Οι κάρτες των Αγγέλων | Προβλέψεις Σαββατοκύριακου

Μέσα στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες μπορεί κάποιος να μάθει κάθε τι που τον απασχολεί με αξιοπιστία και ακρίβεια! Οι Μελλοντολόγοι του Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες με επικεφαλής το Μέντιουμ Άρη Κάππα σας περιμένουν. Καθημερινά στο κατάστημα ή ακόμα και τηλεφωνικά για όλη την Ελλάδα και τον Κόσμο!

Αγαπημένοι φίλοι αυτές τις ημέρες ζήστε όλοι με Αγάπη την γέννηση του Κυρίου. Ανοίξτε μια νέα σελίδα ημερολογίου, αποχαιρετίστε τον παλιό τον χρόνο και αν χιονίζει γίνεται εσείς η Άνοιξη, κάντε βηματισμούς στα χειμωνιάτικα απογεύματα, δεχτείτε.. Ζήστε την νέα χρονιά  αγαπημένοι μου φίλοι με λιγότερα λάθη, ζεστές παρουσίες δίπλα σας χτίστε γέφυρες με γερά  θεμέλια στην Αγάπη.

Κριός : Η κάρτα – Αφθονία

Ζώδιο Κριός 2020

Κάρτες των Αγγέλων

Αυτό το Σαββατοκύριακο αγαπημένοι Κριοί οι Άγγελοι σας στέλνουν το φως τους. Δείξτε Αγάπη στους γύρω σας και κάντε τις μέρες σας χαρούμενες. Στην νέα χρονιά κάντε τα όνειρα σας πραγματικότητα ζήστε την ευτυχία με το πνευματικό σας ταίρι. Σβήστε το παρελθόν και όλα τα δύσκολα που είχατε μαζί κοιτάξτε κατάματα όλους τους μακρινούς ορίζοντες, βαδίστε στο μονοπάτι τις ζωή σας χωρίς φόβους ζήστε την Νέα Χρονιά που σας καλωσορίζει με όνειρα, αγάπη και ελπίδες. Ενισχύστε τα συναισθήματα σας θετικά και ζήστε αυτό το διήμερο χωρίς διαφορές, βαδίστε στην Αφθονία το αξίζετε.

Ταύρος : Η κάρτα – Αρμονία 

Ζώδιο Ταύρος 2020

Κάρτες των Αγγέλων

Αγαπημένοι Ταύροι ο νέος χρόνος θα αλλάξει την ζωή σας. Θα έχετε όλη την Αρμονία μέσα σας για να δεχτείτε την Νέα χρονιά με φως. Οι Άγγελοι σας απαλλάσσουν από τα δύσκολα για αυτό και εσείς αφήστε τους φόβους σας να τους διαχειριστούν εκείνοι γνωρίζουν το ανώτερο καλό σας. Αυτό το Σαββατοκύριακο  ζήστε τα Χριστούγεννα με το ταίρι σας και πιστέψτε στην αγάπη του. Οι γιορτινές ημέρες φροντίστε να έχουν γιορτινή ατμόσφαιρα ζήστε τον  έρωτα σε όλο του το μεγαλείο χωρίς δισταγμούς χωρίς ανασφάλειες.  Η κατεύθυνση που θα έχει η σχέση σας στο Σαββατοκύριακο, εξαρτάται από εσάς για αυτό ζήστε με Αρμονία.

Δίδυμοι : Η κάρτα – Παράδοση και Απελευθέρωση

Ζώδιο Δίδυμος 2020

Κάρτες των Αγγέλων

Αγαπημένοι Δίδυμοι αυτό το Σαββατοκύριακο θα έχετε αρκετές ανασφάλειες. Πλησιάστε το ταίρι σας και νιώστε μαγικά το σύμπαν είναι μαζί σας οι Άγγελοι σας οδηγούν σε μονοπάτια ευτυχίας και γαλήνης. Παραδοθείτε και απελευθερωθείτε, δώστε στο ταίρι σας σε όλες τις γιορτινές ημέρες αγάπη, διασκεδάστε νιώστε την ζεστασιά. Την νέα χρονιά απολαύστε την Ελευθερία, αλλά μην αφήσετε την σχέση σας να κινδυνέψει ζητήστε από το Θεό και τους Αγγέλους να σας δείξουν κάποιες εναλλακτικές λύσεις για το μέλλον και την ζωή σας. Ο συμβιβασμός είναι απαραίτητος όσο και αν σας ακούγεται δύσκολο αφήστε την καρδιά σας ελεύθερη χωρίς εσωτερικές συγκρούσεις ζήστε το νέο έτος με αγάπη και φως.

Καρκίνος : Η κάρτα – Ισορροπία

Ζώδιο Καρκίνος 2020

Κάρτες των Αγγέλων

Ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο χαρά και φως θα διανύσετε Αγαπημένοι Καρκίνοι. Γεμίστε την σχέση σας με έντονα συναισθήματα, δικαιοσύνη, αρμονία και γαλήνη. Αυτές τις γιορτινές ημέρες η θεραπευτική ακτίνα του Αρχαγγέλου Ραφαήλ θα θεραπεύσει τις συγκρούσεις στην σχέση σας. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να λύσετε διαφορές που υπήρχαν και λύσεις δεν είχατε  Κάντε σκέψεις Αγάπης γιατί το ταίρι σας θα ανταποκριθεί θετικά. Με την γέννηση του Κυρίου θα γεννηθείτε και εσείς ενώ στην νέα χρονιά το πεπρωμένο σας αλλάζει.  Όμως εσείς μην αλλάξετε εσωτερικά σκεφθείτε πολύ κρατήστε Ισορροπίες ο Θεός και οι Άγγελοι θα σας προσέχουν όλη αυτή την περίοδο. 

ολοκληρωμένες προβλέψεις

Λέων: Η κάρτα -Αδελφή ψυχή 

Ζώδιο Λέων 2020

Κάρτες των Αγγέλων

Αγαπητοί Λέοντες σε αυτό το Σαββατοκύριακο θα είσαστε χαρούμενοι και θα διανύσετε μια περίοδο με όμορφα συναισθήματα για το ταίρι σας.  Στην γέννηση του Κυρίου ξαναγεννιέστε και εσείς. Στην σχέση σας θα βρείτε την Αδελφή ψυχή μέσα από τις εσωτερικές αναζητήσεις σας.  Οι Άγγελοι όλη την χρονιά θα σας προσέχουν και θα βοηθούν το κάθε σας βήμα σε κάθε δύσκολο μονοπάτι της ζωής σας. Στο παρελθόν που ήταν δύσκολο να μην γυρίσετε, νιώστε χαρούμενοι και προχωρήστε αληθινά με σκέψεις θετικές. Ήρθε η ώρα να κάνετε την πνευματική σας μελέτη επιλέξτε ότι καλύτερο για εσάς το σύμπαν ξέρει. 

Παρθένος : Η κάρτα –  Ηρεμία

Ζώδιο Παρθένος 2020

Κάρτες των Αγγέλων

Αγαπητοί Παρθένοι Σε αυτό το Σαββατοκύριακο οι Άγγελοι θέλουν να έχετε την Ηρεμία στην ζωή σας. Οι Άγγελοι είναι μαζί σας στέλνοντας φως σε εσάς και στους δικούς σας ανθρώπους. Νιώστε γιορτινά και χαρούμενα σε αυτό το Σαββατοκύριακο αλλά την Κυριακή μην διαφωνήσετε ξεκαθαρίστε με Ηρεμία ότι υπάρχει δεχτείτε θετικά μηνύματα από όλο το Αγγελικό Βασίλειο βάλτε σε τάξη στην ακαταστασία του νου και των συναισθημάτων σας.  Την νέα χρονιά η λευκή ακτίνα του Αρχαγγέλου Γαβριήλ θα σας τυλίξει και θα σας εξαγνίσει όταν εσείς θα είσαστε ευάλωτοι σε οτιδήποτε τοξικό. Προστατέψτε τον εαυτό σας λάβετε σωστή καθοδήγηση.

Ζυγός: Η κάρτα – Φύλακας Άγγελος

Ζώδιο Ζυγός 2020

Κάρτες των Αγγέλων

Αγαπητοί Ζυγοί αυτό το όμορφο και εορταστικό Σαββατοκύριακο δημιουργήστε εσείς στιγμές με γαλήνη και αγάπη. Δείξτε εμπιστοσύνη στον Φύλακα Άγγελο σας η σχέση σας θα βελτιωθεί σημαντικά. Πάθος και ένταση που θα έχετε με το ταίρι σας θα φέρουν την αναγέννηση. Η αισθηματική σας ζωή με την νέα χρονιά αλλάζει ένας κύκλος έκλεισε και ένας νέος ανοίγει με πολύ καλές προοπτικές.   Η Γέννηση του Κυρίου σας φτιάχνει την διάθεση μπορείτε με την αλλαγή της νέας χρονιάς να φωτίσετε το μονοπάτι που διαβαίνετε. Πάρτε αποφάσεις ο Φύλακας Άγγελος σας σας προστατεύει.  Στην παρούσα κατάσταση που διαβαίνετε οι συναισθηματικές και πνευματικές σας ανάγκες θα ικανοποιούνται. 

Σκορπιός : Η κάρτα – Νέα Αγάπη

Ζώδιο Σκορπιός 2020

Κάρτες των Αγγέλων

Ιδιαίτερα ενδιαφέρον προβλέπεται αυτό το Σαββατοκύριακο για σας αγαπημένοι μου Σκορπιοί. Αυτό το Σαββατοκύριακο θα έχετε την ανάγκη να ανανεώσετε την σχέση σας. Οι γιορτινές ημέρες και η Γέννηση του Κυρίου σας βρίσκει πρόθυμους να τα αφήσετε όλα στον Θεό και τους Αγγέλους κάτι που θα ξανακάνει την σχέση σας ποιο ήρεμη ποιο ζεστή σε όλη τη διάρκεια της νέας χρονιάς. Αναζητήσετε ισορροπία στη ζωή σας παρέα με το ταίρι σας, ζήστε από την αρχή την Νέα Αγάπη μεταξύ σας. Ζητήστε με την Νέα ευλογημένη χρονιά να διαβείτε μια διαδρομή με φωτεινές καλές ενέργειες μαζί με όλο το Αγγελικό Βασίλειο μαζί σας. 

Τοξότης :  Η κάρτα – Ευλογίες

Ζώδιο Τοξότης 2020

Κάρτες των Αγγέλων

Αγαπημένοι Τοξότες αυτό το όμορφο και γιορτινό Σαββατοκύριακο αποφύγετε εντάσεις με το ταίρι σας. Ξεκαθαρίστε μέσα σας τα τοξικά συναισθήματα μην αρνείστε την αγάπη απελευθερωθείτε εσωτερικά δεχτείτε Ευλογίες μα πάνω από όλα ηρεμήστε μέσα σας. Οι Άγγελοι μπορούν να σας βοηθήσουν να κάνετε ποιο όμορφη την σχέση σας μετατρέψτε την ένταση σε αγάπη. Οι μέρες θεωρούνται καλές  και μπορείτε να φτάσετε σε πολύ καλά επίπεδα. Αφήστε πίσω ένα θέμα που σας απασχολεί έντονα εδώ και πολύ καιρό εκπληρώστε τον συλλογικό σκοπό της ζωής σας  και πάνω από όλα το 2020 να σας βρει αληθινούς με τον εαυτό σας.

Αιγόκερως :  Η κάρτα – Υλοποίηση

Ζώδιο Αιγόκερως 2020

Κάρτες των Αγγέλων

Αυτό το Σαββατοκύριακο αγαπημένοι Αιγόκεροι θα έχετε αρκετές ευκαιρίες να αλλάξετε πολλά που δεν σας αρέσουν. Για εσάς μέρες γιορτής μέρες χαράς και όλα δείχνουν ότι σε αυτή την τόσο όμορφη περίοδο των εορτών η σχέση σας θα σταθεροποιηθεί. Η έκπληξή θα είναι για εσάς μια καλή εξέλιξη. Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν, το γιορτινό κλίμα κυριαρχεί παντού και το ταίρι σας θα είναι πολύ κοντά σας. Δεχτείτε τα θετικά μηνύματα των Αγγέλων, φροντίστε να μην είσαστε ευάλωτοι σε ενέργειες άσχημες από τον περίγυρο σας  κάντε εξαγνισμό θα λάβετε βοήθεια . Υπάρχουν διάφορες διαλογιστικές μέθοδοι και προσευχές για να έρθετε σε επαφή με την ενέργεια του Αρχάγγελου Γαβριήλ. 

Υδροχόος : Η κάρτα – Θαύματα

Ζώδιο Υδροχόος 2020

Κάρτες των Αγγέλων

Ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο χαρά, ηρεμία και  φως θα διανύσετε Αγαπημένοι Υδροχόοι. Μετά από τόσο άγχος θα νιώσετε απελευθερωμένοι από τα τόσα δύσκολα που είχατε μέσα σε αυτή την χρονιά. Η γέννηση του Κυρίου σας γεμίζει χαρά και ηρεμία, και η διάθεση σας αλλάζει προς το καλύτερο. Επικαλεστείτε την αγνή λευκή ακτίνα του Αρχάγγελου Γαβριήλ να σας τυλίξει και να σας εξαγνίσει σε όλα τα επίπεδα, δεχτείτε Θαύματα που μπορούν να κάνουν ποιο όμορφη την καθημερινότητα σας με το ταίρι σας. Αφήστε πίσω τις δύσκολες καταστάσεις που είχατε μεταξύ σας απορρίψτε το οτιδήποτε  τοξικό δεχτείτε το 2020 με αγάπη και πολλά χαμόγελα. Δώστε Αγάπη και ευχές στους γύρω σας. Από καρδιάς να έχετε 2020 Θαύματα στην ζωή σας..

μέντιουμ άρης

Ιχθύες : Η κάρτα – Φιλία 

Ιχθύς προβλεψεις 2020

Κάρτες των Αγγέλων

Αγαπημένοι Ιχθύς δεχτείτε τις άγιες ημέρες με χαρά και αγάπη τα προσωπικά σας θέματα τις Άγιες ημέρες θα μπουν σε μια ευθεία πορεία, όμως τα συναισθηματικά σας κενά θα είναι πολλά. Το ταίρι σας θα θέλει να σας προσεγγίσει μην κρατάτε αποστάσεις, ο Αρχάγγελος Μιχαήλ μπορεί να σας βοηθήσει να σας καθοδηγήσει και να θεραπεύσει με την ενέργεια του ζητήστε άμεση βοήθεια και θα την έχετε. Από αντίδραση αι μόνο μην υποκύψετε σε πειρασμούς δεν οδηγούν πουθενά. Αναζωπυρώστε την αγάπη με το πνευματικό σας ταίρι.

<< Εύχομαι το 2020 να είναι πολύ καλύτερο από το προηγούμενο. Να έχουμε όλοι μας υγεία και ευτυχία >>.

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles