Οι πλανήτες στους 12 Οίκους | Οι πλανήτες στον 12ο οίκο

Μέντιουμ Άρης

Μέντιουμ Άρης

Οι πλανήτες στον 12ο οίκο. Για να ερμηνεύσουμε το γενέθλιο χάρτη ενός ατόμου πρέπει πρώτα να λάβουμε υπόψη μας πολλές παραμέτρους. Αρχικά μελετάμε το ζώδιο του ατόμου, εν συνεχεία το ζώδιο του ωροσκόπου και παράλληλα τις θέσεις των πλανητών. Όσον αφορά στο τελευταίο μελετάμε τις θέσεις των πλανητών στα ζώδια και τις θέσεις των πλανητών στους 12 οίκους, όπως εδώ.

Επίσης, μία άλλη παράμετρος που λαμβάνουμε υπόψη μας στην ερμηνεία του γενέθλιου χάρτη είναι οι όψεις των πλανητών. Οι όψεις έχουν να κάνουν με τις σχέσεις που συνδέουν μεταξύ τους πλανήτες, για τις οποίες θα μιλήσουμε σε επόμενο κεφάλαιο.

Αντιλαμβανόμαστε λοιπόν ότι πριν βγάλουμε ακριβή και ασφαλή συμπεράσματα στην ερμηνεία ενός γενέθλιου χάρτη θα πρέπει πρώτα να έχουμε μελετήσει πάρα πολύ καλά όλα τα παραπάνω.

Ρώτα το Ταρωτώ

Οι πλανήτες στον 12ο οίκο [των συναναστροφών & των προσδοκιών]

Οι πλανήτες στον 12ο οίκο | Ήλιος:

Προτιμάτε την απομόνωση από τους άλλους και γενικά εμπιστεύεστε στη ζωή σας λίγα άτομα. Είστε εσωστρεφείς όσον αφορά στην εκδήλωση των συναισθημάτων σας. Ωστόσο σας αρέσει να προσφέρετε τη βοήθειά σας στους άλλους. Και μάλιστα κάποιες φορές οι άλλοι σας εκμεταλλεύονται με την ανοχή σας.

Οι πλανήτες στον 12ο οίκο | Σελήνη:

Έχετε φαντασία και διαίσθηση χαρακτηριστικά που θα σας βοηθήσουν στη ζωή σας. Ωστόσο, είστε πολύ ευαίσθητοι και δεν εκδηλώνετε τα συναισθήματά σας εύκολα. Φοβάστε μήπως πληγωθείτε. Άτομο της οικογένειας ή η μητέρα σας μπορεί να σας απογοητεύσει κάποια στιγμή.

Οι πλανήτες στον 12ο οίκο | Ερμής:

Έχετε ένστικτο και φαντασία που σας οδηγούν στον αποκρυφισμό και στο μυστικισμό. Είστε κάπως συνεσταλμένοι, ενώ δεν αποκλείεται να έρθετε σε προστριβές με συγγενείς.

Οι πλανήτες στον 12ο οίκο | Αφροδίτη:

Είστε ευαίσθητα άτομα και δείχνετε την αγάπη σας στο σύνολο. Είστε δημιουργικοί με αποτέλεσμα να σας ταιριάζουν οι καλές τέχνες. Γενικά, είστε άτομα που αναζητάτε την περιπέτεια και δεν αποκλείεται να μπλέξετε σε μία παράνομη ερωτική σχέση.

Οι πλανήτες στον 12ο οίκο | Άρης:

Στον τομέα των συναισθημάτων είστε ένα ηφαίστειο που δεν θα εκραγεί όμως ποτέ. Κι αυτό επειδή έχετε την τάση να μην εκδηλώνετε τα συναισθήματά σας. Ωστόσο, αυτή η καταπίεση μπορεί να σας οδηγήσει σε ακραίες εξωτερικές αντιδράσεις ή να εκδηλωθεί κάποιο πρόβλημα υγείας.

Οι πλανήτες στον 12ο οίκο | Δίας:

Προσφέρετε τη βοήθειά σας σε όλους ανεξαιρέτως. Η ιατρική είναι η επιστήμη που σας ταιριάζει και σας ελκύει. Έχετε ηθικές αρχές και υπερασπίζεστε τα θρησκευτικά σας πιστεύω. Ωστόσο, δεν είστε πάντα τόσο διεκδικητικοί, εξαρτάστε από τους άλλους και η μοναξιά σας απομονώνει.

Οι πλανήτες στον 12ο οίκο | Κρόνος:

Είστε απαισιόδοξοι και καταθλιπτικοί. Δεν εκδηλώνετε τα συναισθήματά σας με αποτέλεσμα να οδηγείστε στη μοναξιά και την απομόνωση. Από την άλλη πλευρά είστε πολύ συνεπείς στα επαγγελματικά σας καθήκοντα χαρακτηριστικό που μπορεί να σας ωφελήσει κυρίως οικονομικά.

Οι πλανήτες στον 12ο οίκο | Ουρανός:

Ακολουθείτε στη ζωή τα δικά σας ιδανικά και πιστεύω ανεξάρτητα από την οικογένειά σας. Λαμβάνοντας υπόψη την επαναστατική και εκκεντρική σας φύση αυτά μπορεί να είναι αρκετά περίεργα και πέρα από τα συνηθισμένα. Η διαμονή σας στο εξωτερικό είναι πιθανή.

Οι πλανήτες στον 12ο οίκο | Ποσειδώνας:

Είστε άτομα με καλλιτεχνικές ανησυχίες και επιλέγετε την απομόνωση για να τις εκφράσετε με την ησυχία σας. Η υψηλή διαίσθησή σας σάς βοηθάει σε τομείς όπως ο αποκρυφισμός, ο μυστικισμός ή η μεταφυσική. Έχετε πρόβλημα να αντιμετωπίσετε με θάρρος τις δύσκολες καταστάσεις που φέρνει η ζωή.

Οι πλανήτες στον 12ο οίκο | Πλούτωνας:

Σας διακρίνει η μεγάλη φαντασία και η δυνατή διαίσθηση. Επίσης, είστε άτομα δυναμικά που αντιμετωπίζουν τις καταστάσεις με θάρρος. Είστε μυστικοπαθείς και τις περισσότερες φορές προτιμάτε να καταπιέζετε το θυμό σας. Μπορεί να κάνετε σχέσεις μόνο και μόνο για το σεξ.

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles