Οι πλανήτες στους 12 Οίκους | Οι πλανήτες στον 8ο οίκο

Μέντιουμ Άρης

Μέντιουμ Άρης

Οι πλανήτες στον 8ο οίκο. Για να ερμηνεύσουμε το γενέθλιο χάρτη ενός ατόμου πρέπει πρώτα να λάβουμε υπόψη μας πολλές παραμέτρους. Αρχικά μελετάμε το ζώδιο του ατόμου, εν συνεχεία το ζώδιο του ωροσκόπου και παράλληλα τις θέσεις των πλανητών. Όσον αφορά στο τελευταίο μελετάμε τις θέσεις των πλανητών στα ζώδια και τις θέσεις των πλανητών στους 12 οίκους, όπως εδώ.

Επίσης, μία άλλη παράμετρος που λαμβάνουμε υπόψη μας στην ερμηνεία του γενέθλιου χάρτη είναι οι όψεις των πλανητών. Οι όψεις έχουν να κάνουν με τις σχέσεις που συνδέουν μεταξύ τους πλανήτες, για τις οποίες θα μιλήσουμε σε επόμενο κεφάλαιο.

Αντιλαμβανόμαστε λοιπόν ότι πριν βγάλουμε ακριβή και ασφαλή συμπεράσματα στην ερμηνεία ενός γενέθλιου χάρτη θα πρέπει πρώτα να έχουμε μελετήσει πάρα πολύ καλά όλα τα παραπάνω.

Ρώτα το Ταρωτώ

Οι πλανήτες στον 8ο οίκο [της Αναγέννησης]

Οι πλανήτες στον 8ο οίκο | Ήλιος:

Η θέση αυτή μπορεί να σας προσδώσει φήμη, εν ζωή ή ακόμη και μετά θάνατον. Προσπαθείτε να βελτιώνεστε εσωτερικά και να γίνεστε καλύτεροι μέσα από τη γνώση του εαυτού.  Μπορεί να σας έρθουν χρήματα από πλούσιο γάμο ή κληρονομιά.

Οι πλανήτες στον 8ο οίκο | Σελήνη:

Αξιοποιείτε το ένστικτό σας για να πετύχετε οικονομικά. Μια κληρονομιά μπορεί να έρθει από την οικογένεια, ενώ αντίθετα τα οικονομικά του συντρόφου σας δεν βρίσκονται πάντα σε σταθερή ανοδική πορεία αλλά αντιθέτως θα λέγαμε ότι έχουν τις μεταπτώσεις τους.

Οι πλανήτες στον 8ο οίκο | Ερμής:

Στη ζωή σας απασχολούν τα οικονομικά του συντρόφου σας ή και ζητήματα που έχουν να κάνουν με την ακίνητη περιουσία σας. Μπορεί να κερδίσετε χρήματα από κάποιον συγγενή.

Οι πλανήτες στον 8ο οίκο | Αφροδίτη:

Ο γάμος σας θα σας ωφελήσει οικονομικά, ενώ κέρδη θα αποκομίσετε και από υποθέσεις τρίτων. Κάποιες φορές βέβαια δεν θέλετε να αναλάβετε τις οικονομικές υποχρεώσεις σας.

Οι πλανήτες στον 8ο οίκο | Άρης:

Η ζωή σας είναι γεμάτη ένταση, έρωτα και πάθος. Στα οικονομικά που αφορούν τους τρίτους πρέπει να είστε προσεκτικοί. Δεν πρέπει να υπάρξουν αδικίες ούτε ως προς κάποιο συνεργάτη σας στη δουλειά ούτε ως προς κάποιο συγγενή. Διαφορετικά μπορεί να υπάρξουν έντονες διαμάχες με πολύ άσχημη κατάληξη.

Οι πλανήτες στον 8ο οίκο | Δίας:

Αντιμετωπίζετε αισιόδοξα τη ζωή και όσον αφορά στα οικονομικά είναι πολύ πιθανό να έχετε κέρδη μέσα από ένα γάμο ή μία κληρονομιά. Ξοδεύετε τα χρήματα σας χωρίς φειδώ.

Οι πλανήτες στον 8ο οίκο | Κρόνος:

Επιλέγετε την οικονομική σας εξασφάλιση αποταμιεύοντας χρήματα. Και πολύ καλά κάνετε εφόσον στη ζωή σας μπορεί να αντιμετωπίσετε προβλήματα με κάποια κληρονομιά ή με την ακίνητή σας περιουσία.

Οι πλανήτες στον 8ο οίκο | Ουρανός:

Τα χρήματα στη ζωή σας έρχονται με απρόσμενο τρόπο. Μπορεί να σχετίζονται με κάποιο συνεργάτης σας ή ακόη και το σύντροφό σας. Κάποιες βέβαια συμφωνίες μπορεί να μην πετύχουν και να υπάρξουν απώλειες.

Οι πλανήτες στον 8ο οίκο | Ποσειδώνας:

Προσφέρετε τα χρήματά σας για να βοηθήσετε τους άλλους. Επειδή τα λεφτά δεν σας απασχολούν ιδιαίτερα και σίγουρα δεν αποτελούν το κίνητρό σας στη ζωή υπάρχει περίπτωση να εξαπατηθείτε οικονομικά. Είτε από τον ίδιο το σύντροφό σας είτε από κάποιο συνεργάτη σας.

Οι πλανήτες στον 8ο οίκο | Πλούτωνας:

Οι συνεργασίες στις οικονομικές σας επενδύσεις, είτε με το σύντροφό σας είτε με κάποιον τρίτο, σας προσφέρουν σημαντικές οικονομικές απολαβές. Γενικά, αποδίδετε σε ό,τι έχει να κάνει με οικονομικά θέματα τρίτων.

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles