Οι κάρτες των Αγγέλων | Προβλέψεις Σαββατοκύριακου

Μέσα στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες μπορεί κάποιος να μάθει κάθε τι που τον απασχολεί με αξιοπιστία και ακρίβεια! Οι Μελλοντολόγοι του Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες με επικεφαλής το Μέντιουμ Άρη Κάππα σας περιμένουν. Καθημερινά στο κατάστημα ή ακόμα και τηλεφωνικά για όλη την Ελλάδα και τον Κόσμο!

Κριός : Η κάρτα – Εστίαση

Κριός Ζώδιο

Κάρτες των Αγγέλων

Μην σκέπτεστε το παρελθόν, κάντε το διήμερο σας όμορφο γεμίστε την ζωή σας και το πνεύμα σας με φως και αγάπη. Σήμερα Σάββατο  Εστιάστε την προσοχή σας σε ποιο σημαντικά πράγματα ξυπνήστε από τον λήθαργο που ζείτε και δείτε στην ζωή σας τι πραγματικά αξίζει. . Εκμεταλλευτείτε αυτό το Σαββατοκύριακο και προγραμματίστε ότι υπάρχει σε εκκρεμότητα με τα επαγγελματικά σας. Επειδή σας προβληματίζουν πολλά ζητήστε την βοήθεια από τον Άγγελο Lecabel βάλτε τον στην  προσευχή σας δεχτείτε την καθοδήγηση του. Θετικά μηνύματα από τον Δημιουργό σας θα λάβετε οι ελεύθεροι με αρκετές αλλαγές στην ζωή σας. Γιορτάστε την Κυριακή σας με αγάπη παρέα με το ταίρι σας, Αρχάγγελοι και Ουράνιοι Πνευματικοί Οδηγοί  βοηθούν την σχέση σας με την οικογένεια και το σπίτι.

Τυχερό νούμερο ημέρας : 9

Ταύρος : Η κάρτα – Δύναμη 

Ταύρος Ζώδιο

Κάρτες των Αγγέλων

Έντονα τα συναισθήματα σας αυτό το Σαββατοκύριακο η ορμητικότητα σάς κατακλύζει ενώ τα όνειρα σας θα υλοποιηθούν . Το σύμπαν φροντίζει την σχέση σας, θα λάβετε θετικά μηνύματα και θα νιώθετε ολοκληρωμένοι και πλήρεις με το συντροφικό σας ταίρι. Ο Άγγελος Jeliel, άγγελος της αγάπης μπορεί να γεμίσει συναισθηματική χαρά στην σχέση σας αρκεί εσείς να προσεύχεστε για να έχετε μια ζωή γεμάτη γαλήνη και φως. Οι ελεύθεροι είσαστε ευάλωτοι και οι ημέρες που πέρασαν δείχνουν ότι σας κούρασαν. Το σύμπαν φέρνει νέες ευκαιρίες για μία νέα σχέση στην ζωή σας. Αρκετές σκέψεις θα κάνετε την Κυριακή για τα επαγγελματικά σας, ενώ οι σκέψεις συνεχίζουν να είναι πολλές και μπερδεμένες. Χαλαρώστε και μην σκέπτεστε πως θα λάβετε υλικές ανταμοιβές η Δύναμη όταν θα έρθει η ώρα οι Ουράνιοι Άγγελοι, θα φροντίσουν για εσάς. 

Τυχερό νούμερο ημέρας : 5

Δίδυμοι:  Η κάρτα –  Ιδέες και Έμπνευση

Δίδυμος Ζώδιο

Κάρτες των Αγγέλων

Σήμερα Σάββατο σκέπτεστε την εργασία σας μιλήστε με τον ανώτερο εαυτό σας και μην σκέπτεστε εξωτερικούς παράγοντες, πολλοί δεν σας βλέπουν θετικά. Ήρθε η ώρα να ζητήσετε βοήθεια από τον Φύλακας Άγγελος Mahasiah να διορθώσει πολλά επαγγελματικά λάθη που υπάρχουν. Ανανεωμένους σας βρίσκει αυτό το Σαββατοκύριακο εσάς και το συντροφικό σας ταίρι οι Άγγελοι σας βοηθούν να βελτιώσετε την σχέση σας προς το καλύτερο. Την Κυριακή αποφύγετε συζητήσεις που έχουν να κάνουν με το παρελθόν, γίνεται δίκαιοι για να αποφύγετε μια δύσκολή κατάσταση. Ζητήστε από τον Άγγελο  Yeratel  ενέργεια, αγάπη, αισιοδοξία δεχτείτε θετικά μηνύματα στο μονοπάτι της ζωής σας. Δεχτείτε μια ζωή γεμάτη χαρά ακόμα και εσείς οι ελεύθεροι προστατευθείτε από αρνητικές δυνάμεις δεχτείτε πνευματική καθοδήγηση και μια νέα σχέση θα φέρει όσα επιθυμείτε. 

Τυχερό νούμερο ημέρας : 1

Καρκίνος: Η κάρτα –  Αρμονία

Καρκίνος Ζώδιο

Κάρτες των Αγγέλων

Αυτό το Σαββατοκύριακο θα προσπαθήσετε να βρείτε την Αρμονία στην σχέση σας και η αισθηματική σας ζωή θα σας απασχολήσει έντονα. Το Σάββατο προσέξτε να αποφύγετε προβλήματα ακούστε την διαίσθηση σας μην αναστατώνετε την ζωή σας χωρίς λόγο. Κάντε μια επίκληση  στον Αρχάγγελο LEIAZEL  (ΛΕΓΙΑΖΗΛ) και ζητήστε να φύγει η αρνητικότητα και τα τοξικά συναισθήματα ζητήστε Αρμονία, Αγάπη, και Γαλήνη. Την Κυριακή μιλήστε με το ταίρι σας και κάντε αλλαγές στην συμπεριφορά σας, μην σας βαραίνουν καταστάσεις που πλέον ανήκουν στο παρελθόν. Οι ελεύθεροι σε αυτό το διήμερο θα είσαστε καλά ενώ συναισθηματικά μια νέα γνωριμία σας ξεσηκώνει αρκετά. Μην βιαστείτε πάρτε τον χρόνο σας και κινηθείτε με ηρεμία και Αρμονία. Νέες ευνοϊκές συνθήκες στο επαγγελματικό σας περιβάλλον που θα σας προταθούν γεμίζουν έγνοιες τις σκέψεις σας σε όλο το Σαββατοκύριακο. Αποφύγετε το άγχος χαλαρώστε γεμίστε ισορροπία και Αρμονία στην ζωή σας.

Τυχερό νούμερο ημέρας : 6

μέντιουμ άρης

Λέων : Η κάρτα – Μαγική Αίσθηση

Λέων Ζώδιο

Κάρτες των Αγγέλων

Θα έχετε ένα Σαββατοκύριακο με αρκετές θέματα που θα απασχολούν την σκέψη σας. Ζητήστε από τους Αγγέλους να δείξει κατανόηση το ταίρι  σας. Δεχτείτε όλες τις ευλογίες σε αυτό το Σαββατοκύριακο και διατηρήστε την πνευματική σας ισορροπία. Παρατηρήστε την συμβαίνει στην ζωή σας και την σχέση σας. Αν έχετε δυσκολίες σε αυτό το διήμερο προστατέψτε τα αγαπημένα σας πρόσωπα από οτιδήποτε αρνητικό, γίνεται πρόθυμοι, μην ανησυχείτε για το μέλλον το σύμπαν και όλοι οι πλανήτες στον ουρανό θα σας βοηθήσουν. Οι ελεύθεροι μπορείτε ποιο εύκολα να ακούσετε την φωνή των Αγγέλων, ακόμα να νιώσετε την αύρα τους, ενώ πολύ σύντομα θα έχετε θετικές εξελίξεις με ένα νέο σύντροφο που θα προκύψει. Επαγγελματικά οι επόμενες ημέρες φέρνουν θετικές εξελίξεις στην εργασία σας. Ο Yeiayel Άγγελος ο άγγελος της φήμης θα σας βοηθήσει, θα σας φέρει τύχη και όλα τα αγαθά που επιθυμείτε. Πιστέψτε και προσευχηθείτε θα λάβετε την καθοδήγηση του.

Τυχερό νούμερο ημέρας : 2

Παρθένος : Η κάρτα – Ευλογίες

Παρθένος Ζώδιο

Κάρτες των Αγγέλων

Η προσευχή σας για να δεχτείτε Ευλογίες από τον Δημιουργό σας μέσα σε αυτό το Σαββατοκύριακο θα εισακουστούν. Είσαστε απόμακροι από τον άνθρωπο σας και αρκετά ψυχροί σε αυτό το διάστημα,  όμως οι Άγγελοι θα ευλογήσουν την σχέση σας αρκεί να δώσετε πρωτοβουλίες για να σας πλησιάσει το ταίρι σας. Χαρίστε του την γαλήνη και την ηρεμία που τόσο επιθυμεί. Μην διαλέξετε δρόμους η ακόμα και άλλες ερωτικές σχέσεις που δεν θα σας βγάλουν πουθενά. Προσπαθήστε να είστε δίκαιοι. Νιώστε την αλλαγή στον εσωτερικό σας κόσμο και στη διάθεσή σας.  Οι ελεύθεροι μέσα σε αυτό το διήμερο αποδεχτείτε μια νέα κατάσταση χτίζοντας μια νέα ζωή. Η Κυριακή σας βρίσκει να κάνετε σκέψεις για την εργασία σας τα λάθη και τις δοκιμασίες που περάσατε, ξεχάστε τα. Κρατήστε όλα τα θετικά και ότι αξίζει. Νέες ευκαιρίες εμφανίζονται νέες πόρτες ανοίγονται, Δεχτείτε Ευλογίες Θεού και Αγγέλων απλώστε χαρά και ηρεμία παντού.

Τυχερό νούμερο ημέρας : 7

Ζυγός : Η κάρτα- Υποστήριξη 

Ζυγός

Κάρτες των Αγγέλων

Χαλαρώστε σε αυτό το Σαββατοκύριακο και δεχτείτε την υποστήριξη όλου του Σύμπαντος. Στείλτε ένα αίτημα προσευχής στον φύλακα Άγγελο σας να ευλογήσει την σχέση σας. Ένα γεγονός σε αυτό το διήμερο θα φέρει αλλαγές στην σκέψη σας. Προσευχηθείτε για την βοήθεια του Αρχάγγελου Haziel ζητήστε να σας γεμίσει με εμπιστοσύνη, αγάπη, και ειλικρίνεια προς το ταίρι σας. Όλα τα αρνητικά μπορούν να σταματήσουν με την βοήθεια του Αρχαγγέλου σας, δεχτείτε όλα τα θετικά για εσάς και το ταίρι σας προχωρήστε με σεβασμό, αγάπη και φως. Οι ελεύθεροι σε αυτές τις ημέρες θα έχετε την Υποστήριξη που ψάχνετε μια νέα αγάπη θα εμφανιστεί. Αρκετές οι σκέψεις σας την Κυριακή για την επαγγελματική σας ζωή, μην κάνετε νέα ξεκινήματα  γιατί θα υπάρξουν πολλές διακυμάνσεις και μεταπτώσεις. Προσευχηθείτε και ζητήστε Υποστήριξη από τον Άγγελο  Lecabel θα επιλύσει όλα τα προβλήματα σας.

Τυχερό νούμερο ημέρας : 4

Σκορπιός : Η κάρτα- Συγχώρεση

Σκορπιός - Ζώδιο του Μήνα
Ο σκορπιός ! Γενικά χαρακτηριστικά και προβλέψεις από τον Μελλοντολόγο Άρη.

Κάρτες των Αγγέλων

Αυτό το Σαββατοκύριακο δείχνει ότι θα είσαστε σε ένταση, φροντίστε να ηρεμήσετε ξεχάστε τις καθυστερήσεις των επαγγελματικών σας και βγάλτε τα εμπόδια.  Απευθυνθείτε  στον Αρχάγγελο Σαχιήλ  ζητήστε οικονομική ευημερία θα σας δοθεί. Αποφύγετε σκέψεις γρήγορες και στις επόμενες ημέρες αναζητήστε την αλήθεια. Ζητήστε από τον  Αρχάγγελο Raziel αφθονία και ευημερία, στα όνειρά σας θα πάρετε απάντηση. Δεν θα είναι κακό να ζητήσετε συγχώρεση για λάθη που είχατε κάνει στο παρελθόν από ένα κρυφό και παράνομο έρωτα. Σε αυτό το διήμερο πλησιάστε το ταίρι σας με ηρεμία και αγάπη, οι αρνητικές ενέργειες και καταστάσεις ξεθωριάζουν ενώ και οι δικές σας δυνάμεις θα είναι αυξημένες. Προσαρμοστείτε στις καταστάσεις και την Κυριακή διαλέξτε την αρμονία και την γαλήνη στην ζωή σας το ταίρι σας θα ανταποκριθεί. Οι ελεύθεροι θα έχετε μια σημαντική εύνοια με Θεϊκή παρέμβαση. 

Τυχερό νούμερο ημέρας : 8

Τοξότης : Η κάρτα – Φύλακας Άγγελος 

Τοξότης Ζώδιο

Κάρτες των Αγγέλων

Ο Φύλακας Άγγελος θα κατευθύνει τα βήματα σας εάν εσείς το θέλετε σε κάθε καλό που θα αναζητήσετε μέσα σε αυτό το Σαββατοκύριακο. Μπορεί να γιατρέψει τις πληγές σας να απομακρύνει την θλίψη σας. Το ταίρι σας θα θέλει να κάνει ότι καλύτερο για εσάς, το Σαββατοκύριακο για εσάς θα είναι γεμάτο αγάπη, και ευλογίες. Επιτέλους η συναισθηματική σας ζωή θα ολοκληρωθεί προς το καλύτερο. Έχετε πολλές ελπίδες για ένα μέλλον γεμάτο πλούτο και αφθονία σε όλα τα επίπεδα. Οι ελεύθεροι προσέξτε τυχόν νέες σκέψεις και ιδέες που σας έρχονται. Ο Φύλακας Άγγελος θα σας βοηθήσει σε ότι επιθυμείτε.  Τα επαγγελματικά σας συνεχίζουν να σας απασχολούν και σήμερα Κυριακή εσείς όμως να ξέρετε ότι μέσα στις επόμενες ημέρες θα ξεπεράσετε τα προβλήματα σας.  Μη φοβάστε τίποτα προσευχηθείτε στον Αρχάγγελο Gadiel  ζητήστε την βοήθειά του για απελευθέρωση ώστε να μπορείτε να δημιουργήσετε αφθονία.

Τυχερό νούμερο ημέρας : 1

Αιγόκερως : Η κάρτα – Φύση

Αιγόκερος Ζώδιο

Κάρτες των Αγγέλων

Μην γίνεστε μοναχικοί ακόμα και μέσα στο Σαββατοκύριακο κάντε ένα βήμα προς το ταίρι σας, ζητήστε την απαραίτητη βοήθεια από τους ουράνιους Αγγέλους. Αν τους παρακαλέσετε, θα σας απελευθερώσουν από οποιαδήποτε αρνητικότητα που εμποδίζει  την ικανότητά σας να δείξετε τα συναισθήματα σας προς τον σύντροφο σας. Προσευχηθείτε στους αγγέλους της αφθονίας και της ευημερίας για να ανοίξει το πνευματικό σας κανάλι προς το φως και την αγάπη. Οι ελεύθεροι Προσευχηθείτε και οι προσευχές σας θα εισακουστούν, λάβετε φως από τον Δημιουργό σας αποφύγετε την  λανθασμένη εκλογή προσώπου . Αποφύγετε να μπλοκάρετε τον εσωτερικό σας κόσμο αναζητήστε το καλύτερο για εσάς. Πιστέψτε στο εαυτό σας ότι οι Άγγελοι θα είναι μαζί σας ακόμα και στην επαγγελματική σας ζωή. Θα λάβετε θεϊκή καθοδήγηση  για υπερνίκηση όλων των προβλημάτων που θα αντιμετωπίσετε. 

Τυχερό νούμερο ημέρας : 2

ολοκληρωμένες προβλέψεις

Υδροχόος : Η κάρτα – Μουσική

Υδροχόος Ζώδιο

Κάρτες των Αγγέλων

Ανάλαφροι, γεμάτοι έμπνευση, η Μουσική των Αγγέλων μπορεί να κάνει θαύματα σε αυτό το Σαββατοκύριακο. Έντονη η σχέση σας θα είναι το Σάββατο γεμάτη όνειρα και Μουσική που θα χαϊδεύει ερωτικά τις σκέψεις σας. Το ταίρι σας μαγεύεται από αυτά τα όμορφα συναισθήματα που θα εκπέμπεται πάθος και έντονες ερωτικές στιγμές σας ανεβάζουν στα ουράνια. Οι ελεύθεροι προχωρήστε στην ολοκλήρωση μια νέας σχέσης που θα παρουσιαστεί. Αυτή την Κυριακή όλοι οι Άγγελοι θα είναι κοντά σας. Δεχτείτε νοητικά την Θεϊκή καθοδήγηση προσευχηθείτε στον Αρχάγγελος Veuliah να φέρει ευημερία, και αφθονία σε όλα τα επίπεδα, ακόμα και της εργασία σας και των επαγγελματικών σας θεμάτων. Θα διανύστε μια περίοδο σταθερότητας και δύναμης υψηλά πρόσωπα θα στηρίξουν το έργο σας. 

Τυχερό νούμερο ημέρας : 9

Ιχθύς : Η κάρτα – Εμπιστοσύνη

Ιχθύες Ζώδιο

Κάρτες των Αγγέλων

Αρκετά θα είναι τα Αγγελικά μηνύματα που θα λάβετε σε αυτό το Σαββατοκύριακο και εσείς οι ίδιοι θα μπείτε σε σκέψεις να αναζητήσετε λύσεις στα προβλήματα σας .  Ξεκουραστείτε και χαλαρώστε σε αυτό το διήμερο μαζί με το συντροφικό σας ταίρι ξεπεράστε ότι σας προβληματίζει αντιδράστε σωστά. Αποφασίστε να κάνετε νέα ξεκινήματα στην σχέση σας, ζητήστε από τον Αρχάγγελο Σαμουήλ να φέρει αληθινά συναισθήματα στην ζωή σας μα πάνω από όλα αγάπη στην σχέση σας. Μπορείτε να πετύχετε  μέσω της Αγάπης ότι ακριβώς επιθυμείτε. Θα λάβετε θεϊκή καθοδήγηση οι μέρες που θα διανύσετε  θα σας δώσουν όλες τις απαντήσεις δείξτε υπομονή. Συζητήστε με το ταίρι σας οδηγήστε την σχέση σας εκεί που εσείς επιθυμείτε. Οι ελεύθεροι προσευχηθείτε νοερά να είσαστε σε καλή διάθεση Θα ανακαλύψετε ότι μπορείτε να επιτύχετε μια αίσθηση ισορροπίας, το σύμπαν θα φέρει τις αλλαγές που επιθυμείτε. Στις επόμενες ημέρες οι ουράνιοι Άγγελοι θα σας βοηθήσουν να αναλάβετε κάτι καινούργιο στην εργασία σας και να έχετε μια πολύ καλή πορεία σε ότι αναλάβετε. 

Τυχερό νούμερο ημέρας : 5

Ευχές για ένα όμορφο Σαββατοκύριακο με φως,

 Δύναμη,

Αισιοδοξία,

Ελπίδα,

Υγεία ,

Αγάπη. 

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles