Οι θετικές όψεις των πλανητών – Κρόνος, Ουρανός, Ποσειδώνας, Πλούτωνας

Εξοκρόνιοι Πλανήτες. Οι θετικές όψεις των πλανητών είναι αυτές όταν δύο πλανήτες δημιουργούν μία καλή «σχέση» μοιράζοντας τα θετικά στοιχεία αναμεταξύ τους. Όταν για παράδειγμα σχηματίζουν τρίγωνο (με γωνία ~120°) ή εξάγωνο (με γωνία ~60°). Η επίδραση μίας θετικής όψης ωστόσο πρέπει να αναφέρουμε ότι επηρεάζεται και από άλλες όψεις.

Οι θετικές όψεις Κρόνου και εξοκρόνιων πλανητών | Οι θετικές όψεις του Κρόνου

Οι θετικές όψεις του Κρόνου προσφέρουν στο άτομο οικονομική ευμάρεια και σταθερότητα. Το άτομο επικεντρώνεται στην επίτευξη των στόχων του με κέρδος την επαγγελματική, την οικονομική και την κοινωνική άνοδο. 

προσωπικη αστρολογικη προβλεψη
Οι θετικές όψεις Κρόνου και εξοκρόνιων πλανητών | Κρόνος με Ουρανό

Οι ευνοϊκές όψεις Κρόνου και Ουρανού συνδυάζουν τα θετικά στοιχεία των δύο αυτών πλανητών. Έτσι, το άτομο να διακρίνεται για την πειθαρχία του και την ικανότητά του να ηγείται καταστάσεων (χαρακτηριστικά του Κρόνου) και ταυτόχρονα την ευστροφία του και την  εφευρετικότητά του (στοιχεία του Ουρανού). Οι πρωτοβουλίες και οι πρωτότυπες ιδέες βρίσκουν βάση χάρη στην υπομονή, τη σταθερότητα και την πρακτική σκέψη.

ερωτική συναστρία
Οι θετικές όψεις Κρόνου και εξοκρόνιων πλανητών | Κρόνος με Ποσειδώνα

Ο Κρόνος σε θετική γωνία με τον Ποσειδώνα φέρνει μέσα σε λογικά πλαίσια τη φαντασία και τον οραματισμό του δεύτερου. Διατηρείται μία ισορροπία τόσο στην πειθαρχία του Κρόνου όσο και στην ουτοπική συμπεριφορά του Ποσειδώνα. Αυτό βοηθάει το άτομο να μην ονειροβατεί, να εκμεταλλεύεται σωστά τη διαίσθησή του αλλά και να μην πέφτει θύμα των εκμεταλλευτών. Η φαντασία του ατόμου γίνεται δημιουργική περνώντας από τη σκέψη στην πράξη. 

Οι θετικές όψεις Κρόνου και εξοκρόνιων πλανητών | Κρόνος με Πλούτωνα

Οι ευνοϊκές όψεις των δύο αυτών πλανητών  σας οδηγούν σε επιτυχημένα μονοπάτια. Είστε πειθαρχημένα άτομα, με δυναμισμό, αυτοπεποίθηση και αποφασιστικότητα. Εκπληρώνεται τους στόχους σας, εργάζεστε με πάθος και δεν εγκαταλείπετε ποτέ τις αξίες σας.

Οι θετικές όψεις Κρόνου και εξοκρόνιων πλανητών | Οι θετικές όψεις του Ουρανού

Οι ευνοϊκές όψεις του Ουρανού ενισχύουν το ένστικτο, τις διαισθητικές ικανότητες και την έμπνευση του ατόμου. Ο πλανήτης αυτός έχει την ιδιότητα να ενισχύει τα καλά χαρακτηριστικά του πλανήτη με τον οποίο σχηματίζει θετική όψη.

Οι θετικές όψεις Κρόνου και εξοκρόνιων πλανητών | Ουρανός με Ποσειδώνα

Οι ευνοϊκές όψεις των δύο αυτών πλανητών «φορτώνουν» το άτομο συναισθήματα αγάπης, φιλανθρωπίας και ουμανισμού. Με την ιδιαίτερη φαντασία και την εκκεντρικότητα που σας χαρακτηρίζει σας αρέσει να πηγαίνετε κόντρα στο κατεστημένο και σε κάθε τι παρωχημένο. Σας ελκύουν θέματα που αφορούν το πνεύμα, ενώ η διαίσθησή σας σας βοηθάει ιδιαίτερα στην πορεία της ζωής σας.

Οι θετικές όψεις Κρόνου και εξοκρόνιων πλανητών | Ουρανός με Πλούτωνα

Οι ευνοϊκές όψεις των δύο αυτών πλανητών σας οδηγούν προς τη σωστή κατεύθυνση στη ζωή. Είστε ιδιαίτερα δυναμικοί, ενεργητικοί και με όπλο την προσήλωση καταφέρνετε να φέρετε εις πέρας ακόμη και τους πιο δύσκολούς και υψηλούς στόχους.

Οι θετικές όψεις Κρόνου και εξοκρόνιων πλανητών | Οι θετικές όψεις του Ποσειδών

Οι ευνοϊκές όψεις του Ποσειδώνα τονώνουν το πνεύμα, τις καλλιτεχνικές αξίες και τη φαντασία του ατόμου. Ο Ποσειδώνας έχει την ικανότητα να κατευνάζει τα αρνητικά στοιχεία των πλανητών και να δυναμώνει τα θετικά.

Οι θετικές όψεις Κρόνου και εξοκρόνιων πλανητών | Ποσειδώνας με Πλούτωνα

Οι ευνοϊκές όψεις των δύο αυτών πλανητών επιδρούν θετικά για το άτομο για μεγάλο χρονικό διάστημα λαμβάνοντας υπόψη μας ότι και οι δύο μένουν στα ζώδια επί σειρά ετών. Οι γωνίες αυτές παρέχουν στο άτομο υψηλή διαίσθησης και την ικανότητα να εξελιχθεί πνευματικά.

Οι θετικές όψεις Κρόνου και εξοκρόνιων πλανητών | Οι θετικές όψεις του Πλούτων

Οι ευνοϊκές όψεις του Πλούτωνα προικίζουν το άτομο με ξεχωριστά χαρακτηριστικά και ικανότητες ανάλογα του πλανήτη με τον οποίο βρίσκετε σε γωνία.

ρωτα το ταρωτω

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles