Οι κάρτες των Αγγέλων | Προβλέψεις Σαββατοκύριακου

Μέσα στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες μπορεί κάποιος να μάθει κάθε τι που τον απασχολεί με αξιοπιστία και ακρίβεια! Οι Μελλοντολόγοι του Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες με επικεφαλής το Μέντιουμ Άρη Κάππα σας περιμένουν. Καθημερινά στο κατάστημα ή ακόμα και τηλεφωνικά για όλη την Ελλάδα και τον Κόσμο!

Κριός : Η κάρτα Αγγέλων- Θαύματα

κριος - ζώδια κριός - προβλέψεις κριός

Κάρτες των Αγγέλων

Αυτό το διήμερο θα σας απασχολήσουν τα επαγγελματικά σας. Ηρεμήστε, χαλαρώστε και αποφύγετε συγκρούσεις ακούστε την διαίσθηση σας, Θαύματα μπορούν να γίνουν. Στα αισθηματικά σας η σχέση σας το Σαββατοκύριακο παρουσιάζει κινδύνους και είναι σαν να θέλετε να πείτε αντίο. Αναζητάτε την αλλαγή, αλλά παράλληλα μετανιώνετε πάλι νιώθοντας ότι κάτι σας λείπει κάτι που δεν σας δίνει το ταίρι σας. Προσπαθήστε να δείτε ότι η ζωή είναι στιγμές φροντίστε τα κίνητρα σας να είναι αγνά απέναντι στο ταίρι σας. Ζητήστε από τον Άγγελο Jeliel την συναισθηματική ανανέωση μεταξύ σας, την αγάπη, και την συντροφικότητα. Ξεχάστε ότι εφήμερο κάντε ένα διαλογισμό,  γεμίστε την καρδιά σας με αγάπη ζήστε τα Θαύματα με την βοήθεια του Δημιουργού σας.

Τυχερό νούμερο ημέρας : 7

Ταύρος : Η κάρτα Αγγέλων- Συγχώρεση 

ταύρος - ζώδια - προβλέψεις

Κάρτες των Αγγέλων

Το Σαββατοκύριακο οι σκέψεις σας θα εστιαστούν στα επαγγελματικά σας προσπαθήστε στις επόμενες ημέρες να δείξετε εμπιστοσύνη στους συνεργάτες σας. Προσοχή σε απρόβλεπτες αλλαγές. Σε αυτό το διήμερο φροντίστε την σχέση σας γιατί σίγουρα κάτι δεν πάει καλά.  Πολλές αμφιβολίες για εσάς βασανίζουν το ταίρι σας. Καλό θα είναι, πριν κάνετε οποιαδήποτε κίνηση, να το συζητήσετε με τον σύντροφο σας. Για σας θα είναι μια περίοδος που φέρνει ευθύνες στη σχέση για αυτό κρατήστε στην ζωή σας την αρμονία και την αγάπη το πολυτιμότερο δώρο του σύμπαντος και του Δημιουργού σας. Αν πάλι έχετε κάνει λάθη ζητήστε Συγχώρεση από το πνευματικό σας ταίρι, ο Άγγελος Jeliel, μπορεί να βοηθήσει σε όλες τις δύσκολες καταστάσεις μια αρμονική ζωή με τον σύντροφο και την οικογένειά σας.

Τυχερό νούμερο ημέρας : 2

Δίδυμοι : Η κάρτα Αγγέλων –  Εορτασμός

δίδυμοι - ζώδια - προβλέψεις 2019

Κάρτες των Αγγέλων

Μην νιώθετε άβολα για τα επαγγελματικά σας και την εργασία σας, προσπαθήστε να περάσετε ένα διήμερο με σκέψεις θετικές. Σκεφθείτε τα θετικά σε όλους τους τομείς της ζωής σας κάνετε βήματα μέσα σε αυτό το Σαββατοκύριακο νιώστε την χαρά και τον Εορτασμό στην ζωή σας.  Στα αισθηματικά σας νιώστε όμορφα, ανέμελα και όχι τοξικά. Κάντε σκοπό της ζωής σας την αλήθεια και την ακεραιότητα για να έχετε ισορροπίες στην ζωή και την σχέση σας. Να ξέρετε ότι πάντα η ζωή δεν έχει φωτεινές πλευρές. Στείλτε ένα αίτημα προσευχής στον Δημιουργό σας να σας φωτίσει με νέες σκέψεις αγάπης, ηρεμίας και αισιοδοξίας για εσάς και το ταίρι σας. Ενδιαφερθείτε για τον άνθρωπο σας προσευχηθείτε στον Άγγελο  Haheuiah να φέρει την ειλικρίνεια στην ζωή σας να εξευμενίσει οποιεσδήποτε δυσκολίες αντιμετωπίζεται και ζήστε τον Εορτασμό. 

Τυχερό νούμερο ημέρας : 6

Καρκίνος : Η κάρτα Αγγέλων –  Εμπιστοσύνη

καρκίνος - ζώδια - προβλέψεις 2019

Κάρτες των Αγγέλων

Ανήσυχους γεμάτους σκέψεις σας βρίσκει αυτό το Σαββατοκύριακο σε ότι αφορά την επαγγελματικά σας. Αποφύγετε άσκοπες κινήσεις που θα δημιουργήσουν ανατροπές η πρωτοβουλίες που αφορούν την εργασία σας. Σήμερα Σάββατο κάντε προσπάθειες πνευματικά να αναπτυχθείτε δεχτείτε βοήθεια από τον Δημιουργό σας. Ο Άγγελος Vehuel μπορεί να δηλώσει την παρουσία του σε εσάς και να βοηθήσει ότι αρνητικό και τοξικό σας βασανίζει. Την Κυριακή ερωτικά  με το ταίρι σας θα έρθετε πολύ κοντά όλα θα δείχνουν μαγικά ενώ θα ανταποκριθεί θετικά σε ότι του ζητήσετε. Συναισθηματικά ένα νέο ταξίδι ξεκινά για εσάς και το ταίρι σας δεχτείτε το ως δώρο από το σύμπαν και τον Δημιουργό σας με αγάπη. Οι αδέσμευτοι αυτό το Σαββατοκύριακο θα έχετε αρκετές ευκαιρίες να περάσετε καλά, ενώ μια νέα γνωριμία που θα κάνετε σας υπόσχεται πολλά. 

Τυχερό νούμερο ημέρας : 1

Λέων : Η κάρτα Αγγέλων – Ελευθερία

λέων - ζώδια - προβλέψεις 2019

Κάρτες των Αγγέλων

Αυτό το Σαββατοκύριακο οι ψυχικές σας διαθέσεις δεν θα είναι καλές Αποφύγετε έντονους εκνευρισμούς γιατί οι εξελίξεις θα σας κουράσουν. Νέα ξεκινήματα στην εργασία σας γεμίζουν άγχος . Επικοινωνήστε με τους συνεργάτες σας στις επόμενες ημέρες εκμεταλλευτείτε τις ικανότητες σας για κάθε καλό και δημιουργικό.  Μην αφήσετε τίποτα στην τύχη του σήμερα Σάββατο δεχτείτε ευλογίες από τον Θεό και το σύμπαν και νιώστε ελεύθεροι χωρίς να σας πιέζει κάτι.  Δώστε Ελευθερία στο ταίρι σας δουλέψτε με αγάπη της θετικές δηλώσεις στο υποσυνείδητο σας δεχτείτε το φως στην σχέση σας από όλο το Αγγελικό Βασίλειο.  Μια ιδιαίτερα ερωτική περίοδος για σας τους αδέσμευτους αποφασίστε την ολοκλήρωση της σχέσης  ζήστε το με αγάπη. 

Τυχερό νούμερο ημέρας : 4

Παρθένος : Η Κάρτα Αγγέλων – Ησυχαστήριο 

παρθένος - ζώδια - προβλέψεις 2019

Κάρτες των Αγγέλων

Ζήστε με γαλήνη και Ησυχία αυτό το Σαββατοκύριακο μην νιώθετε ανήσυχοι σε ότι αφορά την εργασία σας απλά διατηρήστε επιφυλάξεις τις επόμενες ημέρες με τους ανθρώπους γύρω σας. Ησυχαστήριο φροντίστε να είναι το σπίτι σας αυτό το διήμερο και μην κάνετε την σχέση σας δύσκολη. Εκφράστε τα συναισθήματα σας εύκολα στο ταίρι σας το έχει ανάγκη. Την Κυριακή σας προσευχηθείτε ζητήστε βοήθεια από τον άγγελο  Lecabel να λύσετε οποιοδήποτε θέμα σας απασχολεί. Μην κλείνεστε στον εαυτό σας εξετάστε όλα τα θέματα σας με προσοχή. Οι ελεύθεροι προσέξτε σε αυτό το διήμερο τους ερωτικούς αντιζήλους. 

Τυχερό νούμερο ημέρας : 9

Ζυγός : Η Κάρτα Αγγέλων – Νέα Αγάπη

ζυγός - ζώδια - προβλέψεις 2019

Κάρτες των Αγγέλων

Σε αυτό το Σαββατοκύριακο θα σας απασχολήσουν έντονα τα οικονομικά σας. Προσέξτε τις οικονομικές υποσχέσεις που θα δώσετε. Μην φοβάστε στην εργασία σας οι αξίες σας θα αναγνωριστούν και εσείς θα ανακουφιστείτε. Προσέξτε στο επαγγελματικό σας περιβάλλον μια νέα αγάπη θα προκύψει καλό θα ήταν να το αποφύγετε. . Μερικές φορές έχετε ανάγκη να μείνετε με τον εαυτό σας και να δείτε ποιο είναι το καλύτερο για τον εσωτερικό σας κόσμο,  Το Σάββατο έντονα θα είναι τα συναισθήματα σας με το ταίρι σας ζητήστε από τον  Αρχάγγελος Lauviah να φέρει καλοσύνη στην ζωή σας. Την Κυριακή σας προσευχηθείτε στον Δημιουργό σας για να λάβετε θεϊκή καθοδήγηση μπορείτε εσείς  να  οδηγήσετε την σχέση σας  εκεί που επιθυμείτε πραγματικά. Οι ελεύθεροι θα έχετε ακτινοβολία και τύχη.  Ένας έρωτας έρχεται να σας ξεσηκώσει. 

Τυχερό νούμερο ημέρας : 3

Σκορπιός : Η Κάρτα Αγγέλων – Δύναμη

σκορπιός - ζώδια - προβλέψεις

Κάρτες των Αγγέλων

Σε αυτό το διήμερο μπορείτε να προωθήσετε τα σχέδια σας, να γίνεται περισσότερο επικοινωνιακοί με τους γύρω σας. Τις επόμενες ημέρες νέα ξεκινήματα σας περιμένουν στην εργασία σας.  Όπως όλα δείχνουν η διάθεση σας θα είναι πολύ καλή θα έχετε την Δύναμη να κάνετε ταυτόχρονα πολλά πράγματα με θάρρος και πίστη σε όλα τα επίπεδα. Η συναισθηματική σας ζωή το Σάββατο θα κυλήσει ευχάριστα αναπληρώστε τον χαμένο χρόνο που είχατε χάσει με το ταίρι σας, είσαστε η Δύναμη γίνεται ο Δημιουργός μιας καλύτερης ζωής. Την Κυριακή αν χρειάζεστε βοήθεια προσευχηθείτε  ζητήστε βοήθεια από τον Αρχάγγελο Leuviah για να αντιμετωπίσετε ότι δύσκολο περνάτε σε αυτές τις ημέρες. Για τους ελευθέρους το Σάββατο μπορεί να προκύψει μια νέα γνωριμία ενώ η Κυριακή απαιτεί προσοχή σε όλες τις κινήσεις που θα κάνετε. 

Τυχερό νούμερο ημέρας : 5

μέντιουμ άρης

Τοξότης : Η Κάρτα Αγγέλων – Νέα Ξεκινήματα

σκορπιός - ζώδια - προβλέψεις

Κάρτες των Αγγέλων

Αυτό το Σαββατοκύριακο θα σας απασχολήσουν έντονα τα οικονομικά σας. Ενώ ξαφνικά γεγονότα αναστατώνουν τα επαγγελματικά σας. Δώστε την κατάλληλη προσοχή σε λάθη που μπορεί να προκύψουν από κεκτημένη ταχύτητα. Μπορείτε να κάνετε Νέα ξεκινήματα όμως μπορείτε να κάνετε από ένα συνεταιρισμό που θα προκύψει. Το Σάββατο πάρτε τον χρόνο σας και αφεθείτε στην αρμονία της σχέσης σας. Νέα ξεκινήματα μέσα από θεϊκή καθοδήγηση τον εσωτερισμό και την πνευματικότητα σας δίνουν τις καλύτερες πληροφορίες για να αποφύγετε συγκρούσεις και διαφωνίες με το ταίρι σας. Την Κυριακή θα αναθεωρήσετε  πολλά για την σχέση σας οι σκέψεις σας μπερδεύονται. Ζητήστε από τον Άγγελο Mitzrael να θεραπεύσει τις συγκρούσεις στην σχέση σας. Εκείνος θα φέρει την απλότητα σε κάθε πτυχή της ζωής σας.  Ο Άγγελος Mitzrael μπορεί να σας καθοδηγήσει και να σας προστατεύσει σε κάθε σας βήμα. 

Τυχερό νούμερο ημέρας : 8

Αιγόκερως : Η Κάρτα Αγγέλων-Αυτοαποδοχή

αιγόκερως - ζώδια - προβλέψεις 2019

Κάρτες των Αγγέλων

Αυτό τα Σαββατοκύριακο βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει θετικά. Κάντε την δική σας κριτική και Αυτοαποδοχή σε ότι σας απασχολεί. Στην επόμενη περίοδο στα επαγγελματικά σας νέες συνεργασίες θα φέρουν αφθονία. Το Σάββατο κάντε την μέρα σας χαρούμενη γεμάτη αγάπη τώρα  θα σας δοθούν πολλές νέες ευκαιρίες στην αισθηματική σας ζωή σε όλα τα επίπεδα, οι Άγγελοι φροντίζουν για εσάς. Ο Αρχάγγελος της Αναγέννησης θα φροντίσει την σχέση σας με το ταίρι σας και θα φωτίσει τις σκέψεις σας. Οι απαντήσεις που θα λάβετε θα είναι θετικές. Την Κυριακή ξεκουραστείτε αφήστε το μυαλό σας να ταξιδέψει σε μονοπάτια όμορφα. Προσευχηθείτε σήμερα δουλέψτε με την προσευχή δεχτείτε φως και αγάπη στην ζωή σας. Οι ελεύθεροι πάρτε πρωτοβουλίες μέσα σε αυτό το διήμερο η περίοδος είναι πολύ καλή δεχτείτε θεϊκή καθοδήγηση γιατί ο έντονος ερωτισμός που εκπέμπετε τώρα μπορεί να δημιουργήσει μια νέα σχέση.

Τυχερό νούμερο ημέρας : 7

Υδροχόος : Η Κάρτα Αγγέλων- Εισακουσθείσα Προσευχή

υδροχόος- ζώδια - προβλέψεις 2019

Κάρτες των Αγγέλων

Σε αυτό το Σαββατοκύριακο η προσευχή σας θα εισακουστεί, θα έχετε ένα διήμερο ευλογίας, διαλογιστείτε τα θετικά, την αφθονία που τόσο αναζητάτε. Όλα θα έρθουν στην ώρα τους. Το Σάββατο η μέρα είναι ευνοϊκή να σκεφθείτε τις προσωπικές ανάγκες και επιθυμίες σας που αφορούν την εργασία σας και τα επαγγελματικά σας. Ακόμα μπορείτε να πάρετε αποφάσεις για τις οικονομικές σας υποθέσεις, το σύμπαν σας ευνοεί. Συναισθηματικά διορθώστε τα λάθη σας μην ξεσπάτε στο ταίρι σας χωρίς λόγο, μην επηρεάζεστε από τρίτους . Συνδεθείτε με τους ουράνιους Αγγέλους δείξτε καλοσύνη και δύναμη σε ότι υπάρχει γύρω σας. Την Κυριακή  ζητήστε από τον Αρχάγγελο Ραφαήλ να θεραπεύσει την σχέση σας θα σας βοηθήσει και θα σας οδηγήσει σε μια καλύτερη κατεύθυνση.  Οι δυνάμεις που έρχονται μέσω από τα κανάλια του αστρικού σύμπαντος βοηθούν εσάς τους ελευθέρους. Ήρθε η ώρα να βρείτε ότι αναζητάτε. 

Τυχερό νούμερο ημέρας : 4

Ιχθύς : Η Κάρτα Αγγέλων- Αρμονία

ιχθύς- ζώδια - προβλέψεις 2019

Κάρτες των Αγγέλων

Το διήμερο που θα διανύσετε προσέξτε τον εαυτό σας και τους δικούς σας ανθρώπους από και τοξικό που θα υπάρχει γύρω σας. Η αγάπη του Θεού θα σας βοηθήσει. Η πίστη είναι μια σκέψη που έχετε στον νου σας. Μην συντονίζεστε με πράγματα που σας στεναχωρούν ή σας κάνουν κακό. Μην κάνετε αρνητικές σκέψεις, μην επηρεάζεστε από τρίτους. Σκεφθείτε τη εργασία σας με γαλήνη σκέψεις θετικές και ασφάλεια. Προσπαθήστε να μιλήσετε με τον Θεό δείξτε δύναμη σε όλα όσα θέλετε να κάνετε. Στις επόμενες ημέρες δώστε τέλος στις μπερδεμένες καταστάσεις στην ζωή σας. Συναισθηματικά αν έχετε ένα δύσκολο πρόβλημα να λύσετε με το ταίρι σας ζητήστε την βοήθεια του Άγγελου Jeliel, θα σας καθοδηγήσει και θα σας φέρει την Αρμονία και την γαλήνη. Οι ελεύθεροι αυτό το διήμερο  διατηρήστε την ψυχραιμία σας ότι και αν συμβεί… 

Τυχερό νούμερο ημέρας : 7

Ευχές καρδιάς για ένα όμορφο Σαββατοκύριακο με χαμόγελο, Αγάπη και Ηρεμία

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles