Οι όψεις των πλανητών – Σύνοδος Ήλιου

Οι Όψεις των Πλανητών Σύνοδος Ήλιου. Δύο πλανήτες βρίσκονται σε σύνοδο όταν βρίσκονται στην ίδια ακριβώς θέση (γωνία 0°). Σε αυτήν την όψη οι ιδιότητες των δύο πλανητών αλληλεπικαλύπτονται με αποτέλεσμα η επίδραση να είναι θετική ή αρνητική, ανάλογα με την όψη που σχηματίζουν με κάποιον άλλον πλανήτη. Αν είναι θετική τότε η σύνοδος δρα ευεργετικά, εάν είναι αρνητική, π.χ. τετράγωνο η σύνοδος επηρεάζει αρνητικά.

Ο Ήλιος σε σύνοδο

Ο Ήλιος σε αυτήν την όψη μπορεί να εξουδετερώνει τις ιδιότητες του άλλου πλανήτη ή να δυναμώνει την επίδρασή του. Ο Ήλιος εκφράζει τον εαυτό μας.

Ο Ήλιος σε σύνοδο με τη Σελήνη

Η σύνοδος αποκαλύπτει την ταύτιση ή την εμμονή με ένα θέμα, το οποίο επηρεάζεται από το ζώδιο και τον οίκο. Το ενδιαφέρον του ατόμου είναι εστιασμένο σε ένα μόνο αντικείμενο γεγονός που περιορίζει τη δράση του. Χαρακτηρίζεται ως μονοδιάστατο άτομο με αποτέλεσμα να δυσκολεύεται να διαχειριστεί μία διαφορετική κατάσταση που μπορεί να προκύψει στη ζωή του. Ο Ήλιος σε σύνοδο με τη Σελήνη ενισχύει τους οικογενειακούς δεσμούς.

Ο Ήλιος σε σύνοδο με την Αφροδίτη

Όταν ο Ήλιος βρίσκεται σε σύνοδο με την Αφροδίτη δημιουργείται μία πολύ ευνοϊκή όψη. Το άτομο γεμίζει με αισιόδοξα συναισθήματα και τάση για βοήθεια και συμπαράσταση προς τους άλλους. Υπάρχει έλξη προς τις τέχνες, ενώ ταυτόχρονα λόγω διάθεσης φέρνετε τους άλλους κοντά σας. Αν είστε παντρεμένοι βέβαια αυτό μπορεί να γίνει αιτία για ρήξεις και προστριβές με το σύντροφό σας. Οι ερωτική σας επιθυμία είναι αυξημένη (ανάλογα και το ζώδιο). Επίσης, υπάρχει περίπτωση να γίνετε υπερβολικά ανεκτικοί ή τεμπέληδες.

Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Άρη

Όταν ο Ήλιος βρίσκεται σε σύνοδο με το Άρη σας διοχετεύεται μία απίστευτη δύναμη και ενέργεια. Μπορείτε να τα βάλετε με όλους και όλα και να εκφράσετε τις απόψεις σας χωρίς δισταγμό. Βέβαια αυτό έχει και τα αρνητικά του εφόσον μπορεί να δράσετε παράτολμα και με επιπολαιότητα. Καλό είναι την ενέργεια αυτή να τη διοχετεύσετε δημιουργικά και όχι σε επικίνδυνες ή παράτολμες καταστάσεις. Είναι σημαντικό να μπορέσετε να διατηρήστε τον αυτοέλεγχο.

Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Δία

Η όψη αυτή προσφέρει στο άτομο τύχη. Τα πράγματα σάς έρχονται ευνοϊκά χωρίς να κοπιάσετε ιδιαίτερα. Αυτό όμως μπορεί να σας γυρίσει μπούμερανγκ σε μία ενδεχόμενη δυσκολία. Και αυτό επειδή τα αφήνετε όλα στην καλή σας τύχη, χωρίς να έχετε μάθει να εργάζεστε σκληρά και να κοπιάζετε για κάτι. Επίσης, όταν όλα έρχονται ευνοϊκά στο άτομο αργεί να ωριμάσει. Η σύνοδος αυτή σας γεμίζει με μεγάλη αυτοπεποίθηση.

Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Κρόνο

Σε αυτήν την όψη η πειθαρχεία και η αίσθηση του καθήκοντος του ατόμου κινούνται σε πολύ υψηλά επίπεδα. Από την άλλη προκαλεί δοκιμασίες στο άτομο με αποτέλεσμα οι υποχρεώσεις να δημιουργούνται από νεαρή ηλικία. Επίσης, για να πετύχετε στη ζωή σας θα πρέπει να δουλέψετε σκληρά και επίμονα. Τέλος, στην περίπτωση της αρνητικής όψης («χτυπημένη» σύνοδος) υπάρχουν προβλήματα με τον πατέρα.

Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Ουρανό

Όταν ο Ήλιος βρίσκεται σε σύνοδο με τον Ουρανό δεν εφησυχάζετε ποτέ. Κυνηγάτε νέα πράγματα και αναζητάτε νέες συγκινήσεις. Σας αρέσει να μετέχετε σε συλλόγους και σύνολα και να καταπιάνεστε με τα κοινά. Η πολιτική είναι ένας τομέας που σας ταιριάζει. Έχετε πρωτότυπες ιδέες και μπορείτε να εξελιχθείτε μέσα από αυτές επαγγελματικά. Οι απότομες ωστόσο αλλαγές δεν λείπουν από τη ζωή σας. Ενώ, η ανεξαρτησία που σας χαρακτηρίζει μπλοκάρει τις διαπροσωπικές σας σχέσεις.

Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα

Η όψη αυτή σας κάνει αρκετά αινιγματικούς και μυστηριώδεις. Μπορεί να χαρακτηριστεί θετική όταν η σύνοδος λαμβάνει χώρα σε ζώδιο της γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως). Σε αυτήν την περίπτωση προχωράτε δημιουργικά στη ζωή σας μέσα από τον ρεαλισμό και το πρακτικό πνεύμα που σας χαρακτηρίζει. Σε κάποια άλλη περίπτωση όμως η διαίσθηση και η φαντασία σας μπορεί να διοχετευτούν διαφορετικά. Να σας κάνουν παρασυρθείτε σε ουτοπικές καταστάσεις ή να αποκτήσετε τάσεις φυγής. Η αρνητική όψη επίσης σας ρέπει προς τις καταχρήσεις.

Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Πλούτωνα

Η όψη αυτή σας προικίζει με διαίσθηση που γίνεται όπλο σας στην αντιμετώπιση και υπερκέραση δύσκολων καταστάσεων. Είστε παθιασμένοι και μυστηριώδεις. Σε αρνητική όψη («χτυπημένη σύνοδος) σας περιμένουν δύσκολες καταστάσεις που σχετίζονται με τον πατέρα σας.

Ρώτα το Ταρωτώ

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles