Οι θετικές όψεις των πλανητών – Δίας

Οι θετικές όψεις των πλανητών είναι αυτές όταν δύο πλανήτες δημιουργούν μία καλή «σχέση» μοιράζοντας τα θετικά στοιχεία αναμεταξύ τους. Όταν για παράδειγμα σχηματίζουν τρίγωνο (με γωνία ~120°) ή εξάγωνο (με γωνία ~60°). Η επίδραση μίας θετικής όψης ωστόσο πρέπει να αναφέρουμε ότι επηρεάζεται και από άλλες όψεις.

Οι θετικές όψεις του Δία

Οι θετικές όψεις του Δία φέρνουν τύχη σε τομείς που σχετίζονται την εκπαίδευση, τη θρησκεία, το πνεύμα και τα ταξίδια.  

ερωτική συναστρία
Οι θετικές όψεις του Δία | Δίας με Κρόνο

Οι ευνοϊκές όψεις των δύο αυτών πλανητών προσφέρουν στο άτομο τη δυνατότητα της επέκτασης (Δίας) και της σταθερότητας (Κρόνος). Με όπλα την υπομονή και την επιμονή η επαγγελματική εξέλιξη και η άνοδος είναι δεδομένη. Έχετε υψηλές φιλοδοξίες που μπορούν ωστόσο να υλοποιηθούν, ενώ το ένστικτό σας είναι καλός σύμβουλος στα οικονομικά σας. Οι επιχειρήσεις και το εμπόριο είναι κανάλια που σας ταιριάζουν, ενώ η εκπαίδευση και η θρησκεία σας ελκύουν επίσης.

Οι θετικές όψεις του Δία | Δίας με Ουρανό

Ο ευνοϊκός συνδυασμός αυτόν των δύο πλανητών σας φέρνει τύχη από το πουθενά. Διακρίνεστε για τις ηγετικές σας ικανότητες, είστε ιδανικοί αρχηγοί, με έντονο στο στοιχείο του ανθρωπισμού μέσα σας. Τα ταξίδια σας προγραμματίζονται εντελώς αυθόρμητα και χωρίς κανένα ιδιαίτερο σκοπό. Σας διακρίνει ένας φιλελευθερισμός ακόμη και στα θρησκευτικά σας «πιστεύω» ξεφεύγοντας από τα καθιερωμένα. Όσον αφορά στα καλλιτεχνικά αγαπάτε ιδιαίτερα την έβδομη τέχνη.

Οι θετικές όψεις του Δία | Δίας με Ποσειδώνα

Οι ευνοϊκές όψεις των δύο αυτών πλανητών σας προικίζουν με το χάρισμα της δημιουργίας που το εξαργυρώνετε μέσα από την έντονη καλλιτεχνική σας δράση. Από αυτήν την ενασχόλησή σας και μόνο κερδίζετε σημαντικά οικονομικά οφέλη. Ο διαλογισμός και άλλες εφαρμογές που σχετίζονται με το πνεύμα σας εξιτάρουν. Αγαπάτε τους ανθρώπους και τα ζώα και γενικά γίνεστε θυσία για τους άλλους. Όσο δεδομένη κι αν θεωρείται η προσφορά βοήθειας σε όποιον το έχει ανάγκη, υπάρχουν στιγμές που επιζητάτε την απομόνωση. Αυτό σας βοηθάει να κάνετε τον προσωπικό σας απολογισμό χωρίς περισπάσεις. Να σκεφτείτε διεξοδικά την μέχρι τώρα πορεία σας στη ζωή και γιατί όχι, ακόμη και το πώς θα πορευτείτε στο μέλλον.

Οι θετικές όψεις του Δία | Δίας με Πλούτωνα

Η ανανέωση στη ζωή σας με ένα νέο ξεκίνημα συχνά γίνεται για εσάς επιτακτική και προσωπική ανάγκη. Νιώθετε ότι θέλετε να αποβάλλεται τα βάρη και τα προβλήματα που σας βαραίνουν και να κάνετε επανεκκίνηση. Οι θετικές όψεις των δύο αυτών πλανητών απαντώνται σε ωροσκόπια ηγετών, οι οποίοι έχουν τις ικανότητες να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις και στις υψηλές ευθύνες και να εμπνεύσουν τα πλήθη. 

ρωτα το ταρωτω

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles