Οι κάρτες Ταρώ λένε | Μάιος 2020

Οι κάρτες Ταρώ λένε | Μάιος 2020 Μέσα στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες μπορεί κάποιος να μάθει κάθε τι που τον απασχολεί με αξιοπιστία και ακρίβεια! Οι Μελλοντολόγοι του Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες με επικεφαλής το Μέντιουμ Άρη Κάππα σας περιμένουν. Καθημερινά στο κατάστημα ή ακόμα και τηλεφωνικά για όλη την Ελλάδα και τον Κόσμο!

Οι κάρτες Ταρώ λένε | Μάιος 2020

Οι κάρτες Ταρώ λένε | Μάιος 2020 | Ζώδιο Κριός

Ζώδιο Κριός 2020

Η τύχη θα είναι με το μέρος σας με πολλούς τρόπους εφόσον δεν την καταχραστείτε. Μια αλλαγή στην οικογένεια, την εργασία ή την προσωπική σας ζωή θα εξελιχθεί αργά μέσα στο επόμενο διάστημα.  Αυτός ο μήνας ίσως σας προβληματίσει με νέα σχετικά με την υγεία ενός προσώπου από το περιβάλλον σας. Αλλά τα πράγματα δεν θα είναι τραγικά και θα απαιτήσουν χρόνο και προσοχή για την κατάλληλη θεραπεία. Καλό θα ήταν να μην σκέφτεστε μόνο το προσωπικό σας όφελος και το τι είναι σημαντικό μόνο για εσάς. 

Τυχερός αριθμός: 3

Οι κάρτες Ταρώ λένε | Μάιος 2020 | Ζώδιο Ταύρος

Ζώδιο Ταύρος 2020

Μέσα σε αυτό το μήνα θα είναι πολύ σημαντικό για εσάς να καταλάβετε την αλήθεια σχετικά με ένα ψέμα που έχει ειπωθεί από ένα πρόσωπο με το οποίο δεν ζείτε μαζί. Αν και αυτό το γεγονός έχει να κάνει με το παρελθόν θα θέλετε να πάρετε απαντήσεις πάνω σε κάποια ερωτήματα τα οποία είναι σημαντικά για εσάς. Αυτό το μήνα η πιο σημαντική επιτυχία για εσάς θα έχει να κάνει με οικονομικά θέματα ή θέματα περιουσίας. Είναι πολύ πιθανό να δεχτείτε κάποια απρόσμενα χρήματα ή άλλες χρήσιμες οικονομικές δραστηριότητες. Οι Ταυρίνες θα απολαύσουν μια επιτυχία ή αναπάντεχο κέρδος. Θα νιώσετε κάποια δυνατά και αξέχαστα συναισθήματα. Οι άντρες Ταύροι θα έχουν έναν ευνοϊκό μήνα σχετικά με μια νέα και πολλά υποσχόμενη συναισθηματική ή επαγγελματική σχέση.

Τυχερός αριθμός: 1

Οι κάρτες Ταρώ λένε | Μάιος 2020 | Ζώδιο Δίδυμοι

Ζώδιο Δίδυμος 2020

Μέσα σε αυτό το μήνα οι δεσμευμένοι θα έχετε πολλές ελπίδες και ενέργεια ώστε να εξελίξετε την σχέση σας.  Η σχέση σας με ένα σύντροφο σε ζώδιο του Ταύρου, Παρθένου ή Αιγόκερου θα έχει μια απρόσμενη εξέλιξη. Αν έχετε σχέση με κάποιο άτομο γεννημένο στο ζώδιο των Ιχθύων, Καρκίνου ή Σκορπιού θα είναι δύσκολο να καταλάβετε τις προθέσεις του/της, και θα προκύψουν εντάσεις.  Αυτός ο μήνας θα αναγκάσει τους άντρες Ταύρους κάτω των 35 να δείξουν μεγαλύτερη προσοχή στα σχέδια και τους στόχους τους και να αφήσουν ότι δεν δίνει αρκετές ευκαιρίες. Μην σπαταλάτε το χρόνο σας σε πράγματα τα οποία δεν μπορείτε να επιτύχετε απλά και μόνο επειδή είναι το όνειρό σας. 

Τυχερός αριθμός: 5

τηλεφωνικές προβλέψεις
τηλεφωνικές προβλέψεις

Οι κάρτες Ταρώ λένε | Μάιος 2020 | Ζώδιο Καρκίνος

Ζώδιο Καρκίνος 2020

Θα πάρετε ευχαρίστηση από διάφορα νέα οικονομικής φύσης. Θα λάβετε χρήματα από την εργασία σας ή από κάποια άλλη πηγή. Θα εμφανιστούν νέες ευκαιρίες για κάποιο επιπλέον εισόδημα. Αυτό το μήνα θα εμπλακείτε σε ένα ξεχωριστό γεγονός στη ζωή μιας γυναίκας η οποία ζει σε άλλη πόλη ή χώρα. Θα είναι ένας πολύ ευνοϊκός μήνας για την ερωτική σας ζωή. Ειδικά αν το ταίρι σας ζει αυτή την περίοδο σε κάποια απόσταση από εσάς. Πρόκειται για ένα μήνα που θα σας φέρει συναντήσεις ή συζητήσεις οι οποίες θα είναι πολύ σημαντικές για το μέλλον της σχέσης σας. Οι άντρες Καρκίνοι θα χρειαστεί να προσέχετε τα προσωπικά σας υπάρχοντα από κλοπή ή άτομα με κακή πρόθεση. Ίσως χάσετε κάτι σημαντικό για εσάς ή ίσως γίνουν γνωστές κάποιες προσωπικές σας πληροφορίες. 

Τυχερός αριθμός: 7

Οι κάρτες Ταρώ λένε | Μάιος 2020 | Ζώδιο Λέων

Ζώδιο Λέων 2020

Είναι πολύ σημαντικό να αποφύγετε, αυτό το μήνα τα απαισιόδοξα συναισθήματα και τους φόβους σας. Αποφύγετε πισωγυρίσματα σε δυσάρεστες αναμνήσεις και εμπειρίες και μην εμπλακείτε με τοξικούς ανθρώπους. Γεγονότα σχετικά με τη γέννηση ενός παιδιού δεν θα σας εκπλήξουν, ωστόσο δεν θα συμβούν με τον τρόπο που περιμένατε. Αυτό το μήνα θα ακολουθήσετε τη ζωή ενός ανθρώπου γεννημένου σε ζώδιο του Καρκίνου, Σκορπιού ή Ιχθύ. Το άτομο αυτό θα βρίσκεται σε μια δύσκολη κατάσταση αναφορικά με κάποιες αποφάσεις που πρέπει να πάρει για το μέλλον του. Οι γυναίκες Λέοντες θα έχουν μια αγχωτική κατάσταση στο χώρο της εργασίας τους. Αυτή θα έχει σχέση με συνεργάτες ή πελάτες. Οι άντρες λέοντες άνω των 35 θα έχουν έναν ευοίωνο μήνα σχετικά με κάποια περιουσιακά έγγραφα τα οποία θα πρέπει να διευθετήσετε .

Τυχερός αριθμός: 2

Οι κάρτες Ταρώ λένε | Μάιος 2020 | Ζώδιο Παρθένος

Ζώδιο Παρθένος 2020

Αυτό το μήνα θα εκπλαγείτε ευχάριστα από κάποια χρήματα τα οποία θα έρθουν από μια γυναίκα. Μέσα σε αυτό το μήνα θα έχετε την ευχαρίστηση να γνωρίσετε νέους φίλους οι οποίοι θα έχουν θετική οπτική προς τη ζωή. Παραδόξως για εσάς ίσως αυτό συμβεί με άτομα σε ζώδιο του Ταύρου, Αιγόκερου ή Παρθένου. Από την άλλη η ερωτική σας ζωή θα είναι περίπλοκη. Ειδικά για εσάς οι οποίοι προσπαθείτε κρατήσετε μια δυσλειτουργική σχέση. Αυτά που θα μάθετε θα σας δώσουν μια αχτίδα ελπίδας πάνω σε κάτι το οποίο θεωρούσατε χαμένη υπόθεση. Αυτό το μήνα ένας χωρισμός από την οικογένειά σας είναι πιθανός λόγω κάποιου ταξιδιού ή κάποιου άλλου σοβαρού λόγου για ένα πρόσωπο από το οικογενειακό σας περιβάλλον. Οι γυναίκες Παρθένοι άνω των 35 θα καταφέρουν να ισορροπήσουν τα οικονομικά τους ή να λύσουν κάποια οικονομικά προβλήματα. 

Τυχερός αριθμός: 9

Οι κάρτες Ταρώ λένε | Μάιος 2020 | Ζώδιο Ζυγός

Ζώδιο Ζυγός 2020

Αυτή η περίοδος δημιουργεί μεγαλύτερο στρες στην καθημερινότητά σας. Οπότε η κινητοποίησή σας είναι πολύ βασική για να αντέξετε μια δύσκολη περίοδο. Το κακό με αυτό το μήνα είναι πως θα έχετε περισσότερα προβλήματα να λύσετε. Θα αντιμετωπίσετε περισσότερες δυσάρεστες καταστάσεις αλλά το καλό είναι πως όλα αυτά θα τελειώσουν σύντομα ή θα βρουν την λύση τους γρήγορα. Τα γεγονότα αυτού του μήνα θα έχουν στόχο να σας βοηθήσουν να πάρετε μια σημαντική απόφαση σχετικά με το μέλλον σας. Να διαχωρίσετε τα πράγματα τα οποία υπήρξαν σημαντικά για εσάς στο παρελθόν και πράγματα τα οποία έχουν μέλλον στη ζωή σας. Σκεφτείτε σωστά ποιος θα πρέπει να μείνει μαζί σας, γιατί δεν μπορείτε να συνεχίσετε με αυτό το βάρος που έχετε αυτή τη στιγμή. Κατά τη διάρκεια του Μαΐου , μπορεί να συζητήσετε πολύ σημαντικές πράξεις και σχέδια τα οποία έχουν να κάνουν με αγορά ή πώληση ακινήτων. 

Τυχερός αριθμός: 4

Οι κάρτες Ταρώ λένε | Μάιος 2020 | Ζώδιο Σκορπιός

Ζώδιο Σκορπιός 2020

Αυτός θα είναι ένας ευοίωνος μήνας για ταξίδια, αλλά δυστυχώς κάποιοι από εσάς θα ταξιδέψετε για να επισκεφθείτε κάποιον άρρωστο ή θα κάνετε ένα ταξίδι για κάποια θεραπεία κ.α. Αυτό το μήνα η ερωτική σας ζωή δεν θα φέρει αναπάντεχες καταστάσεις. Ίσως όμως οι Σκορπίνες κάτω των 35 ίσως βιώσουν κάποιες σκηνές ζηλοτυπίας, ή ίσως το άλλο τους μισό προσπαθήσει να τους επιβληθεί! Οι άντρες άνω των 35 θα καταφέρουν πολλά, θα έχουν σημαντικές επιτυχίες, θα ξεκινήσουν καινούριες και πολλά υποσχόμενες δραστηριότητες ή σχέσεις. Ο μόνος κίνδυνος για εσάς έρχεται από την αδυναμία σας να δείτε την πραγματικότητα όπως είναι. Θα δημιουργείτε εσείς οι ίδιοι ψευδαισθήσεις ορισμένες φορές, ή θα έχετε υψηλές προσδοκίες. Οι γυναίκες Σκορπιοί θα έχουν τη χαρά να λάβουν κάποια πολυαναμενόμενα νέα ή επιτυχία στην οποία είχαν  επενδύσει πολύ χρόνο και ενέργεια. 

Τυχερός αριθμός: 6

Οι κάρτες Ταρώ λένε | Μάιος 2020 | Ζώδιο Τοξότης

Ζώδιο Τοξότης 2020

Κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα μην πάρετε οικονομικά ρίσκα και κάντε αγορές οι οποίες να μην είναι τόσο σημαντικές για εσάς ή την οικογένειά σας. Οι άντρες άνω των 35 οι οποίοι ίσως βρίσκονται σε κάποια δύσκολη οικονομική κατάσταση θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί. Αυτό το μήνα θα σας ξαφνιάσουν κάποια νέα σχετικά ένα πρόσωπο του οικογενειακού σας περιβάλλοντος και μια δυσάρεστη κατάσταση στο σπίτι του. Αυτά τα γεγονότα είναι πιθανό να είναι συναισθηματικά και σε καμία περίπτωση δεν μπορείτε να παρέμβετε. Η ανανέωση μιας παλιάς φιλίας ή γνωριμίας θα παίξει ένα θετικό ρόλο στη ζωή σας αυτό το μήνα. Αυτός ο μήνας θα  βοηθήσει τις νεαρές Τοξοτίνες οι οποίες θα είναι τυχερές με τις οικονομικές υποθέσεις και την υλοποίηση διαφόρων σημαντικών σχεδίων.

Τυχερός αριθμός: 1

προβλεψη χαρτομαντείας με εκκρεμες

Οι κάρτες Ταρώ λένε | Μάιος 2020 | Ζώδιο Αιγόκερως

Ζώδιο Αιγόκερως 2020

Αυτό το διάστημα θα έχετε μια δυσάρεστη συζήτηση με μια γυναίκα με την οποία θα γίνει ξεκάθαρο πως το να προσπαθήσει να χειραγωγήσει τις αποφάσεις ή τη ζωή σας είναι άσκοπο. Αυτή είναι μια πολύ ευοίωνη περίοδος για ταξίδια. Ειδικά αν τα σχέδιά σας έχουν να κάνουν με την μετακόμισή σας σε ένα άλλο μέρος για λόγους εργασίας ή τη δημιουργία καινούριας οικογένειας με ένα ταίρι από άλλη πόλη ή χώρα. Γενικά αυτή την περίοδο οι γυναίκες Αιγόκεροι θα μπορούν να περιμένουν μια ευνοϊκή εξέλιξη των επαγγελματικών ή επιχειρηματικών σχέσεών τους με ανθρώπους που μένουν κοντά ή και μακριά. Οι άνδρες Αιγόκεροι θα πρέπει να είναι έτοιμοι για απρόσμενες επισκευές στο σπίτι ή στην ιδιοκτησία τους.

Τυχερός αριθμός: 5

Οι κάρτες Ταρώ λένε | Μάιος 2020 | Ζώδιο Υδροχόος

Ζώδιο Υδροχόος 2020

Για εσάς τους Υδροχόους αυτό το μήνα μπορεί να προκύψουν δυσάρεστες ή περίπλοκες καταστάσεις οι οποίες δεν πρέπει να σας ξαφνιάσουν.  Ίσως έχετε ένα προαίσθημα αυτού που πρόκειται να έρθει αλλά να ελπίζετε σε μια πιθανότητα ή ενέργεια από την μεριά σας ώστε να αλλάξετε την κατάσταση. Αυτή την περίοδο θα νιώσετε ευχαρίστηση με κάποια οικονομικά νέα ενός ατόμου στο ζώδιο του Αιγόκερω, Ταύρου ή Παρθένου ή θα λάβετε χαρμόσυνα νέα σχετικά με χρήματα και ένα συγγενή σας στα παραπάνω ζώδια. Αυτό το μήνα θα χρειαστεί να αγοράσετε ένα δώρο για έναν άντρα και να σχεδιάσετε μια συγκέντρωση σχετική με αυτό. Οπότε θα προσκληθείτε ή θα ζητήσουν τη συγκατάθεσή σας για αυτό. Αυτή την περίοδο θα σας απασχολήσει η υγεία κάποιου κοντινού σας προσώπου, φίλου ή συγγενή ο οποίος ζει κοντά σας. 

Τυχερός αριθμός: 9

Οι κάρτες Ταρώ λένε | Μάιος 2020 | Ζώδιο Ιχθύς

Ιχθύς προβλεψεις 2020

Αυτή την περίοδο θα εκπλαγείτε από κάποια νέα σχετικά από μία γυναίκα άνω των 35 σχετικά με οικονομικά ζητήματα. Αυτό το μήνα θα έχετε κάποια ευχάριστα νέα σχετικά σχετικά με μέλλουσα μητρότητα ή τη γέννηση ενός αγοριού. Οι νεαροί Ιχθύες μπαμπάδες θα μείνουν γοητευμένοι από τις πρώτες επιδόσεις των παιδιών τους, τα ταλέντα κι τις δεξιότητες που θα δείξουν. Αυτός θα είναι ένας ευοίωνος μήνας για να πάρετε σημαντικές αποφάσεις οι οποίες θα αλλάξουν τη ζωή σας οι οποίες θα λάβουν χώρα μέσα στο 2020. Θα είναι ένας ενδιαφέροντας, επιτυχημένος και παραγωγικός μήνας στην καριέρα των νεαρών γυναικών του ζωδίου των Ιχθύων. Θα καταφέρουν πολλά, το ξεκίνημα μιας νέας δουλειά, επιτυχία σε διάφορες παρουσιάσεις, συνεντεύξεις για δουλειά και δημόσιες εμφανίσεις.

Τυχερός αριθμός: 7

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles