Ο Ποσειδώνας στα Ζώδια | Μέρος Β

H παρουσία των πλανητών στα ζώδια | Η παρουσία του Ποσειδώνα

Ο Ποσειδώνας στα Ζώδια. Η επίδραση ενός πλανήτη εξαρτάται από τη θέση στην οποία βρίσκεται, δηλαδή στο ζώδιο στο οποίο βρίσκεται τη δεδομένη χρονική στιγμή. Ένας πλανήτης μπορεί να βρίσκεται σε κατάσταση έξαρσης, πτώσης, αδυναμίας ή κυριαρχίας, ανάλογα με το ζώδιο. Για παράδειγμα, ο Ποσειδώνας βρίσκεται σε κατάσταση κυριαρχίας στους Ιχθύες, έξαρσης στο  Λέοντα, αδυναμίας στη Παρθένο και πτώσης στον Υδροχόο.

Ειδικότερα, η παρουσία του Ποσειδώνα στα ζώδια, ως ο πλανήτης της ουτοπίας, του οραματισμού και της φαντασίας, καθορίζει τον τρόπο με τον οποίο αξιοποιούμε τη φαντασία μας και τη διαίσθησή μας. Ο Ποσειδώνας έρχεται επίσης να μας αποκαλύψει τις αυταπάτες μας.

Η παρουσία του Ποσειδώνα στα ζώδια: Λέων, Παρθένος, Ζυγός και Σκορπιός

Ο Ποσειδώνας στα Ζώδια | Ο Ποσειδώνας στο Λέοντα (σε έξαρση)

Θετική επίδραση: Όταν ο Ποσειδώνας βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού βρίσκεται ταυτόχρονα στο σπίτι του Ήλιου, κυβερνήτη του Λέοντα. Η θέση αυτή του Ποσειδώνα, στο ζώδιο της λάμψης, της χαράς και της δημιουργίας, σας φέρνει την έμπνευση και τη δύναμη να δημιουργήσετε γύρω σας. Η φαντασία σας εκδηλώνεται μέσω της τέχνης.

Αρνητική επίδραση: Η αρνητική όψη του Ποσειδώνα χαρακτηρίζεται από ματαιόδοξα συναισθήματα και τοποθέτηση του εγώ σε μία ουτοπική θέση.

Ο Ποσειδώνας στα Ζώδια | Ο Ποσειδώνας στην Παρθένο (σε αδυναμία)

Θετική επίδραση: Ο Ποσειδώνας βρισκόμενος στην Παρθένο βρίσκεται ταυτόχρονα στον κυβερνήτη του ζωδίου, Ερμή. Με τον Ποσειδώνα στην Παρθένο, το ζώδιο της τελειότητας, της λεπτομέρειας και της δουλειάς, είστε διεκδικητικοί και αγωνιστές. Βάζετε σκοπό σας να πετύχετε αυτά που θέλετε με βασικό όπλο σας όλα τα μέσα επικοινωνίας.

Αρνητική επίδραση: Η αντίθετη όψη όμως του Ποσειδώνα σας επηρεάζει αρνητικά και δεν είστε σε θέση να σταθεροποιήσετε τους στόχους σας.

Ο Ποσειδώνας στα Ζώδια | Ο Ποσειδώνας στο Ζυγό

Θετική επίδραση: Όταν ο Ποσειδώνας βρίσκεται στο Ζυγό βρίσκεται ταυτόχρονα στο σπίτι της Αφροδίτης, κυβερνήτη του ζωδίου. Αγαπάτε τον πλησίον σας και είστε ιδεαλιστές. Η συντροφικότητα είναι απαραίτητο στοιχείο στη ζωή σας. Είτε μέσα από ένα γάμο ή μία σχέση είτε μέσα από φιλίες. Οι αξίες της οικουμενικής ειρήνης και της κοινωνικής ισότητας σας εκφράζουν.

Αρνητική επίδραση: Στην αρνητική θέση του πλανήτη έχετε την τάση να «τοποθετείτε» ψηλά τις σχέσεις σας κάτι που πολλές φορές δε συνάδει με την πραγματικότητα.

Ο Ποσειδώνας στα Ζώδια | Ο Ποσειδώνας στο Σκορπιό

Θετική επίδραση: Ο Ποσειδώνας βρίσκεται στο σπίτι του Πλούτωνα, κυβερνήτη του Σκορπιού. Του ζωδίου δηλαδή του πάθους, του σεξ, της μυστικότητας, της αναζήτησης. Σε αυτή τη θέση όλα τα συναισθήματά σας τα βιώνεται με μεγάλη ένταση και πάθος. Προσπαθείτε να ανακαλύψετε την αλήθεια μέχρι τέλους και δε διστάζετε να αμφισβητήσετε τους πάντες.

Αρνητική επίδραση: Στην αρνητική θέση του Ποσειδώνα μπορεί να αποκτήσετε σεξουαλικές διαστροφές. Ή να ψάξετε εύκολους τρόπους για να αποκτήσετε πλούτο και ύλη.

 

 

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles