Οι Κάρτες των Αγγέλων – Προβλέψεις Σαββατοκύριακου

Οι Κάρτες των Αγγέλων – Προβλέψεις Σαββατοκύριακου – Το Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες έχει την μεγαλύτερη συλλογή από τράπουλες χαρτομαντείας Ταρώ από κάθε άλλο χώρο μελλοντολογίας. 42 Μαντικές Τράπουλες και 31 Συμβουλευτικές.

Μέσα στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες μπορεί κάποιος να μάθει κάθε τι που τον απασχολεί με αξιοπιστία και ακρίβεια! Οι Μελλοντολόγοι του Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες με επικεφαλής το Μέντιουμ Άρη Κάππα σας περιμένουν. Καθημερινά στο κατάστημα ή ακόμα και τηλεφωνικά για όλη την Ελλάδα και τον Κόσμο!

ολοκληρωμένη πρόβλεψη επαναφοράς

1Κριός: Η κάρτα – Δύναμη

Μην νιώθετε πιεσμένοι έχετε την Δύναμη να κάνετε πολύ καλύτερα πράγματα σήμερα Σάββατο μιλήστε με το ταίρι σας γιατί απαντήσεις θα σας δοθούν. Αύριο Κυριακή να είσαστε ήρεμοι, η ουράνια αγάπη του Θεού είναι η μόνη δύναμη που υπάρχει. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας, ζήστε με αγάπη το Σαββατοκύριακο.

Τυχερό νούμερο ημέρας : 7

2Ταύρος: Η κάρτα –  Διαλογισμός

Να έχετε καλή διάθεση σε αυτό το Σαββατοκύριακο γιατί κάποια οικογενειακά θέματα θα σας απασχολήσουν.  Προσπαθήστε να μην δώσετε συνέχεια με το ταίρι σας για να αποφύγετε μπερδέματα και παρεξηγήσεις. Φροντίστε να αποφύγετε τις τοξικές σκέψεις. Το συντροφικό σας ταίρι σας χρειάζεται δείξτε τα συναισθήματα σας και ζήστε τις ημέρες της ζωής σας με αγάπη. 

Τυχερό νούμερο ημέρας : 4

3Δίδυμος: H κάρτα – Αφθονία

Προσπαθήστε μέσα σε αυτό το Σαββατοκύριακο να ηρεμήσετε. Μην γίνεστε απρόσεχτοι στην σχέση σας  ή να πείτε λόγια για τα οποία θα μετανιώσετε. Συζητήστε με τον άνθρωπο σας και δώστε προσοχή. Καλέστε τον θεραπευτικό σας Αρχάγγελο Ραφαήλ με την σκέψη σας, και ζητήστε του με καλή  πρόθεση να σας βοηθήσει.

Τυχερό νούμερο ημέρας: 6

4Καρκίνος: Η κάρτα – Αδελφή ψυχή 

Τα πράγματα θα αρχίσουν να καλυτερεύουν με το ταίρι σας. Ιδανικό το Σαββατοκύριακο και για τους δύο σας. Πολλές οι υποσχέσεις που του έχετε δώσει και όλα αυτά θα τα λαμβάνει  με καλή πρόθεση και αγάπη. Η ευτυχία είναι ιερή για αυτό ξεκινήστε στο πνευματικό σας μονοπάτι που υπόσχεται ευτυχία και αφθονία.

Τυχερό νούμερο ημέρας : 1

5Λέων: Η κάρτα-  Αναδυόμενος 

Ένα νέο ξεκίνημα μια νέα αρχή ξεκινά αυτό τα Σαββατοκύριακο για εσάς. Δεν είστε αφελείς ξέρετε τι ζητάτε. Αποκαταστήστε τις ισορροπίες με το συντροφικό σας έτερο. Οι Άγγελοι της συντροφικότητας μπορούν να σας βοηθήσουν. Ευλογημένη η Κυριακή για εσάς, προσευχηθείτε ζητήστε μια θεϊκή καθοδήγηση και χαρείτε αυτήν την σχέση με την αδελφή ψυχή.

Τυχερό νούμερο ημέρας : 4

6Παρθένος: Η κάρτα – Οι Ευλογίες

Το Σαββατοκύριακο φέρνει νέα πράγματα για εσάς και το συντροφικό σας ταίρι. Τα άσχημα παίρνουν τέλος. Το σύμπαν σας καλεί να δείτε ποιο σοβαρά όλα τα  θέματα που σας απασχολούσαν το προηγούμενο διάστημα.  Βρισκόσαστε στο τέλος μιας δύσκολης περιόδου, η διαίσθηση σας ανοίγει τα κανάλια της Θεϊκής και ψυχικής σας επικοινωνίας. Για αυτό λοιπόν αφεθείτε στη θεϊκή καθοδήγηση.

Τυχερό νούμερο ημέρας : 3

7Ζυγός: Η κάρτα –  Όνειρα

Αυτό το διήμερο θα έχετε πολλές υποχρεώσεις αλλά και πολλές αλλαγές στις σκέψεις σας. Ζητήστε βοήθεια από τους Αγγέλους να σας βοηθήσουν στη ζωή σας. Μην απορροφάτε αρνητικότητα αυτή η επαφή σας μπλοκάρει. Αλλάξτε την δονητική σας συχνότητα θεραπεύστε την σχέση σας με φως και δείτε με ομορφιά την σχέση σας και την οικογενειακή σας ζωή.

Τυχερό νούμερο ημέρας : 8

8Σκορπιός: Η κάρτα – Μελέτη

Αυτό το διήμερο έντονες θα είναι οι επιθυμίες σας για το συντροφικό σας έτερο. Εξομολογήσεις έντονα συναισθήματα, και πάθος χαρακτηρίζουν αυτό το Σαββατοκύριακο για εσάς. Σκεφθείτε θετικά ο θεραπευτικός σας Άγγελος Ραφαήλ θα σταθεί στην ζωή σας. Οι προθέσεις σας να είναι καλές στο περιβάλλον σας σίγουρα θα λάβετε βοήθεια.

Τυχερό νούμερο ημέρας : 5

9Τοξότης: Η κάρτα – Η Αρμονία

Πολλά τα όνειρα που θα κάνετε μέσα σε αυτό το διήμερο.   Η ευτυχισμένη ένωση με το συντροφικό σας έτερο απογειώνει την σχέση σας, φέρνοντας σας μια καινούργια πραγματικότητα, οδηγώντας σας στην ευτυχία και στην Αρμονία. Ο Αρχάγγελος Σαμουήλ ο άγγελος της αγάπης είναι μαζί σας, κοντά σας και η καρδιά σας γεμίζει φως και χαρά. 

Τυχερό νούμερο ημέρας  2
ρωτα το ταρωτω

10Αιγόκερως: Η κάρτα – Εισακουσθείσα προσευχή 

Σε αυτό το διήμερο θα έχετε θέματα που θα σας απασχολήσουν. Όμως συζητήστε με το συντροφικό σας ταίρι. Διαβείτε μαζί με αγάπη το μονοπάτι που λέγετε ζωή. Ότι και αν είναι αυτό που σας οδηγεί στα δύσκολα βάλτε στόχους και βελτιώστε την σχέση σας και την ζωή σας. Αναζητήστε φώτιση, απαντήσεις, γαλήνη στον νου, πιστέψτε ότι η πνευματικότητα πολλά μπρεί να σας προσφέρει.

Τυχερό νούμερο ημέρας : 9

11Υδροχόος: H κάρτα – Ελευθερία

Η τύχη με το μέρος σας σε αυτό το διήμερο, Όλα τα όνειρα σας τώρα γίνονται πραγματικότητα. Ο Αρχάγγελος Σαμουήλ ο άγγελος της αγάπης στέλνει το φως στην ζωή σας. Προσευχηθείτε με αγάπη για εσάς την οικογένεια σας και το συντροφικό σας εταίρο φροντίστε  και οι προσευχές σας θα εισακουστούν. 

Τυχερό νούμερο ημέρας : 7

12Ιχθύες: Η Κάρτα -Η Παιχνιδιάρικη Διάθεση

Αυτό το διήμερο ζητήστε αυτό που επιθυμεί η καρδιά σας από το συντροφικό σας ταίρι μην έχετε ενδοιασμούς όλα μπορούν να γίνουν. Απαλλαχτείτε  από τις πιέσεις που έχετε δημιουργήσει στον εαυτό σας. Διαλέξτε την ηρεμία την χαλάρωση και ζήστε αυτό το διήμερο πολύ καλά, δεχτείτε από το σύμπαν την αφθονία σε όλα τα επίπεδα να κάνει το θαύμα που εδώ και καιρό περιμένετε. 

Τυχερό νούμερο ημέρας :  5