Οι πλανήτες στους 12 Οίκους | Οι πλανήτες στον 1ο οίκο 

1ος Οικος. Για να ερμηνεύσουμε το γενέθλιο χάρτη ενός ατόμου πρέπει πρώτα να λάβουμε υπόψη μας πολλές παραμέτρους. Αρχικά μελετάμε το ζώδιο του ατόμου, εν συνεχεία το ζώδιο του ωροσκόπου και παράλληλα τις θέσεις των πλανητών. Όσον αφορά στο τελευταίο μελετάμε τις θέσεις των πλανητών στα ζώδια και τις θέσεις των πλανητών στους 12 οίκους, όπως εδώ. 

Επίσης, μία άλλη παράμετρος που λαμβάνουμε υπόψη μας στην ερμηνεία του γενέθλιου χάρτη είναι οι όψεις των πλανητών. Οι όψεις έχουν να κάνουν με τις σχέσεις που συνδέουν μεταξύ τους πλανήτες, για τις οποίες θα μιλήσουμε σε επόμενο κεφάλαιο. 

Αντιλαμβανόμαστε λοιπόν ότι πριν βγάλουμε ακριβή και ασφαλή συμπεράσματα στην ερμηνεία ενός γενέθλιου χάρτη θα πρέπει πρώτα να έχουμε μελετήσει πάρα πολύ καλά όλα τα παραπάνω. 

ΣΧΕΤΙΚΟ: Οι πλανήτες στους 12 Οίκους | Οι πλανήτες στο 2ο οίκο

Οι πλανήτες στον 1ο οίκο [του Εαυτού]

Ήλιος:

Είστε εξοπλισμένοι με ηγετικές ικανότητες και αυτοπεποίθηση. Γι αυτό και θέτετε πάντα υψηλούς στόχους. Σας αρέσει να προβάλλετε τον εαυτό σας, ενώ με τους άλλους γίνεστε πολλές φορές αυταρχικοί και απαιτητικοί. 

Σελήνη:

Στόχος της ζωής σας είναι να κάνετε οικογένεια. Είστε προικισμένοι με φαντασία και διαίσθηση, ενώ σας αρέσει να αναπολείτε το παρελθόν. Η διάθεσή σας έχει συχνά μεταπτώσεις, γίνεστε υπερευαίσθητοι και προσβάλλεστε εύκολα. 

Ερμής:

Είστε πολύ κοινωνικά άτομα. Σας αρέσει να έρχεστε σε επαφή με άλλα άτομα και να ανταλλάσετε απόψεις και ιδέες. Αγαπάτε τα ταξίδια και επιδιώκετε να μαθαίνετε καινούργια πράγματα και γλώσσες. Είστε ανήσυχοι και αναποφάσιστοι. 

Αφροδίτη:

Αγαπάτε τον εαυτό σας και προσέχετε ιδιαίτερα την εξωτερική σας εμφάνιση. Επιζητάτε την ομορφιά και το φλερτ στη ζωή σας. Από την άλλοι είστε αναποφάσιστοι και οκνηροί.  

Άρης:

Εκπέμπετε ανεξαρτησία και δύναμη. Ο Άρης σας γεμίζει ενέργεια και αυτοπεποίθηση. Σας αρέσει να απολαμβάνετε τον έρωτα και το σεξ. Είστε αυταρχικοί, ενώ η υπερβολική αυτοπεποίθηση και ο αυθορμητισμός σας μπορεί να σας εκθέσουν σε κίνδυνο.

Δίας:

Ο πλανήτης της αισιοδοξίας σας κάνει να βλέπετε αισιόδοξα τη ζωή. Σκέφτεστε μόνο θετικά και δεν σας πτοούν οι δυσκολίες της ζωής. Γενικά είστε χαρούμενοι άνθρωποι. Είστε επιρρεπείς στις απολαύσεις του έρωτα και του φαγητού, ενώ θα μπορούσατε να χαρακτηριστείτε ως ανώριμοι. 

Κρόνος:

Είστε πολύ πειθαρχημένα άτομα και πολύ οργανωτικοί με αποτέλεσμα να τηρείται κατά γράμμα τις υποχρεώσεις σας. Δουλεύετε σκληρά και ξεχωρίζετε για το αυστηρό σας στιλ. Είστε απόλυτοι στην άποψή σας και κάπως οπισθοδρομικοί.

Ουρανός:

Σας αρέσει το καινούργιο στη ζωή σας και αντιτίθεστε στο παλαιομοδίτικο και στο ξεπερασμένο. Έχετε φρέσκιες ιδέες και δεν διστάζετε να επαναστατήσετε απέναντι στο κατεστημένο. Το ένα ξαφνικό γεγονός διαδέχεται το άλλο. Ο ατομισμός σας σας κάνει να παραμελείτε τελείως τους άλλους. <

Ποσειδώνας:

Είστε προικισμένοι με διαίσθηση και φαντασία και σας αρέζει να ατενίζετε προς κάθε τι ωραίο. Επηρεάζετε θετικά τους γύρω σας μόνο και μόνο με το βρίσκεστε δίπλα τους. Είστε λάτρεις των τεχνών και τις πολυτέλειας. Η διάθεσή σας έχει συχνές μεταπτώσεις. 

Πλούτωνας:

Όπλα στη φαρέτρα της ζωής είναι για εσάς η υπομονή και η αποφασιστικότητα. Μαγνητίζετε με την προσωπικότητά σας τους γύρω σας. Δε θα μείνετε λεπτό σε κατάσταση, σχέση, δουλειά που σας καταπιέζει. Αντίστοιχα, μπορεί εύκολα να εκδικηθείτε κάποιον που σας πλήγωσε. 

ΣΧΕΤΙΚΟ: Οι πλανήτες στους 12 Οίκους | Οι πλανήτες στο 3ο οίκο 

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles