Ο Τέλειος Άντρας για Γάμο

Ο Τέλειος Άντρας για Γάμο. Ο τέλειος άντρας για εσένα μπορεί να είναι ξανθός ή μελαχρινός. Ψηλός ή σαν το Νίκο Ρίζο! Με κοιλιακούς φέτες ή με γλυκιά μπυροκοιλίτσα. Όπως και να είναι εμφανισιακά ο άντρας που θες, πρέπει ταυτόχρονα να διαθέτει έξι βασικά χαρακτηριστικά αν σκέφτεσαι να πεις το μεγάλο “ναι” και ν’ ανεβείς μαζί του τα σκαλιά της εκκλησίας (ή του δημαρχείου).

Οι Λόγοι για να Ερωτευθεί κάποιος…..

Ο Τέλειος Άντρας για Γάμο. 

Ο Τέλειος Άντρας για Γάμο.

1. Πάνω απ’ όλα ειλικρίνεια

Ακόμα κι αν είναι πωλητής ή δικηγόρος στο επάγγελμα (επαγγελματίας ψεύτης δηλαδή), πρέπει να ξέρεις ότι σε σένα τουλάχιστον δεν αραδιάζει τα ψέματα με τη σέσουλα. Φυσικά, υπάρχουν συγκεκριμένες καταστάσεις που μπορεί να πει και ένα ψεματάκι (για τα κιλά που έχασες, λέμε τώρα ή για το νέο σου κούρεμα ή για το πόσο συμπαθεί τη μαμά σου). Αν βέβαια, σου λέει πως θα δουλεύει μέχρι αργά και οι γνωστοί σας τον συναντούν να καίει το πελεκούδι στον Πάνο Κιάμο. Παρέα με δίμετρες ξανθιές! Δεν μιλάμε για ειλικρίνεια αλλά για τον άνθρωπο με τα δύο πρόσωπα.

Πρέπει να ξέρεις οποιοσδήποτε πιθανούς εθισμούς του: τζόγος, χρέη, λατρεία για την ομάδα του!

2. Στηρίξου πάνω μου!

Μια σχέση δεν θα φτάσει ποτέ μέχρι της εκκλησιάς την πόρτα, αν ο ένας δεν στηρίζει τον άλλο σε κάθε βήμα. Ο μέλλοντας σύζυγος σου πρέπει ν’ αποτελεί το δίχτυ ασφαλείας για κάθε πιθανή σου πτώση, την πλάτη στην οποία μπορείς να στηριχτείς, τον πυροσβέστη ακόμα και στους καυγάδες με τη μαμά του! Φυσικά, πρέπει να ζυγίζει τις καταστάσεις αλλά τουλάχιστον όταν έχεις δίκιο και όποτε τον χρειάζεσαι, πρέπει να είναι εκεί, παρόν.

Χρήσιμοι καυγάδες στην σχέση!

Πρέπει να ξέρει οποιοσδήποτε ν’ αλλάζει μια λάμπα στο σπίτι σας ή αλλιώς να διαθέτει χρήματα για να πληρώσει ηλεκτρολόγο!

3. Θα σκάσεις στα γέλια

Σου αρέσει να περνάς όμορφα τον ελεύθερο χρόνο σου σκαρφαλώνοντας στα βουνά ή καθισμένη στον καναπέ μπροστά από την τηλεορασάρα σου. Όποιο κι αν είναι το στυλ σου, ο άνθρωπος που θα περάσεις τη ζωή σου ή μεγάλο κομμάτι αυτής) πρέπει να μοιράζεται τις ίδιες χαρές με σένα. Αν έχετε τα ίδια γούστα, εκείνος θα περνά καλύτερα και θα σε διασκεδάζει περισσότερο, από κάποιον άλλο που θα έκανε αγγαρεία να σε ακολουθήσει.

Οι Λόγοι της Απιστίας

Ο καταπιεσμένος σε καταστάσεις άντρας, μεταμορφώνεται σταδιακά σε άντρα θλιμμένο. Έτοιμο να σκάσει. Και πίστεψέ με ένας τέτοιος τύπος δεν έχει χιούμορ, σου χαλά τη διάθεση και τελικά δεν κερδίζει την πολυπόθητη θέση στο πλευρό σου.

4. Είναι και δουλευταράς!

Μπορεί να θέλεις να κάνεις τη σούπερ καριέρα. Μπορεί να γουστάρεις να προσφέρεις στο ψωμί του σπιτιού σου αλλά αυτό επ’ ουδενί δεν σημαίνει ότι πρέπει να φορτωθείς για μια ζωή ένα κηφήνα στο σπίτι σου. Αν ο μέλλοντας σύζυγος είναι άνεργος ή καλύτερα άεργος εδώ και χρόνια, αν προτιμά να μην συμβιβαστεί για τίποτα άλλο πέραν μιας διευθυντικής θέσης, στείλτον στη μαμά του!

Φλερτ μέσα από μηνύματα…

Εξασφάλισε πως ο καλός σου έχει όρεξη για δουλειά! Μπορεί να εξασφαλίσει ένα καλό μέλλον στα τέκνα που θα κάνετε.

5. Γιατί να είμαστε και δυο αισθηματίες!

Κάποια αγόρια μπορούν να εξωτερικεύσουν τα συναισθήματά τους ευκολότερα από άλλα. Κάποια άλλα είναι πιο δύσκολα στο ν’ ανοιχτούν αλλά σου δίνουν κάποιες ενδείξεις. Υπάρχουν βέβαια και τα αγόρια που ανήκουν στην κατηγορία παγόβουνου: ούτε δείχνουν πως σε θέλουν, ούτε το λένε και γενικά είναι ανήμπορα ν’ αγαπήσουν οποιοδήποτε άλλο εκτός από τον εαυτό τους. Μην προσπαθείς να λιώσεις την καρδιά ενός παγόβουνου. Θα βυθιστείς σαν τον Τιτανικό.

Πώς θα τον κάνω να με ερωτευτεί;

Και για να μην ξεχνιόμαστε, η σωματική βία ή η ψυχολογική δεν έχει θέση σε μια σχέση ζωής!

6. Με ρωτάς αν σ’ αγαπάει; Ναι, ναι, ναι!

Σίγουρα στην αρχή, θα τον τραβήξουν πάνω σου, τα ξανθά σου μαλλιά ή τα γαλαζοπράσινα μάτια ή το εντυπωσιακό σου κορμί. Ακόμα και οι μαγειρικές σου ικανότητες. Βέβαια, στην πορεία, ο πρώτος έρωτας θα σβήσει και εκεί θα μπει η αγάπη στο παιχνίδι! Μην βιαστείς να πεις το “ναι” σε έναν άντρα που δεν είσαι 100% σίγουρη πως σ’ αγαπάει. Ψοφάει για πάρτη σου, σε θέλει με τρέλα. Έχει δαγκώσει τη λαμαρίνα και τρέχει!

Αν έχουν περάσει πάνω από 10 μήνες και δεν έχεις ακούσει τις 3 βασικές λεξούλες [Σ’ ΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥ], πέτα του το μονόπετρο στο μούτρα, και τρέξε!

Από την Κατερίνα Πατούλια

Μάθε τι σημαίνει το όνομα σου.

Ετήσιες Προβλέψεις για το 2108

Αληθινές Προβλέψεις Χαρτομαντείας Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles