Οι πλανήτες στους 12 Οίκους | Οι πλανήτες στον 6ο οίκο

Μέντιουμ Άρης

Μέντιουμ Άρης

Οι πλανήτες στον 6ο οίκο. Για να ερμηνεύσουμε το γενέθλιο χάρτη ενός ατόμου πρέπει πρώτα να λάβουμε υπόψη μας πολλές παραμέτρους. Αρχικά μελετάμε το ζώδιο του ατόμου, εν συνεχεία το ζώδιο του ωροσκόπου και παράλληλα τις θέσεις των πλανητών. Όσον αφορά στο τελευταίο μελετάμε τις θέσεις των πλανητών στα ζώδια και τις θέσεις των πλανητών στους 12 οίκους, όπως εδώ.

Επίσης, μία άλλη παράμετρος που λαμβάνουμε υπόψη μας στην ερμηνεία του γενέθλιου χάρτη είναι οι όψεις των πλανητών. Οι όψεις έχουν να κάνουν με τις σχέσεις που συνδέουν μεταξύ τους πλανήτες, για τις οποίες θα μιλήσουμε σε επόμενο άρθρο.

Αντιλαμβανόμαστε λοιπόν ότι πριν βγάλουμε ακριβή και ασφαλή συμπεράσματα στην ερμηνεία ενός γενέθλιου χάρτη θα πρέπει πρώτα να έχουμε μελετήσει πάρα πολύ καλά όλα τα παραπάνω.

Ρώτα το Ταρωτώ

Οι πλανήτες στον 6ο οίκο [της Υγείας και της Εργασίας]

Οι πλανήτες στον 6ο οίκο | Ήλιος:

Θεωρείστε ακούραστα και αξιόπιστα «εργαλεία» στη δουλειά σας. Επιζητάτε τη λεπτομέρεια στην εργασία σας αλλά θέλετε παράλληλα και να αναγνωρίζεται αυτό που κάνετε. Αν εξαιρέσουμε κάποιες μικρές ενοχλήσεις παραμένετε υγιείς.

Οι πλανήτες στον 6ο οίκο | Σελήνη:

Αναζητάτε μία εργασία που να σας γεμίζει ψυχικά και δεν διστάζετε να αλλάξετε θέσεις, επαγγέλματα ή εργοδότες μέχρι να τη βρείτε. Το περίσσιο άγχος σας όμως στον εργασιακό τομέα μπορεί να σας δημιουργήσει ευαίσθητο στομάχι.

Οι πλανήτες στον 6ο οίκο | Ερμής:

Είστε οργανωτικοί και δίνετε μεγάλη έμφαση στη λεπτομέρεια σε ό,τι αφορά στην εργασία σας. Είστε καλοί σε εργασίες που έχουν να κάνουν με τον προφορικό και γραπτό λόγο, ενώ προσέχετε πάρα πολύ το σώμα, την υγεία σας και τη διατροφή σας.

Οι πλανήτες στον 6ο οίκο | Αφροδίτη:

Η αποδοτικότητα σας στην εργασία έρχεται μέσα από την ομαδική δουλειά. Είστε η ήρεμη δύναμη που φροντίζει για το καλό κλίμα μέσα στην ομάδα. Πολλές φορές βέβαια βάζετε τους άλλους να κάνουν το δύσκολο κομμάτι, ενώ όσον αφορά στον τομέα της υγείας είστε επιρρεπείς σε απολαύσεις όπως το φαγητό ή το αλκοόλ.

Οι πλανήτες στον 6ο οίκο | Άρης:

Δουλεύετε σκληρά με προσήλωση στο στόχο και στη λεπτομέρεια. Δεν αφήνετε ποτέ τίποτα ανολοκλήρωτο και γενικά είστε πολύ απαιτητικοί και από τους συναδέλφους σας. Αυτό σας κάνει να φτάνετε στα όρια του δεσποτισμού. Όσον αφορά στην υγεία σας μπορεί να έχετε κάποια ατυχήματα.

Οι πλανήτες στον 6ο οίκο | Δίας:

Είστε εργατικοί και πολύ αφοσιωμένοι στη δουλειά σας. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να επιτυγχάνετε, ενώ είστε πάντα δίπλα στους συνεργάτες σας. Η απόλαυση όμως του καλού φαγητού χαλάει τη σιλουέτα σας.

Οι πλανήτες στον 6ο οίκο | Κρόνος:

Είστε εργασιομανείς και έχετε όλα τα φόντα για να αναλάβετε τα ηνία μιας επιχείρησης. Κοπιάζετε πολύ αλλά ανταμείβεστε. Γενικά, με τον Κρόνο στον 6ο οίκο χαίρεστε να δουλεύετε. Η πολύ δουλειά «τρώει» όμως τον αφέντη με αποτέλεσμα να μη λείπουν τα προβλήματα στον τομέα της υγείας από την υπερβολική κόπωση.

Οι πλανήτες στον 6ο οίκο | Ουρανός:

Σας αρέσουν τα πειράματα κα η εφαρμογή μοντέρνων μεθόδων στο χώρο της εργασίας. Γενικά, αντιδράτε στην εκτέλεση εντολών και στην καθημερινή ρουτίνα. Αν κάτι δεν σας αρέσει δε διστάζετε να το παρατήσετε χωρίς να ολοκληρώσετε την εργασία σας. Στον τομέα της υγείας μπορεί να έχετε έντονο εκνευρισμό.

Οι πλανήτες στον 6ο οίκο | Ποσειδώνας:

Διαθέτετε φαντασία και διαίσθηση, στοιχεία που σας βοηθούν στον επαγγελματικό τομέα. Διατηρείτε καλές σχέσεις με τους συναδέλφους σας αλλά δεν βρίσκετε πάντα αυτό που σας αρέσει. Η διάθεση σας για δουλειά μπορεί να μειωθεί εύκολα, το ίδιο και η απόδοσή σας.

Οι πλανήτες στον 6ο οίκο | Πλούτωνας:

Η αφοσίωση και οι ικανότητές σας σας κάνουν έναν καλό και αποδοτικό εργαζόμενο. Πολλές φορές βέβαια η προσήλωση σας είναι τέτοια που μπορεί να επιμείνετε τόσο πολύ σε κάποια επαγγελματική υπόθεση φτάνοντας στα όρια της υπερβολής. Το άγχος της δουλειάς σας τρώει την ενέργεια.

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles