμε ποτέ βρισκόμαστε σε σταυροδρόμι και πρέπει να διαλέξουμε κάποιο μονοπάτι. Συνήθως το καταλαβαίνουμε αργότερα. Όταν τείνουμε να βασιζόμαστε πιο πολύ στα υλικά αγαθά παρά στο πνεύμα και στο συναίσθημα μας πολλές φορές συμβαίνουν δυσάρεστες καταστάσεις στη ζωή μας. Ωστόσο, αυτές οι καταστάσεις μας βοηθάνε να έρθουμε πιο κοντά στην πνευματικότητα και στο τι πραγματικά έχει αξία.

Ο ανάδρομος Δίας στο ζώδιο σου θα βρίσκεται στον οίκο της προσωπικότητας. Αυτό θα σε βοηθήσει τους επόμενους τέσσερις μήνες στην ανακάλυψη νέων πληροφοριών που μπορείς να χρησιμοποιήσεις για όφελός σου.

Να έχεις πίστη στον εαυτό σου και να προσπαθήσεις να βελτιώνεσαι σε όλους τους τομείς. Μπορείς να γίνεις η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου αρκεί να πιστέψεις σε αυτόν.

Διας Ταρωτω
Μέντιουμ Άρης - Το καλύτερο μέντιουμ της Αθήνας
Το Μέντιουμ Άρης καθημερινά συνομιλεί με δεκάδες ανθρώπους. Συμβουλεύονται την ισχυρή του ενόραση. Δίνει λύσεις σε προσωπικά θέματα.
ωροσκόπιο 2020 ερωτας & σχεσεις

Ωροσκόπιο Αιγόκερως 2020 – Έρωτας & Σχέσεις

Το 2020 σε βρίσκει σε μένα συνεχή πόλεμο στο να ισορροπήσεις τον έρωτα με τη δουλειά και τη οικογένεια και το σπίτι. 

Ενδεχομένως να αισθανθείς πώς δεν σε αγαπάνε και δεν σε εκτιμάνε όσο πρέπει περίπου στα μέσα της άνοιξης. Μετά αρχίζουν επιτέλους οι σχέσεις να βελτιώνονται και να απολαμβάνεις πιο ποιοτικό χρόνο με τους ανθρώπους γύρω σου. 
Μετά τα μέσα καλοκαιριού θα απολαύσεις πιο χαρούμενες και αυθόρμητες σχέσεις. Και εσύ θα έχεις μάθει να βάζεις σωστές προτεραιότητες. 

Θα είσαι πιο κοινωνικός αυτή τη φορά. Ίσως αυτό σε οδήγησει στη μακροχρόνια σχέση που τόσο επιθυμείς.

ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ 2020 ΚΑΡΙΕΡΑ

Ωροσκόπιο Αιγόκερως 2020 – Καριέρα & Εργασία

Το 2020 δεν θα είναι μία χρονιά με δραματικές αλλαγές στην καριέρα σου. Δεν θα έχεις όμως και πισωγυρίσματα. 

Η καλύτερή σου περίοδος θα είναι μετά το τέλος της χρονιάς όταν οι ενέργειες του σύμπαντος θα είναι όλες οι υπέρ σου. Φρόντισε να τις χρησιμοποιήσεις προς όφελος σου. 

Ωροσκόπιο Αιγόκερως 2020 – Οικονομικά

Το 2020 θα σου φέρνει συνεχείς θετικές ενέργειες όσο αφορά τα οικονομικά σου.

Θα συνειδητοποιήσεις πώς τα χρήματα κατά κύριο λόγο έρχονται από μακροχρόνιες επαγγελματικές σχέσεις. Δεν θα έχεις κάποια άλλη πηγή χρημάτων παρά μόνο από την κυρία εργασία σου

ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ 2020 ΥΓΕΙΑ

Ωροσκόπιο Αιγόκερως 2020 – Υγεία

Η υγεία σου δεν θα αλλάξει αισθητά το 2020. Οι Αιγόκεροι δεν ασχολούνται ιδιαίτερα με την υγεία και τη διατροφή τους αυτό δεν θα αλλάξει ούτε το 2020. 
Καλό θα ήταν ωστόσο λόγω της πίεσης που έχεις στη ζωή σου να αφιερώσεις λίγη ενέργεια σε καλύτερες πρακτικές για το σώμα σου αυτή τη χρονιά. Μπορείς να ξεκινήσεις μία καλή διατροφή ή να αθλείσαι  περισσότερο.

Ωροσκόπιο Υδροχόος 2020 – Συχνές Ερωτήσεις

Είναι το 2020 μία τυχερή χρονιά για τον Αιγόκερω;

Το 2020 δεν θα έχει καμία σχέση με το 2019. Θα είναι πολύ ξεχωριστό. Και μιλάμε για όλες τις πτυχές της ζωής των Αιγόκερων. Θα είναι μία εξαιρετική χρόνια για εσάς γεμάτη με ευημερία συναισθηματική αλλά και υλική. 

Θα παντρευτεί ο Αιγόκερως το 2020;

Οι Αιγόκεροι πού βρίσκονται σε σχέσεις αυτή ήταν η χρονιά που θα γίνουνε πιο σταθερές. Ίσως να μην παντρευτούν αυτή τη χρονιά αλλά θα βάλουνε γερά θεμέλια στις υπάρχουσες σχέσεις τους.

Οι ελεύθεροι Αιγόκεροι θα ερωτευτούν;

Οι Αιγόκεροι θα ζήσουν εκπλήξεις στον ερωτικό τομέα. Είναι από τα ζώα από τα τυχερά ζώδια του ωροσκοπίου. Οι ελεύθεροι είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσουν κάποια σχέση και οι δεσμευμένοι ίσως μάθουν σύντομα πως θα γίνουν γονείς. 

Ο Αιγόκερως θα βρει δουλειά;

Τα επαγγελματικά του αιγόκερου θα παραμείνουν τα ίδια όπως την προηγούμενη χρονιά. Δεν θα γίνουν μεγάλες αλλαγές.

Ωροσκόπιο 2020 – Υπόλοιπα Ζώδια

Γνωρίσματα του χαρακτήρα ενός Αιγόκερου

 • Είσαι ο αρχηγός της οικογένειας σου. Ο σκοπός της ζωής σου είναι να καθοδηγείς τους άλλους. Να είσαι ο ειδικός και ο αρχηγός. Έτσι είσαι πολύ φιλόδοξος και προσπαθείς να κάνεις τα πάντα για να φτάσεις ψηλά. Από τη γέννησή σου μέχρι και τώρα πάντα κάνεις πρόοδο. Πάντα προσπαθείς να βελτιώσεις τον εαυτό σου.
 • Απολαμβάνεις την παρέα ισχυρών ανθρώπων οι οποίοι και αυτοί είναι αρχηγοί στον τομέα τους. Είσαι ένας επαγγελματίας. Δείχνεις μεγάλη δημιουργικότητα στους τομείς της διαχείρισης. 
 • Δεν θες ποτέ να φαίνεσαι αδύναμος μήπως κάνεις λάθος. Φοβάσαι να πάρεις ρίσκα ή να πειραματιστείς. Η εικόνα που δείχνεις προς τα έξω είναι πολύ σημαντική για σένα. Έτσι είσαι ένας σοβαρός, προσεκτικός και σκληρά εργαζόμενος άνθρωπος.
 • Έχεις πολύ καλή αυτοπειθαρχία και σε βοηθάει να πας μπροστά. Ώριμος για την ηλικία σου που παίρνεις τα καθήκοντά σου πολύ σοβαρά. Πολλές φορές κάνεις τους άλλους ανθρώπους να αισθάνονται ενοχικά. Άμα δεν κάνουν αυτό που εσύ θες γίνεσαι ψυχρός και απόμακρος απέναντί τους.
Χαρτομαντεία μέσω email
Το Taroto Spells σου δίνει την δυνατότητα εύκολα και απλά να έχεις μια μελλοντική πρόβλεψη από το Μέντιουμ Άρη και την ομάδα του.

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles