Αισθηματικές προβλέψεις | Οι Κάρτες των Αγγέλων – Προβλέψεις Ιουλίου

Οι Κάρτες των Αγγέλων – Προβλέψεις Ιουλίου Το Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες έχει την μεγαλύτερη συλλογή από τράπουλες χαρτομαντείας Ταρώ από κάθε άλλο χώρο μελλοντολογίας. 42 Μαντικές Τράπουλες και 31 Συμβουλευτικές.

Μέσα στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες μπορεί κάποιος να μάθει κάθε τι που τον απασχολεί με αξιοπιστία και ακρίβεια! Οι Μελλοντολόγοι του Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες με επικεφαλής το Μέντιουμ Άρη Κάππα σας περιμένουν. Καθημερινά στο κατάστημα ή ακόμα και τηλεφωνικά για όλη την Ελλάδα και τον Κόσμο!

ολοκληρωμένη πρόβλεψη επαναφοράς

Κριός: Εισακουσθείσα  Προσευχή

κριος - ζώδια κριός - προβλέψεις κριός

Οι ουράνιες δυνάμεις σε αυτό το διάστημα σας κάνουν να εμπιστευθείτε τον άνθρωπο σας. Η Δύναμη στηρίζει όλους τους πλανήτες στον ουρανό. Πολλές θα είναι η αναζητήσεις σας μέσα σε αυτή την περίοδο. Απαλλαγείτε από φόβους   Είναι ανάγκη να επανεξετάσετε τα πάντα για να μπορέσετε να πάτε παρακάτω. Παρεξήγηση με το αγαπημένο σας πρόσωπο φέρνει φόβους στην κάθε σας στιγμή. Εμπιστευθείτε τον Θεό και εκείνος θα φροντίσει για εσάς. 

Τυχερή ημέρα: Τρίτη

Ταύρος: Η κάρτα –  Θεραπεία 

ταύρος - ζώδια - προβλέψεις

Προσπαθήστε να γίνεται μια ευφυΐα να αποκτήσετε φιλοσοφική σκέψη κα απελευθερώστε την θεϊκή ενέργεια . Φροντίστε την ζωή σας με το ταίρι σας και μην παίρνεται αποφάσεις λάθος. Με την προσευχή αποκτήστε υγεία μακροζωία χαρά από όλο τον κόσμο,. Ο Άγγελος σας ο Ασμοδιήλ τονίζει την προσοχή σας και φροντίζει να αποφύγετε τα λάθη. Μην είσαστε σκληροί με τον εαυτό σας και δείτε τον εαυτό σας μέσα από ανθρώπους που σας αγαπούν.  Σας αγαπούν χωρίς όρους και σας ζητούν να αγαπήσετε με τον ίδιο τρόπο.

Τυχερή ημέρα: Πέμπτη

Δίδυμος: H κάρτα – Ελευθερία

δίδυμοι - ζώδια - προβλέψεις 2019

Φίλοι Δίδυμοι απελευθερωθείτε από δύσκολες καταστάσεις ανοίξτε την ψυχή σας προς τον Θεό και δεχτείτε τις ευλογίες που θέλετε να λάβετε. Η ειλικρίνεια να ξέρετε είναι η δύναμη σας, είναι η στιγμή να ανοίξετε τον εαυτό σας και να μοιραστείτε τα συναισθήματα σας με τον σύντροφο σας. Όλο αυτό θα θέλει τον χρόνο του Για κάθε άνθρωπο υπάρχει ένας άγγελος, ένας αδερφός. Κρατήστε την ψυχή σας μακριά από κακούς, η ομορφιά θα πηγάζει από μέσα σας.

Τυχερή ημέρα: Δευτέρα

Καρκίνος: Η κάρτα – Διαλογισμός

καρκίνος - ζώδια - προβλέψεις 2019

Το σύμπαν, οι Άγγελοι σας διαβεβαιώνουν μέσα από την κάρτα του διαλογισμού ότι οι υποχρεώσεις σας θα είναι αρκετές στην συγκεκριμένη περίοδο. Ο προστάτης Άγγελος σας Γαβριήλ για άλλη μια φορά θα φωτίσει την ζωή σας αρκεί εσείς να το πιστέψετε. Η δύσκολη περίοδος για εσάς και την σχέση σας πέρασε. Η ελπίδα για την ολοκλήρωση μιας αγάπης δεν θα είναι ζητούμενο αλλά γεγονός. Αν είστε μόνος/η και έχετε ενδιαφέρον από πρόσωπο, βεβαιωθείτε για τις προθέσεις του πριν κινηθείτε.

Τυχερή ημέρα: Παρασκευή

Λέων: Η κάρτα-  Αναδυόμενος

λέων - ζώδια - προβλέψεις 2019

Αγαπητοί Λέοντες το τελευταίο διάστημα θα λάβετε πολλά μηνύματα που φέρνουν σε εσάς  οικογενειακά προβλήματα, αλλά και διλλήματα. Οι διαμάχες με τον σύντροφο σας εμποδίζουν τις θετικές σας σκέψεις, δώστε προσοχή προσευχηθείτε δυνατά με τον Άγγελο σας Μιχαήλ θεραπεύστε την ψυχή σας και την σχέση σας και μην έχετε καταπιεσμένα συναισθήματα. Η κάρτα Αναδυόμενος φέρνει για τις επόμενες ημέρες αμοιβαίες υποχωρήσεις , προσπαθήστε και βάλτε την σχέση σας σε θετικό δρόμο.

Τυχερή ημέρα: Τετάρτη

Παρθένος: Η κάρτα- Αρμονία

παρθένος - ζώδια - προβλέψεις 2019

Φίλοι Παρθένοι φτιάξτε ένα όμορφο κόσμο γύρω σας για να ζήσετε. Αντλήστε δύναμη από τον Άγγελο σας Ραφαήλ, γεμίστε φως και στείλτε το με αγάπη στον σύντροφο σας. Ευτυχισμένες στιγμές θα ζήσετε στη σχέση σας  αυτό είναι και κάτι που το είχατε ψυχολογικά ανάγκη, να το ζήσετε το τελευταίο χρονικό διάστημα. Η κάρτα της Αρμονίας απαιτεί  να κρατήσετε κοντά σας μόνο όποιους σας αγαπούν και αξίζουν την προσοχή σας. Να ξέρετε  ότι οι Άγγελοι είναι ευτυχισμένοι όταν μας βοηθούν. Συνειδητοποιήστε ότι τα μηνύματα που θα λάβετε θα είναι θετικά.

Τυχερή ημέρα: Κυριακή

Ζυγός: Η κάρτα – Ακούγοντας

ζυγός - ζώδια - προβλέψεις 2019

Φίλοι Ζυγοί αυτή η κάρτα είναι ο τρόπος με τον οποίο οι άγγελοι σας λένε να ακούσετε μόνο τα θετικά, να ακούτε και να σέβεστε την σχέση σας. Οι υποχωρήσεις μεταξύ εσάς και του ανθρώπου σας να είναι αμοιβαίες . Οι στιγμές σας μπορεί να είναι ευτυχισμένες και αγαπήστε με τον δικό σας τρόπο, τον τρόπο του φωτός και της αγάπης. Μπορείτε να ευχηθείτε και να είστε βέβαιοι, ότι το σύμπαν θα ακούσει και θα δώσει ότι ζητάτε. Αν είσαστε μόνος/η  ανοίγετε  την πόρτα για θαύματα και μια νέα σχέση φέρνει ισορροπίες στην ζωή σας.

Τυχερή ημέρα: Δευτέρα

Σκορπιός: Η κάρτα – Μελέτη

σκορπιός - ζώδια - προβλέψεις

Αγαπητοί Σκορπιοί προσπαθήστε σε όλη αυτή την περίοδο που διανύεται να έχετε γαλήνη, γιατί η γαλήνη σας δίνει ασφάλεια. Ακούστε τι σας ζητά ο σύντροφο σας και προχωρήστε σε αυτά που θέλει. Αν είχατε προβλήματα μέχρι τώρα στη σχέση σας, ένα φιλικό πρόσωπο θα κάνει την εμφάνισή του και θα φέρει γαλήνη στη σχέση. Κάθε διαφωνία θα διαλυθεί μεταξύ σας αν ακούσετε τι σας ζητά ο σύντροφος σας. Επικοινωνήστε περισσότερο μεταξύ σας κάντε εσείς το πρώτο βήμα. 

Τυχερή ημέρα: Σάββατο

Τοξότης: Η κάρτα – Όνειρα

τοξότης - ζώδια - προβλέψεις 2019

Φίλοι Τοξότες δώστε προσοχή στην κάρτα Όνειρα και βάλτε όχι μόνο στα όνειρα σας τα θετικά, αλλά και στην ζωή σας. Οι Άγγελοι θέλουν να ξέρετε ότι φροντίζουν για εσάς, πιστέψτε στην παρουσία τους νιώστε ασφαλής με τον σύντροφο σας. Ζεστασιά και έντονα συναισθήματα θα υπάρχουν μεταξύ σας σε αυτή την περίοδο αρκεί εσείς να το θέλετε. Νιώστε βαθιά ευγνωμοσύνη για τους Αγγέλους σας δεχτείτε ότι σας προσφέρουν. Ήρθε η ώρα να γεμίσετέ  την καρδιά σας με θετικά συναισθήματα  και ευγνωμοσύνη. 

Τυχερή ημέρα: Τετάρτη
ρωτα το ταρωτω

Αιγόκερως: Η κάρτα – Εμπιστοσύνη

αιγόκερως - ζώδια - προβλέψεις 2019

Αγαπητοί Αιγόκεροι βρισκόσαστε σε ένα πνευματικό μονοπάτι για να ζήσετε το μεγάλο πάθος και η  ελπίδα σας  γίνεται όλο και ποιο έντονη για την ολοκλήρωση μιας αγάπης. Ο σύντροφος σας θα σας αγαπά και θα σας φροντίζει. Πλούτος συναισθημάτων και χαράς θα υπάρχει σε όλη αυτή την περίοδο. Αποφύγετε ένα δίλημμα που σας χαλάει την ζωή και σας αλλάζει τις σκέψεις σας. Προσευχηθείτε οι Άγγελοι θα ακούσουν τις προσευχές σας για μία μεγάλη αγάπη και σας καθοδηγούν σε κάθε βήμα της ζωής σας.

Τυχερή ημέρα: Παρασκευή

Υδροχόος: H κάρτα – Ιδέες και έμπνευση

υδροχόος- ζώδια - προβλέψεις 2019

Φίλοι Υδροχόοι οι Άγγελοι σας καλούν να δείτε ότι η ζωή σας με φως και αγάπη για εσάς και τους ανθρώπους γύρω σας.  Τώρα είναι η περίοδος που οι Άγγελοι έχουν ακούσει τις προσευχές σας, προσευχηθείτε εργαστείτε μαζί τους και φέρτε στην σχέση σας ρομαντισμό και αγάπη. Ο σύντροφος σας θα κάνει για εσάς τα καλύτερα για να σας δείξει τα  συναισθήματα του  Όλες οι δοκιμασίες που έχετε περάσει εξασθενούν κι απομακρύνονται. Έρχεται Ακτινοβολία και τύχη, σε ότι επιθυμείτε. 

Τυχερή ημέρα: Πέμπτη

Ιχθύες: Η Κάρτα – Θαύματα

ιχθύς- ζώδια - προβλέψεις 2019

Ελπίζεται στα θαύματα ζητήστε ότι επιθυμεί η καρδιά σας, κρατήστε γαλήνη και ισορροπία στην ψυχή σας . Θα λάβετε μηνύματα από τους Αγγέλους για αυτά τα θαύματα που θέλετε να συμβούν στην ζωή σας. Η σχέση σας με τον σύντροφο σας αποκτά νόημα, έντονα συναισθήματα και πάθος η ολοκλήρωση της αγάπη σας φωτίζει τα συναισθήματα σας. Όλες οι δοκιμασίες που περάσατε  εξασθενούν. Κάντε μόνο σκέψεις θετικές με αγάπη να είσαστε σίγουροι ότι οι Άγγελοι θα λειτουργήσουν θετικά για εσάς.

Τυχερή ημέρα: Κυριακή

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles