Οι Αρνητικές Όψεις των Πλανητών – Δίας

Οι κύριες αρνητικές όψεις των πλανητών είναι το τετράγωνο, δηλαδή οι 90°, και η αντίθεση, οι 180°. Το τετράγωνο είναι μία όψη που σχετίζεται με τις αρνητικές συνθήκες που δημιουργούνται σε διάφορους τομείς της ζωής μας. Συνθήκες που καλούμαστε με αγώνα να αλλάξουμε ή να περιορίσουμε τις επιπτώσεις τους για το δικό μας καλό. Στην περίπτωση της αντίθεσης υπάρχει θα λέγαμε μία κόντρα ανάμεσα στις ιδιότητες των πλανητών που σχηματίζουν την όψη.

Σε αυτήν την κόντρα πότε νικάει ο ένας και πότε ο άλλος πλανήτης με αποτέλεσμα να μη λείπουν από τη ζωή μας οι εντάσεις. Σε αυτήν την περίπτωση το κλειδί, όσο δύσκολο κι αν ακούγεται, είναι να βρεθεί η ισορροπία ανάμεσα σε αντικρουόμενες δυνάμεις. Να μην αφήσουμε τις υπερβολικές εκδηλώσεις του εαυτού μας να μας παρασύρουν. Γιατί οι αρνητικές όψεις των πλανητών αυτό ακριβώς φέρνουν, την υπερβολή.

μέντιουμ άρης
Οι Αρνητικές Όψεις των Πλανητών| Δίας με Κρόνο

Ο Δίας σε αρνητική όψη με τον Κρόνο επηρεάζει την αυτοπεποίθηση του ατόμου. Κάποιες φορές έχετε την τάση να υπερεκτιμάτε τις δυνάμεις και κάποιες να τις υποτιμάτε τελείως. Όπως είναι επόμενο σε καμία από τις δύο περιπτώσεις δε γίνετε να πετύχετε τα θέλω και τους στόχους σας. Οι επαγγελματικές σας επενδύσεις μπορεί επίσης να σας ρίξουν έξω εφόσον οι φιλοδοξίες σας (Κρόνος) φτάσουν στο όριο της υπερβολής (Δίας). Ο Κρόνος από την άλλη, μέσα από την αφοσίωση, την υπομονή, την επιμονή και τη αίσθηση του καθήκοντος που χαρακτηρίζουν αυτόν τον πλανήτη, βοηθάει να δρομολογηθούν οι στόχοι σας. Απλά χρειάζονται αργά και σταθερά βήματα σε όλη σας την πορεία, προς την άνοδο και την κορυφή. Η αυτοπειθαρχία σας και η υψηλή αίσθηση του καθήκοντος σας στερούν τις απολαύσεις και τις χαρές των συντροφικών και προσωπικών σχέσεων. 

ρωτα το ταρωτω
ρωτα το ταρωτω
Οι Αρνητικές Όψεις των Πλανητών | Δίας με Ουρανό

Ο Ουρανός σε αρνητική όψη με τον Δία σας ωθεί σε επαναστατικά κινήματα και αντισυμβατικές ενέργειες. Εκφράζετε ιδεολογικές απόψεις χωρίς ρεαλιστικές προσεγγίσεις και αποποιείστε κάθε τι καθιερωμένο. Η ενασχόλησή σας με τα πολιτικά δρώμενα είναι κάτι που σας εκφράζει εφόσον μπορείτε με αυτόν τον τρόπο να δηλώσετε και να υποστηρίξετε ανοιχτά και ενεργά τα πιστεύω και τις ιδέες σας. Η τάση σας να αψηφάτε το κατεστημένο και τους θεσμούς σας κάνει αυθάδεις και μπορεί να σας βάλει σε νομικές ή οικονομικές περιπέτειες.

Οι αρνητικές όψεις Δία – Ουρανού όταν επηρεαστούν από θετικές γωνίες άλλων πλανητών μπορεί να ανυψώσουν τα ανθρωπιστικά σας ιδεώδη. Σε αυτήν την περίπτωση θέλετε να βοηθάτε και να προσφέρετε στο κοινωνικό σύνολο και ιδιαίτερα σε όσους το έχουν πραγματικά ανάγκη. Νιώθετε ότι η τύχη του Δία είναι με το μέρος σας και έτσι δεν διστάζετε να μπλέξετε σε ριψοκίνδυνες καταστάσεις. Επενδύετε τα χρήματά σας με ρίσκο ή σε τυχερά παιχνίδια με αποτέλεσμα συχνά, όταν η τύχη δεν  σας ευνοεί, να κινδυνεύετε να τα χάσετε όλα. Πρέπει να πάψετε να είστε τόσο τολμηροί, υπερόπτες και αντισυμβατικοί για το δικό σας όφελος.  

ολοκληρωμένη πρόβλεψη επαναφοράς
Οι Αρνητικές Όψεις των Πλανητών | Δίας με Ποσειδώνα

Ο Δίας όταν έρχεται σε δυσαρμονική όψη με Ποσειδώνα επεκτείνει τα αρνητικά στοιχεία του. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να γίνεστε πολύ ευαίσθητοι και να υστερείτε σε πρακτικότητα. Είναι πολύ εύκολο μέσα από μία τέτοια όψη να εξαπατηθείτε λόγω του ότι εμπιστεύεστε τα λάθος άτομα. Θέλετε να πιστέψετε σε κάτι που φαντάζει ιδανικό για εσάς αλλά στην ουσία είναι κάτι μη ρεαλιστικό. Αγαπάτε τους ανθρώπους και θέλετε να τους βοηθήσετε. Το γεγονός όμως ότι ο Δίας επεκτείνει ιδιαίτερα τα φιλανθρωπικά σας συναισθήματα εγκυμονεί ο κίνδυνος εξαπάτησής σας από ανθρώπους που δεν έχουν και τόση μεγάλη ανάγκη. Μπορείτε να διοχετεύσετε τη δημιουργική σας τάση και τη φαντασία σας σε σωστές οδούς και να οδηγηθείτε στην επιτυχία. Από την άλλη, οι όψεις αυτές ευνοούν την εμπλοκή σας σε θρησκευτικές και παραθρησκευτικές οργανώσεις όπου ο φανατισμός δεσπόζει. Με ό,τι κακό αυτό συνεπάγεται. 

Οι Αρνητικές Όψεις των Πλανητών | Δίας με Πλούτωνα

Ο Δίας σε αρνητική όψη με τον Πλούτωνα σας ωθεί σε παράνομες και παρασκηνιακές δράσεις. Αυτές οι ενέργειες μπορούν να σας προσφέρουν εύκολο χρήμα και πλουτισμό ή να σας οδηγήσουν σε οικονομική καταστροφή. Για να πετύχετε τους στόχους σας δε διστάζετε να χρησιμοποιείστε αθέμιτα και ανήθικα μέσα. Αρέσκεστε να επιβάλλετε την άποψή σας, την οποία δεν αλλάζετε για κανέναν λόγο, με κάθε μέσο. Θέλετε να έχετε τον έλεγχο σε ό,τι κάνουν οι άλλοι, ακόμη και στις ιδέες τους. 

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles