Οι κάρτες Ταρώ λένε | Αύγουστος 2020

Οι κάρτες Ταρώ λένε | Αύγουστος 2020 Μέσα στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες μπορεί κάποιος να μάθει κάθε τι που τον απασχολεί με αξιοπιστία και ακρίβεια! Οι Μελλοντολόγοι του Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες με επικεφαλής το Μέντιουμ Άρη Κάππα σας περιμένουν. Καθημερινά στο κατάστημα ή ακόμα και τηλεφωνικά για όλη την Ελλάδα και τον Κόσμο!

Οι κάρτες Ταρώ λένε | Αύγουστος 2020

Οι κάρτες Ταρώ λένε | Αύγουστος 2020 | Ζώδιο Κριός

Ζώδιο Κριός 2020

Για εσάς που έχετε γεννηθεί στο ζώδιο του Κριού τον Αύγουστο θα χρειαστεί να επενδύσετε περισσότερη ενέργεια και υπομονή για να ξεπεράσετε συναισθηματικές ή οικογενειακές παρεξηγήσεις ή προβλήματα. Θα είναι δύσκολο για όσους από εσάς έχετε ήδη βιώσει μια τέτοια κατάσταση ή ακόμη και κάποιο χωρισμό. Αυτό το μήνα, θα σας απασχολήσει η βελτίωση και η ισορροπία της σχέσης σας. Αυτός ο μήνας θα σας προσφέρει κάποιο όφελος για τις αλλαγές στο σπίτι, νέα έπιπλα και καινούριες αγορές, την αγορά νέου εξοπλισμού ή ρούχων χρησιμοποιώντας διάφορες προσφορές ή εκπτώσεις. Γενικά, η αγορά ή η ανανέωση του σπιτιού σας θα φέρει πολλά θετικά συναισθήματα σε αυτό.

Τυχερός αριθμός: 9

Οι κάρτες Ταρώ λένε | Αύγουστος 2020 | Ζώδιο Ταύρος

Ζώδιο Ταύρος 2020

Για εσάς που έχετε γεννηθεί στο ζώδιο του Ταύρου, θα υπάρξει κάποια δέσμευση τον Αύγουστο σχετικά με περιουσία που ανήκει σε εσάς ή σε κάποιον από την οικογένειά σας. Αυτόν τον μήνα, θα μιλήσετε με κάποια άτομα για γεγονότα που συμβαίνουν μακριά από εσάς, σε άλλη πόλη ή σε άλλη χώρα. Μπορεί να αφορούν κάποιους στενούς συγγενείς σας ή σημαντικά άτομα στη ζωή σας. Τα πράγματα εκεί θα είναι αρκετά μπερδεμένα ή πολύ συναισθηματικά σε αυτό το σημείο. Κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα, θα περιμένετε να έχετε μια συνομιλία με κάποιον με τον οποίο είχατε μια σχέση στο παρελθόν ή με την παρούσα ερωτική σας σχέση.

Τυχερός αριθμός: 7

Οι κάρτες Ταρώ λένε | Αύγουστος 2020 | Ζώδιο Δίδυμος

Ζώδιο Δίδυμος 2020

Για εσάς που έχετε γεννηθεί στο ζώδιο των Δίδυμων, αυτόν τον μήνα θα έχετε μια σοβαρή υποχρέωση που θα αφορά άτομα στην οικογένεια. Πρόκειται για άτομα που μένουν μάλλον σε άλλο σπίτι ή κάποια απόσταση από εσάς. Καταστάσεις που περιλαμβάνουν καθυστερημένες ή παρεξηγημένες σημαντικές πληροφορίες μεταξύ των μελών της οικογένειάς σας ή ατόμων στην οικογένειά σας, συγγενών και φίλων μπορεί να προκύψουν εύκολα. Κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα, πολλοί από εσάς θα εμπλακείτε σε οικονομικές σχέσεις με κάποιον που ζει σε άλλη πόλη ή νομό. Μπορεί να περιμένετε χρήματα, ένα οικονομικό έγγραφο ή μπορείτε να στείλετε τα χρήματα μόνοι σας.

Τυχερός αριθμός: 2

Οι κάρτες Ταρώ λένε | Αύγουστος 2020 | Ζώδιο Καρκίνος

Ζώδιο Καρκίνος 2020

Για εσάς που έχετε γεννηθεί στο ζώδιο του Καρκίνου, πολλοί από εσάς θα καταλήξετε σε ορισμένες επαγγελματικές δραστηριότητες τον Αύγουστο. Πιθανώς ο λόγος για αυτό θα είναι η σύναψη σύμβασης εργασίας, η ολοκλήρωση ενός συγκεκριμένου έργου, η απροθυμία να μείνετε στον τρέχοντα χώρο εργασίας σας κ.λπ. Όποια απόφαση κι αν πάρετε για να αλλάξετε αυτόν τον μήνα θα ανοίξετε νέες ευκαιρίες για εσάς στο προσεχές μέλλον. Τον Αύγουστο σίγουρα θα πρέπει να λάβετε σημαντικές αποφάσεις και να κάνετε τα πρώτα βήματα για μια αλλαγή. Μπορεί να υπάρχει μια απροσδόκητη επιθυμία για τέτοιες ενέργειες ή ξαφνικά γεγονότα που θα σας προκαλέσουν σε τέτοιες κινήσεις.

Τυχερός αριθμός: 5

Οι κάρτες Ταρώ λένε | Αύγουστος 2020 | Ζώδιο Λέων

Ζώδιο Λέων 2020

Για όσους γεννήθηκαν στο ζώδιο του Λέοντα, τον Αύγουστο θα είστε σε θέση να σημειώσετε σημαντική πρόοδο στην εργασία ή την επιχείρησή σας. Αυτός θα είναι ένας ευοίωνος μήνας στον οποίο θα μπορείτε να ξεκινήσετε ολοκαίνουργιες επιχειρήσεις. Αυτός ο μήνας περιλαμβάνει ειδήσεις και συναντήσεις με νέα άτομα. Η προσοχή αυτόν τον μήνα θα απαιτήσει την επιθυμία σας για διασκέδαση και απόλαυση που μπορεί να σας αποσπάσει από σημαντικούς στόχους της ζωής σας. Αποφύγετε καταστάσεις ανασφάλειας και φόβου που μπορούν να οδηγήσουν σε σύγχυση, λάθη και αδιέξοδο. Κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα, κοιτάξτε προσεκτικά τις λέξεις που γράφτηκαν από ένα άτομο που γεννήθηκε κάτω από το ζώδιο του Κριού, του Τοξότη ή του Λέοντα.

Τυχερός αριθμός: 4

Οι κάρτες Ταρώ λένε | Αύγουστος 2020 | Ζώδιο Παρθένος

Ζώδιο Παρθένος 2020

Για εσάς που έχετε γεννηθεί στο ζώδιο του Παρθένου, τον Αύγουστο θα εστιάσετε στην ευκαιρία να πραγματοποιήσετε ένα σημαντικό ταξίδι για εσάς. Κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα θα έχετε σημαντικές επαφές με άτομα από άλλες πόλεις ή χώρες. Κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα, να είστε προσεκτικοί, καθώς υπάρχει πιθανότητα κλοπής ή ατυχήματος στο σπίτι σας ή σε ένα ακίνητο που ανήκει στην οικογένειά σας. Αυτός θα είναι ένας δυσμενής ή δύσκολος μήνας για την επίλυση ενός προβλήματος στέγασης. Τον Αύγουστο, μπορείτε να περιμένετε καλά νέα σχετικά με τη σύλληψη ή τη γέννηση ενός παιδιού στον κύκλο συγγενών, φίλων ή γειτόνων σας. Θα ζήσετε την επιτυχία ή ένα χαρούμενο γεγονός στη ζωή ενός παιδιού ή ενός νεαρού ατόμου που σχετίζεται με την εκπαίδευση, την εξέλιξη ή την προσωπική ζωή.

Τυχερός αριθμός: 6

Χαρτομαντεία μέσω email

Οι κάρτες Ταρώ λένε | Αύγουστος 2020 | Ζώδιο Ζυγός

Ζώδιο Ζυγός 2020

Για όσους γεννήθηκαν στο ζώδιο του Ζυγού, τον Αύγουστο θα εκπλαγείτε ευχάριστα από γεγονότα ή συναντήσεις με ανθρώπους που μπορεί να είναι συγγενείς, φίλοι και άλλα. Κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα, πολλοί θα λάβουν μια προσφορά ή θα δεσμευτούν για μια ιδέα για μια νέα εργασία ή επιχείρηση. Μερικοί από εσάς θα απολαύσετε την αναγνώριση, τον έπαινο για μια καλή δουλειά. Τον Αύγουστο, περιμένετε μια έκπληξη στη δουλειά σας ή μια πρόταση για μια νέα δραστηριότητα που θα προέλθει από κάποιον που δεν ανήκει στον φιλικό σας κύκλο. Κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα υπάρχει κίνδυνος απώλειας ή ατυχήματος.

Τυχερός αριθμός: 3

Οι κάρτες Ταρώ λένε | Αύγουστος 2020 | Ζώδιο Σκορπιός

Ζώδιο Σκορπιός 2020

Εάν έχετε γεννηθεί στο ζώδιο του Σκορπιού, ο Αύγουστος μπορεί να είναι ένας σημαντικός μήνας για να καθορίσετε κάποια επερχόμενα γεγονότα ή αλλαγές μέχρι το τέλος της χρονιάς. Θα ζήσετε γεγονότα στη ζωή τη δική σας ή των αγαπημένων σας προσώπων που θα καθορίσουν την ανάγκη για γρήγορες αποφάσεις ή αλλαγές. Ένα σημαντικό ρόλο στις υποθέσεις σας αυτόν τον μήνα θα παίξει ένα άτομο που ζει ή εργάζεται σε άλλη πόλη ή χώρα. Αποφύγετε να έχετε οικονομικές σχέσεις με φίλους κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα. Υπάρχει κίνδυνος να χάσετε μια φιλία ή να αλλάξετε τη σχέση σας. Ίσως χρειαστεί να καλωσορίσετε επισκέπτες στο σπίτι σας που θα φτάσουν από διαφορετικές αποστάσεις.

Τυχερός αριθμός: 5

Οι κάρτες Ταρώ λένε | Αύγουστος 2020 | Ζώδιο Τοξότης

Ζώδιο Τοξότης 2020

Για όσους γεννήθηκαν στο ζώδιο του Τοξότη, ο Αύγουστος σας φέρνει μια ενδιαφέρουσα επαγγελματική συνάντηση, μια κατάσταση που σχετίζεται με την εργασία σας ή μια άλλη ευνοϊκή ευκαιρία σε αυτό το θέμα. Πρόκειται να συνομιλήσετε ή να επικοινωνήσετε με μια γυναίκα στην εργασία ή στην επιχείρηση. Είναι πιθανό αυτό να φέρει μια ενδιαφέρουσα πρόταση, πληροφορίες, μια νέα ιδέα, βοήθεια κ.λπ. Γενικά, αυτή η γυναικεία παρουσία στην επαγγελματική σας ζωή αυτόν τον μήνα θα είναι σημαντική για εσάς με πολλούς τρόπους. Κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα θα έχετε μια σύγκρουση με ένα άτομο που έχει έναν δύσκολο και ανυπόφορο χαρακτήρα.

Τυχερός αριθμός: 8

Οι κάρτες Ταρώ λένε | Αύγουστος 2020 | Ζώδιο Αιγόκερως

Ζώδιο Αιγόκερως 2020

Εάν έχετε γεννηθεί στο ζώδιο του Αιγόκερω, χρησιμοποιήστε τον ευνοϊκό μήνα Αύγουστο για να λύσετε σημαντικά προσωπικά σας προβλήματα. Τώρα μπορεί να βρεθείτε σε μια μεγάλη αυταπάτη, καθώς εξαπατηθείτε σε κάτι που κάποιος ήδη γνωρίζει πως δεν έχει καμία πιθανότητα να συμβεί. Τέτοια γεγονότα μπορεί να προκαλέσουν σημαντικές αλλαγές στις επαγγελματικές επαφές σας. Η εκπαίδευση ή η σταδιοδρομία ενός συγγενή ή φίλου σας θα αποτελέσει αντικείμενο σοβαρών συνομιλιών στο σπίτι σας. Μπορεί επίσης να κάνετε διάφορες ενέργειες, συναντήσεις, να κάνετε κάποια οικονομικά έξοδα και άλλα. Αυτό το μήνα θα έχετε μια συνάντηση με φίλους, όπου πιθανότατα θα γνωρίσετε νέους ανθρώπους.

Τυχερός αριθμός: 1

Οι κάρτες Ταρώ λένε | Αύγουστος 2020 | Ζώδιο Υδροχόος

Ζώδιο Υδροχόος 2020

Για όσους γεννήθηκαν στο ζώδιο του Υδροχόου, τον Αύγουστο θα υπάρξουν συναισθηματικές συναντήσεις και συγκεντρώσεις. Θα έχετε σχεδιάσει τα περισσότερα από αυτά, αλλά μερικά σίγουρα θα σας εκπλήξουν ή θα συμβούν απροσδόκητα. Τα καλά νέα, τα γεγονότα ή οι εμπειρίες δεν πρέπει να σας κάνουν να έχετε μεγάλη αυτοπεποίθηση στον ερωτικό τομέα. Μπορεί να υπάρχουν λεπτές στιγμές στην ερωτική σας ζωή τον Αύγουστο που θα επηρεάσουν αρνητικά τη σχέση σας. Κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα θα συζητήσετε και θα αποφασίσετε σημαντικά σχέδια για το σπίτι σας, πιθανότατα των οποίων η υλοποίηση θα ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του έτους. Εάν εμπλέκεστε σε μια υπόθεση ιδιοκτησίας, τότε η εξέλιξη αυτής της υπόθεσης αυτόν τον μήνα θα σας δώσει ελπίδα.

Τυχερός αριθμός: 4

Οι κάρτες Ταρώ λένε | Αύγουστος 2020 | Ζώδιο Ιχθύς

Ιχθύς προβλεψεις 2020

Εάν έχετε γεννηθεί στο ζώδιο των Ιχθύων, τον Αύγουστο θα παρευρεθείτε σε συναντήσεις και συγκεντρώσεις σε διάφορες περιπτώσεις. Οι περισσότερες από αυτές θα είναι με κάποιους συγγενείς σας που ζουν κοντά ή μακριά. Μια πρόταση που θα λάβετε αυτόν τον μήνα θα σας κάνει να το σκεφτείτε πριν πάρετε μια σημαντική απόφαση. Νέα άτομα στον κύκλο των φίλων, συναδέλφων ή γειτόνων σας θα έχουν ευεργετική επίδραση σε εσάς, δίνοντάς σας νέες γνώσεις για διάφορα πράγματα στη ζωή. Ο Αύγουστος δεν θα είναι ο καλύτερος μήνας για δραστηριότητες στο σπίτι. Ενδέχεται να έχετε μια απροσδόκητη επιπλοκή σχετικά με ένα έγγραφο που μπορεί να σας προκαλέσει κάποια δυσφορία ή άλλη δυσκολία.

Τυχερός αριθμός: 7

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles