Οι κάρτες των Αγγέλων | Προβλέψεις Σαββατοκύριακου

Οι κάρτες των Αγγέλων | Προβλέψεις Σαββατοκύριακου

Κριός : Η κάρτα – Ιδέες και Έμπνευση

Ζώδιο Κριός 2020

Κάρτες των Αγγέλων

Πολλές οι Ιδέες σας για αυτό το Σαββατοκύριακο.  Υπέροχες συνθήκες θα επικρατήσουν για συνομιλίες και διαπραγματεύσεις που αφορούν τις συνεργασίες σας και τα επαγγελματικά σας. Το Σάββατο Αναπτύξτε Νέες Ιδέες και Έμπνευση μπορείτε να διευκολύνεται θαυμάσια  ένα νέο πολύ ελπιδοφόρο ξεκίνημα. Κάθε ημέρα είναι μια νέα ημέρα που πρέπει να την ζείτε με γαλήνη.  Η Αγάπη του Θεού και των Αγγέλων Του, είναι αστείρευτη δεχτείτε την και συνεχίστε την ζωή σας γεμάτη αγάπη και αληθινά συναισθήματα παρέα με το ταίρι σας. Την Κυριακή σκεφθείτε το μέλλον σας θετικό να έχετε σεβασμό και ταπεινότητα προς την ζωή. Συνδεθείτε με τον ανώτερο εαυτό σας και μην πιέζετε το πεπρωμένο σας. Οι ελεύθεροι Προσπαθήστε να προσγειωθείτε στην πραγματικότητα και αποφύγετε σημαντικές αποφάσεις…

Τυχερό νούμερο ημέρας : 7

Ταύρος : Η κάρτα – Νέα Ξεκινήματα

Ζώδιο Ταύρος 2020

Κάρτες των Αγγέλων

Σε αυτό το Σαββατοκύριακο μια καθημερινή επίκληση των Αγγέλων θα σας βοηθούσε πολύ σε Νέα Ξεκινήματα που αφορούν την εργασία σας. Σκεφθείτε θετικά σε ότι αφορά την οικονομικά σας κατάσταση.  Σε αυτή την πνευματική ενέργεια Η ενέργεια των αγγέλων είναι ο σύμμαχός σας για να έχετε ηρεμία, και υλοποίηση  σε όσα επιθυμείτε. Η σχέση σας είναι πολύ σημαντική για εσάς μέρος της ενέργειάς σας διαθέστε το για το ταίρι σας, δώστε αγάπη στο αγαπημένο σας πρόσωπο θα ανταποκριθεί. Με θεϊκή καθοδήγηση πιστέψτε στην Αγάπη και στον έρωτα  μπορείτε να έχτε μια σχέση αγάπης αξίζετε  την Αγάπη. Η σχέση σας θα είναι σταθερή κανένας δεν θα φέρει εμπόδια. Οι ελεύθεροι σε αυτό το Σαββατοκύριακο κατακτάτε αυτό που θέλετε.  

Τυχερό νούμερο ημέρας : 4

Δίδυμοι: Η κάρτα – Εμπιστοσύνη 

Ζώδιο Δίδυμος 2020

Κάρτες των Αγγέλων

Κακή θα είναι η διάθεση σας σε αυτό το διήμερο και δεν θα θέλετε να δείξετε Εμπιστοσύνη στους γύρω σας. Και όλα ξεκινούν από την εργασία σας με κρυφά γεγονότα να σας προβληματίζουν. Ζητήστε από τον Παντοδύναμο Θεό να ακούσει την προσευχή σας διώξτε τον πόνο από την καρδιά σας γεμίστε την καρδιά σας με Εμπιστοσύνη και Αγάπη. Συναισθηματικά αυτό το Σαββατοκύριακο αποφύγετε τους πειρασμούς δείξτε Εμπιστοσύνη στο ταίρι σας, ζητήστε ευλογίες από τον Δημιουργό σας και τους ουράνιους Αγγέλους να έχετε αγάπη και συναισθήματα αμοιβαιότητας ο ένας για τον άλλον. Ζητήστε από τον Άγγελο Reiyel τον Άγγελο της απελευθέρωσης να σας βγάλει από οποιοδήποτε αδιέξοδο αντιμετωπίζεται. Ζητήστε με Εμπιστοσύνη τις προσφορές του σε αγάπη, γαλήνη, ηρεμία. Οι ελεύθεροι σε αυτό το Σαββατοκύριακο δείξτε προσοχή στους γύρω σας. 

Τυχερό νούμερο ημέρας : 9

Καρκίνος : Η κάρτα – Θεϊκή  Συγχρονικότητα

Ζώδιο Καρκίνος 2020

Κάρτες των Αγγέλων

Αυτό το Σαββατοκύριακο θέματα οικονομικής φύσεως σας προκαλούν άγχος και απαισιοδοξία. Προβλήματα στην  εργασία σας βάζουν σε σκέψεις, ζητήστε μέσα από την προσευχή σας από τον Άγγελο Elemiah να σας καθοδηγήσει σε κάθε δύσκολη περίοδο της ζωή σας.  Στα αισθηματικά σας σήμερα Σάββατο προσέξτε το ταίρι σας θα υπάρχουν μικροσυγκρούσεις μεταξύ σας προσπαθήστε να ηρεμήσετε. Να έχετε Πίστη και υπομονή μην απογοητεύεστε, το ταίρι σας θα σας μιλήσει για ότι το απασχολεί. Αύριο Κυριακή δεχτείτε ευλογίες διώξτε τον θυμό και τα τοξικά συναισθήματα που μπλοκάρουν τις σκέψεις σας. Η αγάπη είναι η μεγαλύτερη δύναμη στο σύμπαν… Όλα τα θεραπεύει. Οι ελεύθεροι θα έχετε νέες γνωριμίες από το επαγγελματικό περιβάλλον που θα εξελιχθούν σε σχέση

Τυχερό νούμερο ημέρας : 1

μέντιουμ άρης

Λέων : Η κάρτα – Εισακουσθείσα Προσευχή

Ζώδιο Λέων 2020

Κάρτες των Αγγέλων

Σε αυτό το Σαββατοκύριακο έχετε την βαθύτερη επιθυμία σε αυτό το διήμερο να είσαστε ευτυχισμένοι αλλά Οικονομικές ανησυχίες σας ταλαιπωρούν.  Αποφύγετε εντάσεις με πρόσωπα από τον εργασιακό σας τομέα στις επόμενες ημέρες,  μην γεμίζετε αρνητικές ενέργειες.  Ο αισθηματικός σας κόσμος  ταλαιπωρείτε αρκετά σήμερα. Έχετε απομακρυνθεί από το ταίρι σας και η ημέρα φέρνει εκνευρισμό. Δεχτείτε στην ζωή σας τους ουράνιους Αγγέλους και προσευχηθείτε για να αλλάξετε την αρνητική κατάσταση που επικρατεί. Την Κυριακή μπορούμε να κάνουμε Θαύματα μέσα από την προσευχή. Δώστε χρόνο στην σχέση σας αποφύγετέ τις εξάρσεις με το ταίρι σας, ζήστε την Κυριακή σας ήρεμα μη χάνετε το κουράγιο σας ζητήστε από τον Δημιουργό σας να φέρει αρμονία, μα πάνω από όλα να σας βοηθήσει να ενεργήσετε μέσω της αγάπης. Οι ελεύθεροι θα ζήσετε ένα νέο έρωτα στην επόμενη περίοδο. 

Τυχερό νούμερο ημέρας : 5

 Παρθένος : Η κάρτα – Ευλογίες 

Ζώδιο Παρθένος 2020

Κάρτες των Αγγέλων

Κρατήστε την εσωτερική σας δύναμη σε αυτό το διήμερο και μην συνεχίζετε να έχετε κακή διάθεση με τα επαγγελματικά σας. Αποφύγετε τις συγκρούσεις με τους γύρω σας.  Μην έχετε φόβους, προσευχηθείτε, θα λάβετε ευλογίες και θεϊκή καθοδήγηση. Στα αισθηματικά σας το Σάββατο καλλιεργήστε τα συναισθήματα της αμοιβαιότητας για εσάς και το ταίρι σας. Ζήστε με αγάπη την Κυριακή και αφήστε την ημέρα να σας παρασύρει και να οδηγήσει τα βήματα σας σε μονοπάτια φωτεινά. Δεχτείτε φως και θετική ενέργεια από τον Άγγελο Χαχασιάχ θα βοηθήσει την πνευματική σας ανάπτυξη και στο συναίσθημα της αγάπης προς το ταίρι σας. Κάντε τις προσπάθειες σας με υπομονή και επιμονή σίγουρα θα έχετε πολύ καλές προοπτικές για τις επόμενες ημέρες .  Οι ελεύθεροι  θα πρέπει να κρατήσετε την εσωτερική σας δύναμη για να κάνετε τα νέα ξεκινήματα. Εκφραστείτε στους γύρω σας με αγάπη.

Τυχερό νούμερο ημέρας : 3

Ζυγός : Η κάρτα – Ρομαντικό Ειδύλλιο

Ζώδιο Ζυγός 2020

Κάρτες των Αγγέλων

Νέες γνωριμίες στα επαγγελματικά σας γεμίζουν χαρά το Σάββατο σας, ενώ οι επόμενες ημέρες φέρνουν μια πολύ καλή  περίοδο για εσάς στις συνεργασίες σας και την εργασία σας. Στα αισθηματικά σας εσείς οι ελεύθεροι το Σαββατοκύριακο θα έχετε πολλές πιθανότητες να ζήσετε έντονες ερωτικές στιγμές με ένα πρόσωπο από το παρελθόν. Ένα νέο Ρομαντικό Ειδύλλιο ξεκινάει ζήστε το με Αγάπη. Εσείς που είσαστε σε μια σχέση θα έχετε ένα πολύ όμορφο διήμερο μαζί με το συντροφικό σας ταίρι δεν θα λείψει ο ρομαντισμός, η ηρεμία και η αγάπη, που στέλνει το σύμπαν σε εσάς σας κάνει ξεχωριστούς σε όλα τα επίπεδα. Θα λάβετε μηνύματα από τους ουράνιους Αγγέλους ότι η συναισθηματική σας ζωή τροποποιείται προς το καλύτερο και η πραγματική αγάπη που θα νιώθετε στην σχέση σας σήμερα Κυριακή εάν εσείς το θέλετε μπορεί να κρατήσει μακροχρόνια.    

Τυχερό νούμερο ημέρας : 1

Σκορπιός : Η κάρτα- Δύναμη

Ζώδιο Σκορπιός 2020

Κάρτες των Αγγέλων

Αυτό το Σαββατοκύριακο θα έχετε την Δύναμη να ασχοληθείτε για την επίλυση των οικονομικών σας θεμάτων. Ο Αρχάγγελος Σαχιήλ μπορεί να επιλύσει τα θέματα σας με τον καλύτερο τρόπο, ζητήστε να εισακουστεί η προσευχή σας. Το Σάββατο στα αισθηματικά σας θα έχετε την ψυχική Δύναμι να κινηθείτε με τον καλύτερο τρόπο. Όλα δείχνουν ότι με λογική και ικανότητα θα αποστασιοποιηθείτε από πρόσωπα και καταστάσεις που κατά καιρούς σας προβλημάτισαν. Την Κυριακή μιλήστε με το ταίρι σας με ειλικρίνεια και πείτε μεταξύ σας αλήθειες.  Φόβοι, ανασφάλειες, θυμοί, αν ωριμότητες, λανθασμένες επιλογές και εκφράσεις δύναμης, σας οδήγησαν σε λάθος μονοπάτια που μπλοκάραν τα συναισθήματά σας, λάβετε Δύναμι από τον Δημιουργό σας και όλο το θεϊκό βασίλειο γεμίστε τις καρδιές σας με αγάπη ο ένας για τον άλλον. Οι ελεύθεροι μην υπακούτε στις τυφλές ορμές σας και παράλληλα μην καταστρέφεται ότι πάει να σταθεί εμπόδιο στην ηθική σας..

Τυχερό νούμερο ημέρας : 6

Τοξότης : Η κάρτα – Φιλία

Ζώδιο Τοξότης 2020

Κάρτες των Αγγέλων

Οι ισορροπίες στην εργασία σας απαιτούν την προσοχή σας και όπως όλα δείχνουν ότι τα επαγγελματικά σας θα σας απασχολήσουν έντονα αυτό το διήμερο . Χαλαρώστε σε αυτό το Σαββατοκύριακο χρειάζεστε ξεκούραση. Να είσαστε προσεχτικοί σε ότι πείτε σε ότι κάνετε. Στα αισθηματικά σας σήμερα Σάββατο η σχέση σας με το ταίρι σας θα είναι περισσότερο φιλική παρά συναισθηματική, κάτι που σας χαλάει την διάθεση.  Προσευχηθείτε να λάβετε βοήθεια μην δηλώνετε φόβους σε όσα λαμβάνετε γιατί όλα θα προχωρούν περίπλοκα. Ακολουθήστε τις οδηγίες του Θεού και των Αγγέλων συγχωρήστε τα λάθη που έχουν γίνει. Ο Αρχάγγελος  Γαβριήλ θα σας βγάλει από διλήμματα πάρτε αποφάσεις την Κυριακή που θα είσαστε περισσότερο ήρεμοι συνδεθείτε με την χαρά, κρατήστε την Φιλία για τους φίλους Ήρθε η στιγμή να κάνετε όσα επιθυμείτε η Αγάπη καλύπτει τα κενά.. Η Αγάπη πάντα μας κάνει να νιώθουμε όμορφα.. Οι ελεύθεροι θα δεχτείτε ένα νέο πρόσωπο στην ζωή σας. 

Τυχερό νούμερο ημέρας : 8

Αιγόκερως : Η κάρτα – Μελέτη

Ζώδιο Αιγόκερως 2020

Κάρτες των Αγγέλων

Το Σαββατοκύριακο σας βρίσκει αρκετά σκεπτικούς με θέματα της εργασίας σας. Στις ημέρες που ακολουθούν αποφύγετε κινδύνους. Προσοχή σε ανταγωνιστές. Δεχτείτε Ευλογίες, ξεκινήστε την δημιουργία της ζωής σας. Στα αισθηματικά σας φροντίστε να αφήσετε το παρελθόν πίσω σας, νιώστε θετικά σε αυτό το διήμερο, πλησιάστε το ταίρι σας και κάντε τις στιγμές σας ιερές γιατί αξίζετε την Αγάπη. Κρατήστε τον φύλακα Άγγελο δίπλα σας και την κάθε σας ημέρα ζήστε την με χαμόγελα το αύριο ίσως είναι πολύ καλύτερο από το τώρα για σας. Η κάρτα Μελέτη προβλέπει ότι πρέπει να σκεφθείτε για εσάς και το ταίρι σας φροντίστε για μια εσωτερική αλλαγή, δώστε μια ευκαιρία σε αυτή την περίοδο για ευτυχισμένες γαλήνιες στιγμές. Οι ελεύθεροι  πρέπει να δείξετε προσοχή παντού λάθος μονοπάτια δεν οδηγούν σε ότι αναζητάτε. 

Τυχερό νούμερο ημέρας : 2

Υδροχόος : Η κάρτα – Διαλογισμός 

Ζώδιο Υδροχόος 2020

Κάρτες των Αγγέλων

Σε αυτό το Σαββατοκύριακο ακολουθείστε την ηρεμία και την γαλήνη, μην γεμίζετε το μυαλό σας με αρνητικές σκέψεις που αφορούν τα επαγγελματικά σας. Οι επόμενες μέρες θα φέρουν υλικά αγαθά και ευλογίες. Στα αισθηματικά σας το πάθος και η ερωτική σας διάθεση σας χαρίζουν όμορφες στιγμές που θα μείνουν αξέχαστες. Οι ουράνιοι Άγγελοι σας στέλνουν μηνύματα αγάπης, με ελπίδα και πίστη οι ενέργειες σας θα γίνουν καλύτερες απέναντι στο ταίρι σας. Η αισιοδοξία και η θετικές σκέψεις που θα έχετε αυτό το διήμερο θα βοηθήσουν πολύ την ψυχολογία σας. Όλες οι επιθυμίες σας θα εκπληρωθούν ενώ στην σχέση σας με το ταίρι σας θα έχει πολύ καλές προοπτικές. Οι ελεύθεροι θα δημιουργήσετε μια νέα σχέση με πολύ καλές προοπτικές. 

Τυχερό νούμερο ημέρας : 5

Ιχθύες : Η κάρτα – Μαγική Αίσθηση

Ιχθύς προβλεψεις 2020

Κάρτες των Αγγέλων

Μέσα σε αυτό το διήμερο θα έχετε την ευκαιρία να είσαστε αληθινοί με τον εαυτό σας και τους γύρω σας.  Έχετε την ικανότητα να φέρετε σε πέρας μια δουλειά όμως στις επόμενες ημέρες μην αναλάβετε ευθύνες στην εργασία σας, σήμερα Σάββατο σκεφθείτε το με προσοχή , μπορείτε να αποφύγετε λάθη. Στα αισθηματικά σας σήμερα Σάββατο θα έχετε την Μαγική Αίσθηση ότι μπορείτε να κάνετε πολύ σημαντικά πράγματα για τον άνθρωπο σας. Την Κυριακή δέχεστε βοήθεια και φως από τον δημιουργό σας η μέρα είναι γεμάτη όνειρα, και έντονα συναισθήματα. Αποφύγετε να είσαστε εσωστρεφείς δεχτείτε βοήθεια από το σύμπαν και τους ουράνιους Αγγέλους να είσαστε σίγουροι ότι προβλήματα που υπήρχαν θα λυθούν με τον καλύτερο τρόπο. Για τους ελεύθερους, η ατμόσφαιρα είναι αρκετά ειδυλλιακή, χρειάζεται όμως προσεκτικές κινήσεις σε μια καινούργια σχέση.

Τυχερό νούμερο ημέρας : 5

Καλό Σαββατοκύριακο με φως!!

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles