Αστρολογικές Προβλέψεις Οκτωβρίου 

Ο Μήνας του Ζυγού μπαίνει με Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στο Ζώδιο της Παρθένου αρκετά επεισοδιακά. Ιχθείς, Δίδυμοι, Τοξότες, και Παρθένοι θα είναι αρκετά φορτωμένοι.

 

Ο Μήνας του Ζυγού μπαίνει με Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στο Ζώδιο της Παρθένου αρκετά επεισοδιακά. Οι Ιχθείς, Δίδυμοι, Τοξότες, και Παρθένοι θα είναι αρκετά φορτωμένοι. Στις 11/10/2017 εισέρχεται ο Δίας στον Σκορπιό όπου θα μείνει για δώδεκα μήνες και θα ευνοήσει ιδιαίτερα Σκορπιούς, Ιχθείς, και Καρκίνους.

ΚΡΙΟΣ  

Αγαπημένα Κριαράκια, με Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στον 6 οίκο σας, αναλαμβάνετε με μεγαλύτερη ευεξία, από ότι συνήθως να διεκπεραιώνετε τις τρέχουσες δουλειές σας. Στη δε εργασία σας γίνεστε περισσότερο αποδοτικοί, αλλά και επινοητικοί για τη βελτίωση της παραγωγής, αλλά για τις συνθήκες που επικρατούν. Θα επιδιώκετε επίσης, να διατηρείτε σε καλύτερη κατάσταση τη ζωτικότητα σας. Όπως με το να ενδιαφέρεστε περισσότερο για το διαιτολόγιο σας. Σε περίπτωση που προκύψει κάποιο πρόβλημα υγείας φροντίστε το αμέσως. Ενδέχεται αν το αμελήσετε να σας ταλαιπωρήσει.

ΤΑΥΡΟΣ  

Αγαπημένα Ταυράκια, με Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στον 5 οίκο σας, θα θέλετε να ζήσετε και να γευθείτε κάθε τι που περιλαμβάνεται στο σχέδιο της Δημιουργίας. Αν μάλιστα ο Ωροσκόπος σας είναι σε Ζώδιο της φωτιάς, τότε δεν σε νοιάζει και πόσο ριψοκίνδυνος  γίνεσαι προκειμένου να ζήσεις όλα όσα σε εκφράζουν. Αυτά πολλές φορές γίνονται και με τρόπους που εντυπωσιάζουν, είτε λόγω σκοπιμοτήτων, ή γιατί έτσι συνηθίζεται να συμπεριφέρεστε. Με λίγα λόγια εκφράζεστε μέσα από έναν ερωτισμό για την ζωή αυτό το διάστημα και ξοδεύεστε συναισθηματικά και υλικά. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα αυτό το διάστημα να βρείτε Ταυράκια το άλλο σας μισό.

ΔΙΔΥΜΟΣ 

Αγαπημένα Διδυμάκια, με Ερμή,Αφροδίτη και Άρη στον 4 οίκο σας, ακόμα κι αν δεν είστε δεμένα με το οικογενειακό σας περιβάλλον, θα έλξουν το ενδιαφέρον σας τα οικογενειακά ζητήματα. Πολλές φορές με αυτή τη διέλευση σας αποσπούν την προσοχή σας περιουσιακά ζητήματα, κυρίως όταν αυτά υπάρχουν από την πατρική οικογένεια σε εκκρεμότητα. Τίποτα όμως δεν προεξοφλεί ότι ζητήματα τέτοιου είδους θα τακτοποιηθούν, με μια σχετική όμως δραστηριοποίηση σας μπορεί να κάνετε μια καλή αρχή. Εκτός από τα υλικά ενδιαφέροντα σας καταλαμβάνει και μια βαθιά νοσταλγία για πρόσωπα και καταστάσεις που έζησες στο παρελθόν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ  

Αγαπημένα Καρκινάκια, με Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στο 3 οίκο σας, αυτή την χρονική περίοδο, το ευτύχημα δεν είναι ότι βρίσκεστε σε μια συνεχή κινητικότητα, άλλα ότι τα περισσότερα πράγματα γίνονται με αισιοδοξία και κέφι. Πολλές φορές όμως στην συμπεριφορά σας παρατηρείται ένας έντονος υποκειμενισμός. Γεγονός που ενδέχεται να απομακρύνει κάποιους, τους οποίους μπορεί και να χρειάζεστε. Γενικά πάντως αντιμετωπίζεστε ως άνθρωπος με κύρος προγραμματισμένος και σοβαρός. Γενικά θεωρείτε μια καλή εποχή για να εκφράσεις ιδέες και απόψεις ακόμα κι αν δεν είχαν τύχει ευνοϊκής αποδοχής στο παρελθόν.

ΛΕΩΝ  

Αγαπημένα  Λιονταράκια, με Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στον 2 οίκο σας, είναι αυτονόητη η διάθεση σας να αποκτήσετε οτιδήποτε που το θεωρείτε αναγκαίο. Μόνο που η έννοια του αναγκαίου είναι σχετική. Διότι μπορείτε να ξοδέψετε ακόμη και ένα υπερβολικό ποσό για να αποκτήσετε κάτι, το οποίο κάποια στιγμή φαντάζει στα μάτια σας, αλλά δεν σας είναι καθόλου απαραίτητα. Έτσι πρόκειται για μια εποχή που αυξάνει το ενδιαφέρον σας για πράγματα που θέλετε να αποκτήσετε όπως και να αυξήσετε τα χρήματα σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ  

Αγαπημένα Παρθενάκια με Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στον 1 οίκο σας, έχετε την δυνατότητα να λάμψε τε με την παρουσία σας. Να προσελκύετε τον θαυμασμό και να αναδεικνύεται την δυναμική προσωπικότητα σας. Υπάρχει όμως και ο κίνδυνος να καταφέρετε και το αντίθετο. Αντί για θαυμασμό να ανασύρεται ζηλόφθονα συναισθήματα από ανθρώπους που μπορεί να αισθάνονται κατώτεροι από εσάς. Θα είναι συμφέρον σας λοιπόν, να αποφεύγετε στις όποιες συναλλαγές σας να είστε ριψοκίνδυνοι, αλαζονικοί, ασυμβίβαστοι, έστω κι αν αισθάνεστε ότι έχετε τα προσόντα να επιβάλλεστε.

ΖΥΓΟΣ  

Αγαπημένοι Ζυγοί, με Ερμή, Αφροδίτη, και Άρη στον 12 οίκο σας, εδώ πρόκειται για μία εποχή που ακόμα κι αν δεν το προκαλείς από μόνο σού, κάποιες συγκυρίες σας φέρνουν αντιμέτωπο με το υποσυνείδητο σας, ή και με όσους δρουν παρασκηνιακά σε βάρος σας. Οι τρεις πλανήτες θα ανοίξουν τα διαισθητικά σας κέντρα κι έτσι, έχετε την δυνατότητα να βλέπετε και με τα μάτια της ψυχής σας, να ακούτε με τα αυτιά της και να σκέπτεστε με το νου της. Γι’αυτό, συχνά σας δημιουργείται η διάθεση να βρίσκεστε με ανθρώπους που ερευνούν τα μυστικά της ζωής.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπημένοι Σκορπιοί, με Ερμή, Αφροδίτη, και Άρη στον 11 οίκο σας, περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, έχετε την δυνατότητα να αξιοποιήσετε φίλους και γνωστούς για να κάνετε επιτέλους μια ευχή σας πραγματικότητα. Για να διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας και μαζί με αυτές αν σας ενδιαφέρει, και την φήμη σας για το έργο που ήδη παράγετε. Είναι εποχή φίλε Σκορπιέ, που κάνεις τους ανθρώπους να σε υπολήπονται, γιατί πετυχαίνεις να εισπράττεις την ανταμοιβή των προσπαθειών σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ  

Αγαπημένα Τοξοτάκια, με Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στον 10 οίκο σας, διανύετε μια αρκετά ενδιαφέρουσα χρονική περίοδο αναφορικά με τα έξω σπιτικά σας ενδιαφέροντα. Διότι έχετε την ευχέρεια να συναντηθείτε με άτομα κύρους και να μπείτε στα δικά τούς περιβάλλοντα ή να προωθήσετε την αυτοπροβολή σας,οργανώνοντας ένα πάρτι ή οτιδήποτε άλλο που σας δίνει αυτή την δυνατότητα. Με λίγη μόνο προσπάθεια και διπλωματία μπορείτε να ελπίζετε σε μία ευρύτερη κοινωνική ζωή και επαγγελματική υποστήριξη από ανθρώπους που διάκεινται φιλικά απέναντι σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ  

Αγαπημένοι Υδροχόοι με Ερμή, Αφροδίτη, και Άρη στον 8 οίκο σας, σας εμφανίζονται και σας αποκαλύπτονται πράγματα τα οποία βρίσκονταν σε μια χρόνια διαδικασία καταχωνιάσματος. Και με αυτήν την έννοια, εφόσον κάποια από αυτά βγαίνουν στο φως σε βοηθούν να αντιληφθείς την πραγματικότητα και αφετέρου για να αποβάλλεις κάθε τι που σου είναι άχρηστο, κυρίως όμως, να καταστρέψεις οτιδήποτε ολοκλήρωσε τον προορισμό του. Ωστόσο μπορεί να βρεις λύση σε οικονομικά, περιουσιακά, κληρονομικά ζητήματα. Πολλές φορές επίσης, σου χαρίζεται κάτι, το οποίο κι αν ακόμη είναι ευτελούς χρηματικής αξίας, μετρώντας το ως χειρονομία το θεωρείς σημαντικό.

ΙΧΘΥΣ 

Αγαπημένα Ψαράκια, με Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στον 7 οίκο  σας, σας προτρέπουν να έχετε μια ευρύτερη κοινωνική ζωή. Οι σχέσεις που δημιουργούνται από τον έβδομο οίκο. Μπορεί να είναι από πολύ καλές κοινωνικές μέχρι συντροφικές και από πολύ κακές ανταγωνιστικές μέχρι και εχθρικές. Σε τέτοιες περιπτώσεις όμως, η καλύτερη τακτική είναι να αφήνεις κάθε έναν που σου συμπεριφέρεται με λιγότερο καλές προθέσεις να εκφράζεται ελεύθερα χωρίς να του προβάλλεις αντίσταση. Με αυτόν τον τρόπο θα έχεις μεγαλύτερη ευχέρεια να διαπιστώνεις ποιες είναι οι πραγματικές του προθέσεις. Συχνά μέσα από αυτόν που σου προκαλεί το πρόβλημα διαπιστώνεις τις προθέσεις κι άλλων ατόμων.

Δείτε περισσότερες Αστρολογικές προβλέψεις εδώ.

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles