Οι κάρτες των Αγγέλων | Προβλέψεις Σαββατοκύριακου 31/2/2020

Μέσα στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες μπορεί κάποιος να μάθει κάθε τι που τον απασχολεί με αξιοπιστία και ακρίβεια! Οι Μελλοντολόγοι του Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες με επικεφαλής το Μέντιουμ Άρη Κάππα σας περιμένουν. Καθημερινά στο κατάστημα ή ακόμα και τηλεφωνικά για όλη την Ελλάδα και τον Κόσμο!

Οι κάρτες των Αγγέλων | Προβλέψεις Σαββατοκύριακου

Κριός : Η κάρτα – Διαλογισμός

Ζώδιο Κριός 2020

Αγαπητοί Κριοί πιεσμένους σας βρίσκει αυτό το Σαββατοκύριακο με τα επαγγελματικά σας σκεφθείτε με προσοχή τι θέλετε να κάνετε τις επόμενες ημέρες. Από την επόμενη εβδομάδα θα προκύψουν νέες συνεργασίες.  Στα οικονομικά σας αποφύγετε τα περιττά έξοδα. Συναισθηματικά   σε αυτό το Σαββατοκύριακο θα έχετε να κάνετε με τον Διαλογισμό, πολλά θα απασχολήσουν τις σκέψεις σας και ότι έχει σχέση με την προσωπική σας ζωή. Πριν μιλήσετε με το ταίρι σας σκεφθείτε καλά τι θα πείτε, δεχτείτε θεϊκή καθοδήγηση από τον φύλακα Άγγελο σας και μην αποστασιοποιείστε από την σχέση σας.  Η αισθηματική σας ζωή θα είναι έντονη και θα έχετε την ανάγκη για αλλαγές απαιτείται οπωσδήποτε συγκράτηση και Διαλογισμός σε ότι εμφανίζεται στην ζωή σας.

Τυχερό νούμερο ημέρας : 7

Μέντιουμ Άρης - Το καλύτερο μέντιουμ της Αθήνας
Το Μέντιουμ Άρης καθημερινά συνομιλεί με δεκάδες ανθρώπους. Συμβουλεύονται την ισχυρή του ενόραση. Δίνει λύσεις σε προσωπικά θέματα.

Ταύρος : Η κάρτα –  Ηρεμία 

Ζώδιο Ταύρος 2020

Εσείς οι Ταύροι δεχτείτε αυτό το Σαββατοκύριακο με χαρά στην ζωή σας και αφήστε πίσω ότι σας απασχολεί. Ζήστε αυτό το Σαββατοκύριακο με ηρεμία και καλές σκέψεις για τους γύρω σας. Σας απασχολούν θέματα στην εργασία σας και νέες ευθύνες που θα αναλάβετε σας βάζουν σε σκέψεις εκμεταλλευτείτε αυτή την  περίοδο η οποία θα είναι θετική για εσάς. Διαλέξτε την Γαλήνη και την Ηρεμία να περάσετε  με το ταίρι σας το Σαββατοκύριακο. Μην αναστατωθείτε από κάποιο γεγονός που θα είναι ασήμαντο και δημιουργήσετε εντάσεις μεταξύ σας. Οι Άγγελοι στέλνουν το μήνυμα για εσάς ότι μπορούν να σας προστατεύσουν και να σας καθοδηγήσουν σωστά ηρεμήστε και όλα θα λυθούν με τον καλύτερο τρόπο για αυτό βαδίστε με Ηρεμία στο πνευματικό σας μονοπάτι. 

Τυχερό νούμερο ημέρας : 5

Δίδυμοι : Η κάρτα – Αφθονία 

Ζώδιο Δίδυμος 2020

Αγαπημένοι Δίδυμοι οι Ουράνιοι Άγγελοι αυτό το Σαββατοκύριακο στέλνουν θετικά μηνύματα για την Αφθονία που θα δεχτείτε εύχομαι να γίνει. Όλα δείχνουν ότι σε αυτό το διήμερο δεν θα σταματήσετε να σκέπτεστε την εργασία σας με σκοπό την Αφθονία σε όλα τα επίπεδα. Μια επαγγελματική επιτυχία  σας γεμίζει χαρά. Οι Άγγελοι μπορούν να κάνουν τα όνειρα σας πραγματικότητα. Καλύψτε τις συναισθηματικές σας ανάγκες με Αφθονία, γεμίστε με ειλικρίνεια και αγάπη αυτό το διήμερο και δείτε το ταίρι σας με αγάπη. Μην έχετε φόβους συναισθηματικά υποστηρίξτε την σχέση σας  ζητήστε από τον Δημιουργό σας  Όλες οι ανάγκες σας να καλύπτονται με αφθονία για εσάς και κάθε αγαπημένο σας πρόσωπο. 

Τυχερό νούμερο ημέρας : 1

Καρκίνος : Η κάρτα – Πνευματική Ανάπτυξη

Ζώδιο Καρκίνος 2020

Καλοί μου Καρκίνοι αυτό το Σαββατοκύριακο να είσαστε προσεχτικοί. Μην ψάχνετε προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν. Δείτε τι νιώθετε με το ταίρι σας  και κρατήστε ανοιχτή την καρδιά σας στην Αγάπη και την ηρεμία. Όσο και αν νιώθετε άβολα και απαισιόδοξοι φροντίστε να γίνεται περισσότερο πνευματικοί άνθρωποι δημιουργήστε γόνιμο έδαφος για να ζήσετε καλύτερα αυτό το Σαββατοκύριακο. Ζητήστε από τον Θεό και τους Αγγέλους να μην έχετε προβλήματα, κρατήστε όλα τα αρνητικά μακριά σας ακόμα και ανθρώπους που νομίζετε ότι δεν είναι ευλογημένοι. Σε αυτό το διήμερο η εργασία σας συνεχίζει να σας απασχολεί. Πολλές επαγγελματικές σας υποθέσεις θα έχουν διακυμάνσεις και αυτό θα σας γεμίσει άγχος. Καλό θα ήταν αυτό το Σαββατοκύριακο να σκεφθείτε ήρεμα τα όσα θέλετε να πράξετε να κάνετε ένα πρόγραμμα που θα σας απελευθερώσει από οποιαδήποτε δυσκολία.  

Τυχερό νούμερο ημέρας : 3

ολοκληρωμένες προβλέψεις

Λέων : Η κάρτα- Μελέτη 

Ζώδιο Λέων 2020

Φίλοι Λέοντες αυτό το Σαββατοκύριακο να έχετε γερά νεύρα με όσα θα συμβούν. Βάλτε σκοπό στην ζωή σας την ηρεμία για να μην πληρώσετε τις επιλογές σας. Αυτό το Σαββατοκύριακο η συναισθηματική σας ζωή θα είναι περίεργη με αρκετά σκαμπανεβάσματα, συγκρατήστε τα νεύρα σας.  Κάτι απρόοπτο στη συζυγική σας ζωή ή στη σχέση σας θα σας κάνει να νιώσετε δύσκολα, προσπαθήστε να βαδίσετε σωστά στον δρόμο της επιλογής σας χωρίς λάθη. Δεχτείτε Αγγελικές καθοδηγήσεις και οδηγήστε την καρδιά σας εκεί που πραγματικά πρέπει. Η Μελέτη και οι θετικές σκέψεις θα παίξουν σημαντικό ρόλο για εσάς. Και σε αυτό το Σαββατοκύριακο τα επαγγελματικά σας συνεχίζουν να σας απασχολούν γιατί οι ευθύνες σας θα είναι πολλές, κάντε προσεχτικούς χειρισμούς και θα βαδίσετε σωστά. 

Τυχερό νούμερο ημέρας : 2

Παρθένος : Η κάρτα- Αδελφή ψυχή 

Ζώδιο Παρθένος 2020

Αγαπητοί Παρθένοι το διήμερο αυτό ένας νέος έρωτας σας χτυπά την πόρτα μόνο που εσείς οι ελεύθεροι ψάχνετε την αδελφή ψυχή εδώ και καιρό. Φροντίστε να κάνετε σωστές επιλογές. Οι δεσμευμένοι σε αυτό το Σαββατοκύριακο φροντίστε να έχετε αγάπη προς το ταίρι σας αφήστε το κέντρο τις καρδιάς σας ελαφρύ και μεταδώστε χαρά και αγάπη στον άνθρωπό σας συνειδητοποιήστε ότι η προσωπική σας ζωή θα είναι καλύτερη χωρίς φόβους, χωρίς ανασφάλειες. Μην αφήσετε σε αυτό το διήμερο άσχημες σκέψεις να σας χαλάσουν την διάθεση, γίνετε περισσότερο πνευματικός άνθρωπος, το σύμπαν θα φροντίσει για εσάς. Περάστε αυτό το Σαββατοκύριακο χαλαρά και σκεφθείτε τα επαγγελματικά σας ζητήματα με τον ερχομό της νέας εβδομάδας. 

Τυχερό νούμερο ημέρας : 6

Ζυγός : Η κάρτα- Εισακουσθείσα Προσευχή

Ζώδιο Ζυγός 2020

Φίλοι Ζυγοί ξεκλειδώστε την ψυχή σας αυτό το Σαββατοκύριακο και μην έχετε συναισθηματικά μέσα σας άγχος μην χάνετε την επαφή με το ταίρι σας. Ηρεμήστε, προσευχηθείτε η προσευχή σας θα εισακουστεί. Ορισμένα πράγματα στη ζωή σας είναι πέρα ​​από τον έλεγχό σας,  θα πρέπει όμως να θυμάστε ότι και επιλογές υπάρχουν  και διέξοδοι μπορεί να βρεθούν.  Μπλοκάρονται οι επιθυμίες και υπάρχει δισταγμός στο να προχωρήσετε θετικά. Είναι όμως και κάποιες ώρες που οι σκέψεις σας σκοτεινιάζουν χωρίς να το θέλετε. Ζητήστε βοήθεια από τον δημιουργό σας, το σύμπαν μπορεί να φέρει τις καλύτερες απαντήσεις σε εσάς. Φροντίστε να κάνετε την σχέση σας καλύτερη μην αφήσετε την ψυχή σας να απομακρύνεται από τον άνθρωπο σας αφιερώστε χρόνο μαζί του όλα μπορούν να λυθούν.

Τυχερό νούμερο ημέρας : 8

Σκορπιός : Η κάρτα –  Υλοποίηση

Ζώδιο Σκορπιός 2020

Αγαπητοί Σκορπιοί αυτό το Σαββατοκύριακο θα είναι αρκετά μπερδεμένο για εσάς. Μέσα σε αυτό το διήμερο στον αισθηματικό σας τομέα θα φέρει σε εσάς ανασφάλειες και έντονες αντιδράσεις. Βγάλτε όλες τις αρνητικές σκέψεις  που έχετε για το ταίρι σας ανοίξτε την καρδιά σας και απελευθερωθείτε από οτιδήποτε κακό για να είσαστε καλά μεταξύ σας. Δεχτείτε βοήθεια από το Σύμπαν και τους ουράνιους Αγγέλους και απελευθερωθείτε ζήστε αυτό το διήμερο με τον άνθρωπο σας μην περιορίζεται τον εαυτό σας ενισχύστε τα θετικά για να νιώσετε όμορφα. Ακόμα και τ’ αδύνατα γίνονται πλέον δυνατά στα ερωτικά σας αν αφεθείτε.  Το πάθος και η ερωτική σας διάθεση αύριο Κυριακή θα σας χαρίσουν όμορφες στιγμές που θα σας  μείνουν αξέχαστες για αυτό παραμερίστε τους εγωισμούς. 

Τυχερό νούμερο ημέρας : 9

Τοξότης : Η κάρτα – Ελευθερία 

Ζώδιο Τοξότης 2020

Για εσάς αγαπημένοι μου Τοξότες αυτό το Σαββατοκύριακο θα νιώθετε όμορφα χωρίς πιέσεις ανεξάρτητοι και πάνω από όλα ελεύθεροι. Το ταίρι σας προβληματίζεται έντονα για το πόσο ανέμελοι θα είσαστε και φόβοι θα πηγάζουν από μέσα του μήπως εσείς λοξοδρομήσετε . Σκέψεις αρνητικές  το φοβίζουν για αυτή την Ελευθερία σας. Βοηθήστε το να σας δει ποιο θετικά με μάτια αγάπης  Το σίγουρο είναι ότι αυτό το διήμερο υπάρχει μια ατμόσφαιρα περίεργη, στην οποία η επικοινωνία δυσκολεύει και κάνει το Σαββατοκύριακο σας γεμάτο αντιθέσεις. Ζητήστε από τους Αγγέλους και τον Αρχάγγελο Ουριήλ να δώσουν ειρηνικές λύσεις στο θέμα σας. Την Κυριακή δεχτείτε την καθοδήγηση του πιστέψτε στην δύναμη του μιλήστε στο ταίρι σας  δώστε του ασφάλεια ενώ με ήρεμη περισυλλογή, μπορεί να φτάσετε σε μια βαθιά κατανόηση των γενικών θεμάτων που υφαίνονται όχι μόνο σε αυτό το Σαββατοκύριακο αλλά σε όλη τη ζωή σας.

Τυχερό νούμερο ημέρας : 1

Αιγόκερως : Η κάρτα –  Σημάδια

Ζώδιο Αιγόκερως 2020

Αγαπημένοι μου Αιγόκεροι  αυτό το Σάββατο μάλλον δεν θα είναι και το πιο ερωτικό που έχετε ζήσει γιατί θα σας απασχολούν θέματα που αφορούν την εργασία και τα επαγγελματικά σας.  Η ψυχρότητα και η αντίθεσή σας σε κάθε πρωτοπορία, φέρνουν δυσκολίες στα ερωτικά και τα οικονομικά σας. Με τη διαίσθηση, τη γενναιοδωρία και την ευγένεια που σας διακρίνει, υπάρχει υπόσχεση επιτυχίας των σκοπών σας. Δείξτε προσοχή όμως στο ταίρι σας και στην συναισθηματική ζωή μεταξύ σας γιατί θα αντιμετωπίσετε ψυχρότητα. Μην βάζετε σημάδια που θα πονέσουν και τους δύο σας. Το σύμπαν μπορεί να βοηθήσει όλα τα θέματα σας αρκεί εσείς να το θέλετε. Αύριο Κυριακή δεχτείτε τo φως του Αρχαγγέλου Ουριήλ και ζητήστε να έρθει η αρμονία στην σχέση σας. . Αν δείξετε επιμονή και υπομονή μπορείτε να ξεπεράσετε τις δυσκολίες.   

Τυχερό νούμερο ημέρας : 2

τηλεφωνικές προβλέψεις
τηλεφωνικές προβλέψεις

Υδροχόος : Η κάρτα – Ιδέες και Έμπνευση

Ζώδιο Υδροχόος 2020

Με τις καλύτερες προϋποθέσεις ξεκινά το Σαββατοκύριακο σας φίλοι Υδροχόοι. Σε αυτό το διήμερο εσείς οι αδέσμευτοι θα κάνετε ένα νέο ξεκίνημα στην ερωτική σας ζωή, η μια καινούργια γνωριμία σας αναστατώνει και σας ξυπνάει την περιέργεια και την επιθυμία σε νέες ιδέες και έμπνευση για το άμεσο μέλλον.  Οι δεσμευμένοι έχετε βάλει σκοπό της ζωή σας να γίνετε καλύτεροι απέναντι στο ταίρι σας. Θα έχετε την ευκαιρία σε αυτό το διήμερο  να κάνετε καλύτερη την σχέση σας με το ταίρι σας  ξεφεύγοντας από την καθημερινότητα και την ρουτίνα.  Όπως όλα δείχνουν την Κυριακή δέχεστε βοήθεια από τον φύλακα άγγελο σας, το σύμπαν σας χαρίζει τα δώρα του.  Θετικά επηρεάζονται οι τομείς της καριέρας, των επαγγελματικών, των οικονομικών σας. 

Τυχερό νούμερο ημέρας : 4

Ιχθύς : Η κάρτα – Εμπιστοσύνη 

Ιχθύς προβλεψεις 2020

Αγαπητοί Ιχθύς Ο ρόλος της αγγελικής καθοδήγησης αυτό το Σαββατοκύριακο θα σας καθοδηγήσει θετικά σε ότι επιθυμείτε να κάνετε. Σκεφθείτε θετικά για το ταίρι σας και μην νιώθετε ευάλωτοι σε ότι υπάρχει. Αξιοποιήστε το Σάββατο θετικά και κατακτήστε το ταίρι σας δείτε την σχέση σας με ζεστασιά και αγάπη ξεχάστε τις δυσκολίες  από το παρελθόν και ζήστε τον έρωτα σας με ρομαντισμό. Αύριο Κυριακή δεχτείτε θετικά μηνύματα από τους ουράνιους Αγγέλους. Αύριο η Κυριακή φέρνει Ελπίδα για την ολοκλήρωση μιας αγάπης με τον άνθρωπο σας και συναισθηματική σας ζωή δέχεται φως. Ζητήστε από τον Αρχάγγελο Ουριήλ να βελτιώσει την ποιότητα της ζωής σας, των σχέσεων και της καθημερινότητας σας!  Θετικά επηρεάζονται οι τομείς της εργασίας,

Τυχερό νούμερο ημέρας : 3

Η κάθε ημέρα είναι πολύτιμη 

Είναι δώρο από τον Θεό,

μην την αφήνετε να πάει χαμένη. 

<< Καλό Σαββατοκύριακο>>

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles