Οι πλανήτες στους 12 Οίκους | Οι πλανήτες στον 9ο οίκο

Μέντιουμ Άρης

Μέντιουμ Άρης

Οι πλανήτες στον 9ο οίκο. Για να ερμηνεύσουμε το γενέθλιο χάρτη ενός ατόμου πρέπει πρώτα να λάβουμε υπόψη μας πολλές παραμέτρους. Αρχικά μελετάμε το ζώδιο του ατόμου, εν συνεχεία το ζώδιο του ωροσκόπου και παράλληλα τις θέσεις των πλανητών. Όσον αφορά στο τελευταίο μελετάμε τις θέσεις των πλανητών στα ζώδια και τις θέσεις των πλανητών στους 12 οίκους, όπως εδώ.

Επίσης, μία άλλη παράμετρος που λαμβάνουμε υπόψη μας στην ερμηνεία του γενέθλιου χάρτη είναι οι όψεις των πλανητών. Οι όψεις έχουν να κάνουν με τις σχέσεις που συνδέουν μεταξύ τους πλανήτες, για τις οποίες θα μιλήσουμε σε επόμενο κεφάλαιο.

Αντιλαμβανόμαστε λοιπόν ότι πριν βγάλουμε ακριβή και ασφαλή συμπεράσματα στην ερμηνεία ενός γενέθλιου χάρτη θα πρέπει πρώτα να έχουμε μελετήσει πάρα πολύ καλά όλα τα παραπάνω.

Ρώτα το Ταρωτώ

Οι πλανήτες στον 9ο οίκο [της Διανόησης & της Φιλοσοφίας]

Οι πλανήτες στον 9ο οίκο | Ήλιος:

Επιζητάτε στη ζωή σας τη μόρφωση και τη γνώση και τα ταξίδια στο εξωτερικό προσφέρονται για αυτό. Καθώς επίσης και η επαφή με ξένους πολιτισμούς. Δεν διαπραγματεύεστε τις ηθικές αξίες και ιδανικά σας αλλά αντιθέτως μάχεστε γι αυτά. Πολλές φορές βέβαια κινδυνεύετε να ξεπεράσετε τα όρια και να υπερασπίζοντάς τα με φανατισμό.

Οι πλανήτες στον 9ο οίκο | Σελήνη:

Σας σαγηνεύει το άγνωστο και μαγεύεστε από τα ταξίδια, όπου αποκτάτε μοναδικές εμπειρίες. Η φαντασία σας τρέχει σε τέτοιο βαθμό με αποτέλεσμα να γίνεστε φαντασιόπληκτοι.

Οι πλανήτες στον 9ο οίκο | Ερμής:

Αρέσκεστε να συμμετέχετε σε κύκλους όπου το αντικείμενο το συζητήσεων σχετίζεται με τη φιλοσοφία και το πνεύμα. Εμπλουτίζετε το γνωστικό σας πεδίο, ενώ τα ταξίδια είναι ένας τρόπος ανανέωσης για εσάς.

Οι πλανήτες στον 9ο οίκο | Αφροδίτη:

Οι ξένοι πολιτισμοί σας εξιτάρουν, πόσο μάλλον άνθρωποι που προέρχονται από αυτούς. Σας αρέσουν τα ταξίδια και είναι πιθανό να γνωρίσετε το ταίρι σας σε ένα από αυτά. Οι απόψεις σας και οι ιδέες αρκετές φορές είναι εκτός πραγματικότητας.

Οι πλανήτες στον 9ο οίκο | Άρης:

Όταν αποφασίζετε να ταξιδέψετε θα το κάνετε με σκοπό την περιπέτεια. Η αναζήτηση μυστηριωδών και μακρινών προορισμών είναι το μέσο για να ζήσετε κάτι το ξεχωριστό. Υπερασπίζεστε πάντα τις απόψεις σας και πολλές φορές φτάνετε στα όρια του φανατισμού.

Οι πλανήτες στον 9ο οίκο | Δίας:

Η υψηλή διανόηση και μόρφωση είναι σκοπός της ζωής σας και σας οδηγούν στο να καταλάβετε υψηλή θέση και αξιώματα στον τομέα της εκπαίδευσης. Τα ταξίδια σας μπορεί να αποδειχθούν πολύ ωφέλημα για εσάς είτε οικονομικά είτε επαγγελματικά.

Οι πλανήτες στον 9ο οίκο | Κρόνος:

Τα ταξίδια σας στοχεύουν κυρίως σε επαγγελματικές επιδιώξεις. Σας διακρίνει ο ορθολογισμός, ενώ είστε αρκετά δύσπιστοι σε ό,τι ακούτε. Στο ταξίδι της κατάκτησης της γνώσης και της μόρφωσης μπορεί να συναντήσετε εμπόδια.

Οι πλανήτες στον 9ο οίκο | Ουρανός:

Τα ταξίδια που θα χρειαστεί να κάνετε μπορεί να προκύψουν αναπάντεχα και να φέρουν την περιπέτεια στη ζωής σας. Σας χαρακτηρίζουν οι δικές σας αρετές και αξίες στη ζωή ειδικά στον τομέα της πίστης.

Οι πλανήτες στον 9ο οίκο | Ποσειδώνας:

Δεν επιδιώκετε την ανώτερη μόρφωση στη ζωής σας. Σας διακρίνουν όμως υψηλά ιδανικά και δυνατή διαίσθηση. Προτιμάτε τα μακρινά ταξίδια που κρύβουν μυστήριο και περιπέτεια. Η ανοργανωσιά σας όμως φέρνει μικροεμπόδια.

Οι πλανήτες στον 9ο οίκο | Πλούτωνας:

Μέσα από τα ταξίδια σας αναζητάτε την αλήθεια και την ανακάλυψη νέων πολιτισμών, νέων ηθών, νέων θρησκειών. Σε τέτοιο βαθμό μάλιστα που μπορεί αυτό που θα γνωρίσετε να επηρεάσει ακόμη και τα δικά σας πιστεύω.

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles