Οι Αρνητικές Όψεις των Πλανητών – Κρόνος, Ουρανός & Ποσειδώνας

Οι κύριες αρνητικές όψεις των πλανητών είναι το τετράγωνο, δηλαδή οι 90°, και η αντίθεση, οι 180°. Το τετράγωνο είναι μία όψη που σχετίζεται με τις αρνητικές συνθήκες που δημιουργούνται σε διάφορους τομείς της ζωής μας. Συνθήκες που καλούμαστε με αγώνα να αλλάξουμε ή να περιορίσουμε τις επιπτώσεις τους για το δικό μας καλό. Στην περίπτωση της αντίθεσης υπάρχει θα λέγαμε μία κόντρα ανάμεσα στις ιδιότητες των πλανητών που σχηματίζουν την όψη. Σε αυτήν την κόντρα πότε νικάει ο ένας και πότε ο άλλος πλανήτης με αποτέλεσμα να μη λείπουν από τη ζωή μας οι εντάσεις. Σε αυτήν την περίπτωση το κλειδί, όσο δύσκολο κι αν ακούγεται, είναι να βρεθεί η ισορροπία ανάμεσα σε αντικρουόμενες δυνάμεις. Να μην αφήσουμε τις υπερβολικές εκδηλώσεις του εαυτού μας να μας παρασύρουν. Γιατί οι αρνητικές όψεις των πλανητών αυτό ακριβώς φέρνουν, την υπερβολή.

μέντιουμ άρης
Οι Αρνητικές Όψεις του Κρόνου | Κρόνος με Ουρανό

Δύο εντελώς αντιφατικοί πλανήτες με αποτέλεσμα οι αρνητικές όψεις αυτών να δημιουργούν αντίστοιχα συναισθήματα μέσα στο άτομο. Η πειθαρχία και το καθήκον του Κρόνου μάχεται τον αντισυμβατισμό και την ανεξαρτησία του Ουρανού.  Σε κάποιες περιπτώσεις ο αυταρχισμός σας (Κρόνος) επεμβαίνει στα όρια της ελευθερίας του άλλου. Είστε αρκετά εφευρετικοί και χαρισματικοί αλλά με αυτές τις όψεις είναι αρκετά δύσκολο να υλοποιήσετε τις ιδέες σας. Επίσης, αφήνοντας ελεύθερα χωρίς κανένα έλεγχο τα εκκεντρικά σας και επαναστατικά σας ιδεώδη είναι πιθανό να θέσετε τον εαυτό σας σε κίνδυνο. Αν τα πράγματα δεν πάνε καλά προτιμάτε να κλείνεστε στον εαυτό σας στα όρια της κατάθλιψης. Ανάλογα σε ποιο ζώδιο βρίσκονται αυτές οι όψεις αλλάζουν και τα δεδομένα. Σε κάποια ζώδια για παράδειγμα, η επαναστατικότητα του Ουρανού συνδυάζεται ιδανικά με το καθήκον του Κρόνου και όλα αποκτούν νόημα.  

Οι Αρνητικές Όψεις του Κρόνου | Κρόνος με Ποσειδώνα

Σε αρνητική όψη αυτοί οι δύο πλανήτες ενισχύουν το αίσθημα της υλοποίησης των στόχων σας (Κρόνος) μεν, με χρήση αθέμιτων όπλων κα ανήθικων μεθόδων (Ποσειδώνας) δε. Δεν εμπιστεύεστε εύκολα τους ανθρώπους με αποτέλεσμα να κλείνεστε περισσότερο στο εαυτό σας. Σας λείπει η αυτοπεποίθηση και η επιμονή με αποτέλεσμα να μην κυνηγάτε υψηλούς στόχους, έστω κι αν έχετε τη δυνατότητα. Γενικά, δεν σας αρέσει να ζορίζεστε και εγκαταλείπετε εύκολα την όποια προσπάθεια. Αποφύγετε τις καταχρήσεις και μπλεξίματα με θέματα που αφορούν τη μαγεία. Προσπαθήσετε να δράσετε με καλοσύνη και με ειλικρινές και αληθινές προθέσεις.

Οι Αρνητικές Όψεις του Κρόνου | Κρόνος με Πλούτωνα

Οι αρνητικές όψεις Κρόνου – Πλούτωνα επηρεάζει την υγεία σας αλλά και τα σχέδιά σας, τα οποία βλέπετε να αλλάζουν αναπάντεχα. Γενικά, ό,τι έχει κατακτηθεί με κόπο μπορεί εν μία νυκτί να ανατραπεί. Για να προοδεύσετε θα πρέπει να δουλέψετε σκληρά με επιμονή και πειθαρχία. Το σκοτεινό και το μυστήριο σάς ιντριγκάρει. Αν αποτύχετε σε κάτι επιλέγετε την απομόνωση και τη θλίψη. 

Οι Αρνητικές Όψεις του Κρόνου | Ουρανός με Ποσειδώνα

Οι αρνητικές όψεις του Ουρανού με τον Ποσειδώνα σφυρηλατούν ένα εκρηκτικό χαρακτήρα με φαντασία και οραματισμό αλλά με έλλειψη αποφασιστικότητας. Είστε υπερευαίσθητοι, ιδιαίτερα εύθικτοι και θυμώδεις με συνεχείς εξάρσεις και εντάσεις όταν τα πράγματα δεν γίνονται όπως τα φαντάζεστε. Η ψυχολογική σας ισορροπία διαταράσσεται από αλλαγές και συνεχή απρόοπτα που φέρνει ο Ουρανός. Το εφευρετικό μυαλό σας δεν μπορεί να υλοποιήσει τις ιδέες σας εφόσον επηρεάζεται από την ουτοπία που χαρακτηρίζει τον Ποσειδώνα. Στην περίπτωση βέβαια που μία τέτοια όψη επηρεάζεται από μία τρίτη θετική, η φαντασία σας είναι σε θέσει να «υπηρετήσει» την επιστήμη της τεχνολογίας προς όφελος της ανθρωπότητας. Τέλος, μπορεί να παρασυρθείτε σε ύποπτες και παρασκηνιακές δράσεις (Ποσειδώνας) για να φέρετε εις πέρας τους στόχους που έχετε θέσει. 

Οι Αρνητικές Όψεις του Ουρανού | Ουρανός με Πλούτωνα

Η επαναστατικότητα μέσα σας σάς οδηγεί συχνά σε συναισθηματικές εκρήξεις και εντάσεις και μάλιστα εκεί που δεν το περιμένει κανείς. Λόγω απόψεων φτάνετε στα όρια του φανατισμού απορρίπτοντας τις πεποιθήσεις και τη γνώμη των άλλων. Η σεξουαλική σας ζωή είναι αρκετά εκκεντρική. Το ανικανοποίητο μέσα σας σάς κάνει να απορρίπτετε ή να μειώνετε ό,τι έχετε καταφέρει μέχρι στιγμής. 

ρωτα το ταρωτω
ρωτα το ταρωτω
Οι Αρνητικές Όψεις του Ποσειδώνα | Ποσειδώνας με Πλούτωνα

Οι όψεις αυτές επηρεάζουν αρνητικά το άτομο γεμίζοντάς το εμμονές και ωθώντας το προς τις καταχρήσεις. Ποτά, ναρκωτικά και ουσίες φαντάζουν η μόνη σωτηρία. Επίσης, υπάρχει η πιθανότητα εμπλοκής σε μαύρη μαγεία. Γενικά, ο ψυχισμός του ατόμου βάλλεται με αποτέλεσμα το άτομο να βρίσκεται σε ένα ασταθές περιβάλλον συνεχούς σύγχυσης. 

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles