Οι Θετικές όψεις της Σελήνης Οι θετικές όψεις των πλανητών είναι αυτές όταν δύο πλανήτες δημιουργούν μία καλή «σχέση» μοιράζοντας τα θετικά στοιχεία αναμεταξύ τους.Όταν για παράδειγμα σχηματίζουν τρίγωνο (με γωνία ~120°) ή εξάγωνο (με γωνία~60°). Η επίδραση μίας θετικής όψης ωστόσο πρέπει να αναφέρουμε ότι επηρεάζεται και από άλλες όψεις.

Οι θετικές όψεις της Σελήνης

Οι θετικές όψεις της Σελήνης έχουν να κάνουν με τον τομέα των συναισθημάτων, τη σχέση μας με τη μητέρα μας αλλά και την παιδική μας ηλικία.

Επαναφορά Προσώπου

Σελήνη με Ερμή

Χρησιμοποιείτε τόσο τη λογική όσο και τη διαίσθηση σας και αξιοποιείτε όμορφα το λόγο. Όταν οι άνθρωποι που σας περιβάλλουν σας αποπνέουν εμπιστοσύνη και φιλικότητα, «ανοίγεστε» και γίνεστε το επίκεντρο της παρέας.Έχετε τη δυνατότητα να εκμεταλλευτείτε την έφεσή σας στο εμπόριο ή στη συγγραφή.

Σελήνη με Αφροδίτη

Ο συνδυασμός των όψεων Σελήνης – Αφροδίτης σε ένα ωροσκόπιο γυναίκας θα δώσει στο άτομο διάθεση για στοργή και αγάπη. Επίσης, δεν της λείπει η αγάπη για τις τέχνες, ενώ προς αυτήν την κατεύθυνση θα είναι και τα επαγγέλματα που θα ακολουθήσει αυτή η γυναίκα. Φροντίζετε και αγαπάτε το σύντροφό σας και γενικά η συμπεριφορά σας είναι γαλήνια και γλυκιά. 

Σελήνη με Άρη

Οι θετικές όψεις αυτών των πλανητών σας κάνουν ικανούς να ολοκληρώσετε τις εργασίες σας. Επίσης, σας χαρίζουν υγεία και καλή σεξουαλική ζωή. Έχετε θέληση και αυτοπεποίθηση και έναν ορμητισμό στις αντιδράσεις σας.Λέτε αυτό που πιστεύετε χωρίς τακτ.

Σελήνη με Δία

Η θετικές όψεις Σελήνης με Δία σας χαρίζουν μία αισιόδοξη διάθεση ακόμη και απέναντι σε δύσκολες καταστάσεις. Είστε ικανοί στη δουλειά σας και φιλικοί με τους συνανθρώπους σας. Αγαπάτε πολύ τα ταξίδια και δεν αποκλείεται να ζήσετε και στο εξωτερικό. Το τρίγωνο προμηνύει ευημερία και ευτυχία.

Σελήνη με Κρόνο

Οι αρετές αυτών των ευνοϊκών όψεων σας οδηγούν προς την κορυφή. Συνδυάζετε ιδανικά τη σύνεση και την αίσθηση του καθήκοντος με τη σοβαρότητα και τον προγραμματισμό. Το επιχειρηματικό σας ένστικτο και η διπλωματία σας θα σας οδηγήσει προς τη σωστή κατεύθυνση. Έχετε την υπομονή να περιμένετε έως ότου καρποφορήσει η προσπάθεια σας. Υπάρχει ωστόσο η πιθανότητα να αφήσετε στην άκρη τα προσωπικά σας για χάρη της δουλειάς και των υποχρεώσεων.

Σελήνη με Ουρανό

Οι αλλαγές στη ζωή σας είναι κάτι δεδομένο και έχετε την ικανότητα τις προσαρμογής. Ό,τι κι αν προκύψει εσείς θα προσπαθήσετε να ωφεληθείτε από αυτό. Η σωστή πρόβλεψη σε κάθε σας βήμα έρχεται με τη βοήθεια της ισχυρής διαίσθησης. Σε τρίγωνο οι αλλαγές και οι διακυμάνσεις είναι έντονες στη ψυχολογική σας χώρα.

Σελήνη με Ποσειδώνα

Οι θετικές όψεις των δύο αυτών πλανητών διεγείρουν τις καλλιτεχνικές σας ευαισθησίες. Οι κύριες ενασχολήσεις σας έχουν ως βάση τους τις τέχνες και μέσω αυτών εκφράζετε τον εσωτερισμό σας. Έχετε φαντασία και διαίσθηση και βοηθάτε όποιον σας το ζητήσει ή το έχει ανάγκη χωρίς δεύτερη σκέψη. Αγαπάτε τα ταξίδια και τη θάλασσα.

Σελήνη με Πλούτωνα

Οι θετικές όψεις Σελήνης – Πλούτωνα καλμάρουν το έντονο ταμπεραμέντο σας και σας οδηγούν στα σωστά μονοπάτια. Ειδικά, η όψη τρίγωνο αναδεικνύει το επιχειρηματικό σας ένστικτο. Έχετε την τάση να «μετράτε» συχνά τα λάθη και τις πράξεις σας και να κάνετε κατά κάποιον τρόπο ένα απολογισμό στη ζωή σας. Αν καταπιέσετε τα συναισθήματά σας μπορεί και να οδηγηθείτε σε«εκρήξεις».

ονειροκριτης ταρωτω oneirokritis taroto

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles