Οι Αρνητικές Όψεις των Πλανητών – Αφροδίτη

Οι κύριες αρνητικές όψεις των πλανητών είναι το τετράγωνο, δηλαδή οι 90°, και η αντίθεση, οι 180°. Το τετράγωνο είναι μία όψη που σχετίζεται με τις αρνητικές συνθήκες που δημιουργούνται σε διάφορους τομείς της ζωής μας. Συνθήκες που καλούμαστε με αγώνα να αλλάξουμε ή να περιορίσουμε τις επιπτώσεις τους για το δικό μας καλό. Στην περίπτωση της αντίθεσης υπάρχει θα λέγαμε μία κόντρα ανάμεσα στις ιδιότητες των πλανητών που σχηματίζουν την όψη. Σε αυτήν την κόντρα πότε νικάει ο ένας και πότε ο άλλος πλανήτης με αποτέλεσμα να μη λείπουν από τη ζωή μας οι εντάσεις. Σε αυτήν την περίπτωση το κλειδί, όσο δύσκολο κι αν ακούγεται, είναι να βρεθεί η ισορροπία ανάμεσα σε αντικρουόμενες δυνάμεις. Να μην αφήσουμε τις υπερβολικές εκδηλώσεις του εαυτού μας να μας παρασύρουν. Γιατί οι αρνητικές όψεις των πλανητών αυτό ακριβώς φέρνουν, την υπερβολή.

μέντιουμ άρης
Οι Αρνητικές Όψεις της Αφροδίτης | Αφροδίτη με Άρη

Η Αφροδίτη είναι ο πλανήτης των συναισθημάτων και της έκφρασης της αγάπης μέσα μας. Όταν έρχεται σε αρνητική όψη με τον πλανήτη του «πολέμου» Άρη είναι φυσικό και επόμενο τα συναισθήματα να εκδηλώνονται με ένα βίαιο και έντονο τρόπο έκφρασης. Ως εκ τούτου γίνεστε αρκετά ζηλιάρηδες και κτητικοί με τους ανθρώπους που αγαπάτε. Οι εντάσεις, οι εκρήξεις και τα ρήγματα δεν λείπουν στις συναισθηματικές σας σχέσεις. Ταυτόχρονα, συμβαίνει το παράδοξο να σας ελκύουν άτομα μόνο για σεξ, χωρίς να υπάρχει καθόλου συναίσθημα. Έτσι επιδίδεστε σε πρόσκαιρες και ευκαιριακές σχέσεις. Το γεγονός ότι είστε αρκετά ευαίσθητοι σας οδηγεί επίσης σε απερισκεψίες και υπερβολές μέσα στις σχέσεις. Τα έξοδα σάς «πνίγουν» όταν κάνετε κακή οικονομική διαχείριση. 

Οι Αρνητικές Όψεις της Αφροδίτης | Αφροδίτη με Δία

Όταν η Αφροδίτη βρίσκεται σε δυσαρμονική όψη με τον πλανήτη της επέκτασης Δία, έχετε την τάση να γίνεστε ακραίοι και υπερβολικοί μέσα στη σχέση σας. Ψάχνετε την αγάπη ή τον έρωτα μέσα από επιπόλαιες και ανώφελες σχέσεις, που σας αναλώνουν χωρίς να σας προσφέρουν απολύτως τίποτα. Αφροδίτη και Δίας σε αρνητικές όψεις δεν συνδυάζουν το χρήμα με τον έρωτα. Επίσης, εάν δεν καλύπτεστε ερωτικά και συναισθηματικά από το σύντροφό σας μπορεί να γίνετε άπιστοι. Το ίδιο όμως μπορεί να συμβεί και με το σύντροφό σας. Σπαταλάτε χρήματα χωρίς απαραίτητα να έχετε απόθεμα. Γενικά, πρέπει να βάλετε φρένο σε όλες τις ακραίες και υπερβολικές εκδηλώσεις σας, συναισθηματικές και μη. 

Οι Αρνητικές Όψεις της Αφροδίτης | Αφροδίτη με Κρόνο

Οι δυσαρμονικές όψεις Αφροδίτης Κρόνου οδηγούν μοιραία τις συναισθηματικές σας σχέσεις σε δυσαρμονία. Εντοπίζεται έλλειψη επικοινωνίας και εκδήλωση αντικρουόμενων απόψεων. Τα προβλήματα που θα προκύψουν μέσα σε ένα γάμο μπορεί να είναι πολύ σοβαρά, όχι απαραίτητα από δική σας υπαιτιότητα. Ειδικά, όταν οι αρνητικές όψεις Αφροδίτης Κρόνου επηρεάζονται από τρίτες μπορεί να υπάρξουν μεγάλες αναβολές ή ακόμη και ακύρωση ενός επικείμενου γάμου. Όταν δεν εκδηλώνεται τα «θέλω» σας (έλλειψη αυτοπεποίθησης) γίνεστε «έρμαιο» των επιθυμιών και των αναγκών του συντρόφου σας. Άλλες φορές κλείνεστε τελείως στον εαυτό σας ή κολλάτε στο παρελθόν. Το να μένετε πιστοί στο καθήκον μπορεί να σας «φορτώσει» με οικογενειακά «βάρη», όπως η περίθαλψη μεγάλων ανθρώπων γεγονός που μπορεί να σας στερήσει χρόνο από την προσωπική σας ζωή. Πρέπει να σταματήσετε να καταπιέζεται να συναισθήματά σας και να μην κολλάτε σε περιορισμούς ή ανώφελες καταστάσεις. 

ολοκληρωμένη πρόβλεψη επαναφοράς
 Οι Αρνητικές Όψεις της Αφροδίτης | Αφροδίτη με Ουρανό

Ο επαναστατικός Ουρανός επιδρά στο συναισθηματικό σας κόσμο. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να ξεκινάτε και να διακόπτετε το ίδιο απότομα μία σχέση επειδή απλά και μόνο θέλετε να νιώθετε ελεύθεροι. Γίνεστε εκκεντρικοί με αποτέλεσμα να προβαίνετε σε ιδιόρρυθμες και προκλητικές κινήσεις που λίγοι μπορούν να καταλάβουν. Σας αρέσει να «κλέβετε» τις εντυπώσεις ή προβάλλετε ό,τι κάνετε ακόμη κι αν αυτό δεν είναι νόμιμο ή πρέπον. Το ίδιο αντισυμβατική και εκκεντρική είναι όμως και η σεξουαλική σας ζωή. Γενικά, θα πρέπει να προσέχετε τους ανθρώπους με τους οποίους συνάπτετε σχέσεις, είτε αυτές οι σχέσεις είναι φιλικές είτε σεξουαλικές. 

Οι Αρνητικές Όψεις της Αφροδίτης | Αφροδίτη με Ποσειδώνα

Οι αρνητικές όψεις της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα επηρεάζουν αρνητικά το συναισθηματικό σας κόσμο. Ιδανικεύετε τις καταστάσεις και τις σχέσεις σας και μόλις η αληθινή όψη των πραγμάτων γίνει ορατή πληγώνεστε. Αν μάλιστα τα πράγματα δυσκολέψουν για εσάς δε διστάζετε να αναζητήσετε παρηγοριά σε καταχρήσεις και ουσίες. Στον έρωτα μπορεί να μπλέξετε εύκολα σε παράνομες σχέσεις ή περίεργες ερωτικές καταστάσεις, είτε από την πλευρά του θύτη είτε από την πλευρά του θύματος. Αν πάλι εμπιστευτείτε τους λάθος ανθρώπους δεν αποκλείετε να σας εκμεταλλευτούν οικονομικά και να χρεοκοπήσετε.  

ρωτα το ταρωτω
ρωτα το ταρωτω
Οι Αρνητικές Όψεις της Αφροδίτης | Αφροδίτη με Πλούτωνα

Ο Πλούτωνας σε αρνητική όψη με την Αφροδίτη εισβάλει κυριολεκτικά στον συναισθηματικό σας κόσμο και φέρνει τα πάνω κάτω. Η φύση σας να ελέγχετε το σύντροφό σας μπορεί να οδηγήσει τη σχέση σας σε τέλμα και οριστικό χωρισμό εφόσον είναι δύσκολο να αντέξει κάποιος τις κτητικές και κυριαρχικές σας τάσεις στον έρωτα. Σας γοητεύει το παράνομο και οτιδήποτε έχει να κάνει με το «παρασκήνιο». Άτομα που εκπέμπουν κάποιο μυστήριο σε ελκύουν γι αυτόν ακριβώς το λόγο με αποτέλεσμα να μπλέκετε σε περίεργες και παράνομες ερωτικές σχέσεις. Αμφίβολη είναι όμως και η κατάσταση των οικονομικών σας. Οι επιπόλαιες επενδύσεις ειδικά αυτές που εμπεριέχουν μεγάλο ρίσκο μπορεί εύκολα να σας οδηγήσουν στην οικονομική καταστροφή. 

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles