Οι Πλανήτες σε Σύνοδο Δύο πλανήτες βρίσκονται σε σύνοδο όταν βρίσκονται στην ίδια ακριβώς θέση (γωνία 0°). Σε αυτήν την όψη οι ιδιότητες των δύο πλανητών αλληλεπικαλύπτονται με αποτέλεσμα η επίδραση να είναι θετική ή αρνητική,ανάλογα με την όψη που σχηματίζουν με κάποιον άλλον πλανήτη. Αν είναι θετική τότε η σύνοδος δρα ευεργετικά, εάν είναι αρνητική, π.χ. τετράγωνο η σύνοδος επηρεάζει αρνητικά. 

O Κρόνος σε σύνοδο         

Ο Κρόνος είναι ο πλανήτης των περιορισμών και ο «τιμωρός»των λαθών μας. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να περιορίζει την επιρροή του πλανήτη με τον οποίο βρίσκεται σε σύνοδο.

Μέντιουμ Άρης

Ο Κρόνος σε σύνοδο με τον Ουρανό

Η θετική πλευρά της συνόδου προσδίδει στο άτομο αυτοπεποίθηση και δυναμισμό. Δύο χαρακτηριστικά που σας βοηθούν να κάνετε πράξη τους στόχους και τα όνειρά σας. Η αρνητική πλευρά της όψης σας δημιουργεί ψυχολογικές μεταπτώσεις και σύγχυση. Από τη μία είστε πρόσχαροι και αισιόδοξοι και από την άλλη μελαγχολικοί και μίζεροι.

Ο Κρόνος σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα

Εδώ ο Κρόνος περιορίζει τον ουτοπικό χαρακτήρα του Ποσειδώνα οπότε αυτή η όψη χαρακτηρίζεται ως θετική για το άτομο. Μέσα από τη συνέπεια και τη σκληρή δουλειά απολαμβάνετε την προσωπική αναγνώριση και τα υλικά αγαθά που σας χαρίζει η όψη αυτή. Έχετε υψηλά ιδανικά που μπορούν να εφαρμοστούν χάρη στην εργατικότητα, τη σύνεση και την οργάνωση που χαρακτηρίζουν τον Κρόνο. Από την άλλη μπορεί να παρατηρηθεί ταύτιση με την ύλη, η οποία είναι ικανή να σας οδηγήσει ακόμη και σε δολιοφθορά. Όταν δε η σύνοδος συνδυαστεί με μία άλλη αρνητική όψη μπορεί να γίνετε αδιάλλακτοι και φανατικοί στον τρόπο που σκέφτεστε.   

Ο Κρόνος σε σύνοδο με τον Πλούτωνα

Ο Κρόνος περιορίζει τον Πλούτωνα. Πρόκειται για μία σύνοδο που πραγματοποιείται κάθε ενενήντα δύο χρόνια. Το άτομο περιορίζει και μαθαίνει από τα λάθη του. Η δημιουργικότητα και οι επιδόσεις του κινούνται σε πολύ υψηλά επίπεδα. Από την άλλη, εφόσον δεν μπορείτε εύκολα να διαχειριστείτε μία απογοήτευση στη ζωή σας, γίνεστε ιδιαίτερα απρόβλεπτοι.

O Ουρανός σε σύνοδο     

Ο Ουρανός επηρεάζει τους πλανήτες με τους οποίους βρίσκεται σε σύνοδο προσκομίζοντάς  τους το χαρακτηριστικό της εκκεντρικότητας, καθώς και στοιχεία ουμανισμού.

Ο Ουρανός σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα

Η σύνοδος αυτή πραγματοποιείται κάθε 170 χρόνια περίπου.  Όποιος έχει στο ωροσκόπιο του αυτήν την όψη οδηγεί τις εξελίξεις στον τομέα της τεχνολογίας και της διανοητικής εξέλιξης. Η εφευρετικότητα και η ευρηματικότητα της γενιάς αυτών των ανθρώπων κορυφώνεται. Ταυτόχρονα, η εκκεντρικότητα στον τρόπο σκέψης είναι ένα στοιχείο που δεν τους λείπει.

Ο Ουρανός σε σύνοδο με τον Πλούτωνα

Η σύνοδος πραγματοποιείται κάθε 115 χρόνια. Με την όψη αυτή στο ωροσκόπιο σας επιζητείτε την ελευθερία και την ανεξαρτησία σας. Επίσης, η γνώση του αποκρυφισμού κεντρίζει το ενδιαφέρον σας. Από την άλλη, εφόσον δεν συνηθίζετε να είστε εγκρατείς και ελεγχόμενοι κινδυνεύετε να παρασυρθείτε σε άγνωστα μονοπάτια.

O Ποσειδώνας σε σύνοδο          

Ο Ποσειδώνας σε σύνοδο επηρεάζει τις ικανότητες των ατόμων τόσο σε διαισθητικό όσο και σε καλλιτεχνικό επίπεδο.

Ο Ποσειδώνας σε σύνοδο με τον Πλούτωνα

Όταν πραγματοποιηθεί αυτή η σύνοδος η διαίσθηση του Ποσειδώνα θα έρθει σε «επαφή» με την τάση για αναγέννηση και τη βαθύτερη σκέψη του Πλούτωνα.

O Πλούτωνας σε σύνοδο

Ο Ποσειδώνας αποτελεί έναν πλανήτη με ισχυρές επιδράσεις σε κοινωνικοπολιτικό, οικονομικό αλλά και προσωπικό επίπεδο. Ωστόσο, η θετική ή η αρνητική του επιρροή εξαρτάται καθαρά από το ίδιο το άτομο. Δηλαδή, το κατά πόσο έχει το «γνώθι σ’αυτόν». Αν αντιληφθεί σωστά την επίδραση του πλανήτη αυτού μπορεί την αξιοποιήσει θετικά και να αναγεννηθεί. Αλλιώς μπορεί να την αξιοποιήσει με αρνητικό τρόπο και να οδηγήσει τον εαυτό του στην καταστροφή.

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles