Οι Αρνητικές Όψεις της Σελήνης

Οι αρνητικές όψεις των πλανητών – Σελήνη

Οι αρνητικές όψεις της Σελήνης. Οι κύριες αρνητικές όψεις των πλανητών είναι το τετράγωνο, δηλαδή οι 90°, και η αντίθεση, οι 180°. Το τετράγωνο είναι μία όψη που σχετίζεται με τις αρνητικές συνθήκες που δημιουργούνται σε διάφορους τομείς της ζωής μας. Συνθήκες που καλούμαστε με αγώνα να αλλάξουμε ή να περιορίσουμε τις επιπτώσεις τους για το δικό μας καλό. Στην περίπτωση της αντίθεσης υπάρχει θα λέγαμε μία κόντρα ανάμεσα στις ιδιότητες των πλανητών που σχηματίζουν την όψη.

μέντιουμ άρης

Σε αυτήν την κόντρα πότε νικάει ο ένας και πότε ο άλλος πλανήτης με αποτέλεσμα να μη λείπουν από τη ζωή μας οι εντάσεις. Σε αυτήν την περίπτωση το κλειδί, όσο δύσκολο κι αν ακούγεται, είναι να βρεθεί η ισορροπία ανάμεσα σε αντικρουόμενες δυνάμεις. Να μην αφήσουμε τις υπερβολικές εκδηλώσεις του εαυτού μας να μας παρασύρουν. Γιατί οι αρνητικές όψεις των πλανητών αυτό ακριβώς φέρνουν, την υπερβολή.

προσωπικη αστρολογικη προβλεψη
Οι αρνητικές όψεις της Σελήνης| Σελήνη με Ερμή

Οι αρνητικές όψεις της Σελήνης με τον Ερμή δεν ευνοούν τις σχέσεις ανάμεσα σε μητέρα και παιδί. Αυτό σημαίνει ότι όταν ήσασταν μικροί δεν πρέπει να έλειπαν οι αντιπαραθέσεις και οι διαφωνίες με τη μητέρα σας. Αντίθετα, ευνοούν τις προσωπικές σας σχέσεις με φίλους και συντρόφους. Δείχνετε το ενδιαφέρον και την αγάπη σας και είστε πάντα δίπλα σε αυτούς τους ανθρώπους, οι οποίοι σας δείχνουν την εκτίμησή τους. Η πονηριά δεν σας λείπει με αποτέλεσμα να μπορείτε να ξεφεύγετε ύπουλα και υπόγεια από διάφορες περιπέτειες και καταστάσεις. Η ακατάσχετη πολυλογία σας είναι υπεύθυνη για την αποκάλυψη μυστικών και πραγμάτων που κανονικά δεν πρέπει να βγαίνουν στην επιφάνεια.

Οι αρνητικές όψεις της Σελήνης| Σελήνη με Αφροδίτη

Οι αρνητικές όψεις της Σελήνης με την Αφροδίτη σας φέρνουν τη μητέρα σας (Σελήνη) απέναντι στα συναισθήματά σας. Οι συναισθηματικές σας επιλογές δεν συνάδουν με αυτό που θέλει η οικογένειά σας, και ειδικά η μητέρα σας, για εσάς. Με αποτέλεσμα να δημιουργούνται εντάσεις μέσα στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Σε άλλες περιπτώσεις δεν είστε σταθεροί στα συναισθήματα σας ή στην επιλογή συντρόφου. Ειδικά σε ένα γυναικείο ωροσκόπιο υπάρχει ακόμη μεγαλύτερη επιπολαιότητα και ελαφρότητα στον έρωτα.

Στις γυναίκες επίσης μπορεί να παρουσιαστούν προβλήματα γυναικολογικής φύσεως, ενώ στον άνδρα οι αρνητικές όψεις Σελήνης με Αφροδίτη να υπερτονίσουν τη θηλυκή του πλευρά. Επίσης, οι όψεις αυτές σας δημιουργούν μία τάση να ξοδεύετε αλόγιστα τα χρήματά σας. Από τη άλλη, η επίτευξη των στόχων και επιθυμιών σας είναι εφικτή. Ένας από τους βασικούς σας στόχους θα πρέπει να είναι η αναζήτηση της αληθινής αγάπης στη ζωή.

Οι αρνητικές όψεις της Σελήνης| Σελήνη με Άρη

Μία αρνητική όψη Σελήνης με Άρη σημαίνει ότι μπορεί να έχετε περάσει δύσκολη παιδική  ηλικία. Αυτό μπορεί να οφείλεται στην απουσία της μάνας ή στο γεγονός ότι ήταν πολύ σκληρή μαζί σας. Από την άλλη μπορεί να είστε κι εσείς υπαίτιοι εφόσον επιζητάγατε την ανεξαρτησία σας από τον οικογενειακό δεσμό από πολύ μικροί. Η στάση σας απέναντι στο άλλο φύλο είναι αρκετά εχθρική. Οι γυναίκες δείχνουν μία απέχθεια προς το ανδρικό φύλο, ενώ οι άντρες συνηθίζουν να τις υποτιμούν. Θα πρέπει να προσέχετε την υγεία σας, και οι γυναίκες ειδικά, τυχόν γυναικολογικά προβλήματα που μπορεί να προκύψουν. Η επιτυχία θα έλθει μέσα από τη σωστή αξιοποίηση της γνώσης και αρκετή δουλειά.

ρωτα το ταρωτω
Οι αρνητικές όψεις της Σελήνης| Σελήνη με Δία

Οι αρνητικές όψεις της Σελήνης με τον πλανήτη της υπερβολής Δία σάς ενισχύουν στοιχεία όπως η επιπολαιότητα, η βιασύνη και η υπεραισιοδοξία. Σας αρέσουν οι ανέσεις και γενικά η καλοζωία σε τέτοιο βαθμό που μόλις ζορίσουν λίγο τα πράγματα την «κάνετε» με ελαφρά πηδηματάκια. Έχετε μία τάση προς τις καταχρήσεις και σας αρέσει πολύ το φαγητό. Η ανωριμότητα και η επιπολαιότητά σας σε συνδυασμό με τον καλόκαρδο χαρακτήρα σας είναι στοιχεία που μπορεί να εκμεταλλευτεί ο άλλος εις βάρος σας. Είστε οκνηροί και σας λείπει το οργανωτικό κομμάτι, τόσο στα οικονομικά όσο και σε άλλους τομείς. Επίσης, λόγω της επιπολαιότητάς και της απερισκεψίας σας ξοδεύετε αλόγιστα τα χρήματά σας με αποτέλεσμα κάποιες φορές να ξεμένετε. Για να πετύχετε τους στόχους σας πρέπει να βάλετε όρια και να μην παρασύρεστε σε καμία είδους υπερβολή ή κατάχρηση.

Οι αρνητικές όψεις της Σελήνης| Σελήνη με Κρόνο

Η Σελήνη σε τετράγωνο ή αντίθεση με Κρόνο καθορίζει δύσκολη παιδική ηλικία με αρκετές υποχρεώσεις και βάρη. Ίσως λόγω της δυσκολίας της μητέρας να αναλάβει τις ευθύνες της οικογένειας που μοιραία τις μεταθέτει στα παιδιά της. Αναγκαστικά μεγαλώνετε με αυξημένο το αίσθημα του καθήκοντος χωρίς να ζήσετε την παιδικότητά σας. Είστε πειθαρχημένοι, ικανοί και αξιόπιστοι σε ότι κι αν αναλάβετε. Μπροστά στο καθήκον υποσκελίζετε ακόμη και την προσωπική σας ζωή. Σας λείπει βέβαια η σιγουριά και η αποφασιστικότητα.

Είστε γενικά «κλειστοί» χαρακτήρες και δείχνετε απόμακροι στους άλλους. Ο λόγος είναι ότι φοβάστε την απόρριψη ή μην πληγωθείτε από κάποιον. Οι στόχοι που θέτετε μπορούν να επιτευχθούν αλλά χρειάζεται αρκετός κόπος και χρόνος. Ισχυρά όπλα σας σε αυτό θεωρούνται η αυτοπειθαρχία και η μεγάλη υπευθυνότητα σας. Χαρακτηριστικά που αντιτίθενται στη μελαγχολία και τον εσωστρεφισμό που σας δημιουργούν αυτές οι αρνητικές όψεις. 

ονειροκριτης ταρωτω oneirokritis taroto
Οι αρνητικές όψεις της Σελήνης| Σελήνη με Ουρανό

Μέσα από αυτές τις όψεις η επαναστατικότητα του πλανήτη Ουρανού εισχωρεί στο οικογενειακό σας περιβάλλον με αποτέλεσμα να βιώσετε μία αρνητική κατάσταση σε μικρή ηλικία. Χωρίς σταθερότητα, με πολλές αλλαγές, μετακινήσεις, έλλειψη ενδιαφέροντος από τους γονείς ή τη μητέρα και εκκεντρικά στοιχεία. Σας αρέσει να πρωτοτυπείτε να δοκιμάζετε νέα πράγματα στη ζωή σας και να βιώνετε συνεχώς νέες εμπειρίες.

Γενικά, σας αρέσει να πειραματίζεστε σε οτιδήποτε και ιδιαίτερα στον ερωτικό τομέα, όπου είστε μάλιστα αρκετά εκκεντρικοί. Όσο απότομα ή κεραυνοβόλα μπορεί να ξεκινήσει για εσάς μία ερωτική σχέση άλλο τόσο γρήγορα μπορεί να τελειώσει. Γενικά, δεν έχετε ιδιαίτερη υπομονή και δεν σας αρέσει να αναλαμβάνετε τις ευθύνες σας. Αν όμως αντιληφθείτε και εκμεταλλευτείτε γρήγορα τις ικανότητες σας μπορείτε να φτάσετε πολύ ψηλά. Οι αρνητικές όψεις θα σας βάλουν εμπόδια σε όλο αυτό, αλλά πρέπει να κατανοήσετε ότι οι δυσκολίες έρχονται μόνο για να σας διδάξουν.

Οι αρνητικές όψεις της Σελήνης| Σελήνη με Ποσειδώνα

Οι αρνητικές όψεις της Σελήνης με τον Ποσειδώνα, τον πλανήτη της ουτοπίας και της φαντασίας, δημιουργούν ένα ασταθές οικογενειακό περιβάλλον με στόχο τη μητέρα. Το ίδιο συμβαίνει και με τις ερωτικές σας σχέσεις όπου λόγω της ανασφάλειάς σας δυσκολεύεστε να δείξετε αφοσίωση στο σύντροφό σας. Από την άλλη, οι αρνητικές όψεις των δύο αυτών πλανητών ενισχύουν τη διαίσθηση σας και τα αλτρουιστικά σας συναισθήματα.

Αυτό βέβαια δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να παρασυρθείτε από την ουτοπία και την αφέλειά σας και μπλέξετε σε καταστάσεις εξαπάτησης. Είτε εις βάρος των άλλων είτε εις βάρος του ίδιου σας του εαυτού. Πρέπει να αξιοποιήσετε τη φαντασία σας (και όχι την ουτοπία σας) σε δημιουργικά κανάλια και να αποφύγετε τις καταχρήσεις (αλκοόλ, ουσίες, φάρμακα).

Οι αρνητικές όψεις της Σελήνης| Σελήνη με Πλούτωνα

Οι αρνητικές όψεις της Σελήνης με τον Πλούτωνα δηλώνουν εξάρτηση από τη μητέρα ή κάποιο άλλο προσφιλές γυναικείο πρόσωπο. Ο Πλούτωνας φέρνει ριζικές αλλαγές στο οικογενειακό σας περιβάλλον αλλά και στο ψυχισμό σας. Η αναστάτωση και οι μεταπτώσεις μέσα σας είναι συχνές και έντονες.  Το επιχειρηματικό σας πνεύμα είναι από μόνο του ικανό να σας οδηγήσει στην επιτυχία.

Ορισμένες φορές όμως γίνεστε τόσο φιλόδοξοι που χάνετε το μέτρο και πορεύεστε με σκοπό το κέρδος ακόμη και έξω από τα πλαίσια της ηθικής. Είστε ιδιαίτερα κτητικοί με τους γύρω σας και ακόμη περισσότερο με το σύντροφό σας εξαιτίας του πάθους και της ζήλιας σας. Αν καταφέρετε να ελέγξετε τον παρορμητικό σας χαρακτήρα θα πετύχετε και τους οικονομικούς αλλά και τους ερωτικούς σας στόχους.  

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles