Οι κάρτες Ταρώ λένε | Απρίλιος 2020

Οι κάρτες Ταρώ λένε | Απρίλιος 2020 Μέσα στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες μπορεί κάποιος να μάθει κάθε τι που τον απασχολεί με αξιοπιστία και ακρίβεια! Οι Μελλοντολόγοι του Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες με επικεφαλής το Μέντιουμ Άρη Κάππα σας περιμένουν. Καθημερινά στο κατάστημα ή ακόμα και τηλεφωνικά για όλη την Ελλάδα και τον Κόσμο!

Οι κάρτες Ταρώ λένε | Απρίλιος 2020

1Οι κάρτες Ταρώ λένε | Απρίλιος 2020 | Ζώδιο Κριός

Για εσάς τους Κριούς, ο Απρίλιος θα φέρει την ανάγκη να οργανώσετε τα σχέδιά σας καλά, καθώς υπάρχουν αρκετές σημαντικές ή αναπάντεχες γνωριμίες ή συναντήσεις που πρόκειται να σας συμβούν. Στις περισσότερες περιπτώσεις θα είναι αρκετά ευχάριστες καταστάσεις. Τέτοιες συναντήσεις ενδεχομένως να έχουν να κάνουν με κάποιο πρόσωπο γεννημένο στο ζώδιο του Τοξότη, του Ταύρου ή του Παρθένου. Οι νέες γνωριμίες που θα κάνετε αυτό το μήνα θα εξελιχθούν πολύ καλά και θα σας φέρουν χρήσιμες πληροφορίες και ευκαιρίες. Παρά τις εναλλαγές στην διάθεσή σας ή την απόκλιση από τις προσδοκίες σας σε συγκεκριμένα γεγονότα, αυτός ο μήνας θα είναι ένα σημαντικό ορόσημο στην ανοδική και καθοδική σας εξέλιξη. Με το να δέχεστε ανθρώπους και καταστάσεις όμως είναι θα ωφεληθείτε πολύ.

Τυχερός αριθμός: 5

2Οι κάρτες Ταρώ λένε | Απρίλιος 2020 | Ζώδιο Ταύρος

Αυτό το μήνα, Ταύροι, θα συζητήσετε οικονομικά θέματα και ευκαιρίες με συγγενείς ή ανθρώπους από τον κύκλο σας, με φίλους ή συνεργάτες. Μια δυσάρεστη κατάσταση που προέκυψε πριν λίγο καιρό θα συνεχίσει να σας προκαλεί προβλήματα και αυτό το μήνα. Ωστόσο τα πράγματα θα αρχίσουν σταδιακά να εξελίσσονται προς μια πιο θετική κατεύθυνση για εσάς. Θα έχετε την τύχη με το μέρος σας ώστε να λύσετε μια δυσάρεστη κατάσταση. Τον Απρίλιο, Ταύροι, μπορείτε να περιμένετε να λάβετε κάποια χρήματα ή άλλα προνόμια από μια γυναίκα. 

Τυχερός αριθμός: 7

3Οι κάρτες Ταρώ λένε | Απρίλιος 2020 | Ζώδιο Δίδυμος

Φίλοι Δίδυμοι θα έχετε μεγαλύτερη ελευθερία να εξελίξετε τις οικονομικές σας υποθέσεις αυτό το μήνα.  Θα καταφέρετε να πετύχετε σημαντική επιτυχία αν παραμείνετε πρακτικοί σχετικά με τις αποφάσεις που πρέπει να πάρετε ή σχετικά με συγκεκριμένα καθήκοντα. Κατά τη διάρκεια του Απριλίου αποφύγετε τα περιττά άγχη ή πανικό σχετικά με το μέλλον. Κινδυνεύετε να φανείτε άδικοι στις σχέσεις σας με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Αυτό το μήνα θα δεχτείτε σημαντικά νέα από μια γυναίκα η οποία ζει σε άλλη πόλη ή χώρα. Αυτά τα νέα δεν θα είναι μόνο σημαντικά αλλά θα αλλάξουν τη δική της ή τη δική σας ζωή. Αυτός ο μήνας ευνοεί τα ταξίδια για τις νεαρές γυναίκες στο ζώδιο των Διδύμων. Ενδέχεται, όμως, να χωρίσετε από κάποιο άτομο από τον κύκλο σας ή το φιλικό περιβάλλον σας. Σε κάποιες περιπτώσεις αυτός ο χωρισμός μπορεί να σχετίζεται με το τέλος σημαντικής πορείας αυτού του ατόμου. 

Τυχερός αριθμός: 3

ολοκληρωμένες προβλέψεις

4Οι κάρτες Ταρώ λένε | Απρίλιος 2020 | Ζώδιο Καρκίνος

Αυτός ο μήνας, φίλοι Καρκίνοι, θα σας προβληματίσει με προβλήματα και γεγονότα στη ζωή ενός κοντινού σας άντρα, που ωστόσο δεν θα σας εκπλήξουν επειδή για κάποιο λόγο το περιμένατε. Ίσως έχει να κάνει με την υγεία αυτού του ατόμου, τη δουλειά του ή την οικογένειά του.  Αυτό το μήνα θα έχετε την ανυπομονησία για ένα σημαντικό γεγονός το οποίο θα σχετίζεται με κάποιο άτομο γεννημένο στο ζώδιο του Κριού, Τοξότη ή Λέοντα. Θα προγραμματίσετε διάφορα γεγονότα τα οποία είναι σημαντικά για την οικογένειά σας. Είναι πιθανό να συναντηθείτε με συγγενείς ή φίλους στο σπίτι σας για μια σημαντική περίσταση. Κάποιος συγγενής γεννημένος σε ζώδιο του Καρκίνου, Ιχθύ ή Σκορπιού θα δώσει επίσης μια ευκαιρία για ξεχωριστές εμπειρίες. 

Τυχερός αριθμός: 6

5Οι κάρτες Ταρώ λένε | Απρίλιος 2020 | Ζώδιο Λέων

Αν είστε γεννημένοι στον αστερισμό του Λέοντα θα έχετε έναν ενδιαφέροντα, έντονο και συναισθηματικό μήνα με διάφορα νέα και γεγονότα τα οποία θα συμβούν μακριά από εσάς. Αυτά τα γεγονότα ίσως αφορούν συγγενικά σας πρόσωπα ή φίλους, αλλά ίσως έχουν ακόμα κοινωνική ή πολιτική σημασία. Ο Απρίλιος ευνοεί τα ταξίδια και κινήσεις σχετικά με την περιουσία σας. Θα σας δοθεί, αυτό το μήνα η δυνατότητα να βοηθήσετε μέσω συμβουλών, οικονομικά κ.α. ένα νεαρό πρόσωπο το οποίο προσπαθεί να λύσει κάποια σημαντικά προσωπικά προβλήματα. Η παρέμβασή σας σίγουρα θα είναι για καλό, αλλά μην κάνετε τίποτα πριν σας το ζητήσει το συγκεκριμένο πρόσωπο. Κάποια από τα δυσάρεστα γεγονότα αυτού του μήνα θα έχουν να κάνουν με προβλήματα υγείας ενός συγγενή ή φίλου η εξέλιξη του οποίου σας προβληματίζει. 

Τυχερός αριθμός: 2

6Οι κάρτες Ταρώ λένε | Απρίλιος 2020 | Ζώδιο Παρθένος

Για εσάς τους Παρθένους αυτός ο μήνας θα σας φέρει κάποιες αναπάντεχες καταστάσεις ή γεγονότα που θα σας εκπλήξουν, σχετικά με το σπίτι σας ή κάποιον από την οικογένειά σου. Κάποιες από τις εκπλήξεις αυτού του μήνα θα έχουν να κάνουν με άτομα σε ζώδιο του Υδροχόου, Ζυγού ή Διδύμων. Δεν υπάρχει κάποια ένδειξη πως αυτά τα γεγονότα θα είναι αρνητικά, αλλά πιθανότατα όλα αυτά να εξαρτώνται από την δική σας οπτική. Κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα θα έχετε μια δυσάρεστη συνάντηση η οποία θα σχετίζεται με μια πολύ σοβαρή συζήτηση. Αυτή η συνάντηση μπορεί να καταλήξει σε εντάσεις οπότε καλό θα ήταν να προσπαθήσετε να κινηθείτε διαφορετικά. Μια τέτοια κατάσταση θα δοκιμάσει τις διπλωματικές σας ικανότητες, και το κατά πόσο μπορείτε να περιμένετε και να καταλαβαίνετε την άποψη της άλλης πλευράς. 

Τυχερός αριθμός: 4

7Οι κάρτες Ταρώ λένε | Απρίλιος 2020 | Ζώδιο Ζυγός

Αν είστε γεννημένος στο ζώδιο του Ζυγού οπλιστείτε με υπομονή αυτό το μήνα, καθώς διάφορα γεγονότα ή πρόσωπα θα δημιουργήσουν εντάσεις ή θα σας επιβαρύνουν με περισσότερες ευθύνες. Κατά τη διάρκεια του Απριλίου θα νιώθετε συχνά μελαγχολικοί ή θα έχετε να αντιμετωπίσετε την κακή σας διάθεση. Δεν θα συμβούν όλα σύμφωνα με τα σχέδιά σας, αλλά σε ορισμένα πράγματα θα πρέπει να παραιτηθείτε. Αυτός ο μήνας θα είναι ευνοϊκός για την ανάπτυξη των προσωπικών σας δεσμεύσεων, την αναζήτηση μιας εργασίας με καλύτερες αποδοχές, ή επιπλέον εισόδημα. Η οικογενειακή επιχείρηση ή δουλειά από το σπίτι μπορεί να είναι ιδιαίτερα ευεργετικά. Αυτό το μήνα θα πρέπει να ξεπεράσετε μια αγχωτική κατάσταση στο σπίτι σας σχετική με μια σημαντική οικογενειακή συγκέντρωση ή οικογενειακό γεγονός. 

Τυχερός αριθμός: 1

8Οι κάρτες Ταρώ λένε | Απρίλιος 2020 | Ζώδιο Σκορπιός

Φίλοι Σκορπιοί, πρόκειται να βιώσετε κάποια γεγονότα αυτό το μήνα σχετικά κάποιο νεαρό άτομο στο φιλικό σας περιβάλλον ή με το παιδί κάποιου φίλου σας. Αυτά τα γεγονότα μπορεί να είναι είτε θετικά είτε δυσάρεστα και θα εξαρτηθούν από διάφορες άλλες περιστάσεις. Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θα βαρεθείτε αυτό το μήνα, καθώς θα γνωρίσετε αρκετά νέα άτομα και πολλοί άνθρωποι θα θελήσουν να έρθουν σε επαφή μαζί σας. Κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα θα έχετε κάποιες επαγγελματικές δεσμεύσεις με εκπροσώπους των ζωδίων του Ταύρου, του Τοξότη ή του Παρθένου οι οποίες θα έχουν καλή εξέλιξη. Νέες γνωριμίες με εκπροσώπους των ζωδίων του Καρκίνου, του Σκορπιού ή των Ιχθύων θα σας κάνουν καχύποπτους στην αρχή, πριν τους γνωρίσετε και τους αποδεχτείτε. Αυτό το μήνα θα παρακολουθήσετε κάποιο γεγονός στο οποίο θα σχετίζετε μια νέα γυναίκα γεννημένη στο ζώδιο του Ζυγού, των Διδύμων ή του Υδροχόου

Τυχερός αριθμός: 9

9Οι κάρτες Ταρώ λένε | Απρίλιος 2020 | Ζώδιο Τοξότης

Αν έχετε γεννηθεί στο ζώδιο του Τοξότη , θα υπάρξει ένταση στη σχέση σας με έναν άντρα αυτό το μήνα, ο οποίος θα πράξει χωρίς να λάβει υπόψη την εμπειρία ή τις συμβουλές των άλλων. Τα αρνητικά αποτελέσματα αυτών των γεγονότων ίσως επηρεάσουν την προσωπική ή επαγγελματική σας ζωή και ίσως είναι ο βασικός λόγος για τις θυμωμένες αντιδράσεις σας. Αυτό το μήνα θα προκύψουν προβλήματα στις συναισθηματικές σας σχέσεις με κάποιον με τον οποίο εργάζεστε ή που έχετε κοινό ή παρόμοιο επάγγελμα. Η σχέση σας ίσως γίνει γνωστή ή να προκαλέσει σχόλια. Όσοι από εσάς χρησιμοποιείτε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης θα δημιουργήσετε μια ενδιαφέρουσα γνωριμία με ένα πρόσωπο γεννημένο στο ζώδιο του Λέοντα, του Κριού ή του Τοξότη, η οποία, ακόμα και αν δεν εξελιχθεί σε κάτι σοβαρό, θα παραμείνει τουλάχιστον σαν φιλία. 

τηλεφωνικές προβλέψεις
τηλεφωνικές προβλέψεις

Τυχερός αριθμός: 5

10Οι κάρτες Ταρώ λένε | Απρίλιος 2020 | Ζώδιο Αιγόκερως

Για εσάς τους Αιγόκερους αυτή την εποχή θα έχετε πολύ γραφειοκρατία και άλλες παρόμοιες εκκρεμότητες τις οποίες θα φέρετε εις πέρας με μεγάλο άγχος ή ανυπομονησία. Αν επιτρέψετε την ένταση στην καθημερινότητά σας αυτό σίγουρα θα το νιώσουν και οι άλλοι μέσα από την ενόχλησή σας ή τις εκρήξεις σας.  Στα ερωτικά, τώρα, ο τεράστιος συναισθηματισμός θα έχει επίσης αρνητικό αντίκτυπο στις σχέση σας. Οι μικρές αιτίες που θα προκαλέσουν ανεπιθύμητες διαφωνίες και συγκρούσεις δεν θα πρέπει να σας εκπλήξουν. Αυτό που μπορώ να σας δώσω σαν συμβουλή είναι πως, με κάθε κόστος, προκειμένου να διατηρήσετε  τη συναισθηματική σας ισορροπία, να κρατήσετε μεγαλύτερο αυτοέλεγχο στα λόγια και τις ενέργειές σας. 

Τυχερός αριθμός: 2

11Οι κάρτες Ταρώ λένε | Απρίλιος 2020 | Ζώδιο Υδροχόος

Εσείς οι Υδροχόοι θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί αυτό το μήνα. Προσέξτε σχέδια που κάνετε για κάποιο ταξίδι ή για σχέδια που έχουν να κάνουν με ανθρώπους που μένουν κοντά σας ή και μακριά. Διάφορες καταστάσεις είναι πολύ πιθανό να προκύψουν των οποίων η υλοποίηση θα είναι περίπλοκη, προβληματική ή ασαφής ως σύνολο. Είναι πολύ πιθανό να εξαπατηθείτε από κάποιον ο οποίος ζει σε κάποια άλλη πόλη ή χώρα. Οπότε δεχτείτε τα νέα με προσοχή και ελέγξτε τα όσο μπορείτε περισσότερο. Αυτό το μήνα προσπαθήστε να κάνετε ρεαλιστικά σχέδια για την οικογένειά σας χωρίς να βασίζεστε σε υποθέσεις ή υποσχέσεις που κάποιος, με καλές προθέσεις μεν αλλά όχι με μεγάλη σοβαρότητα, σας έχει δώσει. Ο Απρίλιος μπορεί να είναι ένας δύσκολος μήνας για γάμο και οικογενειακή επανένωση φίλοι Υδροχόοι. 

Τυχερός αριθμός: 8

12Οι κάρτες Ταρώ λένε | Απρίλιος 2020 | Ζώδιο Ιχθύς

Φίλοι Ιχθύες αυτό το μήνα θα δυσκολευτείτε στην επικοινωνία σας με άλλους ανθρώπους. Πιθανότατα γιατί αυτή την περίοδο θα σας ανατεθούν περισσότερες εκκρεμότητες και υποχρεώσεις. Θα είναι δύσκολο να βρείτε χρόνο να ξεκουραστείτε επαρκώς. Αρκεί κάτι τέτοιο όμως για να επηρεάσει κάποιες από τις σημαντικές σας σχέσεις. Προσπαθήστε να ελέγξετε τα συναισθήματά σας και να αποφύγετε τις συγκρούσεις. Οι συναισθηματικές σας σχέσεις θα έχουν καλή εξέλιξη αυτό το μήνα. Εν μέρει γιατί κάποια ευχάριστα νέα θα επηρεάσουν τη διάθεσή σας προς το καλύτερο. Αυτό θα έχει επίσης θετικό αντίκτυπο και στις σχέσεις σας με τους τριγύρω σας. 

Τυχερός αριθμός: 7