Οι πλανήτες στους 12 Οίκους | Οι πλανήτες στο 5ο οίκο

Μέντιουμ Άρης

Μέντιουμ Άρης

Οι πλανήτες στο 5ο οίκο. Για να ερμηνεύσουμε το γενέθλιο χάρτη ενός ατόμου πρέπει πρώτα να λάβουμε υπόψη μας πολλές παραμέτρους. Αρχικά μελετάμε το ζώδιο του ατόμου, εν συνεχεία το ζώδιο του ωροσκόπου και παράλληλα τις θέσεις των πλανητών. Όσον αφορά στο τελευταίο μελετάμε τις θέσεις των πλανητών στα ζώδια και τις θέσεις των πλανητών στους 12 οίκους, όπως εδώ.

Επίσης, μία άλλη παράμετρος που λαμβάνουμε υπόψη μας στην ερμηνεία του γενέθλιου χάρτη είναι οι όψεις των πλανητών. Οι όψεις έχουν να κάνουν με τις σχέσεις που συνδέουν μεταξύ τους πλανήτες, για τις οποίες θα μιλήσουμε σε επόμενο άρθρο.

Αντιλαμβανόμαστε λοιπόν ότι πριν βγάλουμε ακριβή και ασφαλή συμπεράσματα στην ερμηνεία ενός γενέθλιου χάρτη θα πρέπει πρώτα να έχουμε μελετήσει πάρα πολύ καλά όλα τα παραπάνω.

Ρώτα το Ταρωτώ

Οι πλανήτες στο 5ο οίκο [της Δημιουργίας και του Έρωτα]

Οι πλανήτες στο 5ο οίκο | Ήλιος:

Ο Ήλιος σας γεμίζει με ενέργεια και όρεξη για τη ζωή. Δεν αφήνετε στιγμή να πάει χαμένη. Θέλετε να δημιουργήσετε, να διασκεδάσετε και να προσφέρετε στη ζωή σας. Αρέσκεστε στο να συνδέεστε ερωτικά με διαφορετικά άτομα παράλληλα, ενώ για να ζήσετε με απολαύσεις μπορεί να ξεφύγετε οικονομικά και όχι μόνο.

Οι πλανήτες στο 5ο οίκο | Σελήνη:

Ταυτίζεστε με τον έρωτα και πλέετε σε ουρανούς και πελάγη ευτυχίας. Αφήνετε το συναίσθημα να σας παρασύρει και προσκολλάστε στο σύντροφό σας με αποτέλεσμα να γίνεστε αρκετά κτητικοί. Αν απογοητευτείτε στον έρωτα δύσκολα το ξεπερνάτε.

Οι πλανήτες στο 5ο οίκο | Ερμής:

Λόγω του το ότι βαριέστε γρήγορα αποκτάτε πολλές διαφορετικές σχέσεις στη ζωή σας μέχρι να βρείτε κάτι που να σας καλύπτει εκατό τοις εκατό. Δεν είναι τόσο η σαρκική έλξη όσο η πνευματική που αναζητάτε με τον υποψήφιο σύντροφό σας.

Οι πλανήτες στο 5ο οίκο | Αφροδίτη:

Έχετε αρκετούς φίλους με κάποιους από αυτούς να σας προσεγγίζουν ερωτικά. Επιδιώκετε να περνάτε καλά μέσα στη σχέση σας αλλά ορισμένες φορές μπορεί να φέρεστε με επιπολαιότητα.

Οι πλανήτες στο 5ο οίκο | Άρης:

Οδηγός στις ερωτικές σας σχέσεις είναι το πάθος και ο αυθορμητισμός. Πολλές από αυτές θα τελειώσουν άδοξα, ενώ η τάση σας για επιβολή φέρνει επίσης αρνητικά αποτελέσματα.

Οι πλανήτες στο 5ο οίκο | Δίας:

Η ενέργεια που σας χαρακτηρίζει σας γεμίζει όρεξη για εξωστρεφείς δραστηριότητες με σκοπό τη διασκέδαση και την ψυχαγωγία. Είστε ευχάριστοι, αστείοι και γεμάτοι αισιοδοξία, στοιχεία που κερδίζουν τους συντρόφους σας. Υπάρχει ωστόσο πιθανότητα να παρασυρθείτε σε πειρασμούς και καταχρήσεις.

Οι πλανήτες στο 5ο οίκο | Κρόνος:

Είστε εγκρατείς και εσωστρεφείς σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σας. Με λίγα λόγια δεν ανοίγεστε καθόλου εύκολα. Στις σχέσεις προτέρημά σας είναι ο σεβασμός και η σταθερότητα. Παραμένετε πιστοί και προσηλωμένοι στο σύντροφό σας και αυστηροί στη διαπαιδαγώγηση των παιδιών σας.

Οι πλανήτες στο 5ο οίκο | Ουρανός:

Είστε αρκετά φιλελεύθεροι στον έρωτα και σας αρέσουν τα ερωτικά παιχνίδια και το φλερτ. Είστε επιρρεπείς με την έννοια ότι ερωτεύεστε συχνά, εύκολα και με απρόβλεπτο τρόπο.

Οι πλανήτες στο 5ο οίκο | Ποσειδώνας:

Η ψυχαγωγία σας ξεκινάει από τις τέχνες και τον κινηματογράφο. Γενικά, είστε λάτρεις του ωραίου και της πολυτέλειας, ενώ η φαντασία και η διαίσθησή σας είναι για εσάς όπλα στον έρωτα.

Οι πλανήτες στο 5ο οίκο | Πλούτωνας:

Δίνεστε απόλυτα και ολοκληρωτικά στον έρωτα και στο σύντροφό σας. Θα κάνατε τα πάντα για να προστατέψετε το ταίρι σας ακόμη και με κίνδυνο του εαυτού σας. Αν πληγωθείτε όμως από αυτόν μπορεί το πάθος σας να μετατραπεί σε εκδίκηση.

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles