Οι Κάρτες των Αγγέλων – Προβλέψεις Σαββατοκύριακου

Οι Κάρτες των Αγγέλων – Προβλέψεις Σαββατοκύριακου – Το Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες έχει την μεγαλύτερη συλλογή από τράπουλες χαρτομαντείας Ταρώ από κάθε άλλο χώρο μελλοντολογίας. 42 Μαντικές Τράπουλες και 31 Συμβουλευτικές.

Μέσα στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες μπορεί κάποιος να μάθει κάθε τι που τον απασχολεί με αξιοπιστία και ακρίβεια! Οι Μελλοντολόγοι του Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες με επικεφαλής το Μέντιουμ Άρη Κάππα σας περιμένουν. Καθημερινά στο κατάστημα ή ακόμα και τηλεφωνικά για όλη την Ελλάδα και τον Κόσμο!

Η Μελλοντολόγος Δέσποινα Πάππας με μεγάλη εμπειρία στον χώρο της μελλοντολογίας κάθε μήνα θα σας παρουσιάζει μια ανάλυση για κάθε ζώδιο μέσα από τις κάρτες των Αγγέλων. Την Μελλοντολόγο Δέσποινα Πάππας μπορείτε να την συμβουλευτείτε καθημερινά στον χώρο του Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες. Προβλέψεις μπορούν να γίνουν και τηλεφωνικά για όλη την Ελλάδα και το Εξωτερικό.

ολοκληρωμένη πρόβλεψη επαναφοράς

Κριός: Η κάρτα – Τα Παιδιά

κριος - ζώδια κριός - προβλέψεις κριός


Αρκετά σκεπτόμενους σας βρίσκει αυτό το Σαββατοκύριακο αλλά η θετική σας ενέργεια βοηθά την σχέση σας να ζήσετε και να βιώσετε την Αγάπη, την  ηρεμία και την απλότητα. Αποφύγετε ότι σας κουράζει Καθίστε και νιώστε τη ζωή και τις στιγμές της… Νομίζετε ότι κάτι σας  λείπει, όμως δεν σας λείπει τίποτα. Ανοίξτε τα κανάλια της Θεϊκής και ψυχικής σας επικοινωνίας και σίγουρα θα είσαστε καλύτερα.

Τυχερό νούμερο ημέρας : 5

Ταύρος: Η κάρτα –  Η Αφθονία

ταύρος - ζώδια - προβλέψεις

Μέσα σε αυτό το Σαββατοκύριακο μπορείτε να κάνετε πολλά νέα πράματα. Στην αισθηματική σας ζωή, έρχεται ο ήλιος να λάμψει με την παρουσία του και να φέρει το φως στην σχέση σας. Όλοι έχουμε μια συχνότητα και για να διατηρηθεί θα πρέπει να προσεύχεστε. Δεν έχετε κάνει κάτι λάθος, βάλτε την ομορφιά στην σχέση σας και την οικογενειακή σας ζωή, σίγουρα όλα θα πάνε καλά.

Τυχερό νούμερο ημέρας : 2

Δίδυμος: H κάρτα – Οι Ευλογίες 

δίδυμοι - ζώδια - προβλέψεις 2019

Στιγμές ξεκούρασης και χαλάρωσης θα έχετε εσείς και το συντροφικό σας ταίρι μέσα σε αυτό το Σαββατοκύριακο. Προσπαθείτε να βρείτε τρόπους να μην παρασύρεστε από  τα πάθη και τις αδυναμίες σας. Μην απορροφάτε αρνητικότητα ανακαλύψτε τον θεό και ανεβάστε τις δονήσεις σας. Βάλτε την αγάπη στην ζωή σας νοητικά καλέστε τον φύλακα Άγγελο σας και ζητήστε να έχετε μια όμορφη σχέση με την αδελφή ψυχή σας, θα βοηθηθείτε παντού. 

Τυχερό νούμερο ημέρας: 7

Καρκίνος: Η κάρτα – Η Αγάπη

καρκίνος - ζώδια - προβλέψεις 2019

Οι ανασφάλειες γεμίζουν την ψυχή σας σε αυτό το διήμερο. Οι σκέψεις σας θα είναι ποιο έντονες για το συντροφικό σας ταίρι και τα συναισθήματα σας αρκετά μπερδεμένα. Αφήστε την καρδιά σας να ανοίξει και μην βρίσκεστε διαρκώς σε  συναισθηματική αναστάτωση. Ακολουθείστε τις οδηγίες του θεού, ο Θεός και οι Άγγελοι  μπορούν να δώσουν λύση στο ζήτημα σας . Η θέληση του Θεού είναι να είστε ευτυχισμένοι.

Τυχερό νούμερο ημέρας : 9

Λέων: Η κάρτα-  Η Αλήθεια και η Ακεραιότητα

λέων - ζώδια - προβλέψεις 2019

Εδώ και αρκετό καιρό Αναζητάτε την αλλαγή, αλλά παράλληλα είναι κάτι που σας φοβίζει κιόλας. Αυτό το διήμερο φροντίστε να ηρεμήσετε, μα πάνω από όλα να ξεκουραστείτε.   Υπάρχουν φορές που νιώθετε αβοήθητοι και η σκέψη σας είναι αρνητικοί απέναντι στο συντροφικό σας ταίρι. Αύριο Κυριακή ημέρα θεραπείας η Ιδανική για να λάβουμε με ευλάβεια το μήνυμα του αγαπημένου μας Αρχαγγέλου Ραφαήλ. Βιώστε την θεραπεία μέσα σας,  όλη σας η ζωή είναι μία Ευλογία!

Τυχερό νούμερο ημέρας : 6

Παρθένος: Η κάρτα – Εμπιστοσύνη 

παρθένος - ζώδια - προβλέψεις 2019

Πολλά τα θέματα και οι συζητήσεις που θα έχετε μέσα σε αυτό το Σαββατοκύριακο με το συντροφικό σας ταίρι. Παρατηρήστε την κατάσταση και με απλότητα λάβετε θέση. Ήρθε ο καιρός που μπορείτε να αλλάξετε. Θα χρειαστεί από μέρους σας να επανεξετάσετε τη σχέση σας.  Βρείτε την γαλήνη μέσα σας και φέρτε ισορροπία στις σκέψεις σας. Δείξτε εμπιστοσύνη και θα δείτε αγάπη παντού. Ακολουθήστε τον σωστό δρόμο και εστιάστε την προσοχή σας στην οικογένεια και το σπίτι. 

Τυχερό νούμερο ημέρας : 4

Ζυγός: Η κάρτα –  Η Φύση

ζυγός - ζώδια - προβλέψεις 2019

Προσπεράστε τα δύσκολα μέσα σε αυτό το διήμερο και μην αφήσετε τίποτα και κανένα να σας χαλάσουν την διάθεση. Η Ζωή ρέει! Η κατεύθυνση που θα έχει, εξαρτάται από εσάς. Αντιδράστε σωστά σε ότι αντιμετωπίζεται με τους γύρω σας.  Επιβάλλεται αυτό το χρονικό διάστημα να κάνετε μια σοβαρή συζήτηση. Δεχτείτε ένα μήνυμα από τους ουράνιους Αγγέλους και δείτε την ομορφιά και την αγάπη στην οικογενειακή σας ζωή.

Τυχερό νούμερο ημέρας : 5

Σκορπιός: Η κάρτα – Φύλακας Άγγελος

σκορπιός - ζώδια - προβλέψεις

Σε αυτό το Σαββατοκύριακο ασχοληθείτε πιο σοβαρά και με αυτά που σας έχουν λείψει. Γίνεται ποιο ανέμελοι κοιτάξτε το συντροφικό σας ταίρι με μάτια αγάπης. Οι ουράνιοι Άγγελοι σας βοηθούν και σας καθοδηγούν στα καθημερινά βήματα σας. Ζητήστε την Αγάπη, την Χαρά και την Ευτυχία για εσάς και τους ανθρώπους που σας περιβάλουν. Μιλήστε μόνο θετικά. Αγκαλιάστε όλα αυτά που ζείτε.  Αποδεχτείτε  τον εαυτό σας και γίνεται Αγάπη και φως για εσάς και τους γύρω σας. 

Τυχερό νούμερο ημέρας : 3

Τοξότης: Η κάρτα –  Η Ισορροπία

τοξότης - ζώδια - προβλέψεις 2019

Μέσα σε αυτό το διήμερο προσπαθήστε να δείτε ξεκάθαρα τα πράγματα σε ότι αφορά την σχέση σας. Η εποχή που η γνώμη των άλλων επηρέαζε τον τρόπο που βλέπατε  εσάς πέρασε! Η σημερινή μέρα ευνοεί τα νέα ξεκινήματα. Σκέψεις και αλλαγές αλλάζουν την καθημερινότητα σας. Θα πρέπει να κάνετε υπομονή οι άγγελοι σας ζητούν να ηρεμήσετε να μην έχετε εμμονές. Πιστέψτε στην μακροχρόνια σχέση σας, δυναμώστε τους δεσμούς αγάπης με το συντροφικό σας ταίρι.

Τυχερό νούμερο ημέρας  1
ρωτα το ταρωτω

Αιγόκερως: Η κάρτα – Ευλογημένη Αλλαγή 

αιγόκερως - ζώδια - προβλέψεις 2019

Αυτό το Σαββατοκύριακο μια ένταση θα εμφανιστεί στην σχέση σας μην δώσετε συνέχεια. Τίποτα δεν καταστρέφεται ούτε χάνεται, απλά μεταμορφώνεται. Προσπαθήστε να νιώσετε όμορφα να βρείτε λύσεις στο πρόβλημα σας χωρίς να κλείνεστε στον εαυτό σας. Ζητήστε από τον Θεό και από τους ουράνιους Αγγέλους σε προσωπικό επίπεδο να μπορέσετε μαζί με το συντροφικό σας ταίρι  να αλλάξετε ,και να ανυψώσετε  τη Ζωή σας.  Μπορείτε να κάνετε Θαύματα αρκεί να το πιστεύεται. 

Τυχερό νούμερο ημέρας : 8

Υδροχόος: H κάρτα – Ρομαντικό Ειδύλλιο

υδροχόος- ζώδια - προβλέψεις 2019

Αυτό το διήμερο μην κάνετε σκέψεις τοξικές σκέψεις για το ταίρι σας, Σκεφθείτε ότι η κάθε θυσία επιφέρει αποτελέσματα, αρκεί να υπάρχει κάποιος σωστός σκοπός πίσω από αυτήν. Πρέπει να χαλαρώσετε  και να αφήσετε τα πράγματα να εξελιχτούν μόνα τους . Μιλήστε με το συντροφικό σας ταίρι ανεβάστε την δονητική σας συχνότητα, προσαρμόστε τις σκέψεις και τα συναισθήματα σας. Αποφύγετε καταστάσεις χαμηλότερης δόνησής γιατί μόνο αρνητικότητα θα φέρουν. 

Τυχερό νούμερο ημέρας : 2

Ιχθύες: Η Κάρτα – Συγχώρεση 

ιχθύς- ζώδια - προβλέψεις 2019

 Αυτό το Σαββατοκύριακο νιώθετε να σας τρώει η ρουτίνα ενώ εσείς θα θέλετε να κάνετε αλλαγές στην ζωή σας. Προσέξτε μόνο αν είσαστε δεσμευμένοι θυμηθείτε  την παρουσία των Αγγέλων, του Δημιουργού, την Αγάπη τους, την υπομονή τους και το μεγαλείο τους στην προσωπική σας ζωή. Δείξτε αγάπη στο ταίρι σας και  μοιραστείτε μαζί τις ανησυχίες, τους φόβους που υπάρχουν στην ψυχή σας. Οραματιστείτε την σχέση σας με αγάπη και Φως και όλα μπορούν να γίνουν καλύτερα αρκεί να το θέλετε. 

Τυχερό νούμερο ημέρας :  3

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles