Οι κάρτες Ταρώ λένε | Ιούνιος 2020

Οι κάρτες Ταρώ λένε | Ιούνιος 2020 Μέσα στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες μπορεί κάποιος να μάθει κάθε τι που τον απασχολεί με αξιοπιστία και ακρίβεια! Οι Μελλοντολόγοι του Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες με επικεφαλής το Μέντιουμ Άρη Κάππα σας περιμένουν. Καθημερινά στο κατάστημα ή ακόμα και τηλεφωνικά για όλη την Ελλάδα και τον Κόσμο!

Οι κάρτες Ταρώ λένε | Ιούνιος 2020

τηλεφωνικές προβλέψεις
τηλεφωνικές προβλέψεις

Οι κάρτες Ταρώ λένε | Ιούνιος 2020 | Ζώδιο Κριός

Ζώδιο Κριός 2020

Φίλοι Κριοί, οι προσδοκίες σας για τον Ιούνιο θα εξαρτηθούν από πολλά γεγονότα που θα σχετίζονται με την οικογένειά σας. Πάνω από όλα θα νιώσετε ιδιαίτερα συναισθήματα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Αυτό το μήνα θα έχετε σημαντικές συζητήσεις, συναντήσεις ή συγκεντρώσεις που θα καθορίσουν πολλά από τα σχέδια για το 2020. Τον Ιούνιο ίσως έρθετε σε διαφωνία ή σύγκρουση με κάποιον που ζει σε άλλη πόλη ή χώρα. Αυτές οι εντάσεις θα προκύψουν σχετικά με ένα ταξίδι  που εσείς ή κάποιος από την οικογένεια σας σχεδιάζει να κάνει τους επόμενους μήνες. Αυτή την περίοδο, αναμένετε χαρά στο σπίτι σας, η οποία θα έχει σχέση με μια γιορτή ή επιτυχία ενός συγγενή. Αυτός θα είναι ο ιδανικός μήνας για κάποια μετακόμιση ή για να αλλάξετε τη διακόσμηση του σπιτιού σας. 

Τυχερός αριθμός: 5

Οι κάρτες Ταρώ λένε | Ιούνιος 2020 | Ζώδιο Ταύρος

Ζώδιο Ταύρος 2020

Αυτό το μήνα, Ταύροι, θα συζητήσετε οικονομικά θέματα και ευκαιρίες με άτομα της οικογένειάς σας ή φίλους. Μια δυσάρεστη κατάσταση που προέκυψε πριν από κάποιο διάστημα θα συνεχίζει να σας απασχολεί και τον Ιούνιο. Ωστόσο, τα πράγματα σταδιακά θα αρχίσουν να εξελίσσονται προς μια πιο ευνοϊκή κατεύθυνση. Θα έχετε την τύχη με το μέρος σας ώστε να λύσετε ένα δυσάρεστο πρόβλημα. Αυτό το μήνα μπορείτε να περιμένετε πως θα λάβετε χρήματα ή κάποια προνόμια από μια γυναίκα. Κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα, θα είναι σημαντικό για εσάς να καταλάβετε την αλήθεια σχετικά με ένα ψέμα από μεριάς ενός ατόμου με το οποίο δεν ζείτε μαζί. Αν και τα γεγονότα σχετίζονται με το παρελθόν σας, θα θέλετε απαντήσεις σε κάποια ερωτήματα που είναι σημαντικά για εσάς. 

Τυχερός αριθμός: 7

Οι κάρτες Ταρώ λένε | Ιούνιος 2020 | Ζώδιο Δίδυμος

Ζώδιο Δίδυμος 2020

Φίλοι Δίδυμοι, αυτό το μήνα θα έχετε περισσότερη ελευθερία να αναπτύξετε τις οικονομικές σας υποθέσεις. Τον Ιούνιο θα μπορέσετε να επιτύχετε σημαντική επιτυχία αν παραμείνετε πρακτικοί στις αποφάσεις σας σχετικά με συγκεκριμένα καθήκοντα. Κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα, αποφύγετε το περιττό άγχος ή πανικό σχετικά με το μέλλον. κινδυνεύετε να φανείτε άδικοι στις σχέσεις σας με τους αγαπημένους σας. Αυτή την περίοδο θα δεχτείτε κάποια σημαντικά νέα από μια γυναίκα η οποία μένει σε άλλη πόλη ή χώρα. Αυτά τα νέα δεν θα είναι μόνο ιδιαίτερα αλλά θα αλλάξουν τη δική σας ή τη δική της ζωή. Ο Ιούνιος θα είναι ένας καλός μήνας για ταξίδια για τους νεαρούς άντρες Διδύμους. 

Τυχερός αριθμός: 4

Μέντιουμ Άρης - Το καλύτερο μέντιουμ της Αθήνας
Το Μέντιουμ Άρης καθημερινά συνομιλεί με δεκάδες ανθρώπους. Συμβουλεύονται την ισχυρή του ενόραση. Δίνει λύσεις σε προσωπικά θέματα.

Οι κάρτες Ταρώ λένε | Ιούνιος 2020 | Ζώδιο Καρκίνος

Ζώδιο Καρκίνος 2020

Για εσάς τους γεννημένους στον Καρκίνο, ο Ιούνιος θα απαιτήσει περισσότερη κατανόηση στις δυσκολίες κάποιου φίλου ή συγγενή. Φυσικά, παν μέτρον άριστον, δεν θα πρέπει να επιτρέψετε υπερβολικά συναισθήματα να επηρεάσουν την απόφαση ή τις πράξεις σας. Ο κύριος εχθρός αυτό το μήνα είναι πιθανότατα η κακή σας διάθεση. Τον Ιούνιο θα έχετε μια συνάντηση με μια γυναίκα η οποία ίσως σας επισκεφθεί στο σπίτι σας. Αυτό το άτομο θα σας βαρύνει με τα προσωπικά της προβλήματα, τα οποία είναι σοβαρά αλλά η λύση τους εξαρτάται εντελώς από εκείνη. Δυστυχώς, δεν αναγνωρίζει τα ίδια της τα λάθη ή την ανάγκη να αλλάξει συμπεριφορά. Κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα κάποια προβλήματα ενός κοντινού σας προσώπου θα χειροτερέψουν. Σε ένα σημείο βρίσκεστε σε ένα αδιέξοδο που δεν θα μπορείτε να βγείτε χωρίς απώλειες ή χωρισμό. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δώσετε στις σχέσεις σας με άντρες που ανήκουν στο ζώδιο του Κριού, του Λέοντα ή του Τοξότη

Τυχερός αριθμός: 3

Οι κάρτες Ταρώ λένε | Ιούνιος 2020 | Ζώδιο Λέων

Ζώδιο Λέων 2020

Τον Ιούλιο, φίλοι Λέοντες, θα χρειαστεί να δείξετε μεγαλύτερη ανεξαρτησία στις πράξεις σας, ιδιαίτερα αν πρέπει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις ή να ξεκινήσετε μια καινούρια επιχείρηση. Διώξτε τους φόβους καθώς μπορούν να προκαλέσουν μικρές ή μεγάλες περιόδους αστάθειας. Αυτό το μήνα θα κάνετε νέες γνωριμίες με νεότερους ανθρώπους ή με συνομηλίκους σας. Τον Ιούνιο θα σκεφτείτε και πιθανότατα θα σχεδιάσετε στο σπίτι σας. Αυτές οι αλλαγές θα έχουν να κάνουν με αγορές καινούριων επίπλων ή αντικειμένων που θα είναι σημαντικά για εσάς. Είναι πιθανό η αξία τους θα απαιτήσουν από εσάς καλύτερο σχεδιασμό ώστε να αποφύγετε τυχόν δυσκολίες. Αυτό το μήνα θα εμφανιστεί μια ευκαιρία να συγκεντρωθείτε με φίλους ή συγγενείς σχετικά με μια γιορτή που σχετίζεται με ένα άτομο του ζωδίου του Αιγόκερω, του Παρθένου ή του Ταύρου.

Τυχερός αριθμός: 6

Οι κάρτες Ταρώ λένε | Ιούνιος 2020 | Ζώδιο Παρθένος

Ζώδιο Παρθένος 2020

Για εσάς τους Παρθένους ο Ιούνιος θα χρειαστεί να προσαρμοστείτε πιο γρήγορα στις αλλαγές που πρόκειται να έρθουν. Αυτό μπορεί να συμπεριλαμβάνει και καινούριους ανθρώπους που θα εμφανιστούν στη ζωή σας. Προσπαθείστε να χτίσετε φιλίες, όχι να τις γκρεμίσετε. Η υπερβολική ευαισθησία σας αυτό το μήνα θα σας βλάψει, καθώς και κάθε αμέλεια να εκπληρώσετε τις ευθύνες σας. Αποφύγετε να εξαπατήσετε ή να πείτε ψέματα σε κάποια άτομα, μην κάνετε τη ζωή σας πικρή. Αυτός είναι ένας μήνας μέσα στον οποίο οι αλλαγές που θα υπάρξουν στη ζωή σας δεν θα είναι τυχαίες. Μπορεί να είναι το ξεκίνημα για κάτι πολύ καλό για εσάς, αν έχετε περισσότερη πίστη στο τι θα σας δώσει η ζωή. Μην αγνοείτε τα λόγια και τις συμβουλές ανθρώπων γεννημένων σε ζώδιο του Ζυγού, του Υδροχόου ή του Δίδυμου.

Τυχερός αριθμός: 4

προβλεψη χαρτομαντείας με εκκρεμες

Οι κάρτες Ταρώ λένε | Ιούνιος 2020 | Ζώδιο Ζυγός

Ζώδιο Ζυγός 2020

Φίλοι Ζυγοί, μέσα στον Ιούνιο θα έχετε πολλούς λόγους να απολαύσετε τη ζωή και να δείτε το μέλλον με περισσότερη θετικότητα. Αποφύγετε το άγχος γιατί στη ζωή όλα εξελίσσονται με τον τρόπο τους, ασχέτως των φόβων σας. Το να ζηλεύετε ή να θυμώνετε μπορεί να να φέρει σημαντικά προβλήματα στις σχέσεις σας. Τον Ιούνιο θα καταφέρετε να ξεφύγετε από μια κατάσταση που σχετίζεται με κάποια άσχημα σχόλια που κάνατε. Αυτό το μήνα, όσο λιγότερο μιλάτε,, τόσο σημαντικότερη μπορεί να είναι η επιτυχία που θα καταφέρετε. Αυτός ο μήνας θα βοηθήσει στην επιτυχή εξέλιξη των σχεδίων σας, τα οποία αναμένετε να αλλάξουν τη ζωή σας προς το καλύτερο. Αυτές οι ευκαιρίες που θα σας εμφανιστούν αυτό το μήνα δεν πρέπει να σας κάνουν να πιστεύετε πως θα γίνεται πάντα έτσι. Θα πρέπει να τις αξιολογείτε προσεκτικά όταν σας δίνονται. 

Τυχερός αριθμός: 9

Οι κάρτες Ταρώ λένε | Ιούνιος 2020 | Ζώδιο Σκορπιός

Ζώδιο Σκορπιός 2020

Για εσάς που έχετε γεννηθεί στο ζώδιο του Σκορπιού, η επιτυχία σας τον Ιούνιο θα βασίζεται στην υπομονή σας και την ικανότητά σας να οργανώνετε τα καθήκοντά σας ορθολογικά. Αποφύγετε να είστε πολύ απαιτητικοί από τους αγαπημένους σας ή τους συναδέλφους, καθώς ούτε εσείς είστε τέλειοι. Με το να γίνεστε δύστροποι όταν πρόκειται να πάρετε κάποιες σημαντικές αποφάσεις ή να ξεκινήσετε κάποιο νέο τόλμημα μπορεί να γυρίσει εναντίον σας. Τον Ιούνιο θα έχετε περισσότερα έξοδα από διάφορες υποχρεώσεις σας σχετικές με φόρους, τράπεζες κ.α. Αν έχετε τη δική σας επιχείρηση αυτό το μήνα μπορείτε να κάνετε κάποιες μεγαλύτερες επενδύσεις ή έξοδα. Οι υποχρεώσεις σας θα απαιτήσουν να μείνετε αυστηροί στις προθεσμίες σας προκειμένου να αποφύγετε ανεπιθύμητες καταστάσεις. κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα θα μπορέσετε να ολοκληρώσετε μια συμφωνία ή κάποιου τύπου οικονομικά έγγραφα που είναι πολύ σημαντικά για την οικογένειά σας.

Τυχερός αριθμός: 8

Οι κάρτες Ταρώ λένε | Ιούνιος 2020 | Ζώδιο Τοξότης

Ζώδιο Τοξότης 2020

Εσείς, οι γεννημένοι στο ζώδιο του Τοξότη, θα αγωνιστείτε για περισσότερη ποικιλομορφία στη ζωή σας. Θα θελήσετε να μάθετε κάποιες καινούριες δεξιότητες, να ταξιδέψετε, να γνωρίσετε καινούρια μέρη και ανθρώπους. Αυτό που θα είναι σημαντικό για εσάς αυτό το μήνα είναι να μην καθυστερείτε τα καθήκοντα και τις δεσμεύσεις σας, καθώς αν το κάνετε μπορεί να σας προκαλέσει σημαντικά προβλήματα με τους άλλους ανθρώπους. Να είστε προσεκτικοί με το αλκοόλ γιατί μπορεί να υπάρξουν δυσάρεστες συνέπειες. Μην υποτιμάτε τη σημαντικότητα των επαγγελματικών καθηκόντων σας το μήνα Ιούνιο. Αυτό ισχύει κυρίως για τις Τοξοτίνες που μπορεί να κάνουν λάθη εξαιτίας απροσεξίας ή βιασύνης. Μια τέτοια κατάσταση μπορεί να θέσει σε κίνδυνο τη δουλειά σας. Αυτό το μήνα οι Τοξότες γονείς μπορεί να έχετε δυσάρεστες συγκρούσεις με τα παιδιά σας για θέματα σχετικά με τα χρήματα που ξοδεύουν ή που έχουν ήδη ξοδέψει για παράλογα πράγματα.

Τυχερός αριθμός: 2

Οι κάρτες Ταρώ λένε | Ιούνιος 2020 | Ζώδιο Αιγόκερως

Ζώδιο Αιγόκερως 2020

Φίλοι Αιγόκεροι η επιτυχία σας το μήνα Ιούνιο θα εξαρτηθεί από την αίσθηση ευθύνης προς τα καθήκοντα της οικογένειάς σας ή των αγαπημένων σας. Ακούσιες πράξεις από μεριάς σας μπορούν να δημιουργήσουν εμπόδια στις ζωές των ανθρώπων γύρω σας, τα οποία μπορεί να φανούν σαν εκδήλωση του δικού σας εγωισμού. Θα κερδίσετε εύκολα τη συμπάθεια των άλλων, αλλά εξίσου εύκολα μπορείτε να προκαλέσετε και τις υποψίες τους. Τον Ιούνιο θα είναι πιο δύσκολο για τις νεαρές γυναίκες Αιγόκερους, οι οποίες έχουν μαζέψει αρκετά προβλήματα να τα λύσουν μέσα στο μήνα. Η ζωή των ανδρών Αιγόκερων μπορεί από έξω να φαίνεται μονότονη και σχεδόν στάσιμη, αλλά στην πραγματικότητα θα υπάρξει μια σημαντική εξέλιξη στα σχέδια και τις ιδέες τους. 

Τυχερός αριθμός: 4

Οι κάρτες Ταρώ λένε | Ιούνιος 2020 | Ζώδιο Υδροχόος

Ζώδιο Υδροχόος 2020

Εσάς, τους γεννημένους στο ζώδιο του Υδροχόου, τα γεγονότα αυτού του μήνα θα δοκιμάσουν το πόση εμπειρία ζωής και σοφία έχετε μαζέψει ως τώρα. Το ίδιο και πόσο έχετε καταλάβει τη σημαντικότητα των μαθημάτων που το πεπρωμένο σας έχει δώσει. Αποφύγετε σαρκαστικά σχόλια, την καχυποψία απέναντι στις πράξεις άλλων καθώς αυτό θα σας αποξενώσει από τις σχέσεις που είχαν κάποιο νόημα στη ζωή σας. Προσπαθείστε πολύ να ελέγξετε τη νευρικότητά σας ώστε να μην σας προκαλέσει ανεπιθύμητες ενοχλήσεις στην καθημερινή σας ρουτίνα. Ο χωρισμός από μια γυναίκα είναι πιθανός τον Ιούνιο για διάφορους λόγους, συμπεριλαμβανομένης της διαφοράς χαρακτήρων. Πρόκειται για μια φιλική ή επαγγελματική σχέση, χωρίς να αποκλείεται μια απομάκρυνση με κάποιο οικογενειακό πρόσωπο. 

Τυχερός αριθμός: 1

Οι κάρτες Ταρώ λένε | Ιούνιος 2020 | Ζώδιο Ιχθύς

Ιχθύς προβλεψεις 2020

Εσείς, οι γεννημένοι στο ζώδιο των Ιχθύων, αυτό το μήνα θα έχετε την ευκαιρία να δείξετε τις πρακτικές σας ικανότητες. Την ικανότητά σας να κάνετε τη σωστή κρίση συγκεκριμένων καταστάσεων που θα εξαρτηθούν από την επιτυχία σας. Θα είναι πολύ σημαντικό αυτό το μήνα να μην προσπαθείτε για αναγνώριση με κάθε κόστος, αλλά κυρίως να είστε ικανοποιημένοι με τον εαυτό σας. Δώστε την ελευθερία στους ανθρώπους γύρω σας να εκφράζονται. Ο Ιούνιος φέρνει ένα δυσάρεστο γεγονός σχετικά με έναν άνθρωπο που γνωρίζετε, ένα σημαντικό άνθρωπο από το παρελθόν σας. Εάν βρίσκεστε ήδη σε μια δυσάρεστη κατάσταση με έναν άνδρα, πιθανότατα θα έχετε κάποιες προσδοκίες για την εξέλιξή αυτής της κατάστασης, αλλά αυτό που μπορεί να ειπωθεί με βεβαιότητα είναι ότι θα συνεχίσει να σας απασχολεί για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Τυχερός αριθμός: 6

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles