Οι κάρτες των Αγγέλων | Προβλέψεις Σαββατοκύριακου

Μέσα στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες μπορεί κάποιος να μάθει κάθε τι που τον απασχολεί με αξιοπιστία και ακρίβεια! Οι Μελλοντολόγοι του Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες με επικεφαλής το Μέντιουμ Άρη Κάππα σας περιμένουν. Καθημερινά στο κατάστημα ή ακόμα και τηλεφωνικά για όλη την Ελλάδα και τον Κόσμο!

Κριός : Η κάρτα – Ακούγοντας

Κάρτες των Αγγέλων

Έντονο το Σάββατο για εσάς, σκεφθείτε ποιο λογικά και αποφύγετε εντάσεις με το ταίρι σας. Μην πληγώνεται ο ένας τον άλλον, μάθετε να προσεύχεστε στον Αρχάγγελο Haziel ζητήστε την βοήθεια του για εσάς και τον άνθρωπο σας μπορεί να σας βοηθήσει, ζητήστε άμεσα με πίστη πολλά θα αλλάξουν. Την Κυριακή μην αγνοήσετε τις διαφωνίες που θα έχετε μεταξύ σας, θα μεγαλώσουν τα προβλήματα και λύσεις δεν θα υπάρχουν. Προσπαθήστε να θεραπεύσετε την σχέση σας  Ζητήστε την συμμετοχή του Αρχαγγέλου Ραφαήλ να θεραπεύσει την δύσκολη ζωή σας. Οι ελεύθεροι σε αυτό το διήμερο μπορείτε να κάνετε μια νέα αρχή Ακούγοντας τον Φύλακα  Άγγελου Jeliel, θα βοηθηθείτε σε όλα τα ζήτημα τα σας.

Τυχερό νούμερο ημέρας : 3
προβλεψη χαρτομαντείας με εκκρεμες

Ταύρος : Η κάρτα – Διαλογισμός

Κάρτες των Αγγέλων

Προσπαθήστε σε αυτό το Σαββατοκύριακο να είσαστε ήρεμοι. Ξεκινήστε διαλογισμό σε αυτό το διήμερο βιώστε την θεραπεία πρώτα μέσα σας και μετά σε όλα όσο επιθυμείτε. Το τελευταίο διάστημα σας απασχολεί η εργασία σας, έχετε την δύναμη για να πετύχετε. Για να φέρετε ένα επιτυχημένο αποτέλεσμα και να προχωρήσετε μπροστά μην χρησιμοποιείτε  αρνητικές σκέψεις η γνώσεις. Ο Achaiah Άγγελος της υπομονής μπορεί να φέρει πολύ θετικά αποτελέσματα σε οτιδήποτε δύσκολο υπάρχει. Οι ελεύθεροι θα  έχετε το πάνω χέρι στα ερωτικά σας. Οι δεσμευμένοι  κρατήστε την  καθαρότητα της καρδιάς και του πνεύματος σας Κάντε έναν όμορφο διαλογισμό παρέα με τον Αρχάγγελο Ζοφιήλ για να έχετε ερωτικό πάθος και αρμονία. Κατακτάτε το ταίρι σας, η συναισθηματική σας ζωή αύριο Κυριακή θα είναι καλύτερη. 

Τυχερό νούμερο ημέρας : 6

Δίδυμοι:  Η κάρτα – Μουσική

Κάρτες των Αγγέλων

Χαρείτε όσο μπορείτε αυτό το Σαββατοκύριακο Οι Άγγελοι σας καλούν να αφεθείτε μέσα σε μια όμορφη μουσική. Δεχτείτε με χαρά την θεϊκή καθοδήγηση Προσευχηθείτε στον Aρχάγγελο  Harael για να σας βοηθήσει να επιτύχετε όσα αναζητάτε  για υλικό και πνευματικό πλούτο. Στην εργασία σας αφήστε αυτή την δύσκολη περίοδο να περάσει και μην χαλάτε το διήμερο σας. Για τους ελευθέρους ο δρόμος για την ευτυχία θα είναι ανοιχτός. Με φωτεινές ευλογίες θα είναι το Σαββατοκύριακο για εσάς και το συντροφικό σας ταίρι Οι Αρχάγγελοι Γαβριήλ και Ζοφιήλ βρίσκονται σήμερα κοντά σας και σας καθοδηγούν να ζήσετε την σχέση σας με γαλήνη, αγάπη σε όλα τα επίπεδα. Ο δρόμος για την ευτυχία είναι ανοιχτός.

Τυχερό νούμερο ημέρας:  2

Καρκίνος : Η κάρτα – Ηρεμία

Κάρτες των Αγγέλων

Η εσωτερική δύναμη που θα έχετε σήμερα Σάββατο γεμίζει την ψυχή σας ηρεμία και γαλήνη.  Η τύχη θα φέρει καινούργιες υποθέσεις και  νέα ξεκινήματα, στην εργασία σας  σε συνδυασμό με την Αφθονία του Σύμπαντος φέρνουν την ισορροπία που επιθυμείτε. Προσευχηθείτε σήμερα Κυριακή με τον Άγγελο Yeiayel θα σας βοηθήσει σε όλες τις δραστηριότητες. Μην είσαστε απογοητευμένοι από το ταίρι σας δείξτε υπομονή, και μην στέκεστε σε λεπτομέρειες.  Θυσιάστε τον εγωισμό σας και δείτε την πραγματικότητα. Ζητήστε από τον  Άγγελο Mahasiah με πίστη και προσευχή να διορθώσει  τα λάθη σας δουλέψτε μαζί του στην καθημερινότητα σας με Ηρεμία δηλώστε ευγνώμων και όλα σύντομα θα πάνε πολύ καλά. 

Τυχερό νούμερο ημέρας:  4

Λέων : Η κάρτα – Παιχνιδιάρικη Διάθεση

λέων - ζώδια - προβλέψεις 2019

Κάρτες των Αγγέλων

Αυτό το Σαββατοκύριακο σκεφθείτε και προσαρμόστε τις σκέψεις σας μόνο σε όλα τα θετικά. Στην  εργασία σας σε αυτή την περίοδο θα πρέπει να προσέξετε και να αποφύγετε κρίσιμες καταστάσεις.  Ζητήστε μέσα από την καρδιά σας από τον Άγγελο  Haheuiah την βοήθεια του μπορεί να θεραπεύσει οτιδήποτε αρνητικά και τοξικό, για αυτό διαβείτε το πνευματικό σας μονοπάτι με αγάπη. Σήμερα Σάββατο  αποκαλύψεις μυστικών θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στην ζωή σας. Ζητήστε από τον  Αρχάγγελος Haziel  τον Άγγελο του ελέους και της συγχώρεσης μέσα από την προσευχή σας να μην αποκαλυφθεί αυτή η Παιχνιδιάρικη Διάθεση στα ερωτικά σας θα ήταν κακό αύριο Κυριακή να πληγωθεί το συντροφικό σας ταίρι. Αποφύγετε παράλληλες σχέσεις δεν σας οδηγούν πουθενά. 

Τυχερό νούμερο ημέρας:  1

Παρθένος : Η κάρτα – Ησυχαστήριο

παρθένος - ζώδια - προβλέψεις 2019

Κάρτες των Αγγέλων

Πολλές θα είναι οι φιλοδοξίες σας ακόμα και σε αυτό το Σαββατοκύριακο. Προσευχηθείτε με τον Άγγελο  Haeiah προσπαθήστε να είσαστε γαλήνιοι και κάντε σκέψεις με ηρεμία. Η εργασία σας απαιτεί αυτοέλεγχο και πειθαρχία για να έχετε την πνευματική και επαγγελματική εξέλιξη που επιθυμείτε. Το Ησυχαστήριο για εσάς τους ελεύθερους φανερώνει για εσάς μια ήρεμη συναισθηματική σχέση με πολύ καλούς οιωνούς, δεχτείτε την με φως και αγάπη. Την Κυριακή διαλέξτε την ηρεμία και το Ησυχαστήριο για εσάς και το ταίρι σας, σκορπίστε χαμόγελα μεταξύ σας και μην σκεπτόσαστε εμπόδια, αυτά ανήκουν στο παρελθόν. Ο Άγγελος Hahasiah θα φωτίσει την σχέση σας και το οικογενειακό σας περιβάλλον προσευχηθείτε  και σίγουρα θα ανταμειφθείτε.

Τυχερό νούμερο ημέρας:  7

Ζυγός :  Η κάρτα-Φιλία 

ζυγός - ζώδια - προβλέψεις 2019

Κάρτες των Αγγέλων

Διατηρήστε την Φιλία και την ισορροπία σε όλα τα επίπεδα. Σκεφθείτε πολύ για εσάς αυτό το Σαββατοκύριακο για να μην έχετε αρνητικές εξελίξεις στην εργασία σας και στα επαγγελματικά σας. Διώξτε το άγχος δείξτε τα πραγματικά σας συναισθήματα στο ταίρι σας και νιώστε ερωτικά ανεξάρτητοι μεταξύ σας. Είναι στιγμές που θα αναζητήσετε τις αλλαγές προσευχηθείτε, οι Άγγελοι θα σας βοηθήσουν να έχετε μια γλυκιά και όμορφη ζωή, μέσα από μια Φιλία η από μια σχέση. Προσευχηθείτε στον Αρχάγγελος Hariel με την θεραπευτική του δύναμη θα οδηγηθείτε σωστά και θα ξεφύγετε από ότι βαραίνει την καρδιά σας. Οι ελεύθεροι ζητάτε την ανανέωση  Η ασυνείδητη στάση σας όσον αφορά τις ερωτικές σας επιλογές, θα έχουν αναπόφευκτες επιπτώσεις. Να είσαστε προσεχτικοί.

Τυχερό νούμερο ημέρας:  5

Σκορπιός : Η κάρτα – Μελέτη

σκορπιός - ζώδια - προβλέψεις

Κάρτες των Αγγέλων

Σκέψεις πολλές θα κάνετε σε αυτό το διήμερο για τα επαγγελματικά σας και τα οικονομικά σας. Δεν ηρεμείτε καθόλου αυτό το Σαββατοκύριακο με το να σκέπτεστε όλα τα αρνητικά της εργασία σας. Αποφύγετε διαμάχες. Ζητήστε μέσα από την προσευχή σας και από τον  αρχάγγελος Raziel να φέρει αφθονία και ευημερία στην ζωή σας πιστέψτε ότι το σύμπαν μπορεί να σας  βοηθήσει. Για εσάς τους ελευθέρους το σύμπαν φέρνει ένα δυνατό έρωτα που θα σας οδηγήσει στην ευτυχία. Σκέπτεστε πολύ περισσότερο την Κυριακή για την πραγματική αγάπη που δίνετε στο ταίρι σας. Ελευθερωθείτε από ότι σας πιέζει προχωρήσετε σε αληθινά μονοπάτια μαζί με το συντροφικό σας ταίρι. Προσευχηθείτε O Άγγελος Jeliel, άγγελος της αγάπης  θα μπορέσει να σας βοηθήσει να φέρετε τα καλύτερα στην ζωή σας γεμάτα αγάπη και φως.

Τυχερό νούμερο ημέρας: 9

Τοξότης :  Η κάρτα- Ιδέες και Έμπνευση

τοξότης - ζώδια - προβλέψεις 2019

Κάρτες των Αγγέλων

Στην διάρκεια του Σαββατοκύριακου θα συνεχίζουν να σας απασχολούν τα επαγγελματικά σας. Να ηρεμήσετε και όλα δείχνουν ότι θα έχετε Ιδέες και Έμπνευση για να κάνετε νέα ξεκινήματα στην εργασία σας.  Προσπαθήστε να είστε υπομονετικοί για να πετύχετε. Μην κλείνεστε στον εαυτό σας και μάταια προσπαθούσα να βάλω την ζωή μου σε μία σειρά. Οι ελεύθεροι δείτε τι συμβαίνει γύρω σας δεχτείτε το φως των Άγγελων στην ζωή σας μπορείτε να κερδίσετε όλα όσα επιθυμείτε. Στο περιβάλλον σας θα ζήσετε σε αυτή την περίοδο στιγμές γαλήνης και αγάπης  με τους γύρω και το ταίρι σας. Μην αφήσετε κανένα και τίποτα να χαλάσει τις όμορφες στιγμές σας, αποφύγετε αρνητικούς ανθρώπους γύρω σας. Προσευχηθείτε στον Άγγελο Hakamiah θα σας χαρίσει την ευτυχία αυτός ο υπέροχος Άγγελος θα σας προστατέψει και θα φέρει σε εσάς και την οικογένεια σας την θαλπωρή και την γαλήνη. 

Τυχερό νούμερο ημέρας: 3

Αιγόκερως : Η κάρτα- Φύλακας Άγγελος

αιγόκερως - ζώδια - προβλέψεις 2019

Κάρτες των Αγγέλων

Ζήστε αυτό το Σαββατοκύριακο με Φύλακα Άγγελο στην ζωή σας. Κάντε επιλογές σε πολύ όμορφα και θετικά πράγματα και ζήστε την σημερινή σας μέρα με φως και αγάπη. Στην εργασία σας ο φύλακας Άγγελος στέλνει πολύ θετικά μηνύματα για ισορροπία  και πολλές ευκαιρίες για να υλοποιήσετε τους στόχους και τα όνειρα σας. Την Κυριακή χαλαρώστε χωρίς αρνητικές σκέψεις.   Οι ελεύθεροι ανακαλύπτετε νέα πράγματα  στην σχέση σας. Πολλά θα σας προβληματίσουν. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για εσάς και το ταίρι σας. Ηρεμήστε σκεφθείτε θετικά μοιραστείτε τις ίδιες  εμπειρίες με τον άνθρωπο σας δώστε την ευκαιρία στον εαυτό σας μαζί με τον Φύλακα  Αρχάγγελο Κασιήλ  να προσφέρει αυτά που αναζητάτε  για την ζωή σας. 

Τυχερό νούμερο ημέρας: 2

Υδροχόος : Η κάρτα – Εμπιστοσύνη 

υδροχόος- ζώδια - προβλέψεις 2019

Κάρτες των Αγγέλων

Ήρθε το Σαββατοκύριακο δεχτείτε το με χαμόγελα και αισιοδοξία. Σήμερα Σάββατο κάνετε σκέψεις πολλές που αφορούν την εργασία σας. Δώστε σημασία λοιπόν στην λεπτομέρεια. Προχωρήστε μπροστά με τον προστάτη φύλακα Αρχάγγελο σας  Ουριήλ προσευχηθείτε όλα τα εμπόδια οικονομικά και επαγγελματικά θα ξεπεραστούν. Συναισθηματικά οι ελεύθεροι χαρείτε το διήμερο με θετική σκέψη και αγάπη προς τους γύρω σας να έχετε πίστη γιατί η  ζωή  μεταβάλετε. Μην αφήνετε τίποτα σε εκκρεμότητα σε ότι αφορα την σχέση σας  βρείτε την δύναμη μέσα από την προσευχή να πλησιάσετε το ταίρι σας. Όσοι νιώθετε εγκλωβισμένοι στον γάμο η στην σχέση σας προσευχηθείτε Reiyel  Άγγελος της Απελευθέρωσης θα σας  απαλλάξει από κάθε κακό, και θα σας ανεβάσει σε όλα τα επίπεδα. 

Τυχερό νούμερο ημέρας: 8

Ιχθύς: Η κάρτα – Ρομαντικό Ειδύλλιο  

ιχθύς- ζώδια - προβλέψεις 2019

Κάρτες των Αγγέλων

Ξεσηκωμένους σας βρίσκει αυτό το Σαββατοκύριακο με μπερδεμένες σκέψεις σε ότι έχει να κάνει με την εργασία σας. Πολλοί θα θελήσουν να μπλοκάρουν την άνοδο σας αντιμετωπίστε την κατάσταση με προσευχή. Ο Yeratel είναι ο άγγελος που πρέπει να προσευχηθείτε θα λάβετε βοήθεια θα απελευθερώσει ότι μπλοκάρετε. Οι ελεύθεροι μη χάσετε τις ευκαιρίες που θα σας προσφέρει το σύμπαν, γιατί παρουσιάζονται μόνο μια φορά!  Η Κυριακή σας βρίσκει ποιο χαλαρούς το ταίρι σας θα κάνει τα πάντα για εσάς, ανοίξτε την καρδιά σας μοιραστείτε τα συναισθήματα σας. Ενεργήστε μέσα από την αγάπη ζητήστε με την βοήθεια του Αρχάγγελου της αγάπης  Σαμουήλ φως στην ζωή σας και στην σχέση σας. 

Τυχερό νούμερο ημέρας: 4

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles