Οι αρνητικές όψεις του Ήλιου

Οι αρνητικές όψεις των πλανητών – Ήλιος

Οι αρνητικές όψεις του Ήλιου. Οι κύριες αρνητικές όψεις των πλανητών είναι το τετράγωνο, δηλαδή οι 90°, και η αντίθεση, οι 180°. Το τετράγωνο είναι μία όψη που σχετίζεται με τις αρνητικές συνθήκες που δημιουργούνται σε διάφορους τομείς της ζωής μας. Συνθήκες που καλούμαστε με αγώνα να αλλάξουμε ή να περιορίσουμε τις επιπτώσεις τους για το δικό μας καλό. Στην περίπτωση της αντίθεσης υπάρχει θα λέγαμε μία κόντρα ανάμεσα στις ιδιότητες των πλανητών που σχηματίζουν την όψη.

μέντιουμ άρης

Σε αυτήν την κόντρα πότε νικάει ο ένας και πότε ο άλλος πλανήτης με αποτέλεσμα να μη λείπουν από τη ζωή μας οι εντάσεις. Σε αυτήν την περίπτωση το κλειδί, όσο δύσκολο κι αν ακούγεται, είναι να βρεθεί η ισορροπία ανάμεσα σε αντικρουόμενες δυνάμεις. Να μην αφήσουμε τις υπερβολικές εκδηλώσεις του εαυτού μας να μας παρασύρουν. Γιατί οι αρνητικές όψεις των πλανητών αυτό ακριβώς φέρνουν, την υπερβολή.

Οι αρνητικές όψεις του Ήλιου| Ήλιος με Σελήνη

Στις αρνητικές όψεις του Ήλιου με τη Σελήνη η αντίθεση είναι αυτή που επηρεάζει περισσότερο το άτομο. Δεν είναι απίθανο με μία τέτοια όψη στο ωροσκόπιό του να εκδηλώσει διπρόσωπο χαρακτήρα. Είναι επίσης πιθανό να έχετε μεγαλώσει σε οικογένεια με εντάσεις ανάμεσα στους δύο γονείς. Τον πατέρα που εκφράζει ο Ήλιος και τη μητέρα που εκφράζει η Σελήνη.

Ή ακόμη να καταλήξετε παιδί χωρισμένων γονιών. Οι όψεις αυτές σας προκαλούν αντιφατικά συναισθήματα. Τη μία θέλετε το ένα και την άλλο το άλλο. Χρειάζεστε καθοδήγηση για να μπορέσετε να βάλετε μία σειρά στους στόχους σας αλλά και τάξη στα συναισθηματικά σας.

ερωτική συναστρία
Οι αρνητικές όψεις του Ήλιου| Ήλιος με Ερμή

Ο Ήλιος με τον Ερμή λόγω απόστασης μεταξύ των δύο πλανητών δεν σχηματίζουν αντίθεση ή τετράγωνο.

Οι αρνητικές όψεις του Ήλιου | Ήλιος με Αφροδίτη

Ο Ήλιος με την Αφροδίτη λόγω απόστασης σχηματίζει μόνο τη γωνία του ημιτετραγώνου. Σε αυτήν την όψη είναι πιθανός ένας χωρισμός. Βλέπετε, όσο θετικά κι αν είναι τα στοιχεία, με τα οποία σας προικίζει η Αφροδίτη, δεν παύει να σας ελκύει το παράνομο στις ερωτικές σχέσεις.

Οι αρνητικές όψεις του Ήλιου | Ήλιος με Άρη

Οι αρνητικές όψεις του Ήλιου με τον Άρη σας κάνουν ιδιαίτερα ενεργητικούς στα όρια όμως της υπερβολής. Η δράση του Άρη έρχεται σε κόντρα με τις ιδιότητες του Ήλιου με αποτέλεσμα στο τέλος να βλάπτετε τον ίδιο σας τον εαυτό. Γίνεστε ιδιαίτερα νευρικοί στα όρια της επίθεσης προς τον άλλον. Αυτό μπορεί να οφείλεται σε κάποια τραυματική παιδική ηλικία που έχει να κάνει με τον πατέρα (Ήλιος).

Είστε αντιδραστικοί και θέλετε να περνάει το δικό σας. Ελλοχεύει κίνδυνος να αρρωστήσετε, ενώ είναι αναγκαίο να προσπαθείτε να αποφεύγετε καταστάσεις που οξύνουν τα νεύρα σας. Η επιθετικότητα σας που φτάνει μάλιστα στα όρια της βίας είναι λογικό να απομακρύνουν τον περίγυρο σας.

ρωτα το ταρωτω
Οι αρνητικές όψεις του Ήλιου | Ήλιος με Δία

Ο Δίας είναι ο πλανήτης της υπερβολής με αποτέλεσμα οι αρνητικές όψεις με τον Ήλιο να σας οδηγήσουν σε υπερβολές κάθε είδους. Οι πάσης φύσεως καταχρήσεις (φαγητό, αλκοόλ, ουσίες) βάζουν την υγεία σας σε άμεσο κίνδυνο. Λόγω του ότι είστε υπερβολικά αισιόδοξοι κινείστε βιαστικά και επιπόλαια χωρίς να λαμβάνετε υπόψη σας ενδεχόμενους κινδύνους. Με αυτή τη στάση ζωής είναι πολύ πιθανό να σας συμβούν κάποια ατυχήματα.

Οι αρνητικές όψεις του Ήλιου | Ήλιος με Κρόνο

Ο Κρόνος όταν δημιουργεί αρνητικές όψεις με τον Ήλιο δείχνει το αυστηρό και σκληρό του πρόσωπο. Το άτομο πρέπει να ωριμάσει μέσα από δύσκολες καταστάσεις και δοκιμασίες. Οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις άλλωστε ξεκινούν για εσάς από αρκετά μικρή ηλικία. Με αυτόν τον τρόπο σφυρηλατείτε ένα ανθεκτικό και με μεγάλη αυτοπειθαρχία χαρακτήρα. Αυτό μπορεί να συμβαίνει κιόλας επειδή το τετράγωνο ή η αντίθεση Κρόνου με Ήλιο αποκαλύπτει δύσκολη σχέση με τον πατέρα σας. Μπορεί να είναι σκληρός είτε να υπάρχει απόσταση μεταξύ σας με αποτέλεσμα να μεγαλώνετε σε ένα βαθμό μόνοι σας.

Αυτό δε σημαίνει βέβαια ότι δεν θα πετύχετε στη ζωή σας. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι πολλά άτομα με αυτές τις όψεις στο ωροσκόπιό τους είναι αυτοδημιούργητα. Απλώς η επιτυχία και η αναγνώριση έρχονται ύστερα από μεγάλη προσπάθεια και ίσως με κάποια καθυστέρηση.  Ενδεχομένως κάποια αποτυχία να σας κάνει να μελαγχολήσετε αλλά χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα το βάλετε κάτω. Μόλις πάρετε και πάλι τα πάνω σας συνεχίζετε την προσπάθεια προς το στόχο. 

προβλεψη χαρτομαντείας με εκκρεμες
Οι αρνητικές όψεις του Ήλιου | Ήλιος με Ουρανό

Ο Ουρανός είναι ο εκκεντρικός και αντισυμβατικός πλανήτης του ηλιακού μας συστήματος και σε αρνητική όψη με τον Ήλιο αυτό σημαίνει όλα αυτά σε πολύ υψηλό βαθμό. Η τάση σας για διαφοροποίηση φτάνει στα όρια της υπερβολής. Θέλετε να γίνουν όλα με το δικό σας τρόπο, ο οποίος όμως είναι αρκετά πρωτότυπος και πρωτόγνωρος για τους άλλους. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να έρχεστε σε ρήξη με τους γύρω σας και πολύ περισσότερο με το σύντροφό σας.

Ως γνωστόν ο Ουρανός είναι ο πλανήτης των αλλαγών, αλλαγές που μπορεί να επηρεάσουν τη δουλειά σας ή ακόμη και την υγεία σας. Στο τελευταίο συμβάλει και η διαρκής υπερδιέγερσή στην οποία βρίσκεστε και που μπορεί να σας οδηγήσει στα όρια της νευρικής κόπωσης. Εκκεντρικοί δεν παύετε να είστε ούτε στον ερωτικό τομέα όμως. Οι σχέσεις σας είναι ασυνήθιστες και μικρής διάρκειας. Αξίζει να σημειωθεί ωστόσο ότι αυτές οι όψεις σάς χαρίζουν ευστροφία και ηγετικές ικανότητες. Το κλειδί είναι να περιορίσετε όσο μπορείτε τις εκκεντρικές και τις υπερβολές.

Οι αρνητικές όψεις του Ήλιου | Ήλιος με Ποσειδώνα

Ο Ήλιος σε αρνητική όψη με τον Ποσειδώνα προκαλεί σύγχυση και ασάφεια στο άτομο. Υπάρχει κίνδυνος να σας κοροϊδέψουν και να σας εκμεταλλευτούν. Είστε υπερβολικά συναισθηματικοί και μπορεί να παρασυρθείτε σε καταστάσεις που αρέσουν ή ωφελούν μόνο τους άλλους. Δεν έχετε συγκροτημένη σκέψη και γενικά είστε ασταθείς στα θέλω και στις πεποιθήσεις σας. Είναι πολύ σημαντικό να μην παρασυρθείτε σε καταχρήσεις (ουσίες, αλκοόλ, κ.α.) λόγω Ποσειδώνα. Γίνετε πιο επιφυλακτικοί, περιορίστε το συναίσθημα και την τάση σας για επίδειξη. Βάλετε τη λογική μπροστά για να αποφύγετε τα μπλεξίματα και τις κακοτοπιές αλλά και τις περιπέτειες με την υγεία σας.

Οι αρνητικές όψεις του Ήλιου | Ήλιος με Πλούτωνα

Οι αρνητικές όψεις του Ήλιου με τον Πλούτωνα σε ένα ωροσκόπιο μαρτυρούν υψηλές φιλοδοξίες. Το άτομο ενισχύεται με ενέργεια και δύναμη, θέτει υψηλούς στόχους και φτάνει μέχρι την κορυφή. Το σεξουαλικό σας ένστικτο είναι πολύ ανεβασμένο, ενώ ταυτόχρονα οι όψεις αυτές σάς ενισχύουν το συναίσθημα της επιβολής.

Με απλά λόγια θέλετε να έχετε τον απόλυτο έλεγχο των καταστάσεων γύρω σας. Αυτό κάνει επιφυλακτικούς τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σας, οι οποίοι διστάζουν να ζητήσουν τη γνώμη σας ή βοήθεια επάνω σε κάποιο ζήτημα που τους απασχολεί. Θα πρέπει οπωσδήποτε να καταπραΰνετε ή ακόμη και να εξαλείψετε την επιθετικότητα, την τάση για επιβολή και τον αυταρχισμό που σας χαρακτηρίζουν. Να αντιμετωπίζετε με ηρεμία και κατανόηση τους ανθρώπους και τις καταστάσεις στις οποίες εμπλέκεστε. 

ονειροκριτης ταρωτω oneirokritis taroto

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles