Οι θετικές όψεις των πλανητών – Ερμής

Οι θετικές όψεις των πλανητών είναι αυτές όταν δύο πλανήτες δημιουργούν μία καλή «σχέση» μοιράζοντας τα θετικά στοιχεία αναμεταξύ τους. Όταν για παράδειγμα σχηματίζουν τρίγωνο (με γωνία ~120°) ή εξάγωνο (με γωνία ~60°). Η επίδραση μίας θετικής όψης ωστόσο πρέπει να αναφέρουμε ότι επηρεάζεται και από άλλες όψεις.

Οι θετικές όψεις του Ερμή

Οι θετικές όψεις του Ερμή ευνοούν τις ικανότητες επικοινωνίας του ατόμου και την πνευματική του ανάπτυξη. Συγγραφείς, πολιτικοί και άνθρωποι των γραμμάτων έχουν αυτές τις όψεις στο ωροσκόπιό τους.

ερωτική συναστρία

Οι θετικές όψεις του Ερμή | Ερμής με Αφροδίτη

Ερμής και Αφροδίτη λόγω απόστασης σχηματίζουν συνήθως εξάγωνο, γωνία που θεωρείται ευνοϊκή (με κάποια προσπάθεια). Η όψη αυτή προικίζει το άτομο με επικοινωνιακές ικανότητες και μεγάλη ευχέρεια στο χειρισμό του λόγου. Η λογοτεχνία είναι ένας τομέας που απασχολεί τέτοιους ανθρώπους. Οι σχέσεις σας με τους γύρω σας είναι καλές και ιδιαίτερα με τα αδέρφια σας. Από ταξίδια μπορεί να αποκτήσετε γνωριμίες που αφορούν τον ερωτικό τομέα.

ολοκληρωμένη πρόβλεψη επαναφοράς

Οι θετικές όψεις του Ερμή | Ερμής με Άρη

Η θετική όψη του Ερμή με τον Άρη λειτουργεί ευεργετικά για το άτομο με τον εξής τρόπο: ο πρώτος ηρεμεί την επιθετική στάση του δεύτερου και ο δεύτερος τροφοδοτεί με ενέργεια τα επικοινωνιακά προσόντα του ατόμου. Η σκέψη σας είναι πρακτική και άμεση με αποτέλεσμα να παίρνετε τις σωστές αποφάσεις. Κινήστε αποφασιστικά για την επίτευξη των στόχων σας. Ωστόσο, δεν παύετε να είστε ευέξαπτοι για αυτό πρέπει να βρείτε ευεργετικούς τρόπους εκτόνωσης. Δραστηριότητες στη φύση ή κάποιο σπορ για παράδειγμα.

Οι θετικές όψεις του Ερμή | Ερμής με Δία

Σας χαρακτηρίζει η σωστή και δίκαιη κρίση. Η σκέψη σας είναι ολοκληρωμένη και προσπαθείτε να ανακαλύπτετε όλες τις πτυχές μίας κατάστασης. Τα ταξίδια τα βλέπετε σαν μέσο ανακάλυψης και περαιτέρω γνώσης του κόσμου. Το γράψιμο σας ταιριάζει και θα μπορούσατε να επωφεληθείτε οικονομικά από αυτή τη δραστηριότητα στη ζωή σας. Γενικά, αυτή η όψη βοηθάει τα οικονομικά σας. Είστε ευχάριστα άτομα και ιδιαίτερα αγαπητά στην παρέα σας.

Οι θετικές όψεις του Ερμή | Ερμής με Κρόνο

Οι θετικές όψεις αυτών των δύο πλανητών προσδίδουν στο άτομο ένα δυνατό και πειθαρχημένο χαρακτήρα.  Έχετε συγκροτημένη σκέψη και με τα κατάλληλα επιχειρήματα μπορείτε να πείσετε τον οποιοδήποτε. Εργάζεστε με αφοσίωση και επιμονή σε ό,τι κι αν κάνετε και τηρείτε πάντα το λόγο σας. Είστε πολύ αξιοπρεπείς με ήθος και πρακτική σκέψη και όσον αφορά στα επαγγελματικά έλκεστε από τις θετικές επιστήμες. 

Οι θετικές όψεις του Ερμή | Ερμής με Ουρανό

Οι ευνοϊκές όψεις αυτών των δύο πλανητών χαρακτηρίζουν άτομα με ευστροφία, εξυπνάδα και διαίσθηση. Η σκέψη σας είναι εκκεντρική με ασυνήθιστες ιδέες, οι οποίες ορισμένες φορές μπορεί να ξεφεύγουν από τα λογικά πλαίσια. Αυτή η πρωτοτυπία σας σάς κάνει να ξεχωρίζετε αλλά και να ξαφνιάζετε το σύνολο.


Οι θετικές όψεις του Ερμή | Ερμής με Ποσειδώνα

Οι θετικές όψεις των δύο αυτών πλανητών υποδεικνύουν άτομα με καλλιτεχνικές ανησυχίες. Σας χαρακτηρίζει η έμπνευση, το ταλέντο και η τάση προς τη δημιουργία. Σας οδηγεί περισσότερο η διαίσθηση και η φαντασία παρά η πρακτική σχέση. Έτσι εγκυμονεί ο κίνδυνος να παρασυρθείτε σε μη ρεαλιστικές καταστάσεις. Τέτοιες γωνίες βλέπουμε σε ωροσκόπια ανθρώπων που ασχολούνται με το γράψιμο, την ποίηση και τη σύνθεση μουσικής.  Και που έχουν την ικανότητα να εμπνέουν τα πλήθη.


Οι θετικές όψεις του Ερμή | Ερμής με Πλούτωνα

Οι θετικές όψεις Ερμή – Πλούτωνα σας οδηγούν ύστερα από βαθιά σκέψη στην ανακάλυψη της αλήθειας. Αναλύετε τις καταστάσεις και ψάχνετε εις βάθος κάθε περίπτωση. Στοιχεία της προσωπικότητά σας που σας βοηθούν σ’ αυτό είναι η παρατηρητικότητα και η περιέργεια σας. Αλλάζετε συχνά απόψεις και διάθεση και πολλές φορές δράττε αυθόρμητα και παρορμητικά.

ρωτα το ταρωτω

 

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles