Οι Κάρτες των Αγγέλων – Προβλέψεις Σαββατοκύριακου 25/01/2020

Οι Κάρτες των Αγγέλων – Προβλέψεις Σαββατοκύριακου – Το Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες έχει την μεγαλύτερη συλλογή από τράπουλες χαρτομαντείας Ταρώ από κάθε άλλο χώρο μελλοντολογίας. 42 Μαντικές Τράπουλες και 31 Συμβουλευτικές.

Μέσα στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες μπορεί κάποιος να μάθει κάθε τι που τον απασχολεί με αξιοπιστία και ακρίβεια! Οι Μελλοντολόγοι του Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες με επικεφαλής το Μέντιουμ Άρη Κάππα σας περιμένουν. Καθημερινά στο κατάστημα ή ακόμα και τηλεφωνικά για όλη την Ελλάδα και τον Κόσμο!

Κριός: Η κάρτα – Συγχώρεση

κριος - ζώδια κριός - προβλέψεις κριός


Οι προηγούμενες ημέρες σας προβλημάτισαν αρκετά.  Έχετε μεγάλη εσωτερική δύναμη οι δυσκολίες θα ξεπεραστούν. Αυτό το διήμερο δώστε προστατευτική αγάπη και φως στο συντροφικό σας ταίρι. Δεν είναι δύσκολο κλείστε τα αυτιά στις κρίσεις και τις επικρίσεις των άλλων γύρω σας γι’ αυτό που εσείς μοναδικά πιστεύετε. Ακούστε μόνο την φωνή του Ανώτερου Εαυτού σας όταν ηρεμήσετε τον νου σας. 

Τυχερό νούμερο ημέρας : 8

Ταύρος: Η κάρτα –  Υλοποίηση

ταύρος - ζώδια - προβλέψεις

Οι εμμονές που έχετε σας βασανίζουν έντονα . Σε αυτό το διήμερο ανάμικτα τα συναισθήματά σας θα είναι για το συντροφικό σας ταίρι. Ανανεώστε την σχέση σας μέσα από τον διαλογισμό. Μην ανησυχείτε για διάφορα θέματα που έχουν προκύψει. Να είσαστε ανοιχτοί στο σύμπαν και στον Θεό διώξτε τις αρνητικές σκέψεις, συνεχίστε με αγάπη.

Τυχερό νούμερο ημέρας : 4

Δίδυμος: H κάρτα – Ακούγοντας

δίδυμοι - ζώδια - προβλέψεις 2019

Μία ήρεμη σκέψη ακούει την φωνή των Αγγέλων.  Μην αφήνετε τους άλλους να σας παρασύρουν. Περάστε αυτό το διήμερο με νέα ενδιαφέροντα δηλώστε την παρουσία σας στους γύρω σας με αγάπη. Σε αυτό το διήμερο χαλαρώστε περάστε όμορφες στιγμές με το ταίρι σας, μετατρέψτε οποιαδήποτε ενέργεια από αρνητική προς θετική. Νοητικά ζητήστε το από τους φύλακες αγγέλους με πίστη και σίγουρα θα αποδώσει.

Τυχερό νούμερο ημέρας: 6

Καρκίνος: Η κάρτα – Ηρεμία

καρκίνος - ζώδια - προβλέψεις 2019

Θα έχετε πολλά να κάνετε σε αυτό το διήμερο. Συνδεθείτε με το συντροφικό σας ταίρι και νιώστε μεταξύ σας την αγάπη. Θύμισέ του  τα όνειρα που είχε και τους φόβους του… Και άπλωσέ του το χέρι. Όχι για να τον κρίνεις, αλλά για τον παροτρύνεις να σηκωθεί και να φροντίσει τα όνειρά του! Μίλησε του με λόγια Αγάπης και Αποδοχής. Δείξε του πώς να αγκαλιάζει τους φόβους του και βοήθησέ τον να θυμηθεί ότι μπορεί τα πάντα γιατί είναι τα πάντα!

Τυχερό νούμερο ημέρας : 2

Λέων: Η κάρτα-  Αυτό- Αποδοχή

λέων - ζώδια - προβλέψεις 2019

Τα προσωπικά σας θέματα έντονα θα είναι μες το Σαββατοκύριακο που θα διανύσετε. Το σύμπαν σας καλεί να δώσετε λύσεις να δείξετε αγάπη στο συντροφικό σας ταίρι. Επέτρεψε του να σου μιλήσει!Επέτρεψε του να σε ταξιδέψει Πείτε του πως η ψυχή του είναι υπέροχη. Πείτε  του πόσο πολύ Εκτιμάτε το κάθε τι που κάνει. Ζητήστε από τους ουράνιους αγγέλους την ένωση σας αλλά. Πιστέψτε το αληθινά θα γίνει.

Τυχερό νούμερο ημέρας : 3

Παρθένος: Η κάρτα – Η Αφθονία

παρθένος - ζώδια - προβλέψεις 2019

Όλα δείχνουν ότι αυτό το διήμερο θα αφιερώσετε χρόνο στην οικογένεια και τους δικούς σας ανθρώπους. Αν κάτι ενοχλεί μιλήστε με το συντροφικό σας ταίρι και απομακρύνετε την ζήλια από την καρδιά σας. Εκτιμήστε το κάθε σας βήμα στο μονοπάτι της Ζωής  σας. Επιλέξτε  την εσωτερική σας δύναμη ελέγξτε και δείξτε τον θετικό χαρακτήρα σας στον άνθρωπο σας . Με την βούληση του Θεού ανοίξτε όλα τα κανάλια της θεϊκής και ψυχικής σας επικοινωνίας. 

Τυχερό νούμερο ημέρας : 1

Ζυγός: Η κάρτα –  Ρομαντικό Ειδύλλιο

ζυγός - ζώδια - προβλέψεις 2019

Αυτό το διήμερο ο δρόμος σας και οι σκέψεις σας γεμίζουν αγάπη. Ασχοληθείτε με το ταίρι σας και ρίξτε φως στην σχέση σας. Εκμεταλλευτείτε τον χρόνο που δημιουργήσατε  Νιώστε  την αλλαγή στην ενέργεια σου καθώς το μόνο που κοιτάτε είναι η Ομορφιά γύρω σας. Κρατήστε αυτή την εικόνα ζωντανή και σίγουρα θα έρθει η αγάπη, η γαλήνη, για εσάς και το πνευματικό σας ταίρι 

Τυχερό νούμερο ημέρας : 7

Σκορπιός: Η κάρτα – Σημάδια

σκορπιός - ζώδια - προβλέψεις

Αυτό το Σαββατοκύριακο  θα χρειασθεί να αλλάξετε τους καθημερινούς σας ρυθμούς γιατί το σύμπαν φέρνει αλλαγές. Αν κάτι σας έχει κουράσει μιλήστε με το συντροφικό σας ταίρι. Η  ευτυχία χτίζεται κάθε μέρα κάνοντας μικρά βήματα. Επιθυμήστε  την ευτυχία, αρχίστε να σκέφτεστε. Πιστέψτε ότι είστε τα Πάντα!  Χρειάζεται Αγάπη, χρειάζεται γαλήνη, χρειάζεται πάθος

Τυχερό νούμερο ημέρας : 9

Τοξότης: Η κάρτα –  Αναδυόμενος

τοξότης - ζώδια - προβλέψεις 2019

Αυτό το διήμερο σας βρίσκει προβληματισμένους  με θέματα που δεν προχωρήσαν. Η αβεβαιότητα και η  ανασφάλεια σας τρομάζει αρκετά. Προσπαθήστε να καταλάβετε τα συναισθήματα που έχει το συντροφικό σας ταίρι για εσάς συνδεθείτε με τους Αγγέλους θεραπευτές οι οποίοι πραγματοποιούν τις αλλαγές για να έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα. Γίνετε ποιο εκδηλωτικοί 

Τυχερό νούμερο ημέρας  2
ρωτα το ταρωτω

Αιγόκερως: Η κάρτα – Η Αρμονία

αιγόκερως - ζώδια - προβλέψεις 2019

Αυτό το Σαββατοκύριακο θα σας δοθούν απαντήσεις από το συντροφικό σας ταίρι.  Οι εσωτερικές αισθήσεις φέρνουν αυτό που ζητά η καρδιά σας. Ανοίγουν ευκαιρίες στο μέλλον. Να είστε αισιόδοξοι το σύμπαν εισάκουσε τις προσευχές σας και έτσι θα εκπληρώσει με τον καλύτερο τρόπο τις επιθυμίες σας, ώστε τα όνειρά σας να γίνουν πραγματικότητα.

Τυχερό νούμερο ημέρας : 5

Υδροχόος: H κάρτα – Η Εμπιστοσύνη

υδροχόος- ζώδια - προβλέψεις 2019

Αυτό το διήμερο δώστε χρόνο στο ταίρι σας και μην κάνετε θόρυβο παράγοντας στρες. Μην διαλύεται την γαλήνη του νου μας. Ζητήστε την βοήθεια σας από τους Αγγέλους και σίγουρα θα φέρουν ουράνια  ησυχία. Εφαρμόστε στην ζωή σας την θεϊκή καθοδήγηση και οι προσευχές σας θα απαντηθούν θετικά. Απελευθερώστε τα εγκλωβισμένα συναισθήματα και δείτε τα παρόντα θέματα με αγάπη.

Τυχερό νούμερο ημέρας : 2

Ιχθύες: Η Κάρτα – Ευλογημένη Αλλαγή 

ιχθύς- ζώδια - προβλέψεις 2019

Αυτό το διήμερο μπορείτε να λύσετε ότι σας απασχολεί τολμήστε τα επόμενα βήματα με τον άνθρωπο σας. Ζητήστε αυτό που επιθυμεί η καρδιά σας γιατί το σύμπαν το επιτρέπει. Θα ζήσετε μία περίοδο χαράς και ερωτικής ευτυχίας. Κρατήστε τις σκέψεις σας σε ισορροπία και βεβαιωθείτε ότι σκέπτεστε μόνο αυτά που θέλετε όχι αυτά που δεν θέλετε. 

Τυχερό νούμερο ημέρας :  7

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles