Ο Ποσειδώνας στα Ζώδια | Μέρος Α

H παρουσία των πλανητών στα ζώδια | Η παρουσία του Ποσειδώνα

Ο Ποσειδώνας στα Ζώδια. Η επίδραση ενός πλανήτη εξαρτάται από τη θέση στην οποία βρίσκεται, δηλαδή στο ζώδιο στο οποίο βρίσκεται τη δεδομένη χρονική στιγμή. Ένας πλανήτης μπορεί να βρίσκεται σε κατάσταση έξαρσης, πτώσης, αδυναμίας ή κυριαρχίας, ανάλογα με το ζώδιο. Για παράδειγμα, ο Ποσειδώνας βρίσκεται σε κατάσταση κυριαρχίας στους Ιχθύες, έξαρσης στο  Λέοντα, αδυναμίας στη Παρθένο και πτώσης στον Υδροχόο.

Ειδικότερα, η παρουσία του Ποσειδώνα στα ζώδια, ως ο πλανήτης της ουτοπίας, του οραματισμού και της φαντασίας, καθορίζει τον τρόπο με τον οποίο αξιοποιούμε τη φαντασία μας και τη διαίσθησή μας. Ο Ποσειδώνας έρχεται επίσης να μας αποκαλύψει τις αυταπάτες μας.

Η παρουσία του Ποσειδώνα στα ζώδια: Κριός, Ταύρος, Δίδυμοι και Καρκίνος

Ο Ποσειδώνας στα Ζώδια | Ο Ποσειδώνας στον Κριό

Θετική επίδραση: Ο Ποσειδώνας στο ζώδιο του Κριού βρίσκεται ταυτόχρονα στον κυβερνήτη του ζωδίου, Άρη. Σε αυτή τη θέση σας χαρακτηρίζουν υψηλά ιδανικά και μία επαναστατικότητα που σε καμία περίπτωση δε συμβιβάζεται. Επίσης, νιώθετε γεμάτοι ενέργεια.

Αρνητική επίδραση: Στην αρνητική όψη του Ποσειδώνα στον Κριό η φαντασία σας διογκώνεται και μπορεί να φτάσει στα όρια της ουτοπίας.

Ο Ποσειδώνας στα Ζώδια | Ο Ποσειδώνας στον Ταύρο

Θετική επίδραση: Όταν ο Ποσειδώνας βρίσκεται στον Ταύρο βρίσκεται ταυτόχρονα στο σπίτι της Αφροδίτης, κυβερνήτη του Ταύρου. Η διαίσθηση και ο νους του ατόμου επικεντρώνεται στην υλοποίηση υλικών στόχων. Η θετική όψη του Ποσειδώνα στον Ταύρο προσφέρει επίσης αυξημένες οικονομικές απολαβές. Το καλλιτεχνικό σας ένστικτο είναι υψηλό.

Αρνητική επίδραση: Η αρνητική όψη του Ποσειδώνα στον Ταύρο προκαλεί ουτοπίες στον ερωτικό τομέα. Ταυτόχρονα, μπορεί να σας οδηγήσει σε οικονομικό αδιέξοδο.

Ο Ποσειδώνας στα Ζώδια | Ο Ποσειδώνας στους Διδύμους

Θετική επίδραση: Όταν ο Ποσειδώνας βρίσκεται στους Διδύμους βρίσκεται ταυτόχρονα στο σπίτι του Ερμή, κυβερνήτη των Διδύμων. Η επικοινωνία και ο λόγος (Ερμής) αποκτούν μία διαφορετική διάσταση. Εκφράζονται με έναν ονειρικό τρόπο, μία αίσθηση φαντασίας (Ποσειδώνας). Ο λόγος σας μαγνητίζει και πείθει τελικά το συνομιλητή σας.

Αρνητική επίδραση: Στην αρνητική όψη του Ποσειδώνα ο λόγος χάνει τη λογική του συναίσθηση και τη ρεαλιστική του σκοπιά. Ο πρακτικός νους δίνει τη θέση του στις φαντασιώσεις.

Ο Ποσειδώνας στα Ζώδια | Ο Ποσειδώνας στον Καρκίνο

Θετική επίδραση: Ο Ποσειδώνας βρίσκεται στο σπίτι της Σελήνης, κυβερνήτη του Καρκίνου. Η θέση αυτή προσδίδει ρομαντισμό και αγνότητα. Οι ρομαντικοί βλέπουν μόνο την αγνή πλευρά των πραγμάτων. Η προσκόλληση στην οικογένεια, την παράδοση και τις αρχές είναι δεδομένη. Σας χαρακτηρίζουν έντονη ευαισθησία και διαισθητικότητα.

Αρνητική επίδραση: Στην αρνητική όψη του Ποσειδώνα γίνεστε ευαίσθητοι σε υπερβολικά μεγάλο βαθμό. Ο διαχωρισμός ανάμεσα στο ρεαλισμό και την ουτοπία είναι πλέον δυσδιάκριτος.

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles