Οι θετικές όψεις των πλανητών – Αφροδίτη

Οι θετικές όψεις των πλανητών είναι αυτές όταν δύο πλανήτες δημιουργούν μία καλή «σχέση» μοιράζοντας τα θετικά στοιχεία αναμεταξύ τους. Όταν για παράδειγμα σχηματίζουν τρίγωνο (με γωνία ~120°) ή εξάγωνο (με γωνία ~60°). Η επίδραση μίας θετικής όψης ωστόσο πρέπει να αναφέρουμε ότι επηρεάζεται και από άλλες όψεις.

Οι θετικές όψεις της Αφροδίτης

Οι θετικές όψεις της Αφροδίτης ευνοούν τους τομείς των συναισθημάτων, των οικονομικών και των καλλιτεχνικών. Δεν είναι τυχαίο ότι άτομα με αυτές τις όψεις στο ωροσκόπιό τους έχουν έντονες καλλιτεχνικές ανησυχίες.

ερωτική συναστρία
Οι θετικές όψεις της Αφροδίτης| Αφροδίτη με Άρη

Μία θετική όψη της Αφροδίτης με τον Άρη ευνοεί τα συναισθηματικά του ατόμου και τις σχέσεις του με αντίθετο φύλο. Ο έρωτας αποτελεί ένα πολύ σημαντικό κομμάτι στη ζωή σας και δίνεστε ολοκληρωτικά στον άλλον. Υπάρχουν αρκετές περιπτώσεις που με το άλλο σας μισό είστε ακόμη και στην ίδια δουλειά. Στα οικονομικά σας έχετε την τάση να ξεφεύγετε ξοδεύοντας τα χρήματά σας σε υλικά αγαθά.

Οι θετικές όψεις της Αφροδίτης| Αφροδίτη με Δία

Η ευνοϊκή όψη των δύο αυτών πλανητών σας προσφέρει στη ζωή σας καλές και σταθερές συναισθηματικές σχέσεις. Το ερωτικό ενδιαφέρον των άλλων για εσάς είναι μεγάλο και απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή στην περίπτωση που είστε δεσμευμένοι. Τέτοιου είδους «σειρήνες» μπορεί να αποβούν μοιραίες για τη σχέση σας. Οι επιλογές σας στον επαγγελματικό τομέα θα σας ωφελήσουν οικονομικά αν και είστε ιδιαίτερα σπάταλοι. Η επιτυχημένη σταδιοδρομία θεωρείται δεδομένη αν το αντικείμενό σας έχει να κάνει με το γράψιμο ή τις δημόσιες σχέσεις και τα κοινά.

Οι θετικές όψεις της Αφροδίτης| Αφροδίτη με Κρόνο

Στις ερωτικές σας σχέσεις είστε μετριοπαθείς και συγκρατημένοι. Δεν ενθουσιάζεστε ούτε παρασύρεστε από μία σχέση. Φροντίζετε οι αναστολές σας και τα πρέπει σας να σας ακολουθούν ακόμη και σε αυτόν τον τομέα της ζωή σας. Η προτίμησή σας σε πιο ώριμους ή μεγαλύτερους συντρόφους είναι εμφανής. Ωστόσο, η θετική όψη των δύο αυτών πλανητών δε σημαίνει απαραίτητα καλό ερωτικό δεσμό. Τα προβλήματα στο γάμο ή στον έρωτα είναι πολύ πιθανά εκτός εάν η όψη επηρεάζεται από κάποια τρίτη. Στα επαγγελματικά σας είστε συνεπείς και προσηλωμένοι και αρκετά επιτυχημένοι. Στα οικονομικά σας είστε εγκρατείς οπότε δεν αντιμετωπίζετε προβλήματα.

ρωτα το ταρωτω
Οι θετικές όψεις της Αφροδίτης| Αφροδίτη με Ουρανό

Στα ερωτικά σας όσο γρήγορα μπορεί να μπείτε και να παθιαστείτε σε μία σχέση άλλο τόσο γρήγορα μπορεί να βγείτε από αυτήν. Αυτό δεν σας «χαλάει» ιδιαίτερα εφόσον η ελεύθερη και ανεξάρτητη φύση σας αυτό επιζητά. Είστε ιδιαίτερα εξωστρεφείς με έντονη κοινωνική ζωή και επιζητάτε να γνωρίζετε νέο κόσμο. Μπορεί να υπάρξουν αναπάντεχα κέρδη και οικονομικές ευκαιρίες που δεν το περιμένατε. Αγαπάτε τα καλλιτεχνικά και ιδιαίτερα την τέχνη της μουσικής.

Οι θετικές όψεις της Αφροδίτης| Αφροδίτη με Ποσειδώνα

Οι θετικές όψεις των δύο αυτών πλανητών υποδεικνύουν άτομα με καλλιτεχνικές ανησυχίες, άτομα με αγάπη και καλοσύνη για τους άλλους. Άτομα που επιζητούν τα ίδια αυτά στοιχεία και στο χαρακτήρα του συντρόφου τους. Είστε ρομαντικοί και θυσιάζεστε για τον αγαπημένο σας. Στον εργασιακό τομέα θέλετε ελευθερία κινήσεων. Πνίγεστε μέσα στα εργασιακά πλαίσια, τη ρουτίνα και το ωράριο. Τα επαγγέλματα που έχουν να κάνουν με το γυναικείο φίλο και την καλαισθησία σάς ταιριάζουν και σας ελκύουν. Επίσης, σας αρέσει να εκφράζεστε μέσα από τις τέχνες και τη μουσική ακόμη περισσότερο. Τα οικονομικά σας ευνοούνται επίσης από τη θετική όψη των δύο αυτών πλανητών.

Οι θετικές όψεις της Αφροδίτης| Αφροδίτη με Πλούτωνα

Οι θετικές όψεις Αφροδίτης – Πλούτωνα σας οδηγούν σε παράφορες σεξουαλικές σχέσεις με όπλο τη διαίσθησή σας. Σχέσεις που χαρακτηρίζονται από φλόγα και πάθος. Στοιχεία που σας χαρακτηρίζουν και τα οποία θεωρείτε απαραίτητα για να μείνετε σε μία σχέση. Ο έντονος ερωτισμός και το πάθος σας μπορεί να οδηγήσει ακόμη και σε καταχρήσεις. Μία κληρονομιά μπορεί να σας αποφέρει πολλά κέρδη στη ζωή σας. 

ονειροκριτης ταρωτω oneirokritis taroto

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles