Οι πλανήτες στους 12 Οίκους | Οι πλανήτες στον 10ο οίκο

Μέντιουμ Άρης

Μέντιουμ Άρης

Οι πλανήτες στον 10ο οίκο. Για να ερμηνεύσουμε το γενέθλιο χάρτη ενός ατόμου πρέπει πρώτα να λάβουμε υπόψη μας πολλές παραμέτρους. Αρχικά μελετάμε το ζώδιο του ατόμου, εν συνεχεία το ζώδιο του ωροσκόπου και παράλληλα τις θέσεις των πλανητών. Όσον αφορά στο τελευταίο μελετάμε τις θέσεις των πλανητών στα ζώδια και τις θέσεις των πλανητών στους 12 οίκους, όπως εδώ.

Επίσης, μία άλλη παράμετρος που λαμβάνουμε υπόψη μας στην ερμηνεία του γενέθλιου χάρτη είναι οι όψεις των πλανητών. Οι όψεις έχουν να κάνουν με τις σχέσεις που συνδέουν μεταξύ τους πλανήτες, για τις οποίες θα μιλήσουμε σε επόμενο κεφάλαιο.

Αντιλαμβανόμαστε λοιπόν ότι πριν βγάλουμε ακριβή και ασφαλή συμπεράσματα στην ερμηνεία ενός γενέθλιου χάρτη θα πρέπει πρώτα να έχουμε μελετήσει πάρα πολύ καλά όλα τα παραπάνω.

Ρώτα το Ταρωτώ

Οι πλανήτες στον 10ο οίκο [της Επαγγελματικής & Κοινωνικής θέσης]

Οι πλανήτες στον 10ο οίκο | Ήλιος:

Έχετε υψηλούς επαγγελματικούς στόχους και αφιερώνετε τη ζωή σας σε αυτόν τον σκοπό. Η επιτυχία δεν θα αργήσει να έρθει. Αυτό βέβαια επηρεάζει αρνητικά την προσωπική σας ζωή που έρχεται σε δεύτερη μοίρα.

Οι πλανήτες στον 10ο οίκο | Σελήνη:

Οι επαγγελματικές επιδιώξεις σχετίζονται με το σύνολο. Αφιερώνεστε δίχως άλλο στην εργασία σας χωρίς να δίνετε χώρο στην προσωπική σας ζωή. Οι άλλοι έχουν συνεχώς την προσοχή τους επάνω σας. Δε αποκλείεται κάποια στιγμή στην καριέρα σας να αλλάξετε στόχους και επιδιώξεις.

Οι πλανήτες στον 10ο οίκο | Ερμής:

Η προσαρμοστικότητά σας και η άνεση στην επικοινωνία σάς εξασφαλίζουν την επιτυχία στα επαγγελματικά σας. Ειδικά όταν οι επαγγελματικές σας επιδιώξεις σχετίζονται με τα ταξίδια, το εμπόριο ή το γράψιμο. Επειδή όμως έχετε την τάση να αλλάζετε τομείς σας διακατέχει συχνά ανασφάλεια για το μέλλον.

Οι πλανήτες στον 10ο οίκο | Αφροδίτη:

Η επαγγελματική σας σταδιοδρομία σχετίζεται με την τέχνη, την ομορφιά ή την πνευματική δράση. Η γοητεία και η διπλωματία σας σας βοηθούν να δημιουργήσετε επιτυχημένες συνεργασίες. Επίσης, ένας γάμος μπορεί να σταθεί κομβικός στην επαγγελματική σας εξέλιξη. Ο ερωτισμός ωστόσο που σας χαρακτηρίζει μπορεί να σας οδηγήσει σε χαζά μπλεξίματα.

Οι πλανήτες στον 10ο οίκο | Άρης:

Η ισχυρή σας θέληση σας οδηγεί στην εκπλήρωση των επαγγελματικών σας στόχων, ενώ οι πρωτοποριακές σας ιδέες σας εκτοξεύουν στην κορυφή. Αν ωστόσο κάτι δεν πάει καλά στην καριέρα σας χάνετε την αισιοδοξία σας και οδηγήστε σε παραίτηση.

Οι πλανήτες στον 10ο οίκο | Δίας:

Ό,τι κι αν δοκιμάζετε στα επαγγελματικά σας από αυτή τη θέση πετυχαίνει. Επίσης, απολαμβάνετε το θαυμασμό και την εκτίμηση των άλλων. Η βιασύνη ή το άγχος σας μπορεί να σας οδηγήσει σε επιπολαιότητες.

Οι πλανήτες στον 10ο οίκο | Κρόνος:

Ο δρόμος σας προς την κορυφή περιλαμβάνει αργά και σταθερά βήματα. Είστε πολύ πειθαρχημένα άτομα χαρακτηριστικό που σας βοηθάει στη δουλειά σας. Ωστόσο, εμμένοντας στην επαγγελματική καταξίωση ξεχνάτε τα προσωπικά σας.

Οι πλανήτες στον 10ο οίκο | Ουρανός:

Βασικό όπλο στη δουλειά σας και μέσο για να εκτοξευτείτε στην κορυφή είναι η εφευρετικότητά σας. Αυτή η ικανότητα μάλιστα μπορεί να σας αναδείξει αν ασχοληθείτε με τον τομέα της τεχνολογίας. Δεν σας αρέσει η ρουτίνα στη δουλειά, ενώ η επαναστατική σας φύση μπορεί να σας οδηγήσει σε ρήξη με ανώτερα στελέχη.

Οι πλανήτες στον 10ο οίκο | Ποσειδώνας:

Το ένστικτο και η φαντασία σας είναι τα όπλα που θα σας εκτινάξουν επαγγελματικά. Έχετε καλλιτεχνικά φόντα που μπορεί επίσης να σας αναδείξουν. Οι στόχοι σας ωστόσο στον επαγγελματικό τομέα αλλάζουν συχνά.

Οι πλανήτες στον 10ο οίκο | Πλούτωνας:

Έχετε ικανότητα και κλίση στον τομέα των επιχειρήσεων και μπορείτε κάλλιστα να ανέλθετε στην ιεραρχία. Επίσης, έχετε τον τρόπο να επηρεάζετε προς τα εκεί που θέλετε τους συνεργάτες σας.

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles