Οι πλανήτες στους 12 Οίκους | Οι πλανήτες στον 7ο οίκο

Μέντιουμ Άρης

Μέντιουμ Άρης

Οι πλανήτες στον 7ο οίκο. Για να ερμηνεύσουμε το γενέθλιο χάρτη ενός ατόμου πρέπει πρώτα να λάβουμε υπόψη μας πολλές παραμέτρους. Αρχικά μελετάμε το ζώδιο του ατόμου, εν συνεχεία το ζώδιο του ωροσκόπου και παράλληλα τις θέσεις των πλανητών. Όσον αφορά στο τελευταίο μελετάμε τις θέσεις των πλανητών στα ζώδια και τις θέσεις των πλανητών στους 12 οίκους, όπως εδώ.

Επίσης, μία άλλη παράμετρος που λαμβάνουμε υπόψη μας στην ερμηνεία του γενέθλιου χάρτη είναι οι όψεις των πλανητών. Οι όψεις έχουν να κάνουν με τις σχέσεις που συνδέουν μεταξύ τους πλανήτες, για τις οποίες θα μιλήσουμε σε επόμενο άρθρο.

Αντιλαμβανόμαστε λοιπόν ότι πριν βγάλουμε ακριβή και ασφαλή συμπεράσματα στην ερμηνεία ενός γενέθλιου χάρτη θα πρέπει πρώτα να έχουμε μελετήσει πάρα πολύ καλά όλα τα παραπάνω.

Ρώτα το Ταρωτώ

Οι πλανήτες στον 7ο οίκο [του Γάμου και της Συντροφικότητας]

Οι πλανήτες στον 7ο οίκο | Ήλιος:

Δεν θα προχωρήσετε σε ένα γάμο πριν φτάσατε σε κατάλληλη ηλικία και ύστερα από πολύ ώριμη σκέψη. Ωστόσο, τόσο ο γάμος όσο και οι συνεργασίες σας ωφελούν. Θέλετε βέβαια να είστε αυτό που λέμε από «πάνω» στη σχέση.

Οι πλανήτες στον 7ο οίκο | Σελήνη:

Αναζητάτε την ασφάλεια μέσα από ένα σοβαρό δεσμό και για αυτό καταλήγετε σε γάμο σε αρκετά μικρή ηλικία. Έχετε την τάση να αναλύετε τη σχέση σας και το έτερον σας ήμισυ. Είστε πολύ ερωτικά άτομα αλλά η μεταβολή των συναισθημάτων σας μπορεί να οδηγήσεις σε ρήξη ή χωρισμό.

Οι πλανήτες στον 7ο οίκο | Ερμής:

Η ένωσή σας με το σύντροφο ή μέλλοντα σύζυγό σας θα είναι πρώτα από όλα πνευματική. Δεν θα προχωρήσετε ποτέ σε μία δέσμευση εάν δεν ταιριάζετε με τον άλλον στον τρόπο που σκέφτεστε. Εάν το πετύχετε αυτό δεν θα διστάσετε να παντρευτείτε ένα νεότερο σύντροφο ή να προχωρήσετε σε ένα πρώιμο γάμο.

Οι πλανήτες στον 7ο οίκο | Αφροδίτη:

Είστε ρομαντικοί και λάτρεις του ωραίου οπότε επιλέγετε σύντροφο και σύμφωνα με την εξωτερική εμφάνιση. Δεν σας λείπουν οι κατακτήσεις, ενώ είναι πιθανό να καταλήξετε σε ένα γάμο χωρίς να το σκεφτείτε και πάρα πολύ.

Οι πλανήτες στον 7ο οίκο | Άρης:

Είτε πρόκειται για κάποια είδους συνεργασία είτε για το γάμο σας θέλετε να διατηρείτε τον έλεγχο της σχέσης. Είστε ωστόσο πάντα προσηλωμένοι και συνεπείς στις σχέσεις σας. Σας διακρίνει το πάθος στον έρωτα αλλά ο δυναμισμός σας μπορεί συχνά να οδηγήσει σε εντάσεις και θυμώδεις καταστάσεις με το ταίρι σας.

Οι πλανήτες στον 7ο οίκο | Δίας:

Ο Δίας φέρνει τύχη τόσο στο γάμο όσο και στις συνεργασίες σας. Είστε πολύ δοτικοί προς το σύντροφό σας και μάλιστα κάποιες φορές το παρακάνετε εφόσον δεν υπάρχει αμοιβαία συμπεριφορά. Δεν αποκλείεται σε κάποιο ταξίδι σας να γνωρίσετε το έτερον σας ήμισυ.

Οι πλανήτες στον 7ο οίκο | Κρόνος:

Θα το σκεφτείτε πάρα πολύ καλά πριν οδηγηθείτε στα σκαλιά της εκκλησίας εφόσον για σας ο γάμος είναι μία πολύ σοβαρή υπόθεση. Είστε πιστοί και αφοσιωμένοι σύντροφοι και δεν αποκλείετε να παντρευτείτε με κάποιον αρκετά μεγαλύτερό σας.

Οι πλανήτες στον 7ο οίκο | Ουρανός:

Ακόμη και όταν παντρευτείτε δε θα σταματήσετε να αναζητάτε την ανεξαρτησία σας. Αυτό όμως δεν αρέσει ιδιαίτερα στο σύζυγο ή στη σύζυγό σας. Επιλέγετε κυρίως άτομα με πρωτοποριακό τρόπο σκέψης, ενώ στον τομέα των συνεργασιών αλλά και των ερωτικών σχέσεων δεν αποκλείεται να υπάρξουν ανατροπές.

Οι πλανήτες στον 7ο οίκο | Ποσειδώνας:

Αναζητάτε συντρόφους μέσα από το προσωπικό σας πνευματικό και καλλιτεχνικό πρίσμα. Ταυτόχρονα επιδιώκετε να ταυτίζονται οι απόψεις σας για τη ζωή με τον ερωτικό σας σύντροφο. Έχετε μία ουτοπική στάση για το γάμο και πολλές φορές οι συναισθηματικές σας μεταπτώσεις μπορεί να σας οδηγήσουν στην απιστία.

Οι πλανήτες στον 7ο οίκο | Πλούτωνας:

Ο γάμος για εσάς είναι μία πολύ σοβαρή υπόθεση εφόσον σας ολοκληρώνει σαν άτομο. Είστε αφοσιωμένοι και πιστοί στο σύντροφό σας αλλά ταυτόχρονα θέλετε να είστε ο κυρίαρχος «παίκτης» σε αυτή τη σχέση.

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles