Αισθηματικές προβλέψεις |Οι Κάρτες των Αγγέλων – Προβλέψεις Ιουνίου

Οι Κάρτες των Αγγέλων – Προβλέψεις Ιουνίου Το Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες έχει την μεγαλύτερη συλλογή από τράπουλες χαρτομαντείας Ταρώ από κάθε άλλο χώρο μελλοντολογίας. 42 Μαντικές Τράπουλες και 31 Συμβουλευτικές.

Μέσα στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες μπορεί κάποιος να μάθει κάθε τι που τον απασχολεί με αξιοπιστία και ακρίβεια! Οι Μελλοντολόγοι του Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες με επικεφαλής το Μέντιουμ Άρη Κάππα σας περιμένουν. Καθημερινά στο κατάστημα ή ακόμα και τηλεφωνικά για όλη την Ελλάδα και τον Κόσμο!

ολοκληρωμένη πρόβλεψη επαναφοράς

Κριός: Η κάρτα – Αφθονία

κριος - ζώδια κριός - προβλέψεις κριός

Θετικά μηνύματα αγάπης θα λάβετε μέσα σε αυτό τον μήνα και όμορφα συναισθήματα ξυπνούν την ψυχή και την σκέψη σας. Μπορείτε τώρα να έχετε ένα δικό σας πρόσωπο κοντά σας. Μην έχετε σε αυτή την περίοδο μπερδεμένα συναισθήματα γιατί αυτές οι ανησυχίες δημιουργούν φόβους. Προσευχηθείτε, αντλήστε δύναμι από τον θεό διευρύνεται την άποψη σας για την ζωή και νιώστε δύναμι, αφήστε το σύμπαν να φροντίσει για εσάς. Πνευματικά φροντίστε να αναπτυχθείτε

Τυχερή ημέρα: Πέμπτη

Ταύρος: Η κάρτα –  Πνευματική ανάπτυξη 

ταύρος - ζώδια - προβλέψεις

Οι Άγγελοι μέσα σε αυτό τον μήνα φροντίζουν για εσάς, για αυτό διαγράψτε τους φόβους και τις κακές στιγμές που είχατε με το ταίρι σας.  Αν τα προβλήματα σας είναι μικρά η και μεγάλα πάντα στην σκέψη και στην καρδιά σας να υπάρχει πίστη, αγάπη και ευλάβεια. Οι άγγελοι σίγουρα θα διαχειριστούν το πρόβλημα σας λάβετε τα θετικά τους μηνύματα και να ξέρετε ότι αυτά τα θετικά συναισθήματα οδηγούν στην ολική επίλυση του προβλήματος. Αφήστε την ψυχή σας ήρεμη δώστε περιθώρια για νέες λύσεις, ζήστε με γαλήνη.

Τυχερή ημέρα: Δευτέρα

Δίδυμος: H κάρτα – Παιχνιδιάρικη διάθεση

δίδυμοι - ζώδια - προβλέψεις 2019

Όχι με παιχνίδια αλλά με αγάπη εκτιμήστε φίλοι Δίδυμοι την ζωή σας και την ζωή δικών σας ανθρώπων. Είμαστε όλοι όμορφοι με τον δικό μας ιδιαίτερο τρόπο. Τώρα θέλετε πολλά να αλλάξετε μην το κάνετε εσείς οι Άγγελοι θέλουν να σας βοηθήσουν μην το μπλοκάρετε με ότι δεν πρέπει ανοίξτε το μυαλό σας για να υλοποιηθούν στόχοι και επιθυμίες. Ολοκλήρωση, ανταμοιβή  δυνατός o έρωτας που θα σας οδηγήσει στην ευτυχία με τον σύντροφο σας.  Όλα τα όνειρα σας γίνονται πραγματικότητα για εσάς τους αδέσμευτους.

Τυχερή ημέρα: Παρασκευή

Καρκίνος: Η κάρτα – Αγάπη

καρκίνος - ζώδια - προβλέψεις 2019

Θέλετε να δημιουργήσετε μια νέα αίσθηση αφθονίας στην ζωή σας. Οποιαδήποτε οικονομικά εμπόδια θα ξεπεραστούν με επιτυχία και βρίσκεστε τώρα σε μια καλύτερη ροή. Οι θετικές σκέψεις και οι επιθυμίες πνευματικές συνδέσεις, θεϊκή καθοδήγηση και ενέργεια δημιουργούν πολύ καλές προοπτικές για εσάς και τον σύντροφο σας. Δείτε το μέλλον της οικογένεια σας με μεγαλύτερη αισιοδοξία. Εάν είστε μόνοι κάντε τώρα τις επιλογές σας.

Τυχερή ημέρα: Κυριακή

Λέων: Η κάρτα-  Ισορροπία

λέων - ζώδια - προβλέψεις 2019

Οι Άγγελοι είναι μαζί σας πιστέψτε τους. Οι Άγγελοι ζητούν να έρθει η ισορροπία και η ηρεμία στην ζωή σας. Το σύμπαν βοηθά να κατακτήσετε τους στόχους σας. Ο ερωτικός τομέας της ζωής σας, και η σχέση σας με τον σύντροφο σας αποκτά νόημα Οποιεσδήποτε αισθήσεις κινδύνου ή ανασφάλειες θεραπεύονται Χαρίστε στον εαυτό σας λίγες στιγμές απόλυτης ηρεμίας, με σεβασμό και αγάπη το σύμπαν μπορεί να φέρει το αποτέλεσμα που ζητάτε. 

Τυχερή ημέρα: Τρίτη

Παρθένος: Η κάρτα- Θεϊκή καθοδήγηση

παρθένος - ζώδια - προβλέψεις 2019

Αγαπητοί Παρθένοι μια κατάσταση που σας στεναχώρησε θα αρχίσει να βελτιώνετε. Νοιώστε ελεύθεροι ώστε το θεραπευτικό φως να εισέλθει μέσα σας, στην σχέση σας, στην ζωή σας. Αποφασιστικότητα και αυτοπεποίθηση οδηγούν την σχέση σας με τον σύντροφο σας σε δρόμους φωτεινούς. Προσέξτε ότι ακούτε ότι κάνετε ότι νοιώθετε. Ο άνθρωπος σας θα είναι κοντά σας. Τα χρήματα θ αρθούν σιγά-σιγά.

Τυχερή ημέρα: Τετάρτη

Ζυγός: Η κάρτα – Αρμονία

ζυγός - ζώδια - προβλέψεις 2019

Φίλοι Ζυγοί μην δίνετε σημασία σε όσα λένε για εσάς και  να είστε βέβαιοι, ότι αυτό που θέλετε θα γίνει σχετικά άμεσα. Απαντήσεις θα σας δοθούν άμεσα από τον σύντροφο σας. Θα δεχτείτε βοήθεια δηλώστε τι ζητάτε στους γήινους Αγγέλους γίνεται περισσότερο επικοινωνιακοί με τον άνθρωπο σας . Αν υπάρχει καλή πρόθεση, διάθεση, υπομονή οι δυσκολίες που θα σας παρουσιαστούν, θα ξεπεραστούν, γιατί πολύ απλά το θέλατε πολύ.

Τυχερή ημέρα: Παρασκευή

Σκορπιός: Η κάρτα – Ευλογημένη Αλλαγή

σκορπιός - ζώδια - προβλέψεις

Αγαπητοί Σκορπιοί  το κάθε σας πρόβλημα βρίσκει την λύση του και Άγγελοι φροντίζουν για εσάς. Δείξτε κατανόηση και ευλάβεια, προσευχηθείτε και όλα θα λυθούν με τον καλύτερο τρόπο. Στην ερωτική σας ζωή ξεκαθαρίστε την κατάσταση με τον σύντροφο σας και βγάλτε τα αρνητικά συναισθήματα. Η ερωτική νίκη που αποζητάτε, θα έρθει μόνο μέσα από αγώνα. Δείξτε κατανόηση εάν πραγματικά θέλετε να προχωρήσετε σε μια καλύτερη ζωή.

Τυχερή ημέρα: Τρίτη

Τοξότης: Η κάρτα – Ελευθερία

τοξότης - ζώδια - προβλέψεις 2019

Ο Άγγελος Μετατρών πρίγκιπας όλων των Αγγέλων ξαναφέρνει στα χείλη σας το χαμόγελο, κάτι που θα σας οδηγήσει στις σωστές ερωτικές αποφάσεις. Με υπομονή και επιμονή και με ήρεμη στάση θα δείτε, ότι μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, όποια προβλήματα είχατε να αντιμετωπίσετε στα ερωτικά σας και την σχέση σας θα επιλυθούν από μόνα τους αρκεί εσείς να το θέλετε. Για εσάς τους αδέσμευτους μια ερωτική σχέση μπορεί να αποκτήσει επίσημο χαρακτήρα.

Τυχερή ημέρα: Παρασκευή
ρωτα το ταρωτω

Αιγόκερως: Η κάρτα – Αφθονία

αιγόκερως - ζώδια - προβλέψεις 2019

Αγαπητοί Αιγόκεροι ο Θεός είναι ένας και αυτό εσείς το ξέρετε. Με την χάρη του Θεού και όλα τα Σεραφείμ σας κάνουν σκεφτικούς και με πολλές εσωτερικές αναζητήσεις. Βάλτε σε τάξη την αισθηματική σας ζωή και κάθε προσπάθεια σας θα αναγνωριστεί. Νιώθετε ότι περάσατε δια πυρός και σιδήρου με τον σύντροφο σας. Ήρθε ο καιρός έτσι ξαφνικά και αναπάντεχα να λύσετε θέματα που σας απασχολούν. Να ξέρετε ότι αν προσπαθήσετε όλα θα λυθούν με τον καλύτερο τρόπο. 

Τυχερή ημέρα: Κυριακή

Υδροχόος: H κάρτα – Ο Εορτασμός

υδροχόος- ζώδια - προβλέψεις 2019

Ισορροπία, σταθερότητα, αρμονία και ο Άγγελος Γαβριήλ φέρνουν την τάξη στις σχέσεις σας και στην ζωή σας. Οι εκκεντρική σας συμπεριφορά και η ανασφάλειά σας με τον σύντροφο σας σας οδηγούν σε λάθος μονοπάτια ψάχνοντας το άγνωστο. Προσέξτε φίλοι Υδροχόοι ότι δώσετε θα πάρετε. Περιορίστε τα νεύρα σας, διότι θα κλονίσουν την ερωτική σας ζωή. Αν είσαστε μόνοι δεν αποκλείεται να σας παρουσιαστεί ένας κεραυνοβόλος έρωτας . 

Τυχερή ημέρα: Δευτέρα

Ιχθύες: Η Κάρτα – Εμπιστοσύνη

ιχθύς- ζώδια - προβλέψεις 2019

Πρέπει να προσέξετε καλά γιατί μέσα στο σύμπαν όλα εξελίσσονται. Ο Άγγελος Βαρχιήλ φροντίζει για εσάς. Ζητήστε αυτό που επιθυμεί η καρδιά σας για τον σύντροφο σας, Εσωτερικές συγχίσεις σας βάζουν σε σκέψεις ενώ μέσα σας, επικρατεί η αίσθηση του ανικανοποίητου. Να προσέχετε  Τα αισθηματικά σας θα λυθούν με τον καλύτερο τρόπο και θέματα που σας προκαλούσαν γκρίνια και δυσφορία στη σχέση σας, θα ξεπεραστούν. Αν είστε μόνοι – ες αποφύγετε τις λάθος επιλογές

Τυχερή ημέρα: Σάββατο

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles