Οι κάρτες των Αγγέλων | Προβλέψεις Σαββατοκύριακου

Μέσα στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες μπορεί κάποιος να μάθει κάθε τι που τον απασχολεί με αξιοπιστία και ακρίβεια! Οι Μελλοντολόγοι του Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες με επικεφαλής το Μέντιουμ Άρη Κάππα σας περιμένουν. Καθημερινά στο κατάστημα ή ακόμα και τηλεφωνικά για όλη την Ελλάδα και τον Κόσμο!

Κριός : Η κάρτα – Ακούγοντας 

Κάρτες των Αγγέλων

Αυτό το Σαββατοκύριακο θα σας απασχολήσουν έντονα τα οικονομικά σας. Οι σκέψεις σας θα είναι έντονες σε όλα τα επίπεδα. Σήμερα Σάββατο δείξτε θέληση σε όσα θέλετε να κάνετε. Οι επαγγελματικές μας δραστηριότητες είναι αυτές που θα σας αποσπάσουν την προσοχή από το ταίρι σας. Όμως ο Άγγελοι θα σας προστατέψουν και θα καθοδηγήσουν τα βήματα σας σε ότι επιθυμείτε, λειτουργήστε με αυτό τον τρόπο το σύμπαν θα σας βοηθήσει. Ακούγοντας το ταίρι σας ανοίξτε την ψυχή σας και δώστε του αγάπη. Κάποιες φορές προσπαθείτε να γίνεται καλύτεροι στο οικογενειακό σας περιβάλλον προσευχηθείτε ταπεινά και γίνεται το αγαπημένο παιδί του δημιουργού σας δεχτείτε το φως του στον δρόμο σας και θα δείτε πόσο όμορφα θα νιώσετε. Οι ελεύθεροι θα ξεπεράσετε οποιαδήποτε δυσκολία θα υπάρχει. 

Τυχερό νούμερο ημέρας : 3

Ταύρος : Η κάρτα – Νέα ξεκινήματα

Κάρτες των Αγγέλων

Μην πιέζεται τον εαυτό σας σήμερα Σάββατο σε ότι αφορά την εργασία σας και τα επαγγελματικά σας. Ήρθε ο καιρός για νέα ξεκινήματα και αλλαγές. Μην κουράζετε την σκέψη σας φωνάξτε τον Άγγελο σας τρεις φορές όταν είσαστε μόνοι δεχτείτε την καθοδήγηση του κρατήστε μόνο τα θετικά στην ζωή σας μέσα από τις ανώτερες ενέργειες. Αύριο Κυριακή λάβετε φώτιση μέσα από τον διαλογισμό και λάβετε φωτεινές ενέργειες για εσάς και το ταίρι σας. Ανανεώστε την προσωπική σας ζωή και την σχέση σας, καθαρίστε τα λάθη του παρελθόντος και οτιδήποτε αρνητικό συγχωρείστε τον εαυτό σας και αγαπήστε τον. Μην δέχεστε επιρροές από το περιβάλλον θα προδοθείτε. Δείτε την πραγματικότητα και εσείς οι ίδιοι κάντε νέα ξεκινήματα δεχτείτε ευλογίες σε ότι επιθυμείτε. Οι ελεύθεροι μέσα από το διαλογισμό ή την ήρεμη περισυλλογή, διώξτε τους εσωτερικούς σας φόβους προχωρήστε σε αληθινά μονοπάτια δεχτείτε ένα νέο ξεκίνημα από μια νέα γνωριμία που θα προκύψει.  

Τυχερό νούμερο ημέρας : 9

Δίδυμοι : Η κάρτα – Θεραπεία 

διδυμος - προβλέψεις ταρωτώ

Κάρτες των Αγγέλων

Να είστε ανοιχτοί σε οτιδήποτε και μην γεμίζετε τοξικά συναισθήματα. Σε αυτό το Σαββατοκύριακο  ανοίξτε το μυαλό σας και δεχτείτε θετική ενέργεια από το σύμπαν. Αυτό το διήμερο η ανάγκη για συντροφικότητα θα είναι μεγάλη. Προσπαθήστε να κάνετε ένα βήμα προς το ταίρι σας, οι Άγγελοι μπορούν να βοηθήσουν την συντροφική σας ζωή. Η Αγάπη του Θεού και των Αγγέλων είναι αστείρευτη καλέστε τους στη ζωή σας και ζήστε ΜΑΓΙΚΑ…, προσευχηθείτε για εσάς και τους γύρω σας. Ο Φύλακας Άγγελος Hakamiah μπορεί να σας διδάξει, να προστατέψει την σχέση σας η την οικογένεια σας. Μείνετε ανοιχτοί  στο σύμπαν δεχτείτε την βοήθεια του Δημιουργού σας. Οι ελεύθεροι σε αυτό το Σαββατοκύριακο φροντίστε να πάρετε πολύ σοβαρές αποφάσεις για την ερωτική σας ζωή. Κάποιες συνεργασίες που αφορούν τα επαγγελματικά σας σας βάζουν σε άγχος και σκέψεις. Σκεφθείτε με σταθερότητα σε αυτό το διήμερο, απομακρυνθείτε από τους τοξικούς

Τυχερό νούμερο ημέρας : 7

Καρκίνος : Η κάρτα – Ρομαντικό Ειδύλλιο

Κάρτες των Αγγέλων

Σε αυτό το διήμερο όλες οι αρχαγγελικές δυνάμεις στέλνουν φως και αγάπη στην ζωή σας. Ζητήστε θεϊκή καθοδήγηση και θεϊκό φως του Αρχάγγελου Γαβριήλ εξαγνίστε την ψυχή σας και σκεφθείτε ότι τα ρομαντικά ειδύλλια ανήκουν στους ελεύθερους, μην δεσμεύστε σε παράνομες σχέσεις. Ζήστε θετικά στείλτε μηνύματα ηρεμίας και αγάπης προς το ταίρι σας. Προσπαθήστε να έρθετε σε επαφή με το φύλακα άγγελό σας η ζωή σας θα αλλάξει, ακούστε την εσωτερική φωνή της καρδιά σας και πάρτε τις σωστές αποφάσεις Ακολουθήστε την καθοδήγησή σας στο μονοπάτι των αγγέλων που θα σας οδηγήσει χωρίς φόβο προς ότι κάνει την καρδιά σας να νιώθει ευτυχισμένη. Αναμείνατε τα γεγονότα στα επαγγελματικά σας κάντε τις συνθήκες εργασίας σας όμορφες αγαπήστε αυτό που κάνετε φωτίστε τα επτά ενεργειακά σας  κέντρα σίγουρα οι συνθήκες εργασία σας θα γίνουν πολύ καλύτερες

Τυχερό νούμερο ημέρας : 1

Λέων : Η κάρτα – Σημάδια

Κάρτες των Αγγέλων

Μέσα σε αυτό το διήμερο θα θέλετε να κάνετε αλλαγές μην βιαστείτε κινηθείτε με προσοχή, ελέγξτε τα συναισθήματα σας μιλήστε με το πνευματικό σας ταίρι και διεκδικήστε την αλήθεια. Μην μπλοκάρετε την συναισθηματική σας ζωή, βοηθήστε τον εαυτό σας να αλλάξει και να εξελιχθεί  μέσα από την προσευχή και το διαλογισμό. Αναζητάτε την αλλαγή, αλλά παράλληλα είναι κάτι που σας φοβίζει κιόλας σηκώστε τα μάτια σας ψηλά στον ουρανό ζητήστε βοήθεια από τους Αγγέλους και τον Δημιουργό σας και τα σημάδια θλίψης και πόνου θα σβήσουν. Οι ελεύθεροι προσέξτε τα λάθη σε αυτό το Σαββατοκύριακο η περίοδος δεν σας ευνοεί στα αισθηματικά σας.  Οι σκέψεις σας σταματούν στην εργασία σας και στα επαγγελματικά σας. Προσευχηθείτε για βοήθεια, προστασία και καθοδήγηση  στον Άγγελο Yeahyel για φήμη, άνοδο και αναγνώριση.

Τυχερό νούμερο ημέρας : 8

Παρθένος : Η κάρτα- Εμπιστοσύνη 

Κάρτες των Αγγέλων

Κρατήστε την υπομονή σας σε αυτό το διήμερο και μην γίνεστε νευρικοί με το ταίρι σας, δείξτε Εμπιστοσύνη να ξέρετε ότι το σύμπαν δεν ευνοεί τις συγκρούσεις και γεγονότα που πολλές φορές προκαλούμε εμείς οι ίδιοι. Ανοίξτε τον εαυτό σας στον Δημιουργό σας αυτό το Σαββατοκύριακο μην γεμίζετε με θλίψη και ερωτηματικά, επιλέξτε αισθήματα αγάπης και μάθετε να δίνεται όλα τα θετικά το σύμπαν θα σας ανταμείψει. Θα καταλάβετε ότι πολλά θα αλλάξουν, κρατήστε την γαλήνη στην ψυχή σας, δείξτε την αγάπη σας με πράξεις. Οι ελεύθεροι ξεκαθαρίστε όλα τα ερωτικά σας θέματα και αποφύγετε αισθηματικούς εκβιασμούς, το σύμπαν και οι Άγγελοι δεν ευνοούν τοξικές συμπεριφορές. Η εργασία σας συνεχίζει να σας προβληματίζει, χαλαρώστε και αποφύγετε σε αυτή την περίοδο άσκοπες κινήσεις. Προσέξτε τις επόμενες ημέρες τις ευθύνες που θα αναλάβετε για να μην εκτεθείτε. 

Τυχερό νούμερο ημέρας : 2

Ζυγός : Η κάρτα – Φύλακας Άγγελος

Μήνας του Ζυγού

Κάρτες των Αγγέλων

Το διήμερο αυτό μπορείτε να κάνετε την σχέση σας και την συντροφική σας ζωή ποιο όμορφη. Οι προσευχές σας θα εισακουστούν και το ταίρι σας θα ανταποκριθεί σε όσα επιθυμείτε, δείξτε του αγάπη αυξήστε τα συναισθήματα σας. Μην ψάξετε για άγνωστα μονοπάτια με εφήμερους σαρκικούς έρωτες σκεφθείτε με ανοιχτό μυαλό μην κάνετε εσείς το Σαββατοκύριακο δύσκολο. Μέσα από την προσευχή σας ζητήστε από τον φύλακα Άγγελο σας να ανανεώσει την σχέση σας και να φέρει γαλήνη, να κρατήσει την σχέση σας ρομαντική. Οι ελεύθεροι αποφύγετε τις τοξικές γνωριμίες δεχτείτε τον φύλακα Άγγελό σας, ζητήστε του δύναμη και όλα αυτά τα θετικά στοιχεία  στα αισθηματικά σας θέματα.  Η εμπειρία της επαφής με τον φύλακα άγγελό σας, θα αλλάξει τη ζωή σας. Επαγγελματικά στις επόμενες ημέρες θα ζήσετε τις αλλαγές αποφύγετε τις δύσκολες στιγμές.

Τυχερό νούμερο ημέρας : 5

προβλεψη χαρτομαντείας με εκκρεμες

Σκορπιός : Η κάρτα- Μελέτη

Κάρτες των Αγγέλων

Πολλά σας απασχολούν αυτό το διήμερο και οι σκέψεις σας μπερδεμένες σε ότι αφορά την σχέση σας. Ζήστε μια ευτυχισμένη ένωση με το ταίρι σας και μην σκέπτεστε με αρνητικά συναισθήματα που σας γεμίζουν θυμό.  Η Μελέτη θα σας  βοηθήσει να φύγετε από αρνητικές σκέψεις που έχετε για τον άνθρωπο σας. Προσευχηθείτε στον Αρχάγγελο Yeratel για να γίνουν όλα θετικά και ποιο γρήγορα δεχτείτε πνευματική καθοδήγηση, μην χαλάτε την διάθεση σας, δείξτε κατανόηση στο σπίτι και την οικογένεια, όλα θα λυθούν με αγάπη. Οι ελεύθεροι μέσα από αρκετή Μελέτη θα ζήσετε τον απόλυτο έρωτα σε όλο του το μεγαλείο. Ακόμα και σε αυτό το Σαββατοκύριακο τα επαγγελματικά σας θέματα, νέες συνεργασίες θα συνεχίσουν να σας απασχολούν. Δείξτε Μελέτη και ακούστε τον εσωτερικό σας κόσμο ζητήστε από τον  αφθονία σε όλα τα επίπεδα.

Τυχερό νούμερο ημέρας : 4

Τοξότης :  Η κάρτα –  Πρόθεση 

Κάρτες των Αγγέλων

Οι προθέσεις σας μέσα σε αυτό το διήμερο θα είναι αρκετά καλές για να ζήσετε όλα τα θετικά. Οι άγγελοι σας ζητούν να διαλέξετε και να γεμίσετε  τις προθέσεις σας με αγάπη. Δώστε τα καλύτερα συναισθήματα στο ταίρι σας και σκορπίστε αγάπη στους γύρω σας. Ένα γεγονός μπορεί να φέρει μια ανατροπή σε αυτό το διήμερο για εσάς και το ταίρι σας  επανεξετάσετε τα πάντα.  Απευθυνθείτε στον Δημιουργό σας. Ζητήστε βοήθεια από τον Άγγελο  Caliel για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, θα γεμίσει την ζωή σας με ισορροπία, γαλήνη, και αγάπη. Να είσαστε πολύ υπομονετικοί. Οι ελεύθεροι θα έχετε την πρόθεση να ζήσετε νέες εμπειρίες στην αισθηματική σας ζωή. Πιστέψτε στον Θεό να είσαστε αληθινοί ζητήστε βοήθεια θα σας δοθεί. Χαλαρώστε και μην σκέπτεστε μέσα σε αυτό το Σαββατοκύριακο την εργασία και τα επαγγελματικά σας.

Τυχερό νούμερο ημέρας : 1

Αιγόκερως :  Η κάρτα – Ισορροπία

Κάρτες των Αγγέλων

Το μήνυμα των Αγγέλων για αυτό το Σαββατοκύριακο είναι για εσάς η Ισορροπία. Σκεφθείτε μόνο τα θετικά στην ζωή και την σχέση σας. Ξεκινήστε χαλαρά αυτό το διήμερο και απαλλαγείτε από φόβους που σας μπλοκάρουν και δεν μπορείτε να πάτε μπροστά. Δεχτείτε το φως του Δημιουργού σας, μπορείτε να επιλέξετε την Αγάπη και να βάλετε ισορροπία ώστε όλα να γίνουν μέσω της ηρεμίας και της απλότητας. Νιώστε την ζωή και τις στιγμές της μόνο έτσι θα ζήσετε όμορφα, ανταποκριθείτε στο ταίρι σας με αγάπη ζήστε ρομαντικά αυτό το διήμερο ισορροπείστε, δεχτείτε ευλογίες από τους Ουράνιους Αγγέλους. Δεχτείτε τις θεραπευτικές επιδράσεις και κάντε το σκοπό της ζωής σας. Οι ελεύθεροι ζήστε αυτό το Σαββατοκύριακο χαλαρά, μια νέα γνωριμία έρχεται να σας ξεσηκώσει.  Τα επαγγελματικά σας σας έχουν απογοητεύσει αλλάξτε σκέψεις, προσευχηθείτε για ευλογημένες αλλαγές που ποθείτε. 

Τυχερό νούμερο ημέρας : 6

Υδροχόος :  Η κάρτα – Παράδοση και απελευθέρωση

Κάρτες των Αγγέλων

Μείνετε αληθινοί με τον εαυτό σας σε αυτό το διήμερο γιατί η περίοδος που διανύετε δεν είναι εύκολη. Προσευχηθείτε για να θεραπεύσετε την σχέση σας αποκτήστε πνευματική δύναμη μέσα από τους ουράνιους Αγγέλους. Ζητήστε να λυθεί το πρόβλημα να αντιμετωπίσετε όλες τις ανάγκες σας.  Αν δεν απελευθερωθείτε από τις παλαιωμένες αντιλήψεις σας δεν θα μπορείτε να είστε στο εδώ και τώρα γιατί αυτές θα σας ακολουθούν.  Ελευθερωθείτε και ελευθερώστε τα πάντα γύρω σας μέσα σε αυτό το Σαββατοκύριακο δώστε αγάπη στην συντροφική σας σχέση ζήστε την αναγέννηση. Μαζί και ταυτόχρονα ο κάθε ένας από εσάς θα είναι υπεύθυνος για τη δική του προσωπική εξέλιξη. Μέσα στη συντροφική σχέση θα βρίσκετε μεγάλη χαρά, ευτυχία και απέραντη αγάπη. Δεχτείτε το με φως. Οι  Άγγελοι για εσάς τους ελεύθερους θέλουν να προσέξετε και να παρατηρείτε σωστά τα πάντα γύρω σας. 

Τυχερό νούμερο ημέρας : 8

ολοκληρωμένες προβλέψεις

Ιχθύς :  Η κάρτα- Όνειρα

Ζώδιο Ιχθύς

Κάρτες των Αγγέλων

Άγγελοι το Σαββατοκύριακο 

Αυτό το διήμερο δεχτείτε τα συναισθήματά σας όπως έρχονται και αφήστε τα να φύγουν. Στα όνειρα σας μπορείτε επίσης να ζητήσετε από την Θεία Χάρη των Ελοχήμ, να σας βοηθήσουν να νιώθετε άνετα και πιο ανάλαφρα. Μην έχετε ενοχές για ότι υπάρχει στην συντροφική σας σχέση εργαστείτε για αυτό σε όλα τα επίπεδα. Ζητήστε την προστασία του Θεού  ενεργοποιήστε όλες τις ενεργειακές σας αισθήσεις ζητήστε βοήθεια από τον Αρχάγγελο Μιχαήλ να απομακρύνει όλες τις αρνητικές επιρροές από το περιβάλλον σας το σύμπαν θα βοηθήσει εσάς και την σχέση σας. Οι ελεύθεροι ζήστε αυτό το Σαββατοκύριακο με ευημερία, αφθονία και αγάπη. Αποφύγετε λανθασμένες γνωριμίες και επιλογές που θα εμφανιστούν στον δρόμο σας. Τα επαγγελματικά σας και αυτό το διήμερο σας απασχολούν έντονα.  Θα έχετε μια περίοδος αναμονής και καθυστέρησης στους στόχους σας. 

Τυχερό νούμερο ημέρας : 2

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles