Οι πλανήτες στους 12 Οίκους | Οι πλανήτες στον 11ο οίκο

Μέντιουμ Άρης

Μέντιουμ Άρης

Οι πλανήτες στον 11ο οίκο. Για να ερμηνεύσουμε το γενέθλιο χάρτη ενός ατόμου πρέπει πρώτα να λάβουμε υπόψη μας πολλές παραμέτρους. Αρχικά μελετάμε το ζώδιο του ατόμου, εν συνεχεία το ζώδιο του ωροσκόπου και παράλληλα τις θέσεις των πλανητών. Όσον αφορά στο τελευταίο μελετάμε τις θέσεις των πλανητών στα ζώδια και τις θέσεις των πλανητών στους 12 οίκους, όπως εδώ.

Επίσης, μία άλλη παράμετρος που λαμβάνουμε υπόψη μας στην ερμηνεία του γενέθλιου χάρτη είναι οι όψεις των πλανητών. Οι όψεις έχουν να κάνουν με τις σχέσεις που συνδέουν μεταξύ τους πλανήτες, για τις οποίες θα μιλήσουμε σε επόμενο κεφάλαιο.

Αντιλαμβανόμαστε λοιπόν ότι πριν βγάλουμε ακριβή και ασφαλή συμπεράσματα στην ερμηνεία ενός γενέθλιου χάρτη θα πρέπει πρώτα να έχουμε μελετήσει πάρα πολύ καλά όλα τα παραπάνω.

Ρώτα το Ταρωτώ

Οι πλανήτες στον 11ο οίκο [των συναναστροφών & των προσδοκιών]

Οι πλανήτες στον 11ο οίκο | Ήλιος:

Έχετε γύρω σας πάντα ανθρώπους που σας εκτιμούν. Με μέσο της δημιουργικότητά σας είστε σε θέση να εκπληρώσετε τους στόχους σας και οι φίλοι είναι πάντα εκεί για να βοηθήσουν. Συχνά ωστόσο προσπαθείτε να επιβάλλετε τη γνώμη σας στους άλλους.

Οι πλανήτες στον 11ο οίκο | Σελήνη:

Μπορεί να έχετε πολλές συναναστροφές αλλά ελάχιστοι είναι οι πολύ κοντινοί σας φίλοι. Επίσης, έχετε την ικανότητα να ψυχολογείτε τους ανθρώπους με τους οποίους έρχεστε για πρώτη φορά σε επαφή. Οι φιλίες σας μπορεί να μην μένουν σταθερές αλλά να αλλάζουν κατά τη διάρκεια της ζωής σας.

Οι πλανήτες στον 11ο οίκο | Ερμής:

Είστε ανοιχτοί σε νέες γνωριμίες, νέες κουβέντες, νέες παρέες ακόμη και με ανθρώπους που συναντάτε για πρώτη φορά. Οι φίλοι σας είναι αρκετοί με αποτέλεσμα να μην είστε συνεπείς με όλους. Συνήθως είστε μέλη αθλητικών ομάδων ή κοινωνικών συλλόγων.

Οι πλανήτες στον 11ο οίκο | Αφροδίτη:

Στις σχέσεις σας και στις συναναστροφές σας είστε διακριτικοί, ευγενικοί και διπλωμάτες. Οι επαφές σας μπορεί να σας ευνοήσουν σε διάφορους τομείς. Επίσης, δεν είναι απίθανο να καταλήξετε σε γάμο με κάποιο φίλο σας.

Οι πλανήτες στον 11ο οίκο | Άρης:

Είστε ο ηγέτης της παρέας. Αυτός που θα αναλάβει πρωτοβουλίες και θα πάρει αποφάσεις. Συμμετέχετε σε κοινές δράσεις και πρωτοβουλίες και μένετε πιστοί στις υποσχέσεις σας. Ο θυμώδης χαρακτήρας σας μπορεί να οδηγήσει σε ρήξη με κάποιο φιλικό σας πρόσωπο.

Οι πλανήτες στον 11ο οίκο | Δίας:

Είστε φιλικά άτομα και γενναιόδωρα με το φιλικό σας περιβάλλον. Ταυτόχρονα, οι φίλοι σας σας αγαπούν και είναι δίπλα σας σε κάθε σας βήμα. Μπορεί να ωφεληθείτε από τις επαφές σας ωστόσο λόγω της υπέρμετρης αισιοδοξίας σας δεν αποκλείεται να μπλέξετε με άτομα που κοιτάζουν μόνο το δικό τους συμφέρον.

Οι πλανήτες στον 11ο οίκο | Κρόνος:

Οι φίλοι σας είναι ελάχιστοι αλλά σταθεροί μέχρι το τέλος. Σας αρέσουν οι επαφές με άτομα μεγαλύτερα από εσάς επειδή είστε αρκετά ώριμοι και ταιριάζουν οι απόψεις σας και τα ενδιαφέροντά σας. Υπάρχει η πιθανότητα να σας εκμεταλλευτούν άτομα υπεράνω πάσας υποψίας.

Οι πλανήτες στον 11ο οίκο | Ουρανός:

Μπορεί να κάνετε φίλους από εκεί που δεν το περιμένετε, ενώ γενιά οι φιλικές σας επαφές αλλάζουν κατά διαστήματα. Θέτετε περίεργους και ασυνήθιστους στόχους και οι επαφές που αναζητάτε είναι κυρίως με εκκεντρικά άτομα.

Οι πλανήτες στον 11ο οίκο | Ποσειδώνας:

Είστε άτομα με καλλιτεχνικές ανησυχίες και ενδιαφέροντα και από τέτοιους ανθρώπους θέλετε να αποτελείται ο κύκλος σας. Μπορεί να ανήκετε σε κάποια ομάδα με μυστικιστικά ενδιαφέροντα και αναζητήσεις. Προσφέρετε τη βοήθειά σας στους φίλους αλλά δεν είναι απίθανο κάποια στιγμή στη ζωή σας να εξαπατηθείτε από κάποιον από αυτούς.

Οι πλανήτες στον 11ο οίκο | Πλούτωνας:

Μένετε πιστοί στην παρέα και στους φίλους σας τηρώντας τις υποσχέσεις σας. Είστε πάντα εκεί για αυτούς ακόμη και με παρεμβατικό χαρακτήρα αν κάτι δεν τους πηγαίνει καλά. Δεν αποκλείεται μία προσδοκία ή φιλοδοξία σας να σας γίνει εμμονή.

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles