Οι Αρνητικές ‘Οψεις των Πλανητών – Άρης

Οι κύριες αρνητικές όψεις των πλανητών είναι το τετράγωνο, δηλαδή οι 90°, και η αντίθεση, οι 180°. Το τετράγωνο είναι μία όψη που σχετίζεται με τις αρνητικές συνθήκες που δημιουργούνται σε διάφορους τομείς της ζωής μας. Συνθήκες που καλούμαστε με αγώνα να αλλάξουμε ή να περιορίσουμε τις επιπτώσεις τους για το δικό μας καλό. Στην περίπτωση της αντίθεσης υπάρχει θα λέγαμε μία κόντρα ανάμεσα στις ιδιότητες των πλανητών που σχηματίζουν την όψη. Σε αυτήν την κόντρα πότε νικάει ο ένας και πότε ο άλλος πλανήτης με αποτέλεσμα να μη λείπουν από τη ζωή μας οι εντάσεις. Σε αυτήν την περίπτωση το κλειδί, όσο δύσκολο κι αν ακούγεται, είναι να βρεθεί η ισορροπία ανάμεσα σε αντικρουόμενες δυνάμεις. Να μην αφήσουμε τις υπερβολικές εκδηλώσεις του εαυτού μας να μας παρασύρουν. Γιατί οι αρνητικές όψεις των πλανητών αυτό ακριβώς φέρνουν, την υπερβολή.

xartomanteia taroto
Οι Αρνητικές Όψεις του Άρη | Άρης με Δία

Ο Δίας επεκτείνει και υπερβάλει την επιθετικότητα και την ορμητικότητα του Άρη. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να «ξεχύνεστε» χωρίς κανένα απολύτως φόβο κινδύνου και με δυναμισμό να πετυχαίνετε αυτό που έχετε στο μυαλό σας. Αυτός ο ενθουσιασμός και η επιπολαιότητα σας μπορεί να προκαλέσει βέβαια ανεπιθύμητα αποτελέσματα ή ακόμη και ατυχήματα. Γενικά, θέτετε υψηλούς στόχους που φιλοδοξείτε να τους πετύχετε πάση θυσία. Ο Δίας σε δυσαρμονική όψη με τον Άρη μπορεί να σας μπλέξει σε δικαστικές υποθέσεις και νομικές διαμάχες που μπορεί να κρατήσουν χρόνια χάνοντας πολύτιμο χρόνο και χρήμα. Η σεξουαλική σας ζωή είναι επίσης έντονη και υπερβολική. Καλό είναι να περιορίσετε τον αυθορμητισμό και τις απερίσκεπτες και τολμηρές ενέργειες και να στρέψετε την προσοχή και την ενέργειά σας σε πιο παραγωγικές οδούς. 

Οι Αρνητικές Όψεις του Άρη | Άρης με Κρόνο

Οι δυσαρμονικές όψεις του Άρη με τον Κρόνο δεν δρουν τόσο αρνητικά για το άτομο, το αντίθετο μάλιστα. Η συνέπεια και η αίσθηση του καθήκοντος του Κρόνου συνδυάζονται με την ενέργεια και τη δράση του Άρη με αποτέλεσμα να είναι εφικτή η επίτευξη πολύ υψηλών στόχων. Στόχων που θα σας στείλουν στην κορυφή. Άλλωστε πολλοί επιτυχημένοι επιχειρηματίες έχουν στο ωροσκόπιο τους τέτοια όψη. Οι ολικές ανατροπές στα σχέδιά σας ή οι αποτυχίες αυτών είναι ωστόσο πάντα μέσα στο πρόγραμμα. Τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο. Το πείσμα και η αντοχή του Κρόνου όμως σας βοηθούν να μαζέψετε τα κομμάτια της αποτυχίας και με όσες δυνάμεις σας έχουν μείνει να στοχεύσετε πάλι ψηλά ως την κορυφή. Σας χαρακτηρίζει αμεροληψία και ματαιοδοξία. Είστε υπερβολικά φιλόδοξοι, τόσο που μπορεί να την πατήσετε, ενώ βλέπετε τους άλλους -μέσα από το αυστηρό σας πρίσμα- κάπως υποτιμητικά. 

ρωτα το ταρωτω
ρωτα το ταρωτω
Οι Αρνητικές Όψεις του Άρη | Άρης με Ουρανό

Ο Άρης σε δυναρμονική όψη με τον Ουρανό φανερώνει επαναστατική δράση και ταύτιση με την επίθεση. Τα πάντα για εσάς είναι υπό αμφισβήτηση. Κινήστε ενάντια σε οτιδήποτε παλιό, ενάντια στο κατεστημένο. Κινείστε και σκέφτεστε με ταχύτατους ρυθμούς, πολλές φορές απερίσκεπτα και παρορμητικά (Άρης). Σας αρέσει να ζείτε ριψοκίνδυνα ωστόσο αυτό εμπεριέχει κίνδυνο για τραυματισμούς. Ο εγκεντρισμός που σας διακατέχει (Ουρανός) σας κάνει πολλές φορές επιθετικούς ή εριστικούς προς τους γύρω σας, ενώ αρέσκεστε σε περίεργες ερωτικές σχέσεις. Τολμάτε τις αλλαγές στη ζωή σας χωρίς πολύ σκέψη, χωρίς αυτό να σας βγαίνει απαραίτητα σε καλό. 

Οι Αρνητικές Όψεις του Άρη | Άρης με Ποσειδώνα

Κάνετε ενέργειες και δράσεις βασιζόμενοι σε ουτοπικές και υποτιθέμενες καταστάσεις. Η φαντασία σας κυριολεκτικά οργιάζει. Αυτό έχει αποτέλεσμα να χάνετε την αντικειμενική αίσθηση των πραγμάτων και να έρχεστε σε ρήξη με τους ανθρώπους γύρω σας. Αν διστάζετε να πέσετε σε ουσίες όταν σας πιέζουν οι συνθήκες και οι καταστάσεις στις οποίες εμπλέκεστε. Αν οι αρνητικές όψεις Άρη με Ποσειδώνα επηρεάζονται από τρίτες τότε τα πράγματα μπορεί να γίνουν ακόμη χειρότερα. Η φαντασία σας να ξεφύγει εντελώς και να βρεθείτε εντελώς εκτός πραγματικότητας. Στο σεξ επιζητάτε ακραίες καταστάσεις, ενώ έλκεστε από το παρασκήνιο και τις απάτες. Η φαντασία σας μπορεί να σας βγει σε καλό όταν τη διοχετεύετε κυρίως στις τέχνες και τα γράμματα.  Σταματήστε να είστε αιθεροβάμονες και στηρίξτε τη ζωή σας επάνω σε ρεαλιστικούς και εφικτούς στόχους. 

ολοκληρωμένη πρόβλεψη επαναφοράς
Οι Αρνητικές Όψεις του Άρη | Άρης με Πλούτωνα

Ο σκοτεινός πλανήτης Πλούτωνας σε δυσαρμονική όψη με τον Άρη συνεπάγεται σκοτεινές και ορμητικές δράσεις και συνέπειες. Οι στόχοι που έχετε θέσει πρέπει να επιτευχθούν οπωσδήποτε και με οποιοδήποτε κόστος. Ακόμη και με τη χρήση αθέμιτων μέσων. Αν σας θίξει κάποιος ή κάτι θυμώνετε άσχημα και γίνεστε επιθετικός. Οι εμμονές σας με πράγματα και καταστάσεις μπορεί να έχουν αντίκτυπο στην υγεία σας. Οι όψεις αυτές μπορεί να δράσουν προς όφελός σας εάν διοχετεύσετε την ενέργεια και την δριμύτητά σας σε σωστά και υγιή κανάλια. 

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles