Οι θετικές όψεις των πλανητών – Άρης

Οι θετικές όψεις των πλανητών είναι αυτές όταν δύο πλανήτες δημιουργούν μία καλή «σχέση» μοιράζοντας τα θετικά στοιχεία αναμεταξύ τους. Όταν για παράδειγμα σχηματίζουν τρίγωνο (με γωνία ~120°) ή εξάγωνο (με γωνία ~60°). Η επίδραση μίας θετικής όψης ωστόσο πρέπει να αναφέρουμε ότι επηρεάζεται και από άλλες όψεις. \

Οι θετικές όψεις του Άρη

Οι θετικές όψεις του Άρη υποδεικνύουν τη δυνατότητα εκμετάλλευσης της ενέργειας του ατόμου με θετικό τρόπο στη ζωή του με σκοπό την επιβίωση και την επίτευξη των στόχων του.

Οι θετικές όψεις του Άρη | Άρης με Δία

Η ευνοϊκή όψη των δύο αυτών πλανητών σας προσφέρει τόνους ενέργειας και δύναμης. Η πλειοψηφία των ατόμων με αυτήν την όψη στο ωροσκόπιό τους ασχολούνται με κάποιο άθλημα που τους βοηθάει να διοχετεύουν και να εκτονώνουν μέρος αυτής της ενέργειας. Έχετε καλή διάθεση, ενθουσιασμό, ρώμη και καλή υγεία. Στόχος σας είναι πάντα η πρωτιά ακόμη και στον επαγγελματικό τομέα.

Οι θετικές όψεις του Άρη | Άρης με Κρόνο

Διοχετεύετε την ενέργειά σας περισσότερο στην εργασία σας, ενώ η σεξουαλική σας ζωή είναι λιγότερη ενεργή. Στοιχεία που σας διακρίνουν είναι η προσήλωση, η πειθαρχία, η οργάνωση και ο προγραμματισμός. Κάνετε τα πάντα για να πετύχετε τους υψηλούς σας στόχους. Σε ορισμένες περιπτώσεις χρησιμοποιώντας ακόμη και αθέμιτα μέσα αλλά πάντα με σκοπό ένα το σωστό τελικό αποτέλεσμα. Γενικά, στα εργασιακά θέματα σας αρέσει να έχετε το πάνω χέρι μέσα από κάποια ηγετική θέση. Ενώ αν ανήκετε σε κατώτερη βαθμίδα δεν δέχεστε με τίποτα να καταπατούν τα δικαιώματά σας.

Οι θετικές όψεις του Άρη | Άρης με Ουρανό

Μπορείτε να δουλεύεται αδιάκοπα και ακούραστα σε οποιεσδήποτε συνθήκες για να φέρετε εις πέρας της αποστολή σας στον εργασιακό τομέα. Σας ταιριάζουν επαγγέλματα που αφορούν στις επιστήμες και στην τεχνολογία. Αναζητάτε νέες εμπειρίες και συγκινήσεις στη ζωή σας και για αυτό σας αρέσουν πολύ τα ταξίδια. Δε διστάζετε κάτω από αυτήν την όψη να γίνετε παράτολμοι και γι αυτό θέλει πολύ προσοχή. Επίσης, πρέπει να ελέγχετε τη νευρική σας φύση. Το σεξ είναι έντονο στη ζωή σας.

ερωτική συναστρία
Οι θετικές όψεις του Άρη | Άρης με Ποσειδώνα

Διοχετεύετε την ενέργεια του Άρη στον οραματισμό και τη φαντασία σας, ενώ από την άλλη ο Ποσειδώνας σας κάνει ευαίσθητους και συμπονετικούς. Σε τέτοιο βαθμό μάλιστα που πληγώνεστε εύκολα. Προσφέρετε τη βοήθειά σας στο σύνολο και συμπάσχετε στον πόνο του άλλου. Ο επαγγελματικός σας προσανατολισμός έχει να κάνει με τα καλλιτεχνικά δρώμενα και τις τέχνες. Επίσης, αυτήν την όψη τη συναντάμε σε ωροσκόπια ατόμων που έχουν να κάνουν με το θαλάσσιο στοιχείο.

Οι θετικές όψεις του Άρη | Άρης με Πλούτωνα

Οι θετικές όψεις των δύο αυτών πλανητών βοηθούν στην πνευματική ανάπτυξη του ατόμου με δύο όπλα, τη θέληση και την αποφασιστικότητα. Ακόμη είστε ρωμαλέοι και οπλισμένοι με θάρρος, αφοσιωμένοι και προσηλωμένοι σε αυτό που θέλετε να πετύχετε. Στη δουλειά δεν σας λυγίζει η πίεση και ο μόχθος. Τα νέα ξεκινήματα ευνοούνται, ενώ επαγγέλματα που αναζητάτε την αλήθεια και τη λύση μυστηρίων σας ταιριάζουν γάντι.

ρωτα το ταρωτω

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles