Οι Σύνοδοι της Σελήνης

Σελήνη Οι Σύνοδοι της Σελήνης. Δύο πλανήτες βρίσκονται σε σύνοδο όταν βρίσκονται στην ίδια ακριβώς θέση (γωνία 0°). Σε αυτήν την όψη οι ιδιότητες των δύο πλανητών αλληλεπικαλύπτονται με αποτέλεσμα η επίδραση να είναι θετική ή αρνητική, ανάλογα με την όψη που σχηματίζουν με κάποιον άλλον πλανήτη. Αν είναι θετική τότε η σύνοδος δρα ευεργετικά, εάν είναι αρνητική, π.χ. τετράγωνο η σύνοδος επηρεάζει αρνητικά.

Η Σελήνη σε σύνοδο        

Η Σελήνη σε αυτήν την όψη δέχεται την επίδραση του άλλου πλανήτη. Οι όψεις της Σελήνης αφορούν τη γυναίκα και τις σχέσεις που δημιουργούν οι άλλοι με αυτήν.

Η Σελήνη σε σύνοδο με τον Ερμή

Η σύνοδος όταν έχει θετική όψη ενισχύει την αντίληψη και τη μνήμη του ατόμου. Επίσης, το άτομο διακρίνεται για το πνευματώδες και καυστικό χιούμορ του. Αν η όψη όμως είναι αρνητική το νευρικό σύστημα του ατόμου επηρεάζεται με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Η επίδραση της συνόδου αυτής με τους δύο συγκεκριμένους πλανήτες εξαρτάται περισσότερο ίσως από τη θέση κάποιου τρίτου πλανήτη.

Η Σελήνη σε σύνοδο με την Αφροδίτη

Η σύνοδος αυτή φέρνει την ευαίσθητη Σελήνη κοντά στον πλανήτη με τα στοργικά συναισθήματα. Το άτομο αποκτά συναισθήματα αγάπης, φροντίδας, στοργής και καλοσύνης προς τους άλλους. Είστε ευγενικοί με καλαισθησία και αποκτάτε ενδιαφέρον για τις τέχνες. Προσελκύετε άτομα γύρω σας και κυρίως άνδρες εάν είστε γυναίκα. Ευεργετική ωστόσο είναι αυτή η όψη και για τα άτομα του ανδρικού φύλου.

Η Σελήνη σε σύνοδο με τον Άρη

Η όψη αυτή προκαλεί πάθος και έντονα συναισθήματα. Αν είναι θετική και το άτομο είναι γυναίκα έχουμε να κάνουμε με μία δυναμική προσωπικότητα με έφεση σε τομείς που αφορούν κατά κύριο λόγο άντρες. Στην περίπτωση που ένας από τους δύο πλανήτες σχηματίζει μία αρνητική όψη τότε υπάρχουν προβλήματα που αφορούν τη μάνα. Επίσης, μπορεί να υπάρξουν εντάσεις και νεύρα γενικά στις σχέσεις.

Η Σελήνη σε σύνοδο με τον Δία

Η Σελήνη σε σύνοδο με τον Δία δημιουργεί άτομα με καλές προθέσεις, έτοιμα να βοηθήσουν τον αδύναμο ή όποιον έχει ανάγκη. Για αυτό και είναι αγαπητά άτομα από όλους. Πολλές φορές ωστόσο μπορεί να γίνετε αλαζόνες και εγωιστές. Αγαπάτε τα ταξίδια και τις απολαύσεις και δεν λέτε όχι στους πειρασμούς. Η οικογένεια για εσάς είναι το καταφύγιό σας.

Η Σελήνη σε σύνοδο με τον Κρόνο

Σε αυτήν την όψη η Σελήνη επηρεάζεται από τις ιδιότητες και τα χαρακτηριστικά του Κρόνου: οργάνωση, πειθαρχία, αυστηρότητα και αίσθηση καθήκοντος. Όλα αυτά σας χαρακτηρίζουν όταν υπάρχει στο ωροσκόπιό σας αυτή η σύνοψη. Η εργατικότητά σας και η συνέπεια σας είναι απαράμιλλη. Η αυστηρότητά σας ωστόσο παρεξηγείται από τους άλλους. Όπως και η απαίτησή σας για το τέλειο ή η επικριτικότητά σας που μπορεί και να απομακρύνει τους ανθρώπους γύρω σας. Η αρνητική επίδραση της όψης αυτής μπορεί να αποκαλύψει προβλήματα με τη μητέρα σας.

Η Σελήνη σε σύνοδο με τον Ουρανό

Σε αυτήν την όψη η Σελήνη επηρεάζεται από τον Ουρανό δημιουργώντας αντισυμβατικούς και εκκεντρικούς χαρακτήρες. Τη μία είστε χαρούμενοι και ευδιάθετοι την άλλη μελαγχολικοί και απόμακροι. Επιζητείτε την ανεξαρτησία σας σε τέτοιο βαθμό που μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στις σχέσεις σας. Έχετε υψηλή διανόηση με αποτέλεσμα να διαπρέπετε σε επιστήμες, τέχνες, στη συγγραφή, κ.α.

Η Σελήνη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα

Το συναίσθημα κυριαρχεί. Βρίσκεστε κοντά σε άτομα που θέλουν τη βοήθειά σας και αυτό είναι κάτι που σας ικανοποιεί. Είστε συμπονετικοί και αλτρουιστές. Από την άλλη, η σύνοδος αυτή στην αρνητική της πλευρά μπορεί να σας οδηγήσει στην απομόνωση και στις καταχρήσεις. Ή ακόμη να παρασυρθείτε και να εξαπατηθείτε από άτομα που δεν θέλουν το καλό σας.  Τέλος, η όψη αυτή σας ωθεί να εκδηλώσετε το πάθος και τη φαντασία που σας χαρακτηρίζει μέσα από την τέχνη.

Η Σελήνη σε σύνοδο με τον Πλούτωνα

Η Σελήνη μέσα από αυτή τη σύνοδο επηρεάζεται από τον πλανήτη Πλούτωνα. Η επιρροή μπορεί να είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή ή αρνητική. Στην πρώτη περίπτωση δέχεται ευνοϊκές επιδράσεις άλλων πλανητών. Το άτομο αποκτά αντοχή και δύναμη. Διαθέτει φαντασία, δημιουργικότητα και πάθος. Αν η σύνοδος δέχεται αρνητικές επιρροές από άλλους πλανήτες το πάθος γίνεται καταστροφικό, ενώ η διάθεσή σας έχει απότομες μεταβολές.

Ρώτα το Ταρωτώ

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles