Οι πλανήτες στους 12 Οίκους | Οι πλανήτες στο 3ο οίκο 

3ος οίκος. Για να ερμηνεύσουμε το γενέθλιο χάρτη ενός ατόμου πρέπει πρώτα να λάβουμε υπόψη μας πολλές παραμέτρους. Αρχικά μελετάμε το ζώδιο του ατόμου, εν συνεχεία το ζώδιο του ωροσκόπου και παράλληλα τις θέσεις των πλανητών. Όσον αφορά στο τελευταίο μελετάμε τις θέσεις των πλανητών στα ζώδια και τις θέσεις των πλανητών στους 12 οίκους, όπως εδώ. 

Επίσης, μία άλλη παράμετρος που λαμβάνουμε υπόψη μας στην ερμηνεία του γενέθλιου χάρτη είναι οι όψεις των πλανητών. Οι όψεις έχουν να κάνουν με τις σχέσεις που συνδέουν μεταξύ τους πλανήτες, για τις οποίες θα μιλήσουμε σε επόμενο κεφάλαιο. 

Αντιλαμβανόμαστε λοιπόν ότι πριν βγάλουμε ακριβή και ασφαλή συμπεράσματα στην ερμηνεία ενός γενέθλιου χάρτη θα πρέπει πρώτα να έχουμε μελετήσει πάρα πολύ καλά όλα τα παραπάνω. 

ΣΧΕΤΙΚΟ: Οι πλανήτες στους 12 Οίκους | Οι πλανήτες στο 2ο οίκο 

Οι πλανήτες στο 3ο οίκο [της Επικοινωνίας]

Ήλιος:

Είστε πολύ επικοινωνιακά άτομα με μεγάλη επιδεξιότητα στις γλώσσες και στη συγγραφή. Το ταλέντο σας στον τρόπο που χειρίζεστε το λόγο πείθει εύκολα τους συνομιλητές σας. Πολλές φορές όμως σας κυριεύει η έπαρση και γίνεστε απόλυτοι.   

Σελήνη:

Το ένστικτό σας σάς καθοδηγεί, όπως η φαντασία σας και η καλή σας μνήμη. Δεν μένετε σταθεροί στις απόψεις σας και πολλές φορές ανακατεύεστε σε θέματα που δεν σας αφορούν. Έχετε καλή επικοινωνία με τα μέλη του οικογενειακού σας κλοιού. 

Ερμής:

Βρίσκεστε σε πνευματικό οργασμό. Θέλετε να διευρύνετε το γνωστικό σας επίπεδο όσο το δυνατόν περισσότερο. Μελετάτε και ταξιδεύετε συνεχώς. Καταπιάνεστε με πολλά πράγματα χωρίς να εμβαθύνετε ιδιαίτερα σε αυτά. 

Αφροδίτη:

Επιδιώκετε την επαφή και τις συζητήσεις με τους άλλους αλλά με ηρεμία, χωρίς εντάσεις. Σας αρέσουν οι κοινωνικές εκδηλώσεις, ενώ σας ελκύουν οι τέχνες και οι ξένοι πολιτισμοί. Τα ταξίδια σας γίνονται με αυτό σκοπό: να έρθετε σε επαφή με ξένα ήθη, έθιμα και πολιτισμούς.   

Άρης:

Στην επικοινωνία είστε πολύ δυνατοί και ικανοί να πείσετε τον οποιοδήποτε. Είστε γεννημένοι ηγέτες λόγω της αποφασιστικότητά σας και του δυναμισμού που εκπέμπετε στους άλλους.   

Δίας:

Είστε αισιόδοξα και χαμογελαστά άτομα. Σας αρέσει να κάνετε ταξίδια με σκοπό να διευρύνετε τους ορίζοντές σας. Οι σχέσεις σας με τους συγγενείς σας είναι καλές αλλά καμιά φορά μπορεί να γίνετε αδιάκριτοι. 

Κρόνος:

Σκέφτεστε με τη λογική και προτιμάτε την πράξη από τη θεωρία. Μπορεί να δυσκολευτείτε να σπουδάσετε ή να αποκτήσετε μόρφωση, ενώ μπορεί να έχετε και κάποια προβλήματα με συγγενικά πρόσωπα. 

Ουρανός:

Σας διακρίνει η ελεύθερη σκέψη. Διοργανώνετε ταξίδια αυθόρμητα που δεν ξέρετε όμως πως μπορεί να καταλήξουν. Οι πρωτοποριακές ιδέες και οι επαναστατικές σας απόψεις βρίσκουν συχνά τους συγγενείς σας απέναντι σας.  

Ποσειδώνας:

Η διαίσθηση και η φαντασία σας σάς επιτρέπουν να εκφράζεστε μέσω της καλλιτεχνικής οδού, της ποίησης ή της σκηνοθεσίας. Επίσης, διακρίνεστε για την πολύ καλή σας μνήμη. Πολλές φορές μπορεί να χάνετε την αίσθηση της πραγματικότητας.

Πλούτωνας: 

Ο λόγος σας χαρακτηρίζεται από μία πομπώδη μεγαλοπρέπεια με αποτέλεσμα να «θαμπώνετε» το ακροατήριό σας. Χρησιμοποιώντας αυτήν τη δεξιότητά σας κυριαρχείτε στους άλλους.  

ΣΧΕΤΙΚΟ: Οι πλανήτες στους 12 Οίκους | Οι πλανήτες στον 1ο οίκο 

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles