Οι κάρτες Ταρώ λένε | Σεπτέμβριος 2020

Οι κάρτες Ταρώ λένε | Σεπτέμβριος 2020 Μέσα στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες μπορεί κάποιος να μάθει κάθε τι που τον απασχολεί με αξιοπιστία και ακρίβεια! Οι Μελλοντολόγοι του Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες με επικεφαλής το Μέντιουμ Άρη Κάππα σας περιμένουν. Καθημερινά στο κατάστημα ή ακόμα και τηλεφωνικά για όλη την Ελλάδα και τον Κόσμο!

Οι κάρτες Ταρώ λένε | Σεπτέμβριος 2020

Οι κάρτες Ταρώ λένε | Σεπτέμβριος 2020 | Ζώδιο Κριός

Ζώδιο Κριός 2020

Οι συγκεντρώσεις στο σπίτι σας ή οι επισκέψεις σε συγγενείς ή φίλους θα οδηγήσουν σε διαφωνίες σχετικά με διαφορετικά θέματα για καθέναν από εσάς που σχετίζονται με τα γεγονότα στη χώρα όπου ζείτε. Κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα, αποφύγετε οποιαδήποτε μορφή χειραγώγησης ή κόλπα σε άτομα από το σπίτι σας ή το στενό οικογενειακό περιβάλλον. Ο Σεπτέμβριος θα είναι ένας ευοίωνος μήνας όσον αφορά το οικονομικό σας εισόδημα και τις ενέργειες από τις οποίες θα περιμένετε οικονομική σταθερότητα. Κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα, πολλοί θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν μια πιο ευνοϊκή συμφωνία ή να βρουν μια εργασία με καλύτερη αμοιβή.

Τυχερός αριθμός: 2

Οι κάρτες Ταρώ λένε | Σεπτέμβριος 2020 | Ζώδιο Ταύρος

Ζώδιο Ταύρος 2020

Για εσάς που έχετε γεννηθεί στο ζώδιο του Ταύρου, μπορεί να υπάρχουν απροσδόκητα έξοδα, πληρωμές που δεν είχαν συμπεριληφθεί στον προϋπολογισμό σας εκ των προτέρων. Τον Σεπτέμβριο, αποφύγετε διάφορες επικίνδυνες ενέργειες και κινήσεις που σχετίζονται με χρήματα. Κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα, οι φίλοι σας θα προσελκύσουν την προσοχή σας με μία κατάσταση και ο στόχος τους μπορεί να είναι να χειραγωγήσουν τη γνώμη σας. Θα θέλουν να σας ενθαρρύνουν να προβείτε σε ενέργειες που δεν αποδέχεστε, που απορρίπτετε ή που καταλαβαίνετε κατά βάθος ότι δεν είναι σωστές.

Τυχερός αριθμός: 3

Οι κάρτες Ταρώ λένε | Σεπτέμβριος 2020 | Ζώδιο Δίδυμος

Ζώδιο Δίδυμος 2020

Κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα, αγαπητοί Δίδυμοι, ενδέχεται να προκύψουν προβλήματα υγείας που θα έχουν να κάνουν με ένα χρόνιο πρόβλημα υγείας. Πιθανότατα, αυτό το πρόβλημα θα προκύψει ξανά λόγω ελλιπούς θεραπείας, λανθασμένου τρόπου ζωής κ.λπ. Διαφορετικές συνθήκες και άτομα θα καθυστερήσουν αυτόν τον μήνα ή θα αναβάλουν τις διάφορες δεσμεύσεις σας για αόριστο χρονικό διάστημα. Ο Σεπτέμβριος θα είναι ένα σημείο καμπής για αυτούς που έχουν γεννηθεί στο ζώδιο των Δίδυμων. Θα συνειδητοποιήσετε ότι ορισμένα γεγονότα εξελίσσονται πολύ γρήγορα και πως δεν έχετε κανέναν έλεγχο σε αυτά.

Τυχερός αριθμός: 7

Οι κάρτες Ταρώ λένε | Σεπτέμβριος 2020 | Ζώδιο Καρκίνος

Ζώδιο Καρκίνος 2020

Τον Σεπτέμβριο, θα υπάρξουν κάποιες εντάσεις στην οικογένειά σας οι οποίες θα σχετίζονται με ένα αγόρι ή κάποιο άντρα. Τα προβλήματα που θα αντιμετωπίσετε αυτόν τον μήνα θα προκαλέσουν κάποια θέματα στην υγεία: πονοκεφάλους, αϋπνίες, αρρυθμίες, κατάθλιψη και πολλά άλλα. Θυμηθείτε ότι οποιοδήποτε από τα ζητήματα που θα προκύψουν στη ζωή σας αυτόν τον μήνα θα επιλυθεί με διπλωματία, τακτική και υπομονή. Τον Σεπτέμβριο, θα υπάρξουν άνθρωποι που θα μπορούν να σας ευχαριστήσουν, και πιθανότατα θα είναι οι συγγενείς ή οι φίλοι σας. Οι νέες γνωριμίες τον Σεπτέμβριο θα έχουν μια ενδιαφέρουσα εξέλιξη από τους άλλους μήνες του έτους.

Τυχερός αριθμός: 5

Μέντιουμ Άρης - Το καλύτερο μέντιουμ της Αθήνας
Το Μέντιουμ Άρης καθημερινά συνομιλεί με δεκάδες ανθρώπους. Συμβουλεύονται την ισχυρή του ενόραση. Δίνει λύσεις σε προσωπικά θέματα.

Οι κάρτες Ταρώ λένε | Σεπτέμβριος 2020 | Ζώδιο Λέων

Ζώδιο Λέων 2020

Ο Σεπτέμβριος θα είναι ένας καλός μήνας για τις οικονομικές σας υποθέσεις, ειδικά εκείνες που αφορούν τους λογαριασμούς του νοικοκυριού, τα οικογενειακά δάνεια, την υπογραφή μιας οικονομικής συμφωνίας και πολλά άλλα. Κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα, θα έχετε επίσης ορισμένες συγκεκριμένες προσδοκίες που, παρά τη σταθερότητα του χαρακτήρα σας, θα σας δημιουργήσουν άγχος ή φόβο και θα σας προκαλέσουν σε συγκρούσεις και αντιπαραθέσεις. Ενδέχεται να προκύψουν ανησυχίες σχετικά με την υγεία κάποιου συγγενή σας και την εξέλιξη της θεραπείας του. Η ερωτική σας σχέση αυτό το μήνα θα έχει τη δική της ανάπτυξη, καθώς συγκεκριμένα ορισμένες σχέσεις πρέπει να αποκατασταθούν με οποιοδήποτε κόστος.

Τυχερός αριθμός: 1

Οι κάρτες Ταρώ λένε | Σεπτέμβριος 2020 | Ζώδιο Παρθένος

Ζώδιο Παρθένος 2020

Κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα αγαπητοί Παρθένοι πολλοί θα παρευρεθείτε σε μια εκδήλωση ή θα λάβετε ειδήσεις σχετικά με μια δέσμευση ή γάμο. Θα υπάρξουν εξελίξεις αυτόν τον μήνα σχετικές με κάποιες προηγούμενες εμπειρίες. Μπορεί να σχετίζονται με ψέματα, αρνητικές ενέργειες εναντίον σας που σας έχουν προκαλέσει δάκρυα, πόνο ή απογοήτευση. Τον Σεπτέμβριο, θα λάβετε κάποια καλά νέα, μια πρόσκληση ή μια προσφορά που θα σχετίζεται με ένα άτομο από την περιοχή σας. Είναι δυνατόν να συναντήσετε ένα νέο ερωτικό σύντροφο μέσω ενός ατόμου με το οποίο έχετε παρόμοια ενδιαφέροντα, ζείτε στην ίδια πόλη ή να έχετε κοινές επαγγελματικές (δημόσιες) επαφές. Η επιρροή ενός ξένου στη ζωή σας, που δεν πρόκειται να εμφανιστεί αυτόν τον μήνα, θα φέρει αλλαγές στην προσωπική, επαγγελματική ή δημόσια ζωή σας. Τον Σεπτέμβριο θα έχετε μια ευνοϊκή περίοδο για ταξίδια που σχετίζονται με ένα νέο σπίτι σε μια νέα περιοχή και άλλα.

Τυχερός αριθμός: 7

Οι κάρτες Ταρώ λένε | Σεπτέμβριος 2020 | Ζώδιο Ζυγός

Ζώδιο Ζυγός 2020

Κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα θα έχετε ανησυχίες ή δεσμεύσεις σχετικά με κληρονομική ιδιοκτησία ή με ένα σπίτι που είναι οικογενειακή σας ιδιοκτησία. Τα αποτελέσματα θα σας κάνουν υπερήφανους για αυτό που έχετε επιτύχει. Τον Σεπτέμβριο, μπορείτε να περιμένετε να σας επισκεφτούν ξαφνικά άτομα. Μπορεί να ανησυχούν για ένα γεγονός στη ζωή τους. Θα χρειαστούν πιθανώς βοήθεια, αν και μπορεί να ντρέπονται να σας ζητήσουν. Εάν έχετε οποιεσδήποτε προσδοκίες σχετικά με κάποιο ταξίδι αυτό το μήνα, αποφύγετε να επιβαρύνετε τον εαυτό σας με υπερβολικά μεγάλες ελπίδες. Θα υπάρξει κάποια αλλαγή στην οποία θα πρέπει να προσαρμοστείτε γρήγορα. Ο Σεπτέμβριος θα είναι ένας ιδιαίτερα ικανοποιητικός μήνας για όσους από εσάς ξέρετε πώς να μείνετε σε καλή φυσική και συναισθηματική κατάσταση. Σίγουρα δεν θα χάσετε καμία ευκαιρία να κάνετε ένα σημαντικό βήμα προς τα εμπρός.

Τυχερός αριθμός: 4

Οι κάρτες Ταρώ λένε | Σεπτέμβριος 2020 | Ζώδιο Σκορπιός

Ζώδιο Σκορπιός 2020

Εάν έχετε γεννηθεί στο ζώδιο του Σκορπιού, τον Σεπτέμβρη πολλοί από εσάς θα ενθουσιαστούν συναισθηματικά με την εμφάνιση μιας νέας ερωτικής σχέσης. Η συμβουλή μου είναι να προσέχετε με ποιον μοιράζεστε τα προσωπικά μυστικά και τις εμπειρίες σας. Δεν απολαμβάνουν όλοι γύρω σας την αγάπη σας με ειλικρίνεια. Τον Σεπτέμβριο θα έχετε συναντήσεις και συγκεντρώσεις που απαιτούν την αγορά ενός δώρου, λουλουδιών ή άλλης ειδικής προετοιμασίας. Αυτό το μήνα θα συναντήσετε ένα άτομο που θα έχει μια ενδιαφέρουσα προσφορά ή νέα για εσάς. Μια απροσδόκητη διαμάχη θα προκύψει αυτό το μήνα, μια διαμάχη που θα σχετίζεται με κάποιο τρόπο με τα χρήματα. Θα πρέπει να σκεφτείτε πιο σοβαρά για το μέλλον του παιδιού σας ή άλλου συγγενή σας. Είναι δυνατό να συζητήσετε επιλογές ή ενέργειες που σχετίζονται με ακίνητα ή περιουσία που είναι στο όνομά τους, κ.λπ.

Τυχερός αριθμός: 6

Χαρτομαντεία μέσω email
Το Taroto Spells σου δίνει την δυνατότητα εύκολα και απλά να έχεις μια μελλοντική πρόβλεψη από το Μέντιουμ Άρη και την ομάδα του.

Οι κάρτες Ταρώ λένε | Σεπτέμβριος 2020 | Ζώδιο Τοξότης

Ζώδιο Τοξότης 2020

Εάν έχετε γεννηθεί στο ζώδιο του Τοξότη, τον μήνα Σεπτέμβριο μπορεί να προκύψει στη ζωή σας ένα μικρό φλερτ αυτόν τον μήνα, αλλά χωρίς σοβαρές προοπτικές. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή αυτόν τον μήνα στον οικογενειακό προϋπολογισμό σας και οτιδήποτε έχει σχέση με τα χρήματα. Προσοχή στην αυταπάτη ή στις ψεύτικες υποσχέσεις. Θα ζήσετε χαρά στο σπίτι σας που σχετίζεται με ένα απροσδόκητο γεγονός ή συγκέντρωση. Περιμένετε επισκέπτες στο σπίτι σας ή νέους ενοικιαστές (εάν νοικιάζετε ακίνητο). Κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα, θα υπάρξουν προβλήματα υγείας για έναν άνδρα, ο οποίος με τη σειρά του θα δείξει πείσμα ή φόβο για τη θεραπεία του.

Τυχερός αριθμός: 2

Οι κάρτες Ταρώ λένε | Σεπτέμβριος 2020 | Ζώδιο Αιγόκερως

Ζώδιο Αιγόκερως 2020

Εάν έχετε γεννηθεί στο ζώδιο του Αιγόκερω τον Σεπτέμβριο ένας φίλος ή συγγενής θα σας ζητήσει να κάνετε μια χάρη κάποιο άλλο άτομο. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, θα πρέπει να αναβάλλετε ή να αρνηθείτε να συμμετάσχετε σε μια συνάντηση. Είναι πιθανό ότι η προσοχή σας σε αυτό το σημείο θα επικεντρωθεί σε μια άλλη πιο σημαντική δέσμευση ή εκδήλωση. Περιμένετε μια χαρμόσυνη είδηση στο σπίτι που θα έρθει από μακριά. Μια απρόσμενη κατάσταση θα σας κάνει να σκεφτείτε πράγματα που συμβαίνουν συχνά στη ζωή μας, αλλά για τα οποία είστε πάντα απροετοίμαστοι. Ένα τέτοιο γεγονός μπορεί να σας προκαλέσει να συνομιλήσετε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα σχετικά με ορισμένα σημαντικά ζητήματα. Οι γυναίκες Αιγόκεροι θα μπορούν να περιμένουν μια νέα δουλειά ή ένα σημαντικό γεγονός στην οικογένεια.

Τυχερός αριθμός: 4

Οι κάρτες Ταρώ λένε | Σεπτέμβριος 2020 | Ζώδιο Υδροχόος

Ζώδιο Υδροχόος 2020

Τον Σεπτέμβριο θα δημιουργήσετε νέες εικονικές γνωριμίες ή επαφές με άτομα από άλλες περιοχές ή χώρες. Κάποιες από αυτές θα εξελιχθούν σε πολύ σημαντικές φιλίες για εσάς. Περιμένετε μια πρόσκληση από φίλους για κάποια εξόρμιση, εκδρομή ή κάτι αντίστοιχο.  Κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα θα μπορείτε να κερδίσετε χρήματα για τα οποία είχατε κάποια εμπόδια μέχρι τώρα. Συνολικά, ο Σεπτέμβριος θα είναι ένας πολύ συναισθηματικός μήνας για εσάς. Θα υπάρξουν σύντομες στιγμές φόβου ή πανικού, αλλά θα έχετε στιγμές χαράς και θα είστε σε θέση να καταφέρετε καταφέρετε επιτυχία. Πάνω απ ‘όλα, ωστόσο, να προσέχετε κάποιες πράξεις πονηριάς ή χειραγώγησης, καθώς και τους ζηλότυπους ανθρώπους.

Τυχερός αριθμός: 5

Οι κάρτες Ταρώ λένε | Σεπτέμβριος 2020 | Ζώδιο Ιχθύς

Ιχθύς προβλεψεις 2020

Κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα θα έχετε πιο τεταμένες και περίπλοκες σχέσεις με ανθρώπους γεννημένους στο ζώδιο του Ζυγός, των Διδύμων ή του Υδροχόου. Ο λόγος για τέτοια συναισθήματα μπορεί να είναι η υπερβολική ευαισθησία, η ανασφάλεια, η έλλειψη εμπιστοσύνης και πολλά άλλα. Τον Σεπτέμβριο, θα προβληματιστείτε από κάποιες δυσάρεστες ειδήσεις που σχετίζονται με κάποιον άντρα που γνωρίζετε. Αυτός ο μήνας θα είναι ευνοϊκός για την εργασία ή την επιχείρησή σας, ειδικά αν σχετίζεται με ταξίδια, διαμονή σε άλλη πόλη ή χώρα κ.λπ. Υπάρχει δυνατότητα ενός κέρδους χρημάτων από κάποιο ίδρυμα ή υπηρεσία που δεν βρίσκεται στην πόλη σας κ.λπ. Πολλοί άνδρες θα βιώσουν χωρισμό από έναν φίλο για διάφορους λόγους ζωής.

Τυχερός αριθμός: 1

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles