Οι Θετικές όψεις του Ήλιου Οι θετικές όψεις των πλανητών είναι αυτές όταν δύο πλανήτες δημιουργούν μία καλή «σχέση» μοιράζοντας τα θετικά στοιχεία αναμεταξύ τους. Όταν για παράδειγμα σχηματίζουν τρίγωνο (με γωνία ~120°) ή εξάγωνο (με γωνία ~60°). Η επίδραση σας θετικής όψης ωστόσο πρέπει να αναφέρουμε ότι επηρεάζεται και από άλλες όψεις.

Μέντιουμ Άρης
Μέντιουμ Άρης

Οι θετικές όψεις του Ήλιου

Οι θετικές όψεις του Ήλιου φανερώνουν τους τομείς στους οποίους μπορεί ένα άτομο να αναδειχθεί, τις ευκαιρίες στη ζωή του.

Ήλιος με Σελήνη

Αν ο Ήλιος με τη Σελήνη σχηματίζουν τρίγωνο τότε είστε ήσυχοι και ήρεμοι άνθρωποι. Γίνεστε αγαπητοί λόγω της αισιόδοξης στάσης σας απέναντι στη ζωή αλλά για λόγω του ότι χαμογελάτε συχνά. Είστε κοινωνικά άτομα και καταφέρνετε να συγκεντρώσετε ένα ακροατήριο γύρω σας με τη συμπεριφορά σας.Έχετε την τύχη με το μέρος σας και έτσι ξεπερνάτε τα εμπόδια που προκύπτουν στη ζωή σας. Η επαγγελματική άνοδος με αυτές τις όψεις είναι πολύ πιθανή.

Ήλιος με Αφροδίτη

Μία ευνοϊκή όψη Ήλιου – Αφροδίτης λόγω της απόστασης των δύο πλανητών είναι το ημιεξάγωνο (γωνία 30°). Η όψη αυτή υποδεικνύει καλές σχέσεις του ατόμου με το σύνολο και σύνοψη αρκετών φιλικών σχέσεων. 

Ήλιος με Άρη

Όταν ο Ήλιος βρίσκεται σε μία θετική όψη με τον Άρη τότε αναδεικνύει τα θετικά χαρακτηριστικά αυτού του πλανήτη. Αυτό σημαίνει ότι προικίζει το άτομο με θάρρος, αποφασιστικότητα, τόλμη και θετική σκέψη. Οι αποφάσεις παίρνονται με σιγουριά και στη στιγμή. Εάν πρόκειται για γυναικείο ωροσκόπιο ο Άρης προσδίδει στη γυναίκα δυναμισμό και ηγετική φυσιογνωμία.

 Ήλιος με Δία

Ο Ήλιος με το Δία σε θετική όψη είναι ισοδύναμο της ευτυχίας. Η όψη τρίγωνο θεωρείται πολύ ισχυρή και ικανή να περιορίσει έτερες δυσαρμονικές όψεις. Το άτομο είναι αισιόδοξο και χαρούμενο έτοιμο να αντιμετωπίσει κάθε δυσκολία της ζωής. Επίσης, οι θετικές όψεις Ήλιου – Δία φέρνουν χρήματα ή πνευματική εξέλιξη στο άτομο. Όποια κι αν είναι η τύχη σας δεν παύετε να σκέφτεστε και να βοηθάτε τον πλησίον σας. Γι αυτό είστε ιδιαίτερα αγαπητοί στους γύρω σας.

Ήλιος με Κρόνο

Οι θετικές όψεις Ήλιου με Κρόνου ανεβάζουν στα ύψη το αίσθημα του καθήκοντος στο άτομο. Βάζετε κάτω τους στόχους σας και εργάζεστε σκληρά και με πρόγραμμα για να τους πετύχετε. Είστε οργανωτικοί, ρεαλιστές και συγκεντρωμένοι σε ό,τι δουλειά κι αν κάνετε. Σας αρέσει να δουλεύετε μόνοι σας και μένετε σταθεροί στα πιστεύω σας αλλά και στα συναισθήματά σας.

Ήλιος με Ουρανό

Είστε άτομα που μπορούν να ανταπεξέλθουν στις δύσκολες καταστάσεις της ζωής. Άτομα έτοιμα να πάρουν αποφάσεις και να ηγηθούν μίας κατάστασης. Προσφέρετε τη βοήθειά σας απλόχερα σας άλλους, ενώ χάρη σας καινοτόμες ιδέες σας μπορείτε να συμβάλλετε στον τομέα της τεχνολογίας. Γενικά,σας αρέσουν οι αλλαγές και η πρωτοτυπία. Η λεπτότητα δεν είναι το δυνατό σας σημείο με αποτέλεσμα η ευθύτητα σας να μην αρέσει σε όλους.

Ήλιος με Ποσειδώνα

Οι θετικές όψεις, τρίγωνο και εξάγωνο, ανάμεσα στο Ήλιο με Ποσειδώνα είναι κάπως «χλιαρές». Η συμβολή μίας τρίτης όψης θα λέγαμε ότι έρχεται να δώσει ένταση στη θετική τους επιρροή. Η καλή «σχέση» ανάμεσα στους δύο αυτούς πλανήτες τονίζει την τάση για δημιουργία και τη φαντασία του ατόμου.Μέσα από τις τέχνες θα μπορέσει να υλοποιήσει πράγματα και να εκφράσει συναισθήματα και ιδέες.

Ήλιος με Πλούτωνα

Οι θετικές όψεις των δύο αυτών πλανητών προσδίδουν αντοχή και ανθεκτικότητα στο άτομο. Με λίγα λόγια όποιος έχει ωροσκόπιο με τους πλανήτες αυτούς σε θετική όψη δεν τα παρατάει με τίποτα. Ακόμη και σε μία ενδεχόμενη αναποδιά ή ατυχία έχετε το κουράγιο και τη δύναμη να ξεκινήσετε ξανά από την αρχή. Μία τρίτη όψη μπορεί επίσης να φέρει μεγάλες αλλαγές στη ζωή σας.

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles