Οι Κάρτες των Αγγέλων – Προβλέψεις Σαββατοκύριακου

Οι Κάρτες των Αγγέλων – Προβλέψεις Σαββατοκύριακου – Το Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες έχει την μεγαλύτερη συλλογή από τράπουλες χαρτομαντείας Ταρώ από κάθε άλλο χώρο μελλοντολογίας. 42 Μαντικές Τράπουλες και 31 Συμβουλευτικές.

Μέσα στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες μπορεί κάποιος να μάθει κάθε τι που τον απασχολεί με αξιοπιστία και ακρίβεια! Οι Μελλοντολόγοι του Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες με επικεφαλής το Μέντιουμ Άρη Κάππα σας περιμένουν. Καθημερινά στο κατάστημα ή ακόμα και τηλεφωνικά για όλη την Ελλάδα και τον Κόσμο!

Κριός: Η κάρτα – Πρόθεση 

κριος - ζώδια κριός - προβλέψεις κριός


Αυτό τα Σαββατοκύριακο προσπαθήστε να φέρετε την σχέση σας σε  πολύ καλά επίπεδα. Η απομάκρυνση μεταξύ σας δεν βοηθάει. Αν περνάει από το μυαλό σας μια συναισθηματική αλλαγή μην τον αποφασίσετε. Αποφύγετε παρεξηγήσεις και εντάσεις με το συντροφικό σας ταίρι, μην φέρνεται την σχέση σας σε αδιέξοδο. Δώστε χρόνο στον εαυτό σας, ανοίξτε τα κανάλια της Θεϊκής και ψυχικής σας επικοινωνίας, σκεφθείτε ότι δεν σας λείπει τίποτα Κοιτάξτε γύρω σας, Βρίσκεστε μέσα στο Φως! Δεχτείτε την σχέση σας με Φως και Αγάπη.

Τυχερό νούμερο ημέρας : 1
ολοκληρωμένη πρόβλεψη επαναφοράς

Ταύρος: Η κάρτα –  Υλοποίηση 

ταύρος - ζώδια - προβλέψεις

Αυτό το Σαββατοκύριακο κρατήστε τις σκέψεις σας ήρεμες δείξτεεγκράτεια απέναντι στο συντροφικό σας ταίρι. Αυτή την ημέρα κρατήστε ισορροπίες μα πρώτα από όλα ηρεμήστε την ψυχή σας βρείτε την δύναμι να θεραπεύσετε τις συγκρούσεις, γιατί  η ζωή δεν είναι μόνο ύλη είναι και αγάπη. Την Κυριακή φροντίστε να μην σκέπτεστε την ενέργεια των υλικών αγαθών εργαστείτε  με τους Αγγέλους . Αν το ζητήσετε οι ουράνιοι Άγγελοι έρχονται κοντά σας να διώξουν τις ανησυχίες με υλικές καταστάσεις και θέματα. 

Τυχερό νούμερο ημέρας : 7

Δίδυμος: H κάρτα – Η Παιχνιδιάρικη Διάθεση

δίδυμοι - ζώδια - προβλέψεις 2019

Αυτό το Σαββατοκύριακο αποφασίστε να ασχοληθείτε περισσότερο με το συντροφικό σας ταίρι. Η ημέρα σας καλεί να έρθετε ποιο κοντά στις επιθυμίες σας, υπάρχουν πολλοί όμορφοι λόγοι να είσαστε ευτυχισμένοι. Εκτιμήστε το κάθε σας βήμα στο μονοπάτι της ζωής σας. Την Κυριακή δώστε προσοχή. Οι ουράνιοι Άγγελοι το σύμπαν στέλνουν μηνύματα για εσάς και νοερά έρχονται να σας σιγοψιθυρίσουν να βάλετε  σκοπό της ζωής σας την αλήθεια και τα όμορφα συναισθήματα.

Τυχερό νούμερο ημέρας: 5

Καρκίνος: Η κάρτα – Αδελφή ψυχή 

καρκίνος - ζώδια - προβλέψεις 2019

Σάββατο σήμερα και εσείς καλείστε να σκαφθείτε λογικά ότι θέλετε να πράξετε. Αποφύγετε παρασκήνια και εντάσεις.  Καλό είναι να μην απελπιζόσαστε μπροστά στις αναποδιές και τις δυσκολίες που συναντάτε με το συντροφικό σας ταίρι. Την Κυριακή παρατηρήστε το ταίρι σας συζητήστε μαζί του, δώστε του τον εαυτό σας και ότι καλύτερο έχετε μέσα σας. Ότι ονειρεύεστε κάντε το δικό σας. Φροντίστε να είσαστε έτοιμοι να αφοσιωθείτε σε ευχάριστα γεγονότα. Να θυμάστε ότι όλα μπορούν  να υλοποιηθούν. 

Τυχερό νούμερο ημέρας : 6

Λέων: Η κάρτα-  Θαύματα

λέων - ζώδια - προβλέψεις 2019

Αυτό το διήμερο Μην αφήνετε  την αρνητικότητα να πάρει το πάνω χέρι φροντίστε να φωτίσετε τις σκέψεις σας, ανοίξτε τα κανάλια της θεϊκής και ψυχικής σας επικοινωνίας . Η πνευματική αναγέννησή θα φέρει πολλά δώρα για εσάς και το συντροφικό σας ταίρι οι Άγγελοι είναι εδώ να σας βοηθήσουν να θεραπευτείτε από ότι αρνητικό σας περιβάλει. Αύριο Κυριακή οραματιστείτε θα λάβετε ένα μήνυμα από τους Αγγέλους για βοήθεια στην οικογένεια και στις σχέσεις σας. 

Τυχερό νούμερο ημέρας : 3

Παρθένος: Η κάρτα – Αφθονία 

παρθένος - ζώδια - προβλέψεις 2019

Ακόμα και αυτό το Σαββατοκύριακο το μυαλό σας πάει και έρχεται στο παρελθόν. Ηρεμήστε μην γίνεστε ανασφαλής, αποφύγετε τις διαφωνίες με το συντροφικό σας ταίρι όλα μπορούν να στρώσουν με κατανόηση και συναισθηματική γενναιοδωρία. Μην επιτρέπεται ενέργειες που θα σας βλάψουν υποστηρίξτε τον εαυτό σας. Η Κυριακή είναι η μέρα αφιερωμένη στον Θεό για αυτό και εσείς δεχτείτε τον Θεό μέσα σας απελευθερώστε τον εαυτό σας και μετά αφιερώστε την ημέρα σας προσφέροντας τον εαυτό σας στους δικούς σας ανθρώπους με γαλήνη, ηρεμία και αγάπη. 

Τυχερό νούμερο ημέρας : 8

Ζυγός: Η κάρτα –  Η Ισορροπία 

ζυγός - ζώδια - προβλέψεις 2019

Αυτό το Σαββατοκύριακο θα δώσετε πολύ σημασία στην προσωπική σας ζωή. Μην ταλαιπωρείτε τον εαυτό σας θα γεμίσετε στρες . Εκτιμήστε αυτό που έχετε αποφύγετε διενέξεις με το συντροφικό σας ταίρι, μην γεμίζετε τοξικά συναισθήματα γιατί εσείς προκαλείτε την ρήξη στην σχέση σας. Να είσαστε πρόθυμοι αγαπητοί μου φίλοι  στην αγάπη, στην ηρεμία ,δώστε ευκαιρίες στους ανθρώπους που σας περιβάλουν. Την Κυριακή πάρτε τον χρόνο σας δεχτείτε όλα τα θετικά μηνύματα, φροντίστε να ανταποκριθείτε σωστά .

Τυχερό νούμερο ημέρας : 7

Σκορπιός: Η κάρτα – Ακούγοντας 

σκορπιός - ζώδια - προβλέψεις

Αυτό το Σαββατοκύριακο ο χρόνος σας είναι περιορισμένος ενώ έντονα θα σας απασχολήσει η ζωή του συντρόφου σας . Πολλά τα θέματα που θα αντιμετωπίσετε και όλα θα τα βλέπετε αλλιώς. Ανοίξτε την καρδιά σας όταν αισθανόσαστε αγάπη. Αποφασίστε τι θέλετε να κάνετε με το συντροφικό σας ταίρι, που δείχνει ότι έχει πολλά νεύρα και μάλλον εσείς του τα έχετε δημιουργήσει. Φροντίστε αύριο Κυριακή να είσαστε ποιο ήρεμοι αποβάλλεται οποιοδήποτε είδος αρνητικότητας και περιβάλετε τον εαυτό σας με φως και θετική ενέργεια. Λειτουργήστε με υπομονή και επιμονή.

Τυχερό νούμερο ημέρας : 9

Τοξότης: Η κάρτα – Ελευθερία

τοξότης - ζώδια - προβλέψεις 2019

Αυτό το Σαββατοκύριακο  να είσαστε αισιόδοξοι, η αισιοδοξία θα δώσει νόημα στην ζωή σας. Ανοίξτε την καρδιά σας και ζήστε ρομαντικά με το συντροφικό σας ταίρι. Κόψτε και απελευθερώστε ότι απομυζά την ενέργεια σας. Βοηθήστε περισσότερο τον εαυτό σας που το έχει ανάγκη . Αυξήστε την ενέργεια σας, αποφύγετε το πάγωμα των συναισθημάτων σας μιλήστε με το ταίρι σας Οι μέρες που θα έρθουν θα σας δώσουν όλες τις απαντήσεις, που ψάχνετε για την σχέση και τον άνθρωπο σας. Μια υπέροχη ιδέα είναι να κρατάτε ζωντανή την σχέση σας έτσι θα απαλύνουν τα συναισθήματα σας.

Τυχερό νούμερο ημέρας  1
ρωτα το ταρωτω

Αιγόκερως: Η κάρτα – Θεραπεία

αιγόκερως - ζώδια - προβλέψεις 2019

Αυτό το Σαββατοκύριακο φίλοι μου αλλάξτε την ενέργεια σας . Η κάρτα Θεραπεία εκφράζει τι  θα πρέπει να κάνετε στην προσωπική σας ζωή. Δείξτε τα αληθινά σας συναισθήματα στον άνθρωπο σας. Μην νιώθετε τον εαυτό σας εγκλωβισμένο, να βρίσκεται στη μέση του δρόμου, μόνοι σας μπορείτε να βρείτε  το μονοπάτι της  ευτυχίας, αποφύγετε πειρασμούς που μόνο σε λάθη θα σας οδηγήσουν. Αύριο Κυριακή φροντίστε να θεραπευτείτε από συναισθήματα βάρους ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε την σχέση με αγάπη.

Τυχερό νούμερο ημέρας : 4

Υδροχόος: H κάρτα – Εμπιστοσύνη

υδροχόος- ζώδια - προβλέψεις 2019

Σε αυτό το διήμερο πολλά θα καταλάβετε από την σχέση σας με το ταίρι σας. Μέσα σε αυτό το Σαββατοκύριακο οι ρυθμοί θα είναι τόσο γρήγοροι, και όλα δείχνουν ότι η αισθηματική σας ζωή θα βελτιωθεί αρκετά. Φροντίστε να δώσετε χρόνο στο συντροφικό σας ταίρι και φροντίστε την ψυχική και πνευματική σας ηρεμία. Την Κυριακή δείξτε ψυχραιμία και αποφύγετε τις λάθος κινήσεις. Μερικές φορές ανησυχείτε μην σκέπτεστε αρνητικά. Αντιμετωπίστε με αγάπη το αγαπημένο σας ταίρι, αποφύγετε φόβους και κακές σκέψεις.

Τυχερό νούμερο ημέρας : 5

Ιχθύες: Η Κάρτα -Εστίαση

ιχθύς- ζώδια - προβλέψεις 2019

Μέσα στο Σαββατοκύριακο βάλτε τάξη στις σκέψεις σας και σε ότι σας απασχολεί. Αποφύγετε παρασκηνιακές κινήσεις με το ταίρι σας, δώστε του χρόνο μην δημιουργείτε  απρόβλεπτες και ανεξήγητες καταστάσεις που μόνο θλίψη θα φέρουν. Ευχηθείτε και να είστε βέβαιοι, ότι όλο αυτό θα εισακουστεί. Λάβετε θεϊκή καθοδήγηση και δεχτείτε τον σύντροφο σας με την ίδια θέρμη που νιώθει και εκείνος για εσάς. Βοηθήστε να καταλάβει της ευλογίες της αγάπης θεραπεύστε την συντροφική σας ζωή. Συνδεθείτε με τα χαρίσματα της διαίσθησης όλα θα πάνε καλά.

Τυχερό νούμερο ημέρας :  8

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles