Ο Ποσειδώνας στα Ζώδια | Μέρος Γ

H παρουσία των πλανητών στα ζώδια | Η παρουσία του Ποσειδώνα

Ο Ποσειδώνας στα Ζώδια. Η επίδραση ενός πλανήτη εξαρτάται από τη θέση στην οποία βρίσκεται, δηλαδή στο ζώδιο στο οποίο βρίσκεται τη δεδομένη χρονική στιγμή. Ένας πλανήτης μπορεί να βρίσκεται σε κατάσταση έξαρσης, πτώσης, αδυναμίας ή κυριαρχίας, ανάλογα με το ζώδιο. Για παράδειγμα, ο Ποσειδώνας βρίσκεται σε κατάσταση κυριαρχίας στους Ιχθύες, έξαρσης στο  Λέοντα, αδυναμίας στη Παρθένο και πτώσης στον Υδροχόο.

Ειδικότερα, η παρουσία του Ποσειδώνα στα ζώδια, ως ο πλανήτης της ουτοπίας, του οραματισμού και της φαντασίας, καθορίζει τον τρόπο με τον οποίο αξιοποιούμε τη φαντασία μας και τη διαίσθησή μας. Ο Ποσειδώνας έρχεται επίσης να μας αποκαλύψει τις αυταπάτες μας.

Η παρουσία του Ποσειδώνα στα ζώδια: Τοξότης, Αιγόκερως, Υδροχόος και Ιχθύες

Ο Ποσειδώνας στα Ζώδια | Ο Ποσειδώνας στον Τοξότη

Θετική επίδραση: Η παρουσία του Ποσειδώνα στον Τοξότη, με κυβερνήτη το Δία, προκαλεί τάση για επέκταση και υπερβολή σε όλους τους τομείς. Είστε ανθρωπιστές, πιστεύετε και παλεύετε για την ελευθερία και την ανεξαρτησία του ατόμου. Επίσης, σας δίνετε η ευκαιρία για ταξίδια και σπουδές στο εξωτερικό.

Αρνητική επίδραση: Στην αντίθετη όψη η υπερβολή (Δίας) βρίσκει εφαρμογή στις αρνητικές ιδιότητες του Ποσειδώνα. Έτσι έχουμε έλλειψη ρεαλισμού στην αντιμετώπιση των καταστάσεων. Επίσης, η ουτοπία σας μπορεί να σας οδηγήσει σε καταχρήσεις.

Ο Ποσειδώνας στα Ζώδια | Ο Ποσειδώνας στον Αιγόκερω

Θετική επίδραση: Όταν ο Ποσειδώνας βρίσκεται στο ζώδιο του Αιγόκερω βρίσκεται στο σπίτι του κυβερνήτη Κρόνου, με αποτέλεσμα ο αυστηρός πλανήτης να τον βάζει στη «θέση» του. Με αποτέλεσμα η ενέργεια του Ποσειδώνα να διοχετεύεται σε πολύ συγκεκριμένους στόχους. Επίσης, η έμπνευση και η διαίσθηση που τον χαρακτηρίζουν συνδυάζεται με την πρακτικότητα του νου. Σε αυτή τη θέση του Ποσειδώνα οι πρωτοποριακές ιδέες βρίσκουν εφαρμογή στις επιστήμες.

Αρνητική επίδραση: Στην αντίθετη όψη του Ποσειδώνα προσπαθείτε με ύπουλους τρόπους και άλλες μεθοδεύσεις να ανέλθετε κοινωνικά και επαγγελματικά.

Ο Ποσειδώνας στα Ζώδια | Ο Ποσειδώνας στον Υδροχόο (σε πτώση)

Θετική επίδραση: Όταν ο Ποσειδώνας βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου βρίσκεται στο σπίτι του Ουρανού. Του πλανήτη της επανάστασης. Σε αυτή τη θέση τα ιδεώδη προκαλούν την επανάσταση με σκοπό να χαραχτεί εν νέου διαδρομή και πορεία για τον άνθρωπο. Από την άλλη η πνευματικότητα, η διαφώτιση και η διανόηση φέρνουν σημαντικές αλλαγές και νέες εφευρέσεις.

Αρνητική επίδραση: Στην αντίθετη όψη του πλανήτη αυτού η έντονη τάση για πρωτοπορία γεννά ιδέες έξω από τα όρια του ρεαλιστικού και του απτού.

 Ο Ποσειδώνας στα Ζώδια | Ο Ποσειδώνας στους Ιχθύες (σε κυριαρχία)

Θετική επίδραση: Όταν ο Ποσειδώνας βρίσκεται στους Ιχθύες βρίσκεται στο σπίτι του, εφόσον έχουμε να κάνουμε με τον κυβερνήτη του ζωδίου. Σε αυτή τη θέση η ανθρωπότητα χαρακτηρίζεται από την έντονη αναζήτηση της πνευματικότητας. Νέες ιδεολογίες έρχονται στο προσκήνιο, ενώ το άτομο έρχεται ξανά κοντά στη θρησκεία και το θείο.

Αρνητική επίδραση: Στην αρνητική όψη το άτομο ζει στη δική του ουτοπία, σε έναν κόσμο εκτός πραγματικότητας με έντονες τάσεις φυγής.

 

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles